![]() |
Re: Intalniri
Pfuuu ma eu iti dadeam daca nu vine criza sa imi taie fundu la buzunare ...restu iti dai tu seama..........
|
las ca gasesc eu de la cine sa ma imprumut ...:D ca ma bag in datorii pt voi >:D<
LA 10 LA PLATOU SA FECEM POZE CU PIJJJJJ SI CU URSUUU |
Iau si eu ceva blanos pe mine sau dau jos tricou sa se vada blana naturala??
|
Baieti! Cum a fost? eu personal sunt dezamagit... ca nu am avansat... prea multi spectatori, prea putina actiune. insa avand in vedere ce a fost pana acum, totusi ne am adunat vro 35 de masini...
stima si respect pt oameniii care se si baga... Ford muscle is back |
mda eu vin din tarnaveni sa ... ma dau odata si jumatate:)) asta e, oricum a fost frumos ca a fost muuuuuulta lume ... se putea mai multa actiune , sa ne intalnim tot asa dar ceva mai multa actiune ..adrenalina etc:) aaa si niste fete frumoase mai multe daca ar veni =))) + ursoaica
|
locatia a stricat tot. dar de altfel pot spune ca a fost ok
|
Pij-ule ai avut probleme cu ursul :-P
Ceva poze careva ??:lol: |
poze sigur nimeni , filmulete nici atat
din atatea masini si 3-4 linii ? din atatia spectatori si nici un filmuletz nimic ar fii frumos sa facem un filmuletz ...cu fete care dau startu sau ceva ....sau baiati ..asa mai multe masini etc:) |
nu sunt treburi de scris pe internet, esti constient, nu?
|
Quote:
|
korne nu am gresit cu nimic
eram pe teren privat :)) si 35 de masini eu zic ca eram multi nu destul:D |
Radule... sa aduci tu fete multe, de acolo... sunt bunaciuni si pe la voi, eu asa am observat... poate vor sa vada portocala mecanica de aproape :))
a fost ok pana la urma. sa speram ca data viitoare sa se bage mai multi. mai ales acolo la clasa voastra 1.4 - 1,6.... sunt multe |
schumi... eu zic ca locatia a fost ok, doar ca ne am grabit si inca nu era tarziu... era circulatie mare... dar in rest...am fost mult mai impacat aici... decat in locurile bine cunoscute de noi :)
ford muscle is back |
mda bine zici , pacat ca nu am adeversaaar !! MUHAHAHA :)))) as fii vrut cu ninja dar nu a venit ..cu alta ocazie :D)
|
radule, daca ma superi vin cu camionu si ma pun in fata ta, sa nu ma mai poti depasi:lol: oricum, mi-a parut bine ca ai venit. la mai mare;) si sa faci bine sa aduci si tu fete la mures....stii tu, sa le facem poze. vorba lui Rik, poate vor sa vada portocala mecanica...sau pe alba ca zapada:lol:
|
mda mda sau loganu meu pe care multe lo vazut deja ...:))) si interior si exterior =))
las ca sunt destule fete in mures ...studende de toate nu trebe sa le car eu de aici ... |
atunci sa ma exprim altfel, adu tipe care sa puna botul la masinile noastre:lol:
scz de offtopic ref la intalniri: a fost ok la cluj, mi-ar fi placut sa fie mai multe masini tari, dar in rest, nu ma pot plange |
asteptam filmulete ...pe mess sau undeva..
|
nu am filmat
|
of of eterna poveste....toata lumea vrea numai sa priveasca...si f putini participa,de ex acum vineri din 35 numai 5-6 [email protected] zic sa facem altfel....noi cunoastem deja cine se baga si cine nu,mergem numai cine se baga si gata,si cand avem chef de vorbe atunci ne adunam la platou si parlam.....Respect
|
Foarte corect zis domnule nahor. de vinerea viitoare asa vom face. macar nu suntem asa multi , nu e galagie, si ne putem desfasura linistiti, in conditii bune, fara sa futa unii meciu...
nahor astept sa ma suni... sa povestim |
deci sa fie ca anunt, cine vrea sa faca ceva vine, cine nu...poate sa ramana si in alta parte la povesti
|
Quote:
|
hai chelu sa fim seriosi ca stie toata lumea despre ce e vorba
|
private racers club :)) hah hah :))
|
Ca tot povesteam aseara, nu stiu daca ati vazut asta dar pare interesant
http://iparomania.ro/ipa/index.php?o...id=162&lang=ro |
in seara asta la 10 la platou?...
|
trebuie neparat sa punem ceva in parbriz... mai hexagon
trec pe la platou in seara asta. insa nu cred ca se aduna lume... si ieri a fost slab de tot ford muscle is back |
bun si eu daca nu pot sa particip de prima data, nu pot sa vin ca nu am sa fac galagie ?:-) pt ca eu unul chiar mas baga la o miscare dar nu din prima, sa vad si eu cum sta treaba daca se poate
|
nu ai ce sa vezi ...ori te bagi ori nu :)
diseara ma duc pana la platou sa vad cine e ...daca e cineva bine daca nu asta e |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai mai scorpion uitate le linkul postat de hexagon.
am facut poza cu un prieten... la o smecherie de genu... si sa vedem daca poate sa faca... sa fie asemanator cel putin :) dau si eu o tura pe la platou ford muscle is back |
eu vin
|
nu ai plecat? foarte tare... de stiam te chemam... la o spalare de 4 lei.. am fost din nou :)
|
Baaaa ia scuipati unde ii faza aia cu 4 lei ??? sa ma duc si io sa vad imi stramba masina :D macar spala cat de cat ?
|
langa real ma pijule, e ok doar daca ai praf pe masina, nu si altceva... cu 4 lei speli 3,5 minute este spuma, ceara ... e ok
|
Da tre sa te misti ca speedy Gonzales ca de nu....ramai cu zeama pe masina si arat ca dreaq....eu m-am riscat de vreo 2 -3 ori da cu impiedicatu de rigoare si alte alea .....mai bine dau 8 lei si a 7 aminute...asa ma mai labartez si eu:))
|
si eu asa fac, stai linistit :))
azi totusi am scapat cu doar 1 fisa, dar in general am nevoie de 2 ford muscle is back |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning