![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
;)..stiu..dar ii un muist din lumea interlopa:(...da-l in masa..o fost prins cu droguri de politzie:))
|
dute ba la politie si reclama eu in locul tau lasi fi omorat chear daca vinde droguri sau ce m...i lui face nuti mai fie frica si dute sal reclami se vede clar vops. alba dupa bara lui si negru la tine... daca el nu era busit inainte sa ai tu masina inseamna k nu a fost el...dar daca amandoua au aparut busite inseamna k el tia tras una de a fazut masinuta ta stele verzi si nu cred k ia placut asa k fara nici o gluma dute si fa dreptate k pana la urma e masina si bani tai in joc...acum faci ce vrei dar sfatul meu este sa te duci la politie nu conteaza k e drogat sau vanzator k tot om e si si la el se aplica legea...
|
BH 12 BMB - nu e fiul doctorului Bumbu din Oradea ?
|
ba da X(
dumnezo ii **** cresterea....mai ia pe mine cu amenintzari...ca iscam obraznik.....shica sa imi pazesk spatele....ca o sa regret pt acuzatziile facuta X( |
Du-te ma la Politie.Nu mai boci aici ca si o baba.
|
:)))
nu bocesk...mdp...numa ca fapt divers...ca bani are cacalau...shi nu ii luam nika...ca mi vecin...(respect)..numa macar sa recunoasca:)) |
Treaba ta.
|
astazi m-am luat capota CN 3....cu maska dintre faruri...masca de la stergatoare...balamale.....+ 2 aripi fatza :D....ca sa fie noi :D:X
|
bine ca le-ai luat speram sa le pui repede sa vedem cum da pe masina iar pt dobitocul care te-a frecat nu tre sa te certi cu nimeni ,pune un pic de acid pe capota, ventilele scoase afara si gata ;)
PS: glumeam dar e si asta o posibilitate :x |
:)) stiam de posibilitatea asta...da nu imi pun mintea cu totzi prostii :D
|
pai si nu ai luat nimic de pe el, l=ai lasat sa scape asa basma curata?
|
mda...da-l in p*m
|
Fa ceva cu evacuarea aia ca se aude ca ceaiu! Eu mi-am facut-o acu ceva vreme si se aude destul de frumos! O sa pun o poza cu a mea,poate iti faci vreo idee!!
|
ok...baga o poza sa vedem cu ce te lauzi :P
|
3 Attachment(s)
Am modificat-o de la cap la coada
|
Quote:
|
mama dacia aia rosie a prietenului tau zici ca e plina de cartofi.. e prea lasata.. si la cum arata.. decat ca e lasata.. atat.. si da-l dreacu pe ala chiar daca e el drogat sau ce o fii, du-te la garda sa o rezolvati cumva.. dar am impresia ca ti-e cam frica de el dupa cate vad.. sa fii gasit eu masina lovita asa si vopseaua mea pe alta masina .. hmm..
|
Quote:
si pozele de proasta calitate ... nu imi dau seama ce se intampla acolo.. |
N-ar strica o inregistrare cu sound-ul evacuarii...
|
da chiar...sa auzim cum suna.....iar pt enigma....exact asa o sa vina coborata shi de fatza ;).....ca sa fie la un nivel :D
|
da,fata trebuie coborata..nste jante superbalon cu caucicuri de 185/55...sau depinde de configuratie :d..nu stiu daca gasesti exact asa.dar dasca sunt prea late tragi de masina...iar daca au talonul mic arata mai bine :D...spor la lucru..si la bani :D
|
ma ma...m-am gandit la nishte cauciucuri....spate 205/50/13 fatza 195/50/13 :D
|
daca ai motor stock...vor fi prea late si va trage greu masina....adica pierzi la demaraj....daca iti faci motor adevarat..si pierzi aderenta pe a1a si a 2a si a 3a ...atunci sunt neesare cele late..cumam zis eu xcele de 185 sunt suficiente
|
eu am un prieten care are 185 pe fatza shi pe vreme ploioasa e f instabila... eu zic k pt fatza ar fi d ajuns 175, cel mult 185
|
pe spate merge 195, max 205
|
eu am 155 pe fata si 205 pe spate...e foarte bine asa...si mai are si aspect de dragster:D :P
|
...mai mult aduce a old Mustang ;)
|
instabilitatea apare de la alte chestii.....inaltimea cauciucului,suspensia varza,bucsi duse ..etc...(chiar si cauciucuri proaste)...r3sp3c7...fa`o cum crezi tu,eu ti`am dat niste idei,pareri :D ;)
|
Crede-ma k mashina nu duce lipsa d suspensii bune, garda e f joasa, iar cauciucurile sunt pe balon mic. Singura problema cred k o reprezinta componentza cauciucului. Cu prima ocazie o sa postezi nish poze cu mashina Nu arata rau deloc. ;)
|
frate dar daca o lasi asa.. iei toate guriile de canal si orice pietricica.. :)faci scutul prafff...
|
e greu sa le ocolesti? :lol:si sa mergi mai atent?
|
pai pt unii e greu sa mearga incet, si sa mearga tare cand trebuie.
|
aici ai dreptate ice-m@n ;) am coborat-o shi de fatza....BH-04-ZFN ma refer...promit ca maine fac niste poze pe zii :)
|
am shi eu o intreabre....telescoape sport..de unde se pot cumbara...se gaseste asa ceva??
:D |
da frate .. dar la ce e in bucuresti.. cred ca e la fel si in oradea.. gropi peste gropi.. acuma lucrari multe.. e cam nasol.. o pui pe burta imediat..
|
stiu...dar crede-ma...ca se comporta foarte bine:X....o sa incerc sa fac nishte poze...sa vedetzi cum arata :P
P.S. : CINE stie de und epot cumpara amortizoare sport pt dacie??..pls prv me [-o< |
8 Attachment(s)
deci cum am promis....poze...BH-04-ZFN dacia LOW RIDER
|
Quote:
bft |
....prea tare....:)
|
Quote: