![]() |
Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...
in spate la lukoil-ul de langa terapia, acolo in curte este, si chiar ii recomand!
|
Mersi baieti, imi puteti spune si niste nume si numere de telefon va rog?
|
Quote:
|
Quote:
|
AVETI GRIJA CE BATERII PUNETI PE MASINI NU RECOMAND MONBAT,ROMBAT,SI BANNER TOATE 3 SUNT LA FEL NU IES DIN GARANTIE SI TE LASA SI NICI NU TI LE SCHIMBA MAI ALES CEL DE LA BANNER E UN ESCROC
|
Quote:
|
Vopsitorie foarte buna si moka pe plevnei nr 6 schwartz service
|
Quote:
|
Auto Schwartz de pe plevnei sunt niste tepari, am spus-o si o mai spun in calitate de fost tepuit. Daca tineti la banii si masina voastra, va recomand sa nu va incercati norocul la ei.
|
Eu mi am vopsit capota aripa si bara fata cu 650 de lei... si sunt chiar impecabile:) Si lacul vad ca tine foarte bine la zgarieturi etc.Chiar am fost foarte multumit de ei.
|
Quote:
|
Sunt cam 5 baieti aici care ma cunosc de la team csr si oricare iti poate confirma ca vopseaua este super!
Au facut treaba buna mai ales ca este si neagra si e un negru tare pretentios asta. Eu chiar am fost foarte multumit de ei. Plus ca la bara or si avut de munca cu finisatul ea fiind modificata. |
Quote:
|
Daca tu chiar nu ai ce face cu timpul tau liber te invit oricand sa o vezi cand ai timp pe dorobanti:)
|
Si eu am dus masina la polish la Schwartz, vara trecuta si am fost super multumit de rezultat :)
|
Quote:
|
care stie sa imi zica un service unde au tester pt. ford?
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze, daca s-a mai discutat...
Doresc sa cumpar un golf4 tdi-pd. Unde as putea sa fac o evaluare mecanica, respectiv un test in Cluj? Doresc cineva care se pricepe! |
Frunzisului 83b-B&D Autoservice, pe varianta Zorilor-Manastur.
|
Quote:
|
Stiti vreun tinichigiu cu raport pret/calitate bun pentru o zgarietura pe portiera spate de pe o skoda fabia 2 pe aici prin Cluj? E putin putin indesata tabla + ca trebuie vopsita la nuanta masinii.
|
Stiti undeva in oras o vulcanizare unde sa aiba aparat de echilibrat fara axa centrala ?
Am o serie de jante fara gaura centrala si n-am unde sa le echilibrez. |
Quote:
|
Caut un mecanic bun care sa se priceapa FOARTE BINE la motoare pe carburator. Gasesc asa ceva in Cluj?
|
Quote:
|
Service auto non stop?:|
edit: s-a rezolvat |
feriti-va de service-ul GLISSANDO de pe calea baciului ( fosta incinta legume fructe parca este acolo ) .
repara masinile cu piese din dezmembrari si factureaza la pretul de piese noi ! am mari indoieli legate sid e calitatea reparatiilor efectuate acolo ! de unde stiu ca repara cu piese din dezmembrari ? pentru ca si EU le-am vandut piese pana am aflat ca sunt service !!!!! |
Am fost recent dezamagit de seriozitatea celor de la Quattro Garage de pe Meteor 23. Initial baiatul cu care am vorbit si am facut o programare a fost foarte amabil, chiar m-am bucurat ca am gasit un om serios.
Insa azi am mers la ora 8 la garaj, cum era programarea, si nu era nimeni. Pe telefoane nu raspundeau. Dupa cateva apeluri si 25 de minute asteptate, am primit un mesaj sec cum ca nu va ajunge decat dupa-masa. Nu un telefon, nu ceva scuze, nimic. Imi pare rau ca unii nu realizeaza ca:
Sincer n-as fi avut o problema daca m-ar fi anuntat de ieri, inteleg ca probleme se mai intampla, neprevazutul mai intervine. Dar asa, mi se par pur si simplu neseriosi. |
Salut, sper ca nu se repeta postul meu, da am o intrebare pentru voi. vreau sa vin sambata in targ si sa-mi iau o masina (ford focus sau opel corsa sau renaul clio) si as vrea sa pun masina pe tester. si tot citesc ca sunt anumite service-uri care sunt mana in mana cu vanzatorii si nu prea as vrea sa am o surpriza cu masina dupa ce-o cumpar. ma puteti ajuta cu cateva pareri si cu adrese (daca se poate cat mai exacte, pentru ca eu nu cunosc clujul deloc).
multumesc anticipat pentru ajutor!:D |
Va recomand service-ul Servicenter, de pe Calea Turizii , nr 173. Serviciile sunt foarte bune si oameni calificati.
Service Auto, Vanzari de piese, Spalatorie si Cosmetica auto, Vanzari de produse de cosmetica auto. Tot ce aveti nevoie pentru masina gasiti aici. Este situat vizavi de reprezentanta Ford. Contact: 0733 053 692 |
Baieti, imi recomandati unde sa imi vopsesc masina? O sa am de vopsit o prelungire de capota ptr bad boy si haionul dupa ce imi scoate literele si emblema golf.
|
Ce parere aveti despre AutoFYG Cluj-Napoca? Multumesc!
|
Quote:
M-am dus o data la bosch service langa gara sa-mi curete injectoarele. Peste drum era Auto FYG, am zis perfect, ma duc sa mi le dea jos (treaba de 10 min). Ajung acolo, un nene fuma afara. Il zic ce-as avea nevoie, imi zice "nu". Atata, "nu". Intreb "de ce?". Zice "n-am chef acuma, du-te langa real". :rolleyes2 M-am dus langa real, acolo mi le-au dat jos, in schimb cand au impins masina prin hala, mi-a zgariat unul care avea capse la uniforma unul dintre piloni bine de tot! :rolleyes2 |
Mersi!Sa stii ca de rau am auzit si eu. Plus am fost cu un voucher pentru verificarea de iarna la ei si in 2 min au verificat tot, pana i-am luat un pic pe sus...k nu intelegeam nesimtirea. Plus s-au strambat cand au auzit voucher.
Am gasit unii f ok...sper sa-mi rezolv curand masina ca deja m-am saturat. Astept sa treaca zilele libere. Se numesc Niklas si sunt in capat la Corneliu Coposu, in incinta Metalul Rosu sau acum Fimaro. |
Quote:
Am fost eu la acest domn, a inceput sa sparga cu surubelnita carcasele de la relee,incercand sa ajunga la ele, cica nu au prea multa importanta... iar apoi cand scotea mufele, toate gumitele cate impiedica mizeria sa intre in mufa le arunca, si era doar un debitmetru de aer..bineinteles ca nu a depistat defectiunea.. nu recomand.. nu prea stie ce face.. iar acum mi s-a aprins becul de la airbag... sunt aproape sigur ca e din cauza acelor gumite care au fost aruncate. |
Nu cred.Ce legatura are debitmetrul cu airbag-ul? Probabil era mica presiunea in cauciucuri.:lol:
|
Va salut,
Unde pot gasi un electrician bun in Cluj Napoca? Trebuie sa imi repar un alternator la un Opel Astra 1.7DTI. Multumesc |
Quote:
Strada Tulghesului Nr 9. Tel:0740-924479 suna si fa-ti programare |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning