Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

TM32CIP 16-09-07 22:27

Re: Club TICO

Ok pana aici, dar ai innebunit ?:lol: cum sa iti faci spoilere din aluminiu man ? 1) foarte greu de modelat, sudat, chituit. 2) greutatea !!!! sa zicem ca le faci din fasie de 3,4 mm ....... ajungi cu un prag de vreo 10kg, ce sa mai zic de spoilere ...... + k le mai atingi,lovesti,etc ....... nu prea sta bodyfilleru' pe aluminiu :-) de ce nu iti faci din fibra, ca toata lumea ? :-) parerea mea, nu o zic cu rautate

tatarman 16-09-07 23:36

Tocmai de aia...fibra are toata lumea...O vopsesc electrostatic sau o las nature...folosesc tabla de 1,2mm-max 2mm...Daca iese cum il am in minte,nu mai conteaza eventualitatea unei lovituri...se repara...Tre sa mai aflu cum si cu ce sudez partile si nu mi-ar strica o scula cu care fac rezervoarele si aripile la motociclete(parca roata franceza ii zice);oricum cu modelatu' ma descurc pana la urma...Greutatea iese mai mica decat daca mi-as pune boxe de ~30kg,iar eu nu-mi bag sunet "greu"pe tico...

topser 17-09-07 15:33

deliyorsun mu ? :))
abi , sincer acuma ori faci din fibra ori nu mai faci.. :)

tatarman 17-09-07 18:27

Fibra o am p mine,tre s-o mai pun si pe masina?Ar fi prea mult ptr saraca masinuta...:D))Si serios acum,care-i problema ca nu inteleg nici daca ma bat singur...

bz51zid 18-09-07 23:12

ia ziceti facem si noi o reuniune sa mai schimbam si noi niste idei cati dintre voi pot veni la bucuresti daca nu va invit la legalele de la buzau pe 5,6si 7 octombrie

ven`u 19-09-07 12:32

zid`ule .... slabe sanse sa venim toti .. dar tare ar fi misto .. io sunt dispus sa vin pana la bucuresti ... daca nu .. vb ta.... la buzau la legale :D

bz51zid 19-09-07 13:28

nu zic frate sa ne vedem chiar toti dar macar o parte ca vine acum iarna si n-o sa mai putem sa stam langa masini... si se cam duce pana la anu! eu in week asta ma duc in plimbare pe la ploiesti(Carrefour Tuning Show & Sound 2007 - PLOIESTI - 22-23 Sept 2007)iar pe 5,6,7,octombrie la buzau(Marele Premiu al Buzaului editia a III-a)poate veniti si voi si ne strandem pe undeva

mad_mario 19-09-07 23:02

2 Attachment(s)
intalnirea tico la rondou la lia manoliu

bz51zid 19-09-07 23:05

prima intalnire oficiala tico_sqad data viit speram la mai multi

b23szx 19-09-07 23:11

Quote:

Originally Posted by bz51zid (Post 1109226)
prima intalnire oficiala tico_sqad data viit speram la mai multi

Adevarat .. va asteptam mai multi .. pt . bucuresti !!! cei pasionati !! Pt camioane !!!

TM32CIP 19-09-07 23:34

ce sa zic eu din timisoara ? :???: ......... cam multi km pt un meeting :-) poate la vara, de-aia avem forum si pt membrii la distantza :lol:

tatarman 20-09-07 00:38

Cred ca va calcati pe picioare acolo!:D) Faceti si voi la imprimanta niste hartiute cu logo-ul nostru ,indicatii spre adresa de forum a clubului si impartitile cand va intalniti cu un tico pe la semafor sau stiu eu pe unde...ca altfel nu vad sa se faca niste intalniri (macar regionale) mai consistente.Este o propunere si as vrea parerea voastra...Eu unul cred ca am sa fac asta cat de curand...
P.S. :help: Daca este cineva care si-a scos centurile din spate sau are vreuna si se poate lipsi de ea rog sa ma anunte.Eu am luat masina fara centuri p spate iar acum am mare nevoie de una ptr ca fac naveta cu fiul meu sa-l duc la gradinita...

TM32CIP 20-09-07 01:50

am eu 4 :lol: nu ma folosesc de ele. mihai_gogo2005 e id;u de mess, da-mi un add si te rezolv 8)

quick_5hifter 20-09-07 03:27

@CIP: am eu un condensator de 1 farad, pret mic ;)

In primul rand
@ tatarman: stickerele alea 2 despre care spunea lumea ca sunt sugestive si bla-bla-bla....sunt perfecte! Eu cu alea votez (alea in care litera "O" din cuvantul "TICO" are si rol de roata in desen :-P )
Felicitari pentru ambitie si daruire! Ai facut unul dintre primii pasi pentru club!

In al doilea rand
@ others: stickerele am promis ca le materializez pe cheltuiala mea, insa am nevoie de FORMA VECTORIZATA! in momentul in care cineva reuseste sa vectorizeze desenul din semnatura lui Tatarman, va rog sa-mi dati si mie un PM ca sa iau sigla vectorizata cu mine si sa scot prima transa de stickere, pe fundal alb sau negru. Din estimarile mele "la ochi", suntem 15-20 de membri, nu? Haideti, vectorizati repede sigla sa vi le fac, nu ca ar fi mare urgenta sau conditie, dar vad ca va agitati atat de mult cu sigla....cele mai importante 2 lucruri ar fi fost (d.p.d.v. al urgentei):
a)sa ne intalnim, cunoastem si organizam cum trebuie
b)sa avem o denumire a clubului.

In al treilea rand, haideti sa stabilim o data la care ne vom putea intalni, macar pentru 1-2 ore. Si un loc (eu vad Bucurestiul cel mai nimerit, insa ma deplasez si pana la Buzau la legale).
Totusi poate ne intalnim pe la sfarsitul lui septembrie...in curand o sa vina frigul...

NU UITATI SA VECTORIZATI SIGLA!!!

ven`u 20-09-07 09:35

bz51zid te astept la ploiesti :D :) si cred ca quick are dreptate .. pe la sfarsitul lui septembrie un drum pana la bucuresti ... nu-i mare bataie de cap ... !!

wolfgang_69 20-09-07 10:55

baieti,vine vreunul dintre voi la evenimentul 4tuning de la ploiesti?ma gandeam ca am putea sa ne intalnim si acolo.eu o sa am masina expusa,da ma pot deplasa cu cealalta :)

ven`u 20-09-07 15:21

wolfgang 69 ... te astept :) adica ... VAAAA astept !! pe toti ... !:)

bz51zid 20-09-07 15:26

daca tine vremea cu nooi cu cea mai mare placere ne vedem

tatarman 20-09-07 16:15

2 Attachment(s)
@quick 5hifter -tnx man!adevaru' ca m-am chinuit pana sa-mi dau seama ce vrea fiecare...:-) Odata cu sigla a venit si numele clubului tico din romania <<TICO SQUAD ROMANIA>>,nu ai vazut p logo?Ai si dimensiunile jos...daca sunteti de acord cu ele...Mess id: hoarda_de_aur

aikman 20-09-07 17:16

Quote:

Originally Posted by tatarman (Post 1109399)
Cred ca va calcati pe picioare acolo!:D) Faceti si voi la imprimanta niste hartiute cu logo-ul nostru ,indicatii spre adresa de forum a clubului si impartitile cand va intalniti cu un tico pe la semafor sau stiu eu pe unde...ca altfel nu vad sa se faca niste intalniri (macar regionale) mai consistente.Este o propunere si as vrea parerea voastra...Eu unul cred ca am sa fac asta cat de curand...
P.S. :help: Daca este cineva care si-a scos centurile din spate sau are vreuna si se poate lipsi de ea rog sa ma anunte.Eu am luat masina fara centuri p spate iar acum am mare nevoie de una ptr ca fac naveta cu fiul meu sa-l duc la gradinita...

am eu si sunt si din cta .. de fapt le am la un pusti din cartier ... dau de el si le cer daca e ... da un add [email protected]

braconieru' 20-09-07 17:56

Asta chiar imi place (cea pe fond alb)

wolfgang_69 20-09-07 18:36

pai daca tot s-au incins spiritele si vreti sa facem o intalnire tico squad,hai sa stabilim o ora si o zi ca sa stie toata lumea.eu oricum voi fi acolo si sambata si duminica,da ma gandesc ca e mai practic sa ne intalnim toti odata.poate mai discutam cate ceva si vedem si ce facem cu bulinele alea.bafta!

braconieru' 21-09-07 01:11

Am putea face o intalnire(chiar mi-ar face placere), dar problema ca e umpic cam departe in bucuresti, eu as zice sa facem undeva in mijlocul tarii(e doar o parere).

ven`u 21-09-07 09:46

baietzii io zic sa vedem care cum unde stam .... si in functie de asta ne intalnim la jumate ... adica sa vina usor la toata lumea ... super ideea cu intalnitu ... dar sa fim toti ... !!!

wolfgang_69 21-09-07 10:43

eu zic ca un pas ar fi sa ne intalnim cei care stau aproape de ploiesti sau cei care vin asa cum mai spus la 4tuning ploiesti :P

ven`u 21-09-07 12:21

lasa ma .. ca incet incet ne intalnim noi ..:)

ovis 21-09-07 14:06

si eu sunt de acord cu braconieru, o intalnire in centrul tarii ar fi mai potrivita

TM32CIP 22-09-07 11:20

@Tatarman : de 3 zile plimb centurile in masina, am fost la garaj sa le iau ....... da un semn si tu :-)

ps: scz de offtopic, dar are omu' nevoie

aikman 22-09-07 20:13

partea cu intalnitu ... e cam grea ... cred ca primu pas ar fi sa ne intalnim macar pe orse

ovis 22-09-07 22:42

cel mai bine ar fi sa facem intalniri regionale de inceput, de ex Transilvania si imprejurimi ... ar veni cineva dk s-ar face asha ceva in Transilvania ?

tatarman 22-09-07 23:43

Baieti,ganditi-va mai bine cum sa adunati mai multi membri fiecare in orasul lui sau imprejurimi,abia dupa aceea cred eu ca se pune problema de o intrunire adevarata.Deocamdata putem discuta si aici sau pe mess...Parerea mea este ca prima ocazie de o intalnire adevarata este de 1 Mai,la un gratar la munte sau la mare...la iarba verde...cateva zeci de tico-uri(este posibil!)...pana atunci,hai sa gasim solutii sa ne "inmultim" gashk!
PS. Pai din transilvania si banat sunt doar vreo 3-4...o sa va cautati nu gluma ca sa va gasiti...la fel si-n celelalte regiuni...

aikman 23-09-07 08:12

:))) imi place ca sunteti de acord cu mine :) ati postat mai dezvoltat ce am zis eu ... va multumesc fanii mei :)))

Alex17 23-09-07 11:28

o sa intru si io in club, daca ma primiti prin decembrie cand iau permisu am ticozaur nu am tuning pe el .. un sistem audio 4.1 si cam atat sunt la inceput :D

braconieru' 23-09-07 11:52

Daca s-ar stabili o intalnire la sfarsitul lui octombrie sau in noiembrie, intr-o parte a tari (brasov, ploiesti, pitesti), as veni. Problema este ca, cati vor veni?

ovis 23-09-07 12:19

braconiere... eu voi veni :) FORZA TICO SQUAD TRANSILVANIA :)

mad_mario 23-09-07 17:10

oriunde oriknd vin ...dar sa anuntati din timp:P

bz51zid 23-09-07 17:25

ok haideti sa stabilim o zi si o ora mai pe la sfarsitu luni ca mai tarziu o sa inceapa vremea nasoala eu zic ca potrivit ar fi ploiestiu asta depinde ce zic si baieti de la constanta

ven`u 24-09-07 10:13

pai clar daca e aici n-am cum sa lipsesc nu ? :) wolfgang ai fost ma la ploiesti ?!

quick_5hifter 25-09-07 22:04

@aikman si tatarman: haideti sa ne intalnim in weekend in Constanta. Vom fi 3 sau 4, sa vedem daca vine si Topser. Avem de vorbit despre sticker si despre o viitoare intalnire nationala.

Am o idee: daca tot in septembrie nu ne putem intalni (eu unul recunosc, nu-mi permit momentan, dar daca ne strangem mai multi, voi face un efort), haideti sa ne vedem cu ocazia SIAB-ului! :idea: ne intalnim la Bucuresti si eventual dam o fuga si la Ploiesti/Brasov, ca sa fim mai in centrul tarii...

Eu am fost la Bucuresti acum 2 zile, insa nici nu stiam pe cine sa sun/unde sa ma duc mai intai (nu cunosc Bucurestiul, iar centura aia "prietenoasa" mi-a placut atat de mult incat am stat pe-acolo vreo 2 ore :lol: in trafic). Pe langa asta, data trecuta am cautat un internet cafe timp de 2 ore, iar cand am gasit unul, am aflat ca era inchis de 2 luni :rolleyes2

La o viitoare intalnire ideal ar fi sa venim toti cu masinile, insa putem sa mergem si grupati, in fond importanti sunt membrii, nu masinile (cu conditia sa fie Tico :lol:).

In legatura cu sigla...haideti cu vectorizarea aia, care se pricepe VA ROG sa o vectorizati mai repede si eu voi scoate in maxim 2-3 zile stickerele dupa ce ajungem la o intelegere in legatura cu dimensiunea (imi trimiteti toti adresele prin MP, iar eu vi le expediez in plic - pe alb sau negru, dupa caz).

Edit: ca loc de intalnire, mie unul mi-ar fi indiferent daca ar fi vorba de Bucuresti sau Ploiesti....e vorba de doar 30km aproximativ...

aikman 25-09-07 22:09

ne intalnim daca ... am inteles ca sunt baieti care se intalnesc prin mamaia .. putem sa ajungem pe acolo ... eu cel putin ajung daca e .... si acum daca poti sa ne lemuresti (pe mine si tatarman) ce dracu inseamna vectorizare? :)

All times are GMT +2. The time now is 14:23.

- Copyright 2026 4Tuning