![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
ce-ai ma! se da jos si le da la o parte noaptea si cand vrea sa dea flashuri:))E tare ideea la asa ceva ma gandeam si eu acum ceva timp dar nu e foarte practic si s-ar putea sa ai probleme cu politia.
|
oooo ce e aia ....urat urat rau ...stiu ca ai vrut sa semene cu dodge charger dar nu merge ca ala e alftel arhitecturat la bot ,dale jos ca nu merge :cry:
|
Man, nu stiu ce ai vrut tu sa faci acolo da in poze arata ciudatzel... Incearca sa ii faci poze cu o camera cu rezolutie mai mare, sa se vada putin mai clar. Poate in realitate arata mai bine, numai ca nu ne dam noi seama...:???: . Hai ajuta-ne. Cel putin ai fost original, n-am mai vazut asa ceva pe Dacie...;)
|
1 Attachment(s)
la asa ceva ma gandeam si eu pt o dacie dar nu stiu de motorase sa ridice masca aia de pe far.
mie chiar imi place, schimba total masina , arata super tare. sorry pt duble post dar nu mai merge sa dau edit la cel vechi. uite o poza care cred eu ca arata masina mai bine, :P |
In primul rand vreau sa va multumesc pt pareri,bune sau rele nu conteaza,sunt binevenite:-)
Prin ceea ce voi scrie in continuare am sa dau lamuriri si raspunsuri..sper tuturor..:-) Acoperitoarele de faruri sunt FIXE,facute din tabla si cu portiuni de masca originala peste,iar ca sa se aseze cum trebuie a trebuit sa dau JOS farurile;) Nu vor ramane permanent pe masina,ca n-am chef de militeni indiscreti..a fost doar o idee originala pe care am dorit sa o pun in practica iar mie unu mi se pare interesant cum arata:rolleyes2 Poze la rezolutie mai mare nu cred ca mai apuc sa fac pt ca maine voi monta la loc farurile,ca vreau sa ies din oras.. Rares,si eu m-am gandit la eliminarea emblemei si a "U"-ului,ar arata mai bine intradevar,dar daca nu tin acoperitoarele alea permanent n-are rost,nu.. Oricum,cat m-am afisat azi prin oras cu noua masca vreau sa va spun ca se uita lumea f insistent la partea frontala,iar in timpul "sedintei foto" n-au lipsit curiosii care m-au luat admirativ la intrebari..:D |
ar arata oricum excelent badgeless :) [ adik fara U ala ]
|
salut Bogdane!
arata f frumos cu acoperitoarele alea, dar ar arata mult mai bine fara " U " ala. poate ne intalnim sa mai discutam pe tema asta! |
Merci baieti:-)
Ma bucur ca "inventia" mea a facut impresie buna(in majoritatea cazurilor) si ca va place. Iulian,ne vedem in timpul saptamanii sa-ti faci o impresie live,ca pt. week-end am planificat cateva iesiri..ne auzim la telefon. Ideea e ca inca nu le-am dat jos,ca imi place tare cum arata masina asa..dar nu trebuie sa ma prinda intunericul:lol: De proba,voi da jos si "U" si emblema sa vedem ce iese:rolleyes2 |
mai bine iti bagi niste proiectoare puternice in bara din fatza sa ai lumina in oras :P
|
ar arata chiar bine daca toata masca ar fi facuta din lamele ..da sa aibe continuitate...te asteptam cu un proiect ingenios..poate ne vinzi patentu si noua;)
|
frumoasa masina...bafta in continuare...se pare ca tot ceea ce faci cu pasi incetzi dar cu foarte mult gust...succes in continuare!!
|
Quote:
|
Giubau am de vanzare un patent si vreo doua inelare cu cot..cine vrea astept PM:lol:..glumeam..:D
Si mie imi place f mult cum arata in VT-ul pus de Rares si intentionez sa ma apuc de lucru la o masca cu dungulitze de la un capat la celalalt.Insa pt asta ar trebui sa stric grila centrala originala,ceea ce nu voi face..asa ca am sa caut alte doua grile centrale pe la Remat sau dezmembrari si sa fac una cu dungulitze continue;) Si,intradevar,in ultimul timp evolutia masinii a fost cam lenta din motive strict financiare,dar lucrurile se vor schimba radical in vreo 2-3 luni,cand termin si eu cu multiplele datorii:rolleyes2 In primavara masina va intra in lucru si zic eu ca va iesii ceva cel putin deosebit;)..pana atunci ne miscam mai usurel asa,ca-i apa mica..:-) |
Eh, multi avem datorii financiare, nu suntem in categoria celor care au si isi fac repede.
Eu astept sa vad ce ii mai faci , nu sunt genul de persoana care vrea sa vada ca ai facut ceva zilnic. Mai ai o viata, o familie si niste prieteni. Nu esti dator fata de nimeni cu masina asta, nu trebuie sa o faci mai repede pt niste utilizatori ai unui forum. Prefer sa vad ca faci un lucru la luna, dar bun ! Mult noroc in continuare cu masinuta asta;) singura dacie pt care simt ceva! [ probabil pt ca nu e dacie 100% :D ] |
Merci mult Razvan:-)
Stiu ca vorbesti din proprie experienta si tocmai de aceea intelegi cum stau lucrurile..exista f multa vointa dar e limitata de posibilitati..:sad: Oricum,cred ca multi care posteaza p-aici sunt in aceiasi situatie si inteleg si ei..oricum,nimeni nu m-a grabit cu ceva si chiar daca ar face-o nu poate schimba nimic..doar sa-mi bage bani in buzunar si atunci mai vedem:lol: Ca idee,tot ceea ce fac la aceasta masina e din pura pasiune si poate si putina nebunie(asa cum imi spun multi),iar daca rezultatele sunt si apreciate de majoritatea atunci e ca o confirmare ca fac ceva frumos si cu bun gust;) Le multumesc inca o data celor care imi urmaresc cu rabdare topicul si care m-au ajutat prin sfaturile si sugestiile lor sa-mi aduc masina pe drumul cel bun:-) |
1 Attachment(s)
tot grill-ul ...cormat :D stiu cum poti face masina asa :D ...cum am facut si eu la poza ....
|
nu o prinde pe crom :) shadow crom poate :D
|
1 Attachment(s)
Nici mie nu-mi place asa.
Masca fata va fi neagra,fara nici-o emblema si cu dungulitze negre pe toata lungimea,ca in primul VT ;) In curand ma apuc de cautat 2 grile centrale.. |
1 Attachment(s)
e mai inchis la culoare. dar daca iti faci botul masini asa, ce faci cu farurile ? cum iti mai luminezi drumul ?
|
Am mai zis..nu e o masca practica,nu va ramane permanent pe masina..e ceva de show,daca pot spune asa..
Am facut-o ca sa-mi satisfac o idee,precum voi face si masca fara embleme..fac cateva poze si apoi pun la loc farurile;) Cand va fi gata masina asa cum am eu in plan sa o fac si daca va fi destul de buna ca sa particip si eu cu ea la expozitii de tuning,(in genul celei de anul acesta de la mare) ii voi pune una dintre aceste masti fata:-) |
2 Attachment(s)
da,e o idee buna sa o pui cand vei fi la showuri ...si in acelas timp e urat ca nu poti sa o lasi permanent ...una facuta asa ca in poza arata interesant ...fara bara ..si cu 2 proiectoare
bogdan ce zici de volanu asta ? e de 1100 facut de cineva mititel :lol: dar atat de bine e facut si lucrat atent incat nu miam dat seama ..decat dupa ce am scos imbracamintea si am vazut sudurile ...bn el era intr-o stare jalnica,dar l-am adus eu la viata ;) |
alpine : laser frate :D
|
Quote:
chiar charger-ul avea asa ceva... |
2 Attachment(s)
Arata f bine volanasul Apline,o idee interesanta..
Sistem de rabatare,pivotare a farurilor..sincer mi se pare cam complicat..in plus de asta,la modelul meu de Dacie farurile ies inafara pe colturi(la extremitati) si acele masti de faruri nu s-ar aseza cum trebuie:rolleyes2 Si mie mi-ar placea sa le tin permanent ca arata interesant masina asa cu ele,dar..nu prea se poate.. Eu zic ca e cel mai bine asa cum m-am gandit eu-fac o masca misto,fara embleme,pe care o montez din cand in cand si in rest umblu cu cea normala si cu farurile "la vedere"..:-) De Dodge Charger '68 stiu..sunt fan acea masina:peace: Iata o "comparatie" :D |
eu zic ca e vorba de spatiu din interior, nu de farurile de dacie care ies inafara nustiucum...
mai studiaza problema |
Mai studiez,mai studiez..:-)
VW-ul e cu noi:!:..ma bucur sa vad deja 2 posesori de VW care ma sustin si urmaresc evolutia babetei mele:D |
O mica istorie a modelului Charger :
http://www.allpar.com/model/charger.html Si asta e mecanismul ;) https://youtube.com/watch?v=2_pg0onoITo Sper ca ti-a fost de ajutor cat de cat :D ------------------------------------------------------------------------ Alt model mai complicat : https://youtube.com/watch?v=34PFgWSjy2I |
Nasoala masina unde ai gasit-o?Mai schimba si tu ceva la ea!!!Mai bine o lasai cum era din fabrica!!!MULTUMESC!!!va salut!Dar totusi nu arata chiar asa de rau!!!
|
Quote:
|
Baieti,sa vedeti faza tare..:lol:
Acum aprox. o ora in urma m-a oprit Politia prin oras..a sarit ca ars politistul ca sa ma opreasca,aproape ca a alergat de la bordura unde il jupuia pe unu' pana in mijlocul strazii.. Motivul:?: ..m-a rugat sa aprind farurile:!: :!: ..dupa ce a dat bine vreo 2 ture de masina,a inceput sa ma intrebe de anul de fabricatie si alte detalii..:-) Cand i-am spus cu ce ma ocup si ca sunt pasionat de aceasta masina si ca faza cu masca e doar un proiect si ca nu va ramane permanent montata,m-a intrebat daca poate sa-i faca cateva poze sa arate la colegi(ca el nu mai vazuse asa ceva pe Dacie) dupa care m-a lasat sa plec fara sa-mi dea nici macar avertisment:D Inca o data,aceasta Dacioara m-a facut sa ma simt tare mandru..auzi..sa-i faca Politia poze ca sa le arate colegilor la Sectie..:rolleyes2 Iar de acest bogdanel fanatikul..nu comentez..lasati-l in pace:arrow: Cred ca este vreunul din colegii mei de munca care ma tot sfatuiesc calduros sa renunt la aceasta masina si sa o dau la Remat..oricum e cu capu' rau;) |
mai facut curios :D pozelel de sus sunt virtuale ?
|
La pagina 29 e un post de-al meu in care am pus vreo 6-7 poze cu masina asa cum arata ea in momentul actual,in realitate..:-)
Dupa aceea i-au facut baietii cateva virtualuri pt masca fata;) |
u vrei sa o faci RomanienMuscle?ar fi ceva frumos
|
nu am mai urmarit topicu'...arata bine ,mie imi place
|
Merci GTXR:-)
In seara asta am revenit la "mutra" de dinainte,adica am dat jos acoperitoarele de faruri si am montat la loc farurile..caci garcea ala a fost baiat finutz,dar m-a si avertizat ca daca ma mai prinde odata cu masina asa,discutam altfel..:sad: IndyGG,vreau doar sa am o 1300 cat mai aratoasa si facuta cu bun gust..va fi o replica a R12 Gordini,dar si cu cateva elemente personalizate..cum e acea masca;) |
ai o masina pe cinste si daka tie iti place atunci nimeni nu cred ca ar avea ce comenta. tu sa te simti bine in ea ca tu o conduci. noroc sa ai la ea
|
tu vrei replica Gordini...ocuta mai mult de partea tehnica...performante :D
|
Pe rand si cu rabdare..
Tot pe la pagina 29 parca,am scris ceva de un carb,galerie de aluminiu..astept sa-mi vina..:rolleyes2 Oricum,si cu ce am acum pe ea rupe bine;) |
rupe rupe ...dar cu carburatoarele astea e important sa functioneze bine ...eu un solex deala am aruncat :sad:
astept pozele....:rolleyes2 |
Pe care dintre ele l-ai aruncat Apline?..cumva cel de R 16?
Ce probleme avea? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning