Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

RA_2fast4u 19-03-07 15:36

Re: Accidente

Quote:

Originally Posted by florinc (Post 806015)
Duminica , pe la ora 17:30, Andrei Muresanu, intersectia Ponorului cu Zarnesti, Loganul urca regulamentar pe Zarnesti si a fost izbit in plin de Terrano,care venea de pe Ponorului, cred , avea cedeaza trecerea.
Chestia interesanta e ca tipa din taxi, clienta, era colega de serviciu cu soferul de pe Terrano, (Bechtel).Scuze pt calitatea pozelor , sunt facute cu telefonul mobil.

nu stia tipu cum sa se bage in seama =))

-LEXION- 19-03-07 17:43

^^^hahahaha, a bagat-o ....in sperieti pe colega-sa :D

Si de terrano nu mi-e mila, ca parcul Bechtel avea in vara vreo 58 de Terrano, iar acum cred ca au avansat la peste 100 de unitati....numai Autostrada a avnsat de la 10...la 12 km in 8 luni....

Cata RHC 19-03-07 19:32

A fost ceva accident azi, la agronomie la Ursus?

smtraxx 22-03-07 13:29

Mie mi-ar fi rushine sa lovesc cu un terrano o masina mica si sa nu o fac zob...asta doar a mangaiato un pic.. rusinica!!

[ A l i n ]™ 2006 22-03-07 14:57

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 219148)
Car:
2005 BMW 730i
Description:
Was traveling at 160 mph when it ran into a truck head-on. 5 people were killed.

:?: :?: :?: :!: :!: :!:

masina a fost un 730d, viteza e cea corecta, locatzie: Remus (jud. Giurgiu), pe sos. Giurgiu-Bucuresti. cei 5 ocupantzi: - 2 fete de 18-19 ani
- 3 barbatzi, 2 dintre ei de 23-24 ani, soferu' fiind singuru' "mai in varsta" aproximativ 35 de ani

-LEXION- 22-03-07 17:45

Tocmai am vazut in marasti pe o platforma Continental GT-ul rasturnat.....are cineva alte detalii??

-LEXION- 23-03-07 11:23

1 Attachment(s)
Ieri, in marasti, UN S60 a ferit un pieton de pe trecerea mai sus de Piata Marasti, si a ajuns pe consola centrala a drumului, scotind un semn din pamant.....

gangsta 24-03-07 15:22

10 Attachment(s)
Ceva accidente mai vechi...
Dacia Breack a intrat sub un tir la omw someseni iar Loganul albastru nu a dat prioritate la taximetristul care venea in fata la teatru, la lovit in spate si de acolo sau rasturnat ....ceva de genu....:rolleyes2

draculas 29-03-07 11:18

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 798282)
nasol c accidentee astea frate..m-am uitat peste toate cele 26 d pagini si...ti se zbarleste pielea pe tne cand vezi....dumneze-u sa-i ierte p toti cae au murit ana acum in accidente rutiete si sper sa nu mai aud de asa ceva, sa ii fereasca D-zeu pe toti de asa ceva.

pun si eu nishte poze, sunt nishte poze EXPLICITE dak avetzi probleme va rog sa n le deschidetzi

asta avea si cutie automata :) o fi adormit la volan sau isi lua pranzul e ceva tipic .

Laju 03-04-07 01:03

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 812171)
Tocmai am vazut in marasti pe o platforma Continental GT-ul rasturnat.....are cineva alte detalii??

Da...eu...in ungaria inainte de debrecen...saptamana trecuta...masina ce o transporta pe autostrada lovita frontal cu o fabia....sub un pod in dreapta...continentalul cu roatele in sus...mai mult nu stiu...parea ca si cum masina de la zoli car a lovit fabia in spate in momentul in care fabia iesea de pe banda de accelerare....chiar eram curios daca se mai aude ceva...

di48lo 05-04-07 12:25

Off topic, dar saptamana trecuta am vazut un camion cu un ContiGT pe el (nu era lovit), a trecut intersectia cu cel putin 60, am crezut ca pica masina de pe el!!! Tampiti care-si transporta masinile scumpe cu traiele/camioane care nu au prelata sau ceva de genul! Am si vazut masini transportati astfel care au avut toate feamurile si panourile zgariate.

DACIA-Wrc 17-04-07 21:55

care sta in zorilor si poate sa`mi zica de accidentu de acu de 30 de minute ceva detalii?
am inteles de la cineva ca era un opel astra de bucuresti, si a facut accident langa profi cativa metri mai sus spre pritax.
erau 2 persoane un tip si o tipa tipa a murit...nu stiu nimic concret, stie cineva mai multe? innainte sa vad la stirile protv de la 12 sau maine la alea de la 5

DACIA-Wrc 17-04-07 22:43

cica ala cu astra o intrat intr`o depasire si cica s`o lovit prontal de tir la peste 120km/h.
cica doar o persoana a murit..., chiar nu stie nimeni nimic mai mult/
nu locueiste nimeni prin zorilor si o auzit ceva?

Cali...nV6 17-04-07 22:44

:cry: a fost un astra "auto pres" am ajuns acolo la cateva minute dupa accident ....au scos-o pe femeie si o resuscitau...soferul parea constient....a intrat un tir in ei si i-a proiectat in alt tir ce venea din sens opus..

CJ-18-DOR 17-04-07 23:25

16 Attachment(s)
poze si un filmulet. Din cate am inteles tirul cobora regulamentar si astra care venea din sens opus a intrat in depasire si o muscat din tir. femeia a murit,sotul ei e in spital nu stie nimeni inca detalii si soferul tirului e ok. tocmai au dat drumu la drum.

Fixius 17-04-07 23:50

urat accident..

va dati seama ce impact.. si ce viteza trebuia sa aiba.. ala cu astra.. ca sa se strice in halu ala tiru.. pana si prelata i-o sarit intr-un clot... groaznic...

CJ-18-DOR 17-04-07 23:51

nu am putut nici cum uploada filmuletu pe 4tuning asa ca l-am pus altundeva arhivat il downloadati cei care doriti.
http://www24.rapidupload.com/d.php?f...filepath=15068 :-) in orice caz..doamne fereste...

di48lo 18-04-07 00:18

Off!!! Si eu eram prin zona dar nu m-am dus acolo:P Mai are cineva chef sa iasa cu masina si sa treaga cateva span-uri? Ca io nu prea! Si ciudat e ca aproape de fiecare data cel nevinovat pateste mai rau!

CJ-18-DOR 18-04-07 00:21

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 857470)
Si ciudat e ca aproape de fiecare data cel nevinovat pateste mai rau!

pai ti se pare ca femeia a fost nevinovata? parerea mea e ca nu avea voie sa circule cu asa viteza pe obs, plus ca soferul tirului circula regulamentar, oricum vom afla fie de la stiri fie de altundeva pana la urma care si ce viteza a avut si a carui vina este mai mare. eu zic ca soferul tirului e nevinovat.

gangsta 18-04-07 01:50

Quote:

Originally Posted by CJ-18-DOR (Post 857368)
femeia a murit

Odihneasca-se in pace!:cry:

Cali...nV6 18-04-07 02:34

conducea barbatu...
odihneasca-se in pace

DACIA-Wrc 18-04-07 10:13

ati vazut aseara la stirile ce cluj accidentul?
eu m`am uitat si pe antena1 si pe protv si pe ncn dar nimic n`am vazut nici o secventa sau sa zica ceva cat de anemic despre accident.

di48lo 18-04-07 10:54

Quote:

Originally Posted by CJ-18-DOR (Post 857474)
pai ti se pare ca femeia a fost nevinovata? parerea mea e ca nu avea voie sa circule cu asa viteza pe obs, plus ca soferul tirului circula regulamentar, oricum vom afla fie de la stiri fie de altundeva pana la urma care si ce viteza a avut si a carui vina este mai mare. eu zic ca soferul tirului e nevinovat.

:shock: Dar nu barbatul conducea??? Eu nupot sa-mi imaginez o femeie sa intre pe contrasens cu 120! Nu stiu ce vrei sa zici...

DACIA-Wrc 18-04-07 11:21

deobicei femeile sunt mai prudente :P

CJ-86-UHE 18-04-07 18:22

din cate am inteles eu opelul statea sa faca stanga inspre strada rapsodiei si din spate a venit un tir si i-a poriectat in tirul ce venea de pe contrasens

DACIA-Wrc 18-04-07 19:03

cica un taximetrist o zis ca era in spatele tirului, si o depasit tirul si dintr-o data a tras stanga de volan, crede ca s`o rupt ceva la directie, oricum azi nu mai era nimic pe drum

bzsa 18-04-07 20:12

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 858557)
din cate am inteles eu opelul statea sa faca stanga inspre strada rapsodiei si din spate a venit un tir si i-a poriectat in tirul ce venea de pe contrasens

deja sunt diferite povesti dar in mod sigur ca nu a mai reusit sa faca stanga
si cica venea cu o viteza destul de mare

DACIA-Wrc 18-04-07 21:25

peste 120km/h o zis unu pe retea, apoi nu stiu ce sa zic

bzsa 18-04-07 21:30

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 858912)
peste 120km/h o zis unu pe retea, apoi nu stiu ce sa zic

daca te uiti fiecare are alta poveste nici nu mai stii ce sa crezi sau care e adevarul

DACIA-Wrc 18-04-07 23:20

fiecare trebuie sa o spuna cat mai supra realista ca cel cui ii povesteste sa zica uau, sau vai, sau mai stiu eu ce.
am facut intr-o zi o chestie.
am zis la 3 persoane acelasi lucru, si le-am zis si ei la randul lor sa zica acceeasi chestie la inca 2 persoane fiecare, apoi cele 6 persoane noi sa-mi zica variantele lor, atuncea sa vezi ce iasa.
face-ti o proba si voi si ve-0ti vedea ca nimeni nu va zice varianta zisa de voi.
oare de ce?

DaNuTzU' 18-04-07 23:35

da ala ii radar de zice peste 120=)))) vai vai

SVLadone 19-04-07 01:33

azi cica o murit si barbatu....asha am auzit!:(

DACIA-Wrc 19-04-07 12:28

femeia conducea si barbatu era in dreapta, cica o murit pe loc femeia o scapat...
ai auzit la stiri?

vali_cd 19-04-07 13:57

ma dacia wrc foloseste corect virgulele ca nu se intelege prea bine ce vrei sa zici...cine o murit p loc si cine o scapat daca o scapat cineva?

CJ-18-DOR 19-04-07 14:12

femeia a murit pe loc,barbatul cand l-au scos din masina l-au scos fara un picior (spun asta pt ca am un prieten care e pompier si era acolo si a vazut cand l-au scos aia de la descarcerare). altceva ce sa zic? :)

bzsa 20-04-07 18:01

Quote:

Originally Posted by CJ-18-DOR (Post 860146)
femeia a murit pe loc,barbatul cand l-au scos din masina l-au scos fara un picior (spun asta pt ca am un prieten care e pompier si era acolo si a vazut cand l-au scos aia de la descarcerare). altceva ce sa zic? :)

gata schimbati subiectul oamenii au murit si nu are rost sa ii mai continuam

Lucian_benz 23-04-07 13:46

Accidente

3 Attachment(s)
Nu sunt sigur,dar cica la voi in CJ s-ar fi intamplat accidentul,
daca nu e la voi imi cer scuze.
Oricum naspa de curatat ce a mai ramas din masina.

smoke 23-04-07 13:58

Re: Accident CJ.

funny cu vopseaua, naspa cu ocupantii.. creca is un pic.. loviti.. ,

fiat500 23-04-07 14:01

peisajul nu pare a fii din cluj :Doricum era topic gata facut cu accidente

Lucian_benz 23-04-07 14:03

Quote:

Originally Posted by smoke (Post 866652)
funny cu vopseaua, naspa cu ocupantii.. creca is un pic.. loviti.. ,

Cica cel care a facut poza,spunea ca aia nu au avut nimic,dar
au iesit galbeni din cap pana in picioare.
Zicea ca nu a fost nimeni ranit,deci nu e grav....
Acum sa vedem ce firma se incumeta sa curete chestia asta.????

All times are GMT +2. The time now is 11:23.

- Copyright 2026 4Tuning