![]() |
Re: Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute
Quote:
|
Quote:
|
poti sa mergi si la UTA vizavi de biserica, lucreaza foarte ieftin ;)
|
Quote:
Multumesc! |
Mergi unde scrie mai sus si intrebi..
|
Quote:
|
Instalari casetofoane, tuburi de bas, leduri, etc, telefon 0748814994
|
stie cineva unde este sonda de ulei vito 110D???
|
stie cineva vre-un meserias bun care lucreaza cu fibra prin arad?
|
Cumpar pompa de injectie ford focus 1.8 TDDI, cod 006
Daca are cineva de vanzare ! :D |
https://www.youtube.com/watch?v=O5pc9...feature=g-hist
Am o problema cu stergatoarele, acestea scot un sunet ciudat. Mentionez ca sunt stergatoarele originale Renault, nu am fost utilizate mult timp. Pe ploaie "torentiala" nu se aude zgomotul. Astept un raspuns. Multumesc! |
Schimba-le asa fac cand sunt vechi .
|
zgomotul ala se poate auzi si din cauza ca e parbrizul uscat din cate am vaz in video...
|
Quote:
|
poate nu scartaie stergatoarele...poate scartaie parbrizu...
|
Quote:
|
A folosit cineva asa ceva?
303 Wiper Treatment - tratament lamela stergatoare http://ingrijireauto.ro/ro/190-303-w...ergatoare.html |
astea-s chiar culmea fixismului :))))
|
Quote:
|
Am gasit din intamplare pe acel site.
Nu am cautat in Arad. |
Si eu am patit asa de cateva ori si am observat ca doar cand e foarte frig afara, din cauza ca se intaresc prea tare..acum nu mai am treaba cu ele. Le-am sters bine cu o carpa si solutie de parbriz de cateva ori..
|
Care stiti pe cineva in Arad care sudeaza in plastic ?
Vreau sa lipesc/sudez un difuzor de la un spoiler. |
Am avut neplacerea sa merg la vopsitorul ''Relu'' de la piciorul podului de la Micalaca(Polivalenta)la poarta galbena de langa Techo Wash 2000 sau visavis de kebab. Multi l-au laudat dar eu am constatat pe propria piele ca este un amator care cere preturi mari.
Am fost sa imi vopsesc niste bandouri de la geamuri pe care bineinteles le-a indoit cu ciocanul cand le-a pus la loc. Mi-a schimbat un motoras de la geamul electric spate iar fata de usa a zgariato toata cu surbelnita fiindca nu a stiut sa o de-a jos doar prin metoda ciobaneasca. Bineinteles ca mi-a rupt si un bandou de la bara spate care a spus ca asa a fost si pe care pe jumate a uitat sa il vopseasca. Bara era noua deci nu avea cum. In loc de 2 zile cat a zis ca dureaza la inceput m-a tinut 2 saptamani. Mi-a umplut masina de chit ca cica el nu se baga sa indrepte tabla si etc. Am intalnit vopsitori de jumatatea varstei lui care vopseau mult mai bine si la jumate de pret. Va sfatuiesc sa nu ii treceti pragul daca daca vreti dureri de cap pe banii vostrii !!!! |
Scuze dublu post
|
Eu am un amic la care i-a vopsit calumea, dar cand a pus piese la loc a fost dezastru cu alinierea lor...
|
relu nu e vopsitor el e tinichigiu;)
nu l a laudat nimeni pe relu....mai mult ca sigur l-au laudat pe cristi care e fratele lui si el era vopsitorul dar acuma e plecat din tara. nu cred ca relu a vopsit un element perfect in viata lui:lol:....si sa l puna prost, e de a dreptul absurd:lol::lol:....e praf cu pistolul dar ca si tinichigiu e bun. |
vopsitorii buni nu au reclama, pentru ca au preturi...
sub 100 de euro elementul nu prea discuta un vopsitor serios. |
Quote:
|
Quote:
Pot sa spun ca am lucrat si eu in domeniu si la cate tone de chit foloseste ''RELU tiniGHICI-ul'' pe masini ai zice ca nu e de meserie. El nu indreapta tabla ci o carpeste cu chit precum un zidar cu mortar un ZID.... Mi se rupe ca lucreaza la negru si ca lucreaza cu masa, nepotu, bunica si catelul dar eu cand dau un ban am pretentii. Mi-a facut paguba pentru ca a trebuit sa repar ce mi-a stricat in alta parte si a mai trebuit sa il platesc ca sa raman fara masina 2 saptamani pentru o lucrare ce se putea face in 24 de ore. Nu te supara dar tu fiind vecin si ''preten'' cu el ajungi sa ii pupi in fund din comoditate. Nu am cum sa fiu multumit din enspee mii de motive printre care am vazut si alte ''lucrari'' la care s-a bagat in acelasi timp + ca ma deranjat ca nu are nici macar un cric sa ridice masina siiiiiiiiiiii degeaba foloseste pasta 3M daca el ''poliseaza'' cu un chilot rupt in mana la un neon aprins in ditamai incaperea. Amatori...... |
Cine te-a pus sa lasi masina la el 2 saptamani daca initial a zis 24h? Crezi ca e Bullet de vina? Daca lucrarea a fost asa de proasta de ce ai platit?
|
Quote:
Nu stiu de ce va bagati si de ce ma justific voua dar fie: :paper: 1. Unde am spus eu ca e Bullet de vina? Am povestit ce am patit si el e revoltat pe mine si ma face mincinos spunandu-mi ca nu are cum. 2. Am lasat masina la el pentru ca eram tot plecat din oras in aceea perioada si nu aveam de ales. Da stie unde stau si am platit fiindca nu vroiam sa ma trezesc cu masina zgariata. Nu sunt genul de romanas' cu bata de baseball sub bancheta si doamne ajuta ca nici nu am murit de foame a-2a zi dupa ce i-am dat cateva foi. 3. Din partea mea sa aiba pe viitor coada de clienti pana la Podgoria si inapoi ca eu personal nu ii mai calc pragul. Nu am interzis la nimeni sa mearga la ei asa ca toti cei care cititi stati linistiti ca nu ma supar daca mergeti acolo. 4. E ultimul meu post aici :wave: . Freedom of speech!! am povestit, am justificat iar acum am alta treaba mai buna de facut. |
Nu sunt prietenul lui Relu si nu ii i au apararea.Nu te-am facut mincinos...nu cred ce a spus tipu cu honda ca la cineva i-a vopsit un element perfect:lol::lol: dar apoi nu a mai avut linie masina.
Nu contest ca si-a batut joc de tine dar asta nu inseamna ca nu e un tinichigiu bun. E logic sa faca mai multe masini in acelasi timp pt ca daca lucreaza doar la o masina freaca menta toata ziua:lol:....chit, fibra etc trebuie asteptat pana se usuca...freci..iara dai cu chit...iara freci:lol::lol:.la tinichigerie te poti ocupa de mai multe masini in acelasi timp. |
ooooo...fain p-aci..:)..s-au incins spiritele din nou..de mult nu am mai vazut discutii aprinse pe 4tuning...keep going..:))
|
apropo...caline cum te simti?esti ok?..am auzit de accident..sorry..
|
dupa aproape 2 luni in pat... pe spate... sunt bine acum... sa zicem 80% :D conduc, merg, mai schiop asa, da-i ok. Cu marsarierul e mai greu la BMW ca n-am forta in dreapta sa trag de schimbator si bag ca femeile cu 2 maini :))))
ma "distrez" cu asigurarile... mari curve! am noroc ca nu-s constrans sa le accept bataia de joc. Inca o data zic, feriti-va de EUROINS ca de dracu!!! |
Quote:
|
eu n-am ce sa mai repar... e dauna totala, e pachet, ca sa ma scoata au taiat usa cei de la pompieri,... am facut un deviz Audatex la Quark... 39200 lei asa pe viteza, fara sa desfaca masina, doar dupa constatarea celor de la asigurari... bine, l-am facut doar ca sa estimez dauna, e nevoie pentru inceperea actiunilor in instanta, amiabil nu merge cu ei, refuza sa calculeze corect suma de despagubire pentru ca iese destul de mare, dar nu eu am facut legea..
ca service-uri agreate Euroinsul are doar pe Verbita si ceva "International 2001" parca ii zice, pe campul linistii... in rest nimeni nu mai lucreaza cu ei din cauza datoriilor... sunt fantoma rau, daca iei toate numerele de telefon de pe site-ul lor, la nici unul ori nu raspunde nimeni ori nu sunt bune... cei de aici de la Arad sunt OK, dar ei n-au nici o putere de decizie, ei fac constatarea, actele si le trimit la groapa cu gunoi... Bucuresti... |
@Calin, imi pare rau de ce ai patit si ma bucur ca esti bine!
|
Insanatosire grabnica Caline!!!!Si spor la procese;)
|
Stiti pe cineva in Arad care lucreaza cu fibra? Vreau sa repar o bara spate plesnita destul de urat... ? (e din fibra)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning