Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

MARI_NSL 31-07-07 09:27

Re: Dacii Speciale

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 1022380)
...............

nais nais :)) imi place mult cat de curat poate sa fie motorul dp cea gri :d

apline5 31-07-07 10:50

e alb 13 ...fabrica

apline5 31-07-07 21:04

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1022383)
nais nais :)) imi place mult cat de curat poate sa fie motorul dp cea gri :d

uite motor curat aici

B 89 WRC 01-08-07 00:52

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1021463)
dacia 1300 1969 se zice ca e masina cu nr. 90 :D

ffffff tare, mare grija cu ea

Dodo_998 01-08-07 01:05

nu credeam ca mai sunt dacii asa conservate... frate.. zici ca acuma sunt scoase de pe poarta de la pitesti.. cred ca le-au tinut proprietarii imbracate cu huse de catifea sa nu se zgarie :) oricum.. bravo.. si ii respect

apline5 01-08-07 10:21

sunt masini care merg in fiecare zi ,numai ca propietarii stiu cum sa le ingrijeasca :-)

fiderzen 01-08-07 12:49

hoy,este a unui bun prieten,acu 2 ani a cumparat`o,si timp de un n a strans piese originale(oglinzi...de la mine :D ,geamul semnalizarilor de pe fataalbe,stopuri originale..de la mine :D...etc)...si anu asta parca,a vopsit`o si a facut`o sa arate a noua :D....

apline5 01-08-07 13:02

masina oricum arata bine ,dar dupa vopsitorie zici ca e scoasa din fabrica ..

Andrey_FL 01-08-07 16:29

sgm..cat ar costa un motor ca al tau.....:)

CristianoXXX 01-08-07 16:44

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1025105)
sgm..cat ar costa un motor ca al tau.....:)

=)))))))
te duci in munti si dai un kil de branza, dar daca vrei si turbina, mai pui un litru de zer :lol:

apline5 01-08-07 16:45

pt 17 ani cam multi cai 8)

MARI_NSL 01-08-07 16:49

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1023621)
uite motor curat aici

ammai vazut motoare curate . dar ca astea niciodata . super , poti sa mananci dp el :))

apline5 01-08-07 19:14

:D nush daca mananc de pe el dar sigur e mai curat ca fast-food-ul ala din SUA care umblau sobolanii prin el :-)

ROV` 01-08-07 21:46

Numai respect si stima pt proprietarii masinilor de pe acest thread.

B 89 WRC 02-08-07 01:45

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1024687)
hoy,este a unui bun prieten,acu 2 ani a cumparat`o,si timp de un n a strans piese originale(oglinzi...de la mine :D ,geamul semnalizarilor de pe fataalbe,stopuri originale..de la mine :D...etc)...si anu asta parca,a vopsit`o si a facut`o sa arate a noua :D....

geamurile albe de pe fata (de la tine )sunt facute sau originale si inca ceva pe la tine au fost doar o pereche sau mai exista si altele

Andrey_FL 02-08-07 12:52

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1025132)
pt 17 ani cam multi cai 8)

nu strica sa mio fac pana la 18...intrebam asa informativ
Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1025128)
=)))))))
te duci in munti si dai un kil de branza, dar daca vrei si turbina, mai pui un litru de zer :lol:

in munti stai tu si vroiai sa iti aduc branza ca sa te mai viziteze cineva si pe tine in singuratatea ta.....doar am intrebat nu iam furat motorul de pe ea..

CristianoXXX 02-08-07 15:44

de curiozitate, acu ai terminat NFS ul?

Andrey_FL 02-08-07 15:50

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1026884)
de curiozitate, acu ai terminat NFS ul?

bien mah ca ai tu carnet si asta inseamna ca ai voie sa postezi si sa te interesezi de cate ceva ptr mashina ta.....eu am pus o simpla intrebare..pana iau permisul nu am voie sa imi fac cate ceva la mashina si sa postez pe forum?

Hexer 02-08-07 18:27

Ce mare smacherie...max 2500 costa motorul lui SGM (gata reglat cu unichipla ~150cai la roata), dar sa nu uitam ce este schimbat pe langa motor...suspensie, frane, cutie, multe...si se adauga si astea, cu motor nu faci nimic, devii pericol public.

MARI_NSL 02-08-07 18:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1023621)
uite motor curat aici

daka tot vb de motoare curate :d pun si io unu :)

ROV` 02-08-07 18:52

jesus..asta e tipla ....brand new , nici nu cred ca i s-a dat cheie ! frumos foc transplantal-as pe masina mea :P

B-11-AYG 02-08-07 18:56

Quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Ce mare smacherie...max 2500 costa motorul lui SGM (gata reglat cu unichipla ~150cai la roata), dar sa nu uitam ce este schimbat pe langa motor...suspensie, frane, cutie, multe...si se adauga si astea, cu motor nu faci nimic, devii pericol public
Auzi mai nea daca tot e o nimica toata motoru lui Robert {sgm} de ce nu ti pui si tu sau daca nu ai dacie cumparati un motor si tinel in beci:twisted:

Hexer 02-08-07 19:30

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1027189)
Auzi mai nea daca tot e o nimica toata motoru lui Robert {sgm} de ce nu ti pui si tu sau daca nu ai dacie cumparati un motor si tinel in beci:twisted:

Vezi ca eu am tot respectul fata de SGM, de accea am scris ca are si altele facuta la masina. Pretul motorului e estimativ, si sa vina Robert s isa zica daca am gresit, in mare stiu ce e in motorul respectiv.

"Ce mare smacherie..." -am scris la pret, nu trebue sa sti mult ca sa estimezi pretul unui tuning, nu vorbeam despre masinal sau munca lui SGM...

Andrey_FL 02-08-07 22:16

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1027138)
Ce mare smacherie...max 2500 costa motorul lui SGM (gata reglat cu unichipla ~150cai la roata), dar sa nu uitam ce este schimbat pe langa motor...suspensie, frane, cutie, multe...si se adauga si astea, cu motor nu faci nimic, devii pericol public.

hai mrs....asta stiam ca trebuie umblat si la restul...asta se poate face...cu morotul e mai greu...mrs oricum

apline5 03-08-07 12:42

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1027142)
daka tot vb de motoare curate :d pun si io unu :)

daaaaa....superb.dar nush cat mai merge masina asta in zilele noastre e masina de show :-)
@ hexer,150cp glumesti nu ?

SUPAPA_Jr 03-08-07 13:39

vai ce sare lumea...pai unii nu considera ca o dacie merita sa bagi 2-4000 E in ea...e simplu...super tare sgm pentru ce a facut...prea tare si bodel cu sportiva....dar...eu unul nu m-as mai baga la asa ceva

Hexer 03-08-07 15:43

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1028348)
daaaaa....superb.dar nush cat mai merge masina asta in zilele noastre e masina de show :-)
@ hexer,150cp glumesti nu ?

Nu e vina noasta ca in europa de est nu se poate omologa in conditii normale masinile modificate cu capul...de acesta nu umbla Robert cu masina, dupa 100de m se duce talonul + amenda de minim de 1000lei... tu ce ai face?
Singura moda ar fi sa duci masina in germania si sa omologezi accolo ca o masina "facuta acasa" si readuci in tara...asta costa cam 2000-4000euro, asta fac cei care cumpara kit de S7...

Lucian 03-08-07 15:58

La noi in tara costa cam 1000 euro . De ce sa te duci in Germania ?

tapu 03-08-07 16:11

mda la noi in tare nu poti sa faci nik cand te vede la rar zice aaa tu esti mai destept ca fabricantul....nu daca unu e prost trebuie cu toti sa urmam calea lui tara de *** se poat si asta cu multi bani ca de asa e la noi asa am obisnuit poporu muncitor gata ca sunt off-topic mult

Lucian 03-08-07 16:19

Chiar nu e adevarat. Se omologheaza ce vrei tu .. de la motor la frane. Totul e sa fie facut cum trebuie si sa platesti taxele .

tapu 03-08-07 16:25

doamne fereste nu am zis ca nu se omologheaza ...am zis ca pretul pe care il propun ei e mult prea mare raportat cu nivelul nostru de trai...o sa ma lovesc de problema asta in curand cu omologarea unui motor pe masina mea sunt curios ce sume o sa imi arunce

madmaxtata 04-08-07 18:38

pai tu crezi ca omologarea asta se face si se da la oricine. Cum vine unu mai sme arunce motor de 150 de cai si dai talpa tata, prin oras pe autostrazi si frane canci, directie canci. Ca daca il iei pe robert si altii ei au umblat la toate, dar cati sunt care vor sa baga atatia bani (frane , suspensie, directie) piciorul format, reflexe. Nu ii vezi pe astia, dau in pomi si cu abs, ebd, esp........ dapai pe o sarmana dacie care nu are nimic pe ea. Si tu crezi ca robert are fiecare surubel calculat si verificat la oboseala, la flambaj si alte alea, de-aia nu se dau asa in vant dupa omologari. Ca odata ce a pus stampila ala inseamna ca poate sa intre la puscarie pt o piulita care nu e la marimea corespunzatoare.

Acum intrebare: astia p-afara daca iti ofera un kit(turbo alt motor) iti ofera si omologare pt el sau tot asa umblii de nebun?

Lucian 04-08-07 18:40

Quote:

Originally Posted by tapu (Post 1028697)
doamne fereste nu am zis ca nu se omologheaza ...am zis ca pretul pe care il propun ei e mult prea mare raportat cu nivelul nostru de trai...o sa ma lovesc de problema asta in curand cu omologarea unui motor pe masina mea sunt curios ce sume o sa imi arunce

Daca nu depasesti 90 cai constructiv cu noul motor ... te duce la 10 mil .. ceva de genul asta. Daca e nevoie de test dinamic .... te duce la 30 .

cmdbass 04-08-07 20:02

vorbaraie...vorbaraie...si iarasi vorbaraie...

Lucian 04-08-07 20:03

Este forum ... ce ai vrea sa fie ? sex ?

cmdbass 04-08-07 20:08

nu...mai multe poze...

apline5 04-08-07 20:13

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1030320)
Este forum ... ce ai vrea sa fie ? sex ?

corect.....

Hexer 06-08-07 11:55

Pana cand in romania se omologheaza dupa bani, proiecte si samnaturi de ingineri care isi sa responsabilitatea ca nu va crapa respectiva piesa nu va fi tuning ca lumea...(testul ~30mill, proiectul min 10-20mill, semnatura...mult, eu nu asi semana sub 50mill, fiindca recalculez totul...) deci rezultatul e ca o modificare care ar costa ~10mill pana la urma iti costa ~110mill, parc ar fi o masina de productie...jalnic...si asta e doar din cauza ca "inginerii" care lucreaza la RAR nu fac munca num trebue, fiindca normal cu ochii vezi daca ceva este facut cum trebue sau nu...

CristianoXXX 06-08-07 17:19

nu e chiar asa de usor, si tu daca ai fii in locul lor nu ai semna asa cu una cu doua pt k la urma urmei, daca respectivul are un accident si se dovedeste k s a produs din cauza modificarilor tu o mierlesti pt k le ai aprobat... asa k e cu dus si intors

Hexer 06-08-07 17:35

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1033044)
nu e chiar asa de usor, si tu daca ai fii in locul lor nu ai semna asa cu una cu doua pt k la urma urmei, daca respectivul are un accident si se dovedeste k s a produs din cauza modificarilor tu o mierlesti pt k le ai aprobat... asa k e cu dus si intors

Corect, dar in occident omologarea e mult mai usor (daca nu faci productie in masa) inginerul se uita la masina, la anumite locuri mai sensibile (cu ochiul) si daca este in regula si pa banc dinamic e bun este aprobat.

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning