Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

nt98adu 09-02-10 07:06

Re: Club NUBIRA

Nu am de ce sa ma supar. Am crezut ca sunt confectionate de vreun SRL care vrea sa castige bani multi pentru vreo tabla indoita. Daca dadea-i linkul direct era ok.;)

Pai daca e asa ma bag si eu pentru scut.:dance:

nt98adu 09-02-10 07:09

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 3066915)
arcurile si amortizoarele dupa nubira merg si pe lacetti din cate am inteles..ce oferte ati gasit?
jantele ce prindere au?la mine 114,3x4
daca aveti aceeasi prindere niste jante pe 17 stiti pe cineva care are de vanzare?

Arcuri si amortizoare sport pt Nubira 1 = 500 euro, doar arcuri 200euro;
Arcuri si amortizoare sport pt Nubira 2 = 1200 euro;

La Nubira 1 jantele au prindere 4x100.

nt98adu 09-02-10 07:22

Prin bunavointa unui coleg de pe Club Cielo, priviti tuning si nu numai.

http://www.polskajazda.pl/Samochody/.../Nubira/16/197

nt98adu 09-02-10 21:03

2 Attachment(s)
@Magnito, am primit farurile. maine ma apuc de treaba. Pacat ca e rupta urechea la farul drept.....:cry:

Uite ce-a iesit din faruri!;)

Stefy88 14-02-10 16:27

2 Attachment(s)
salutare

mi-am pus leduri si la celalalte becuri de la comenzile de la geamuri de pe usa soferului.....:D

aaaaaa.....mah fratilor cum dau si eu tamburul dupa spate jos dupa fuzeta ca nu reusesc....vreau sa ma uit la rulmenti.....pe primul am putut sa-l ung....vaselina la greu k nu prea avea....dar pe celalalt... nu pot ajunge la el!

are ceva vreun dichis si nu stiu eu sa-l dau jos?

nt98adu 14-02-10 18:01

Dupa ce ai dat tamburul jos, scoti capacelul antipraf, scoti siguranta, desfaci piulita si scoti butucul complet. Il degresezi, dupa care vaselina noua si montezi la loc, avang rija sa strangi piulita de la rulment usor dupa care 1/4 tura inapoi. Cu ocazia asta poti verifica si reglajul franei de mana.

Spor la treaba!;)

Stefy88 14-02-10 18:05

pai tocmai asta este problema...

am data roata jos....dat capacel jos...desfacut siguranta si piulita....scos si seaiba...scos rulment si atat....tamburul nu pot sa-l dau jos...nu iasa pur si simplu....nu stiu ce naiba are

DJ-01-CEW 15-02-10 09:06

salut,
am si eu o intrebare :
Distributia de Nubira 1 se potriveste si pe Nubira 2?

multumesc

Stefy88 15-02-10 15:33

din cate stiu eu nu se potriveste

nt98adu 15-02-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3085726)
pai tocmai asta este problema...

am data roata jos....dat capacel jos...desfacut siguranta si piulita....scos si seaiba...scos rulment si atat....tamburul nu pot sa-l dau jos...nu iasa pur si simplu....nu stiu ce naiba are

Pe tambur ai un surub mic pt. surubelnita cruce. L-ai desfacut pe ala?
Daca da si tot nu iese, asigura-te ca frana de mana e jos. Daca nici asa, loveste usor cu ciocanul in tambur, poate, poate. Daca nici asa, trebuie sa dai drumul la cablu frana mana de sub calul interior (cotiera).

Stefy88 15-02-10 16:51

da...am desfacut si surubelul ala in cruce...am si batut usor cu ciocanul in el...frana de mana lasata jos....:(....nu a vrut ca un caine sa iasa.....si trageam de el si parca ar fi avut un arc....se tragea singur inapoi:(

si explica-mi de ce trebe sa dau cablul de la frana de mana....nu prea inteleg....si de la cotiera????

multam!!!

nt98adu 15-02-10 17:04

Deci: cablu de frana mana e format din 2 bucati la Nubira 1 si strangerea cablului frana de mana se face de sub cotiera cu o cheie de 12. E posibil sa ai cablu frana mana blocat pe partea unde nu iese tamburul. Inainte de asta da cu putin wd40 pe butucul spate si forteaza tamburul. Daca nu, trebuie sa desfaci sub cotiera. Cand umbli acolo, iti vei da seama cum sta treaba.

Stefy88 15-02-10 17:25

ok...multumesc mult...astept sa se faca fremea asta mai buna si o sa-l desfac!:)

Magnito 16-02-10 16:45

sal adu am facut rost de 2 faruri de m3 crezi k se potriveste lupa :) da si tu un beep cand poti vb la tel mersi :)

Magnito 16-02-10 22:08

pe adu nu l-ati vazut azi??

Stefy88 17-02-10 13:24

salutare...imi pare rau pt postul facut:(

nu se mai repeta:(

Stefy88 18-02-10 13:57

salutare....as vrea sa-mi schimb luminile in bord,sa le fac alb neon,si nu mai stiu sigur...la nubira 2 bacurile de lumina ceasurile sunt ca alea de pozitie 5W5?:?:

am desfacut bordul mai demult dar nu mai tin minte daca erau destea sau nu:?:

Magnito 18-02-10 21:59

la ce fel de pozitie te referi pozitia de la far??? nu sunt la fel dak la alea te refereai. is mult mai mici alea de la bord ma refer k marime

Stefy88 19-02-10 10:08

da la cele din far ma refer....stiu ca in bord sunt delea mici,dar am impresia ca ceasuri la nubira 2 sunt luminate cu becuri ca cele de pozitie 5W5,parca sunt....dar nu mai sunt sigur....

cand mi-am schimbat bujiile ultima data, cucoana de la magazin nu a avut sa-mi dea rest, nu mai stiu 1-2 RON si mi-a dat un bec...care este la fel de mare ca cel de pozitie si cu caciulita deaia verde pe el.

va intrebam ca sa nu mai desfac bordul inca odata sa ma uit doar ce becuri imi trebuiesc.

l3ntzy`Hai`=D 26-02-10 13:46

6 Attachment(s)
Salut ! am si eu o Nubirica I ,CDX, 1.6 , 16 v , 105 cp , 74.000 km , ma gandesc sa ii fac si eu cateva modificari la exterior : ploape , masca sport , sa ii scot sigla de pe capota cu DW si jante . . .

Stefy88 28-02-10 18:21

salut l3ntzy`Hai`=D

imi place masina...arata bine...intretinuta...s-o stapanesti sanatos si fara incidente....spor la modificari!!!

Stefy88 04-03-10 10:20

4 Attachment(s)
leduri....pozitii, plafoniere, numar...

saptamana ce vine astept sa-mi vina protectiile de praguri 8)

poze...

nt98adu 04-03-10 19:48

Super tare!;) Ce fel de becuri ai folosit? Ce culoare si cat au costat?

Maine imi cumpar si eu!8)

Stefy88 04-03-10 20:03

5 Attachment(s)
salut...pai sunt leduri albe...toate...
la pozitii am leduri de 10 mm cu cap concav(normal) care m-au costat 5 lei ambele
la plafoniera din fata leduri albe cu 3 smd 15 lei setul...soclul este acela cu cel de la pozitii si numar spate
la plafoniera spate din acela mai lung cu 4 leduri normale 5 lei bucata
si numar inmatriculare led 10 mm cu cap convex pt a dispersa mai bine lumina, pret 5 lei setul

super ieftin si destul de bune...pe cele de la pozitii le am de vreo 2 luni...

si toate sunt luate dintr-un magazin cu piese auto din craiova!

prima poza...leduri pozitii
2...plafoniera fata...dar ale mele sunt cu 3 smd
3...plafoniera spate...dar cu leduri normale nu smd
4...numar inmatriculare

pozele sunt reprezentative...dar cam asa arata
poza 3 nu se vede...nu stiu din ce cauza...

Stefy88 04-03-10 21:33

1 Attachment(s)
asa o sa arate protectiile pt praguri...

miercuri le primesc...abia ast sa le vad cum vin si montate8)

Robert_MNW 04-03-10 22:03

Ia zi si mie unde e magazinul asta :Dvreau si eu sa iau pentru pozitii, dar vreau smd ca vad ca e identic soclul...

Stefy88 05-03-10 09:01

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3148034)
Ia zi si mie unde e magazinul asta :Dvreau si eu sa iau pentru pozitii, dar vreau smd ca vad ca e identic soclul...

salut...ai PM!

numai bine!

Robert_MNW 05-03-10 10:20

Mersi, inca odata!;)

DJ-01-CEW 05-03-10 11:02

salutare,
stiti vreo nubira 2 buna de vanzare prin craiova. ce am vazut la vanzare pana acum nu mi-au placut.Numai bisnitari si masini 'pregatite de vanzare'
astept un raspuns---multumesc

Stefy88 05-03-10 14:32

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 3149214)
salutare,
stiti vreo nubira 2 buna de vanzare prin craiova. ce am vazut la vanzare pana acum nu mi-au placut.Numai bisnitari si masini 'pregatite de vanzare'
astept un raspuns---multumesc

salut...

era una pe la mine pe aici prin craiovita la vanzare...o nubira 2 foarte bine intretinuta si u pic "aranjata"....dar nu prea am mai vazut-o de ceva saptamani...pote sa-o fi dat...daca o mai vad...iau nr de tel si ti-l dau!

bafta oricum la cumparare!

numai bine!

DJ-01-CEW 05-03-10 15:24

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3149868)
salut...

era una pe la mine pe aici prin craiovita la vanzare...o nubira 2 foarte bine intretinuta si u pic "aranjata"....dar nu prea am mai vazut-o de ceva saptamani...pote sa-o fi dat...daca o mai vad...iau nr de tel si ti-l dau!

bafta oricum la cumparare!

numai bine!

salut
am vazut una gri in craiovita la blocul 166D daca imi aduc bine aminte....care avea mari probleme la motor.
oricum...daca poti gasi un numar ti-as fi recunoscator
multumesc

mike-fullspeed 05-03-10 21:53

Nu te supara, dar cine vinde o masina nu o pregateste un pic ca sa ia un ban pe ea???? si buna si ieftina gasesti mai greu.... cat esti dispus sa oferi pe o masina??? Iti place tie Nubira 2???

Stefy88 05-03-10 22:09

salutare....
eu zic sa nu ne mai bagam ca musca-n-lapte....sa lasam omul sa decida cum vrea...si oricum nu ar trebuii desbatute subiecte destea aici...e un club nubira...probleme, reparatii, tuning...

on...

cum ajung si eu la becul de la scrumiera la nubira 2...mi-a scapat de acolo si nu prea pot ajunge la el...am incercat sa dau cunsola jos...dar nu prea imi iasa...pe cea cu cotiera am reusit dar pe cea cu scrumiera si schimbatorul nu pot...

numai bine!

mike-fullspeed 06-03-10 09:47

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3151552)
salutare....
eu zic sa nu ne mai bagam ca musca-n-lapte....sa lasam omul sa decida cum vrea...si oricum nu ar trebuii desbatute subiecte destea aici...e un club nubira...probleme, reparatii, tuning...

:)) nu stiu ce zisai asa rau??? ca il intrebai daca ii place Nubira??

Stefy88 06-03-10 10:11

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3152526)
:)) nu stiu ce zisai asa rau??? ca il intrebai daca ii place Nubira??

nu ma refeream ca ai fi zis tu ceva rau...daca te-am deranjat cu ceva imi cer scuze!!!

Andutu TZH 07-03-10 15:39

Ptr baieti din craiova,cine imi recomanda si mie un tinichigiu bun ca sa imi indrepte ochelarul de la far si cam cat miar lua?

nubira2ph 11-03-10 17:57

vreau sa pun si eu cateva poze cu nubira mea sunt nou pe aici .. dar nu am idee cum ?

Bolt 11-03-10 18:12

3 Attachment(s)
....:rolleyes2

nubira2ph 11-03-10 18:15

1 Attachment(s)
imediat mai scot cateva si le pun.. astept pareri ..masina e si de vanzare

nubira2ph 11-03-10 18:29

6 Attachment(s)
:!:astept pareri idei si orice altceva..

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning