Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/402-mures/40890-intalniri.html)

MS 87 PIJ 08-05-09 18:12

Re: Intalniri

Pfuuu ma eu iti dadeam daca nu vine criza sa imi taie fundu la buzunare ...restu iti dai tu seama..........

bandeanradu 08-05-09 18:16

las ca gasesc eu de la cine sa ma imprumut ...:D ca ma bag in datorii pt voi >:D<
LA 10 LA PLATOU SA FECEM POZE CU PIJJJJJ SI CU URSUUU

MS 87 PIJ 08-05-09 18:19

Iau si eu ceva blanos pe mine sau dau jos tricou sa se vada blana naturala??

Rik-St 09-05-09 01:50

Baieti! Cum a fost? eu personal sunt dezamagit... ca nu am avansat... prea multi spectatori, prea putina actiune. insa avand in vedere ce a fost pana acum, totusi ne am adunat vro 35 de masini...
stima si respect pt oameniii care se si baga...

Ford muscle is back

bandeanradu 09-05-09 03:05

mda eu vin din tarnaveni sa ... ma dau odata si jumatate:)) asta e, oricum a fost frumos ca a fost muuuuuulta lume ... se putea mai multa actiune , sa ne intalnim tot asa dar ceva mai multa actiune ..adrenalina etc:) aaa si niste fete frumoase mai multe daca ar veni =))) + ursoaica

Korne 09-05-09 04:01

locatia a stricat tot. dar de altfel pot spune ca a fost ok

marius_bmw_gtm 09-05-09 10:35

Pij-ule ai avut probleme cu ursul :-P

Ceva poze careva ??:lol:

bandeanradu 09-05-09 10:38

poze sigur nimeni , filmulete nici atat
din atatea masini si 3-4 linii ? din atatia spectatori si nici un filmuletz nimic
ar fii frumos sa facem un filmuletz ...cu fete care dau startu sau ceva ....sau baiati ..asa mai multe masini etc:)

Korne 09-05-09 12:48

nu sunt treburi de scris pe internet, esti constient, nu?

scorpionxxx 09-05-09 13:25

Quote:

Originally Posted by Rik-St (Post 2301546)
Baieti! Cum a fost? eu personal sunt dezamagit... ca nu am avansat... prea multi spectatori, prea putina actiune. insa avand in vedere ce a fost pana acum, totusi ne am adunat vro 35 de masini...
stima si respect pt oameniii care se si baga...

Ford muscle is back

aoleuu 35 de masini ati fost destul de multi sper ca pe saptamana viitoare sa ajung si eu numa sa imi termin masina ca inebunesc

bandeanradu 09-05-09 13:43

korne nu am gresit cu nimic
eram pe teren privat :)) si 35 de masini eu zic ca eram multi nu destul:D

Rik-St 09-05-09 15:06

Radule... sa aduci tu fete multe, de acolo... sunt bunaciuni si pe la voi, eu asa am observat... poate vor sa vada portocala mecanica de aproape :))
a fost ok pana la urma. sa speram ca data viitoare sa se bage mai multi.
mai ales acolo la clasa voastra 1.4 - 1,6.... sunt multe

Rik-St 09-05-09 15:11

schumi... eu zic ca locatia a fost ok, doar ca ne am grabit si inca nu era tarziu... era circulatie mare... dar in rest...am fost mult mai impacat aici... decat in locurile bine cunoscute de noi :)

ford muscle is back

bandeanradu 09-05-09 16:50

mda bine zici , pacat ca nu am adeversaaar !! MUHAHAHA :)))) as fii vrut cu ninja dar nu a venit ..cu alta ocazie :D)

Korne 09-05-09 19:16

radule, daca ma superi vin cu camionu si ma pun in fata ta, sa nu ma mai poti depasi:lol: oricum, mi-a parut bine ca ai venit. la mai mare;) si sa faci bine sa aduci si tu fete la mures....stii tu, sa le facem poze. vorba lui Rik, poate vor sa vada portocala mecanica...sau pe alba ca zapada:lol:

bandeanradu 09-05-09 19:31

mda mda sau loganu meu pe care multe lo vazut deja ...:))) si interior si exterior =))
las ca sunt destule fete in mures ...studende de toate nu trebe sa le car eu de aici ...

Korne 10-05-09 03:48

atunci sa ma exprim altfel, adu tipe care sa puna botul la masinile noastre:lol:
scz de offtopic

ref la intalniri: a fost ok la cluj, mi-ar fi placut sa fie mai multe masini tari, dar in rest, nu ma pot plange

bandeanradu 10-05-09 04:34

asteptam filmulete ...pe mess sau undeva..

Korne 10-05-09 11:02

nu am filmat

82nah 10-05-09 19:48

of of eterna poveste....toata lumea vrea numai sa priveasca...si f putini participa,de ex acum vineri din 35 numai 5-6 [email protected] zic sa facem altfel....noi cunoastem deja cine se baga si cine nu,mergem numai cine se baga si gata,si cand avem chef de vorbe atunci ne adunam la platou si parlam.....Respect

Rik-St 10-05-09 22:50

Foarte corect zis domnule nahor. de vinerea viitoare asa vom face. macar nu suntem asa multi , nu e galagie, si ne putem desfasura linistiti, in conditii bune, fara sa futa unii meciu...
nahor astept sa ma suni... sa povestim

Korne 10-05-09 23:59

deci sa fie ca anunt, cine vrea sa faca ceva vine, cine nu...poate sa ramana si in alta parte la povesti

CheLu_Gti 11-05-09 00:11

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2306475)
deci sa fie ca anunt, cine vrea sa faca ceva vine, cine nu...poate sa ramana si in alta parte la povesti

si`o sa se adune iara toti...io mi`am dat audi`u...si n`am masina deocamda...inseamna ca nu pot sa vin ? :???:

Korne 11-05-09 00:23

hai chelu sa fim seriosi ca stie toata lumea despre ce e vorba

Rik-St 11-05-09 00:30

private racers club :)) hah hah :))

hexagon 11-05-09 11:21

Ca tot povesteam aseara, nu stiu daca ati vazut asta dar pare interesant

http://iparomania.ro/ipa/index.php?o...id=162&lang=ro

bandeanradu 11-05-09 12:47

in seara asta la 10 la platou?...

Rik-St 11-05-09 12:59

trebuie neparat sa punem ceva in parbriz... mai hexagon
trec pe la platou in seara asta. insa nu cred ca se aduna lume... si ieri a fost slab de tot

ford muscle is back

scorpionxxx 11-05-09 14:24

bun si eu daca nu pot sa particip de prima data, nu pot sa vin ca nu am sa fac galagie ?:-) pt ca eu unul chiar mas baga la o miscare dar nu din prima, sa vad si eu cum sta treaba daca se poate

bandeanradu 11-05-09 14:27

nu ai ce sa vezi ...ori te bagi ori nu :)
diseara ma duc pana la platou sa vad cine e ...daca e cineva bine daca nu asta e

scorpionxxx 11-05-09 14:30

Quote:

Originally Posted by Rik-St (Post 2307592)

ford muscle is back

la ce te referi??

scorpionxxx 11-05-09 14:33

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2307877)
nu ai ce sa vezi ...ori te bagi ori nu :)
diseara ma duc pana la platou sa vad cine e ...daca e cineva bine daca nu asta e

:sad::sad: ce rau esti

hexagon 11-05-09 14:45

Quote:

Originally Posted by Rik-St (Post 2307592)

Mi-am bagat nasu pe acolo pe site, stickerele si legitimatiile nu se pot comanda daca nu esti membru, membrii de drept sunt doar cadrele active in mai sau membrii familiei, dar ... sunt si membrii simpatizanti, care au aprox la fel drepturile, ma rog, din punctul nostru de vedere

Rik-St 11-05-09 16:19

pai mai scorpion uitate le linkul postat de hexagon.
am facut poza cu un prieten... la o smecherie de genu... si sa vedem daca poate sa faca... sa fie asemanator cel putin :)
dau si eu o tura pe la platou

ford muscle is back

Korne 11-05-09 17:32

eu vin

Rik-St 11-05-09 17:36

nu ai plecat? foarte tare... de stiam te chemam... la o spalare de 4 lei.. am fost din nou :)

MS 87 PIJ 11-05-09 20:43

Baaaa ia scuipati unde ii faza aia cu 4 lei ??? sa ma duc si io sa vad imi stramba masina :D macar spala cat de cat ?

Rik-St 12-05-09 00:00

langa real ma pijule, e ok doar daca ai praf pe masina, nu si altceva... cu 4 lei speli 3,5 minute este spuma, ceara ... e ok

jungle_ 12-05-09 00:03

Da tre sa te misti ca speedy Gonzales ca de nu....ramai cu zeama pe masina si arat ca dreaq....eu m-am riscat de vreo 2 -3 ori da cu impiedicatu de rigoare si alte alea .....mai bine dau 8 lei si a 7 aminute...asa ma mai labartez si eu:))

Rik-St 12-05-09 00:05

si eu asa fac, stai linistit :))
azi totusi am scapat cu doar 1 fisa, dar in general am nevoie de 2

ford muscle is back

All times are GMT +2. The time now is 17:06.

- Copyright 2026 4Tuning