![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
Exista 2 variante pentru respectiva colantare: 1. Colantare cu material Oracal - imitatie de carbon (nuanta deschisa - spre argintiu). Pret : 2.500 ron + tva 2. Colantare cu material 3M - imitatie de carbon argintiu. Pret : 6.500 ron + tva Recomandarea mea este sa o faci cu Oracal. Acest material este mai ieftin, a trecut "testul timpului" (sunt masini ce au fost colantate cu acesta folie si in 2006), la o intreventie ulterioara nu trebuie sa astepti prea mult pana vine materialul (il avem in permanenta pe stoc). Referitor la schimbarea talonului. Nu trebuie sa schimbi nimic in talon daca iti colantezi masina cu folie imitatie de carbon argintie. Deoarece nu se aduc modificari la culoarea originala a masinii mai mult de 40%. |
multumesc.
e vreo diferenta la aspect intre cele doua folii oracal si 3m? ma intereseaza ca folia sa aiba acel relief de carbon. |
1 Attachment(s)
Quote:
Timp de executie : 2-3 ore. In pret intra: degresare totala, vopsire cu spray special pentru aderenta autocolant, colantare cu folie Oracal - imitatie de carbon. Poza mai jos sugestiva. |
Da, am primit preturile pe mail, 10x.
|
Quote:
In primul rand de pret al foliei. Folia 3M este mult mai scumpa decat Oracal. In al doilea rand de aspect. Folia 3M este mai in relief fata de cea Oracal. Insa, folia Oracal este mult mai rezistenta la colantare pe suprafete curbate. Este folosita de catre firma noastra din 2006. Si nu am avut nici un fel de probleme cu ea. Si sa nu iti imaginezi ca au fost putine masini. Au fost cel putin de 2 ori mai multe decat poti sa vezi pe acest forum. De multe ori nu poti sa faci si programari, sa stai si jos printre angajati sa faci si poze la toate masinile care vin intr-o zi. Un alt exemplu destul de elocvent sunt taxiurile. Daca te uiti un pic mai atent pe taxiurile din Bucuresti ai sa observi sigla DCM pe multe masini in trafic pe portbagaj in dreapta. Acestea reprezinta un exemplu destul de bun referitor la calitatea foliilor pe care le folosim. De ce ? Pai, un taximetrist face in jur de 100-150 km zilnic. Deci, o uzura a masinii si a autocolantului in mai toate conditiile atmosferice. Un taximestrist isi spala masina cel putin de 3-4 ori pe saptamana. Deoarece, la numarul mare de km parcursi pe zi, masina se murdareste si un client nu se va urca intr-o "carutza", va prefera o alta masina curata. Doar nu o sa isi murdareasca hainele urcadu-se intr-o masina murdara cand are de ales. In concluzie, folia Oracal a fost deja testata pe mii de masini. O recomandam in defavoarea folie 3M care abia a aprut anul acesta in martie. |
Quote:
Spune-mi, te rog, ce masina ti-a placut cel mai mult din realizarile noastre postate pe acest forum. Te rog frumos. |
ok, am inteles, merci.
deci daca 3m-ul e MAI in relief decat oracalul, inseamna ca si oracalul are relief. o sa va sun saptamana viitoare pentru o programare. lucrarea dureaza mai mult de o zi? |
Quote:
Cel mai mult dureaza pregatirea masinii, nu colantarea in sine. Pentru programari : Mihai Mobil: 0721 73 93 25 Email: [email protected] sau Alina Mobil: 0731 365 972 Email: [email protected] |
2 Attachment(s)
Buna seara !
Va rog sa-mi spuneti daca efectuati lucrari similare cu cea din poza. Masina in cauza e un Audi A4 B5. Ma intereseaza ca partea de jos sa fie cu folie rosie iar partea de sus cu folie neagra lucioasa . Plafonul a fost colantat deja la firma dvs. Vedeti foto. Durata de executie nu e importanta ci doar pretul. Va multumesc ! |
Quote:
Pretul este de 850 ron pentru aceasta lucrare. Timp de executie: 6 ore. |
2 Attachment(s)
sallll pentru masina asta ? capota plafon si portbagaj portocaliu ? astept pm
|
buna ziua, partea superioara , exact cum e la acel audi? cat ar costa cu totul , v-as ruga daca se poate sa imi spuneti pretz cu fiecare din cele 3 materiale:
folie imit.carbon 3m, folie neagra , si mai era inca una . mc |
Quote:
Folie Oracal : 950 lei Folie negru mat: 650 lei Timp de executie : 4 ore. Garantie 12 luni. |
7 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aceasta masina a fost albastra inainte de colantarea in gri.
Ce parere aveti? |
ink o intrebare , nu e nici o pb din punct de vedere legal daca eu o colantez in orice culoare ? indiferent de suprafata acoperita?
|
Quote:
Taxa de talon : 60 ron Taxa RAR : 55 ron |
capota plafon si portbagaj, trece de 40% la o masina ??
|
FOARTE FRUMOASE LUCRARI , FELICITARI !!!!!!!!!!!
|
Quote:
La masini in 3 usi (coupe) plafonul este mai mic de obicei. Astfel, plafonul + capota (in V) + portbagajul nu depasesc 40%. Insa sunt sute de masini facute si care depasesc 40% si nu mai au problema cu nimeni. Iar daca te gandesti sa modifici astfel incat sa depaseasca 40%, atunci te mai costa doar 40 ron taxa de la RAR (schimbarea in carte dureaza 1 ora) si 50-60 ron la politie (talonul se elibereaza in 2 ore). |
la mine e problema ca nu stiu ce parere are rar-ul din bulgaria (ca acolo am eu masina inscrisa) , daca stie cineva ceva mi-ar fi de mare ajutor; asta in legatura cu cei 40%.mc
|
Eu pot sa-ti spun doar ce puteai sa faci inainte.
Eu inainte de a inscrie masina in BG am fost la ei si mi-am colantat plafonul negru. Astfel, cand am inscris-o la bulgari mi-au trecut pe talon rosu/negru ;) . In situatie actuala ar fi bine sa iei legatura cu cineva care inmatriculeaza acolo si sa te ajute cu aceste informatii. Scuze de off-topic. |
8 Attachment(s)
Alte lucrari
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
S500 COLATARE TOTALA DIN NEGRU IN ALB LUCIOS.
|
6 Attachment(s)
Alte realizari.
|
4 Attachment(s)
IN CURS DE COLANTARE NERU MAT + PRINT POLICROMIE CU FONTA DE NEGRU + LAMINARE MATA.
|
sal
cat ma costa sa pun folie cabon 3m pe capota chevrolet aveo se face programare? |
7 Attachment(s)
Quote:
Colantare cu folie Oracal capota 450 lei plafon 450 lei porbagaj 450 lei Preturile includ material, manopera, finisari profi. Preturile nu includ TVA 19%. |
3 Attachment(s)
In curs de colantare Opel cu folie argintiu metalizat.
|
pt un golf 2 toata masina in visiniu se poate?pret?
|
sal...ma intereseaza cat ar costa folia din imitatie de carbon culoarea negru pentru capota la opel calibra.detin 2 calibre si as vrea sa le fac pe amandoua.as vrea sa stiu si cat costa transportul(pana la sibiu).ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pretul pentru colantare VW Golf 2 in visiniu costa : 800 ron + tva Termen de garantie: 12 luni manopera / 36 luni material. Timp de realizare: 4-5 ore. |
6 Attachment(s)
Quote:
Putem sa va oferim urmatoarele folii imitatie de carbon: - Oracal : 200 ron+tva (cu montaj) - 3M : 450 ron+tva (cu montaj) - Oracal : 160 ron+tva (fara montaj) - 3M : 400 ron+tva (fara montaj) Mai jos aveti o realizare de astazi. Un Vito branduit full color cu autocolant printat. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
dar motociclete colantati?
|
Quote:
Stickere, inscriptionari, tribaluri DA. |
6 Attachment(s)
Quote:
La masini rezista bine in timp deoarece nu este fortat autocolantul. Uite o alta masina facuta ieri cu negru mat. |
1 Attachment(s)
|
exista cumva posibilitatea de a colanta cu cel reliefat de la 3 m dar nu il vreu mat ci lucios... se poate aplica un strat lucios transparent deasupra ? ori lac pe baza de vopsea? am un astra g bertone , as dori consola centrala de facut , unde aveti sediul ? merci!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning