![]() |
Re: Accidente
Quote:
|
^^^hahahaha, a bagat-o ....in sperieti pe colega-sa :D
Si de terrano nu mi-e mila, ca parcul Bechtel avea in vara vreo 58 de Terrano, iar acum cred ca au avansat la peste 100 de unitati....numai Autostrada a avnsat de la 10...la 12 km in 8 luni.... |
A fost ceva accident azi, la agronomie la Ursus?
|
Mie mi-ar fi rushine sa lovesc cu un terrano o masina mica si sa nu o fac zob...asta doar a mangaiato un pic.. rusinica!!
|
Quote:
- 3 barbatzi, 2 dintre ei de 23-24 ani, soferu' fiind singuru' "mai in varsta" aproximativ 35 de ani |
Tocmai am vazut in marasti pe o platforma Continental GT-ul rasturnat.....are cineva alte detalii??
|
1 Attachment(s)
Ieri, in marasti, UN S60 a ferit un pieton de pe trecerea mai sus de Piata Marasti, si a ajuns pe consola centrala a drumului, scotind un semn din pamant.....
|
10 Attachment(s)
Ceva accidente mai vechi...
Dacia Breack a intrat sub un tir la omw someseni iar Loganul albastru nu a dat prioritate la taximetristul care venea in fata la teatru, la lovit in spate si de acolo sau rasturnat ....ceva de genu....:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Off topic, dar saptamana trecuta am vazut un camion cu un ContiGT pe el (nu era lovit), a trecut intersectia cu cel putin 60, am crezut ca pica masina de pe el!!! Tampiti care-si transporta masinile scumpe cu traiele/camioane care nu au prelata sau ceva de genul! Am si vazut masini transportati astfel care au avut toate feamurile si panourile zgariate.
|
care sta in zorilor si poate sa`mi zica de accidentu de acu de 30 de minute ceva detalii?
am inteles de la cineva ca era un opel astra de bucuresti, si a facut accident langa profi cativa metri mai sus spre pritax. erau 2 persoane un tip si o tipa tipa a murit...nu stiu nimic concret, stie cineva mai multe? innainte sa vad la stirile protv de la 12 sau maine la alea de la 5 |
cica ala cu astra o intrat intr`o depasire si cica s`o lovit prontal de tir la peste 120km/h.
cica doar o persoana a murit..., chiar nu stie nimeni nimic mai mult/ nu locueiste nimeni prin zorilor si o auzit ceva? |
:cry: a fost un astra "auto pres" am ajuns acolo la cateva minute dupa accident ....au scos-o pe femeie si o resuscitau...soferul parea constient....a intrat un tir in ei si i-a proiectat in alt tir ce venea din sens opus..
|
16 Attachment(s)
poze si un filmulet. Din cate am inteles tirul cobora regulamentar si astra care venea din sens opus a intrat in depasire si o muscat din tir. femeia a murit,sotul ei e in spital nu stie nimeni inca detalii si soferul tirului e ok. tocmai au dat drumu la drum.
|
urat accident..
va dati seama ce impact.. si ce viteza trebuia sa aiba.. ala cu astra.. ca sa se strice in halu ala tiru.. pana si prelata i-o sarit intr-un clot... groaznic... |
nu am putut nici cum uploada filmuletu pe 4tuning asa ca l-am pus altundeva arhivat il downloadati cei care doriti.
http://www24.rapidupload.com/d.php?f...filepath=15068 :-) in orice caz..doamne fereste... |
Off!!! Si eu eram prin zona dar nu m-am dus acolo:P Mai are cineva chef sa iasa cu masina si sa treaga cateva span-uri? Ca io nu prea! Si ciudat e ca aproape de fiecare data cel nevinovat pateste mai rau!
|
Quote:
|
Quote:
|
conducea barbatu...
odihneasca-se in pace |
ati vazut aseara la stirile ce cluj accidentul?
eu m`am uitat si pe antena1 si pe protv si pe ncn dar nimic n`am vazut nici o secventa sau sa zica ceva cat de anemic despre accident. |
Quote:
|
deobicei femeile sunt mai prudente :P
|
din cate am inteles eu opelul statea sa faca stanga inspre strada rapsodiei si din spate a venit un tir si i-a poriectat in tirul ce venea de pe contrasens
|
cica un taximetrist o zis ca era in spatele tirului, si o depasit tirul si dintr-o data a tras stanga de volan, crede ca s`o rupt ceva la directie, oricum azi nu mai era nimic pe drum
|
Quote:
si cica venea cu o viteza destul de mare |
peste 120km/h o zis unu pe retea, apoi nu stiu ce sa zic
|
Quote:
|
fiecare trebuie sa o spuna cat mai supra realista ca cel cui ii povesteste sa zica uau, sau vai, sau mai stiu eu ce.
am facut intr-o zi o chestie. am zis la 3 persoane acelasi lucru, si le-am zis si ei la randul lor sa zica acceeasi chestie la inca 2 persoane fiecare, apoi cele 6 persoane noi sa-mi zica variantele lor, atuncea sa vezi ce iasa. face-ti o proba si voi si ve-0ti vedea ca nimeni nu va zice varianta zisa de voi. oare de ce? |
da ala ii radar de zice peste 120=)))) vai vai
|
azi cica o murit si barbatu....asha am auzit!:(
|
femeia conducea si barbatu era in dreapta, cica o murit pe loc femeia o scapat...
ai auzit la stiri? |
ma dacia wrc foloseste corect virgulele ca nu se intelege prea bine ce vrei sa zici...cine o murit p loc si cine o scapat daca o scapat cineva?
|
femeia a murit pe loc,barbatul cand l-au scos din masina l-au scos fara un picior (spun asta pt ca am un prieten care e pompier si era acolo si a vazut cand l-au scos aia de la descarcerare). altceva ce sa zic? :)
|
Quote:
|
Accidente
3 Attachment(s)
Nu sunt sigur,dar cica la voi in CJ s-ar fi intamplat accidentul,
daca nu e la voi imi cer scuze. Oricum naspa de curatat ce a mai ramas din masina. |
Re: Accident CJ.
funny cu vopseaua, naspa cu ocupantii.. creca is un pic.. loviti.. ,
|
peisajul nu pare a fii din cluj :Doricum era topic gata facut cu accidente
|
Quote:
au iesit galbeni din cap pana in picioare. Zicea ca nu a fost nimeni ranit,deci nu e grav.... Acum sa vedem ce firma se incumeta sa curete chestia asta.???? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning