Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

ggd_87 18-12-07 17:35

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1252019)
cam asa quick...iata cum arata fata de usa de ieri :P

roby,sa inteleg ca in pozele alea apare si usa dreapta fata si spate. asa e?

protuning 18-12-07 22:38

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 1252137)
roby,sa inteleg ca in pozele alea apare si usa dreapta fata si spate. asa e?

ce vezi sunt fetele de usi din fata stanga-dreapta

protuning 19-12-07 16:32

10 Attachment(s)
in pozele astea deja incepe sa se contureze interiorul

pwr_bz 19-12-07 16:42

O sa iasa ceva f.bestial.la ora actuala e cel mai tunat logan.e complet tuning.interior+exterior..succes in continuare..o sa arate fenomenal la finalizarea proiectului.O sa ia cele mai multe premii golanu asta:D

protuning 20-12-07 00:47

6 Attachment(s)
poz cu oglinda in lucru!!!!!

maf 20-12-07 01:03

nu mergea un design mai agresiv ? pare nu stiu , cred ca asa trebuia oglinda de logan din fabrica :D , e in liniile masinii originale, dar cea facuta de voi acum are niste linii mai agresive :D

Most_Wanted 20-12-07 01:12

asta insemna frate meserie ......toata masina are o linie .....asta design ...

dogy_10 20-12-07 18:33

audi style.....arata bine, seamana cu oglinzile de a4........o sa fie reglabile electric?

danuuu 21-12-07 09:04

1 Attachment(s)
felicitari pt masini si pt lucrarile voastre....
as avea ceva de adaugat la logan.....stalpurile negre......!!!!
scuze de calitatea pozei......

koffa 21-12-07 20:30

Roby nu uita sa lasi toleranta la imbinarea pieselor pt piele si eventual burete de 3mm la fetele de usi .Nu de alta dar esti baiat fain si nu vreau sa te injur mai incolo...Pt. Marin -da si tu ID-ul de mess ca il aveam scris pe ceva si lam pierdut. Bafta si spor

ynp_46 21-12-07 21:24

Sunteti NEBUNI:))voi faceti extraterestru loganu ala:)...la motor?:D o sa fie ceva?:)sau spre sfarsitul proiectului?bafta multa in continuare

marcmarian 22-12-07 11:44

[QUOTE=koffa;1257144]Roby nu uita sa lasi toleranta la imbinarea pieselor pt piele si eventual burete de 3mm la fetele de usi .Nu de alta dar esti baiat fain si nu vreau sa te injur mai incolo...Pt. Marin -da si tu ID-ul de mess ca il aveam scris pe ceva si lam pierdut. Bafta si spor[/QUO

nadiaarien
[email protected]

marcmarian 22-12-07 11:50

Quote:

Originally Posted by koffa (Post 1257144)
Roby nu uita sa lasi toleranta la imbinarea pieselor pt piele si eventual burete de 3mm la fetele de usi .Nu de alta dar esti baiat fain si nu vreau sa te injur mai incolo...Pt. Marin -da si tu ID-ul de mess ca il aveam scris pe ceva si lam pierdut. Bafta si spor

vezi poate faci vreo gresala si aduci ceva piele de calitate cand vii acasa

tuner_cata_05 22-12-07 11:51

Ar merge stalpul negru(in culoarea foliilor)...am mai vazut la un audi A4 alb si arata superb...:-) ;)

koffa 22-12-07 14:50

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 1257782)
vezi poate faci vreo gresala si aduci ceva piele de calitate cand vii acasa

Vine vine ...in limita permisa de Alitalia binenteles

protuning 22-12-07 18:37

Quote:

Originally Posted by koffa (Post 1257144)

de treaba asta am vrut sa vb cu tine ca nu stiu cata toleranta sa las la imbinari unde vei pune burete unde nu?sunt multe detalii care trebuie sa le discutam!!voi avea niste elemente vopsite ce vreau sa fie imbinate,scufundatein piele perfect .poate as avea nevoie de niste piele si buret de mostra sa-mi fac eu niste masuratori cat mai exacte sa se vada calitatea lucrarii!

koffa 22-12-07 19:45

Roby ,principiul este urmatorul ; toate elementele cu care vii in contact direct trebuie sa fie placute la atingere asa ca punem burete de 3 mm +pielea 1,5 =4,5 mm din care scadem 1,5 mm cat trebuie sa se preseze buretele pt. o imbinare perfecta =3 mm toleranta . La pisele cu care nu ai contact [partea superioara a bordului ,partea inferioara a fetelor de usi ,etc] trebuie lasata o toleranta de max 1,5 mm .Pentru piesele in care vin montate CD ,DVD, LCD etc nu as recomanda burete sub pt. ca sa nu dea aspectul ala de bord de autobuz vechi in care e ingropat un casetofon antic ,ma intelegi ?...Il trimit pe JR sa iti duca niste mostre de materiale ca iti faci si tu propriile calcule .Pana una alta ar trebui sa stiu ce culori si texturi de piele ati ales ca sa am timp sa o comand .

Scoop 22-12-07 21:54

foarte frumoasa masina, spor la treaba in continuare :D

r3sp3c7 30-12-07 23:31

woooow...foarte tare mashina.......am citit topicul de la inceput.....si vreau sa va spun si eu....FELICITARI PROTUNING pt munca si pasiunea depusa si nu in ultimul rand FELICITARI lui Marian...care a avut nervii curaj si banii necesari acestei investitzii...si am si eu 2 intrebari pt voi in legatura cu bordul:
1 banuiesk ca nu va avea airbag in dreapta....
2 PAL-u ramane sub fibra...sau va venii luat afara?

oricum inca odata felicitari si bafta in continuare

protuning 31-12-07 13:17

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 1268775)
woooow...foarte tare mashina.......am citit topicul de la inceput.....si vreau sa va spun si eu....FELICITARI PROTUNING pt munca si pasiunea depusa si nu in ultimul rand FELICITARI lui Marian...care a avut nervii curaj si banii necesari acestei investitzii...si am si eu 2 intrebari pt voi in legatura cu bordul:
1 banuiesk ca nu va avea airbag in dreapta....
2 PAL-u ramane sub fibra...sau va venii luat afara?

oricum inca odata felicitari si bafta in continuare

multumim! am avut noroc ca masina nu a avut airbag pt pasager asa nu am fost limitat de forma acestuia.iar palul si tot ce veziacuma se numeste model ce reprezinta o copie a a viitorului bord care dupa ce luam matrita de pe el ajunge la gunoi!!!!in matrita se va turna noul bord care va fii perfect ca si forma fara .toate astea se vr vdea pe parcurs pe acest topic

dr_coco 04-01-08 21:22

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1254652)
poz cu oglinda in lucru!!!!!

deci roby designul oglinzii ii suuuper beeton,ca si interiorul si ca si masina in sine...cam cand crezi u ca ii gata interiorul??:D :D :lol:

bodo 05-01-08 23:04

noutati? :)

protuning 11-01-08 21:13

5 Attachment(s)
am reluat lucru la logan.am reglat simetria pe fetele de usi si consola de sub bord. a fost foarte complicat deoarece tot bordul trebuie sa fie demontabil sa pot lucra la el pe bancul de lucru.revin cu poze in curand.

sorin_sorin95 11-01-08 21:55

o sa ai probleme mari cu acceleratia ,mie unu nu-mi convine din fabrica dar la tn vad ca e locul si mai mic. Dar difuri pe fetele la usi nu pui?

protuning 11-01-08 22:58

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1288237)
o sa ai probleme mari cu acceleratia ,mie unu nu-mi convine din fabrica dar la tn vad ca e locul si mai mic. Dar difuri pe fetele la usi nu pui?

cu acceleratia te inseli!!!nu fac interiorul dupa auzite!eu am 45 la picior si credema ca am testat bine treaba sa nu fie probleme de nici un fel!!difuri vor fi doar discret cate un difuzor in fiecare fata de usa

ggd_87 13-01-08 15:27

in sfarsit mai vad poze cu loganu,mai vad ca ai acut ceva,k de ceva timp nu ai mai dat nici un semn,nici o poza pusa nimic. bafta la lucru pe 2008

preda_arycy 17-01-08 21:58

super !!!!!!!! pana acum ati foarte inspirati , si deabia astept sa va interiorul terminat . FELICITARI !!!

Villy ATS 18-01-08 13:32

wooow...tare...astept cu interes finalizarea...

protuning 20-01-08 01:19

4 Attachment(s)
......poze...nimic nu e usor! :P

MKE 20-01-08 02:50

bv Roby au iesit intr-un mare fel...asteptam cu nerabdare finalizarea int... FELICITARI PT. TOT !!! :D

bodyspeed 20-01-08 10:07

roby, o intrebare....bordul , si aici ma refer la partea unde va fi mp3 , consola centrala..unde este schimbatorul., va fi una demontabila...,:rolleyes2
spor la treaba....:D , asteptam noi poze 8)

protuning 20-01-08 11:52

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1302811)
roby, o intrebare....bordul , si aici ma refer la partea unde va fi mp3 , consola centrala..unde este schimbatorul., va fi una demontabila...,:rolleyes2
spor la treaba....:D , asteptam noi poze 8)

bordul va fii demontabil din minim 3-4 bucati pt a asigura montare demontare usoara .bineiteles si tapitarea bordului astfel aste avantajata.

bodyspeed 20-01-08 17:05

Multumesc, in final va fi tapitat ..credeam ca vopsit, Banuiesc ca este alegerea proprietarului..:D
am in programa si bordul , la mine decat partea centrala ..consola unde vine schimbatorul si ma gandeam sa o vopesesc...,aici depinde cum imi iasa din fibra.de nu o tapitez..:rolleyes2
spor la lucru in continuare ..asteptam poze noi cu evolutia bordului

dukone 20-01-08 17:15

felicitari asteptam poze

protuning 20-01-08 18:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1303581)
Multumesc, in final va fi tapitat ..credeam ca vopsit, Banuiesc ca este alegerea proprietarului..:D
am in programa si bordul , la mine decat partea centrala ..consola unde vine schimbatorul si ma gandeam sa o vopesesc...,aici depinde cum imi iasa din fibra.de nu o tapitez..:rolleyes2
spor la lucru in continuare ..asteptam poze noi cu evolutia bordului

bordul va fii tapitat partial nu in intregime.nu as face bordul sa fie numai vopsit pt ca nu mi se pare un lucru select,in schimb o combinatie de tapiterie cu elemente vopsite ar da stil interiorului.saptamana viitoare revin cu mai multe poze pt ca sunt calare pe proiect!! :)) :))

bodyspeed mersi !!si asteptam sa-ti vedem si tie interiorul.cu respect robert

Most_Wanted 21-01-08 01:15

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1303759)
bordul va fii tapitat partial nu in intregime.nu as face bordul sa fie numai vopsit pt ca nu mi se pare un lucru select,in schimb o combinatie de tapiterie cu elemente vopsite ar da stil interiorului.saptamana viitoare revin cu mai multe poze pt ca sunt calare pe proiect!! :)) :))

bodyspeed mersi !!si asteptam sa-ti vedem si tie interiorul.cu respect robert

cam ce timp de lucru e la interioru asta ? cat ai pana acum si cat va mai dura?

protuning 23-01-08 16:19

6 Attachment(s)
am de finista la maxxim nu gluma e foorate greu de facut simetrice piesele si bordul.revin in curand cu poze.

sorin_sorin95 23-01-08 22:56

Aeratoarele ce fel vor fi?

protuning 24-01-08 00:32

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1310481)
Aeratoarele ce fel vor fi?

la aeratoare centrale din consola am renuntat la schimb cu un monitormaricel,cel central de la parbriz(de dezaburire)va fii decupat de pe bordul originalsi plantat in cel nou,si cele de pe laterale le voui conduce prin fata de usa si cu un aeraj construit de mine vom dirija aerul spre geamurile laterale.reglajele la aeraj vor fi pe consola centrala deasupra schimbatorului de viteza.

Ovae 24-01-08 01:21

si alea centrale..iarna mai greu se incalzeste....ajung doar 2?nu le poti dirija si pe alea cumva?

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning