Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

tuner-man 27-05-13 19:05

Re: O noua dacie !

2 Attachment(s)
SI incet incet finisam , pana in wekend sper sa rezolv toata partea dreapta sa o dau la spritz-chit !

tuner-man 28-05-13 21:45

3 Attachment(s)
Din pacate astazi pt masina a fost extrem de putin timp , astazi am fost pe betoane si zidarie ca doar nah mecanica gata am dat-o peste cap :lol::lol:
Am cateva lururi incepute in acelasi timp si sper sa reusesc sa le duc la capat pe toate :-)

White_Dragon 29-05-13 20:25

Chiar imi place cum arata masina, bravo! De abia astept sa vad continuarea.

tuner-man 29-05-13 23:04

Quote:

Originally Posted by White_Dragon (Post 5485762)
Chiar imi place cum arata masina, bravo! De abia astept sa vad continuarea.

Mersi frumos , s-a mai avansat ceva dar nu am avut timp de poze bafta !

world cars 29-05-13 23:35

te misti foarte repede ....de la un scaun si o bancheta ai ajuns la un motor plus niste evazari bestiale.Mult noroc

tuner-man 30-05-13 17:26

3 Attachment(s)
A reusit sa ajunga si suspensia astazi , voi vopsi amortizoarele galbene , arcurile deja sunt in dotare scurtate si vopsite rosii ;)
Intre timp am achizitionat si un aparat de sudura mig-mag pentru noul garaj care sper sa soseasca maine , bafta tuturor !

Alex02 01-06-13 20:20

sall frumoasa dacia ta poti sa-mi spui si mie ce lungime si latine are rampa(groapa)?

tuner-man 01-06-13 22:25

5 Attachment(s)
Si iar apar cu niste noutati , am reusit sa termin partea dreapta exact cum mi-am propus dar las pozele sa vorbeasca ! Groapa are 0.75 latime si lungime 3 metri maxim ;) .

valy1233 02-06-13 01:12

foarte frumos man :)

smeagl 02-06-13 10:45

Salut..cat te'au dus amortizoarele? imi poti lasa pe privat pretul..Multumesc

Cred 02-06-13 11:20

Cu gaura de GPL ce faci ?

tuner-man 02-06-13 11:50

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5488912)
Cu gaura de GPL ce faci ?

Pai gpl-ul ramane si va fii pus pe masina , instalatia este noua si nu renunta la ea. Intentia mea cu aceasta masina este sa o folosesc zi de zi si garantat fac ceva economie cu gpl-ul , mai ales ca ma repet instalatia este in dotare nu dau bani!

Bafta !

tuner-man 06-06-13 21:56

4 Attachment(s)
Se lucreaza pe aici incet incet :D

tuner-man 08-06-13 21:14

3 Attachment(s)
Maine cel mai probabil sa dau si partea stanga la spritz-chit , am rezolvat si capota (am taiat din intaritura) ca sa se inchida cand pun filtrul de aer.

Bafta tuturor !

R.Equinox 08-06-13 22:09

Chiar daca zilele astea au plouat,tu tot faci treaba!
Bravo!!

fazekasnfs 10-06-13 21:06

arata bine sport la lucru

tuner-man 10-06-13 21:35

5 Attachment(s)
Am remediat problemele cu usile se vedea ft urat , am terminat de turnat la garaj si am reusit sa fac un test pentru albul dorit , alb mat :D astept pareri in legatura cu nuanta si in rest poze .

R.Equinox 10-06-13 21:42

Gogule,mai fa si tu o pauza.Mai bea o bere,mai crapa o samanta:)))

Imi place ca esti 2in 1:lol:

Andreynyo 11-06-13 15:40

Parerea mea e sa o faci tot alb boreal sau ce nuanta de alb ai tu pe masina. Despre alb mat nu stiu ce sa zic ca nu am privit/atins niciodata, unii zic ca e cam pacatoasa, cam greu de intretinut si ca la de la zgarieturi se vede urat.

Marian06tzw 11-06-13 17:43

ce aveai la usi ???

R.Equinox 11-06-13 22:23

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5498110)
ce aveai la usi ???

Cred ca avea mici denivelari si a bagat chit.

valy1233 11-06-13 22:44

Quote:

ce aveai la usi ???

zgarieturi,indoituri..etc

tuner-man 12-06-13 01:39

Quote:

ce aveai la usi ???

Niste infundaturi , culmea este ca pe ambele parti erau perfect simetrice ( am masurat) , inainte erau mascate de bandouri si puteau fii lasate asa , dar omu cand sufera sau nu are de treaba isi face :D Nu aveam unde sa mai bag juma de kg de chit :lol:

Marian06tzw 12-06-13 18:34

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5498527)
Niste infundaturi , culmea este ca pe ambele parti erau perfect simetrice ( am masurat) , inainte erau mascate de bandouri si puteau fii lasate asa , dar omu cand sufera sau nu are de treaba isi face :D Nu aveam unde sa mai bag juma de kg de chit :lol:

Da la cum ai pasajele alea pe spate ii trebuie neaparat niste praguri tot asa iesite in afara sa se alinieze frumos cu ele ca tot esti la capitolul asta de chituiala.
Eu am preferat sa le fac pierdute spre prag.
O sa fie singura dacie fara rugina la pasaje.
Iese frumos .
Bafta in continuare.:D

tuner-man 12-06-13 20:28

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5499163)
Da la cum ai pasajele alea pe spate ii trebuie neaparat niste praguri tot asa iesite in afara sa se alinieze frumos cu ele ca tot esti la capitolul asta de chituiala.
Eu am preferat sa le fac pierdute spre prag.
O sa fie singura dacie fara rugina la pasaje.
Iese frumos .
Bafta in continuare.:D

Sincer o voi cobora , si voi merge pe varianta fara praguri daca nu imi place ii voi pune , eu o lucrez singurel deci nu ma costa ft mult sa modific. Astazi am terminat cu chituiala ( din pacate nu am poze) iar maine spritz-chit la toata. Incerc sa grabesc si garajul sa pot vopsi masina cum trebuie. Mai am de facut tunelul la interior unde am taiat pentru timonerie , sa montez suspensia , la spoilare sa le imbin cu noile pasaje , sa modific baia si schimb evacuarea. Mi-am facut lista si zilnic elimin din ce am de facut.
Bafta numai bine si masina ta arata super imi place ft mult !

tuner-man 14-06-13 19:19

Masina este data la spritz-chit si am luat decizia de a o duce la vopsit la cuptor , si cred ca luni-marti ia drumul vopsitoriei. Imi pare ft rau ca nu o fac eu cap coada dar sunt realist si stiu ca nu o pot scoate exact cum imi doresc mai ales ca nici conditiile necesare nu le am. voi posta curand poze , bafta tuturor !

tuner-man 14-06-13 20:21

5 Attachment(s)
Am reusit sa revin cu niste poze , numai am indoituri pe masina :D si am dat forma la tabla din care fac tunelul pentru timonerie, iar maine o voi curata vopsi monta si apoi material insonorizant. Suspensia va ramane dupa ce vine masina de la vopsit . Asa ca astept pareri si sugestii cat mai este timp :D

DJBOSS 15-06-13 00:51

eu zic sa montezi suspensia acum pentru ca dupa ce o vei vopsi sa numai existe probleme ,zgaraituri sau alte chesti ;)

valy1233 16-06-13 20:15

vopsitul trebuie sa ramana ultima chestie pe care o vei face la masina...rau faci daca o vopsesti si apoi mai lucrezi la ea

tuner-man 16-06-13 22:11

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5502744)
vopsitul trebuie sa ramana ultima chestie pe care o vei face la masina...rau faci daca o vopsesti si apoi mai lucrezi la ea

Pai nu ma incomodeaza cu nimic ca voi monta suspensia la doua saptamani dupa ce o vopsesc. Am un prieten care imi face un servici cu , cabina de vopsit si imi ia modica suma de 300 de ron daca nu o duc acum nu va mai avea timp deci nu prea am de ales. Si in parerea mea multa grija la montatul elementelor inapoi decat sa imi fac griji de suspensie :D Efectiv am demontat tot , manere , grila , geamurile le voi lasa insa parbrizul si luneta le voi da jos.

Multa bafta si mersi de sfat si stiu ca sunt sfaturi bune dar se face ce se poate incercand sa avem o calitate decenta in limita posibilitatilor.

tuner-man 17-06-13 18:33

Tocmai am dus masina la vopsit deci speram ca totul va fii bine :D

tuner-man 18-06-13 22:10

3 Attachment(s)
Sper ca nu deranjeaza pe nimeni dar pun poze si cu lucrarea la garaj care avanseaza incet dar sigur :D

pwr_bz 20-06-13 11:53

azi am drum pe la merei.
pe la drenea !
poate iti fac o vizita daca e.
ne auzim.trec pe la tine daca e !
spor la lucru in continuare .

tuner-man 20-06-13 23:27

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5506155)
azi am drum pe la merei.
pe la drenea !
poate iti fac o vizita daca e.
ne auzim.trec pe la tine daca e !
spor la lucru in continuare .

Treci oricand domnu , imi pare rau eu tocmai acum am reusit sa intru putin pe net dar oricum esti binevenit :D . Intre timp am mai avansat la garaj si incet incet ne apropiem de finish !

world cars 21-06-13 00:53

Aproape l-ai terminat :D

Marian06tzw 21-06-13 22:31

Ai lipit tabla aia cu ceva pe unde se petrece ca e pacatoasa rau ondulata asta, ai panta cam mica si cred ca ai cel putin 7 8 metri lungime ,sa nu iti faca figuri la ploi dalea serioase .Iti spun asta ca a mai facut un prieten combinatia asta de acoperis si ploua ca drq.In rest jos palaria niste vata minerala ceva pe pereti si un rand de OSB si ai si la iarna unde mesterii cat si vara ca se face un cald de la tabla aiaa:lol:.
Masina ce se mai aude de ea?

R.Equinox 21-06-13 22:37

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5507581)
Ai lipit tabla aia cu ceva pe unde se petrece ca e pacatoasa rau ondulata asta, ai panta cam mica si cred ca ai cel putin 7 8 metri lungime ,sa nu iti faca figuri la ploi dalea serioase .Iti spun asta ca a mai facut un prieten combinatia asta de acoperis si ploua ca drq.In rest jos palaria niste vata minerala ceva pe pereti si un rand de OSB si ai si la iarna unde mesterii cat si vara ca se face un cald de la tabla aiaa:lol:.

Urmeaza sa ajunga acasa:lol:

tuner-man 21-06-13 23:31

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5507581)

Tabla de sus este mult mai groasa , bine punctat daca bagi tabla deasta cea mai ieftina este cea mai proasta optiune. La pereti am luat cea mai ieftina tabla , dar sus repet am luat o tabla ft buna si plus de asta la fiecare imbinare dupa ce am prins suruburile am bagat un silicon rezistent la temperaturi. Am 6 metri lungime si panta este de la 3 metri inaltime pana la 2 deci e o cadere de 1 m la 6 metri lungime , e mai mult decat suficient. Pe pereti va urma polistiren de 8 si osb sau chiar rigips vom vedea , mai este putin pana la iarna. Masina ce sa zic ft ft curand vine acasa si va intra in noul garaj la ansamblat :D deci urati-mi bafta si sper sa mai am stropi necesari de rabdare sa duc totul la bun sfarsit. Am inceput aceste 2 lucruri in acelasi timp si este ft greu atat din punct de vedere financiar cat si fizic. Bafta tuturor si las cateva poze !

tuner-man 22-06-13 22:25

2 Attachment(s)
VA URMA ! :D

vasy-alex 22-06-13 22:34

arta:X

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning