![]() |
Re: O noua dacie !
2 Attachment(s)
SI incet incet finisam , pana in wekend sper sa rezolv toata partea dreapta sa o dau la spritz-chit !
|
3 Attachment(s)
Din pacate astazi pt masina a fost extrem de putin timp , astazi am fost pe betoane si zidarie ca doar nah mecanica gata am dat-o peste cap :lol::lol:
Am cateva lururi incepute in acelasi timp si sper sa reusesc sa le duc la capat pe toate :-) |
Chiar imi place cum arata masina, bravo! De abia astept sa vad continuarea.
|
Quote:
|
te misti foarte repede ....de la un scaun si o bancheta ai ajuns la un motor plus niste evazari bestiale.Mult noroc
|
3 Attachment(s)
A reusit sa ajunga si suspensia astazi , voi vopsi amortizoarele galbene , arcurile deja sunt in dotare scurtate si vopsite rosii ;)
Intre timp am achizitionat si un aparat de sudura mig-mag pentru noul garaj care sper sa soseasca maine , bafta tuturor ! |
sall frumoasa dacia ta poti sa-mi spui si mie ce lungime si latine are rampa(groapa)?
|
5 Attachment(s)
Si iar apar cu niste noutati , am reusit sa termin partea dreapta exact cum mi-am propus dar las pozele sa vorbeasca ! Groapa are 0.75 latime si lungime 3 metri maxim ;) .
|
foarte frumos man :)
|
Salut..cat te'au dus amortizoarele? imi poti lasa pe privat pretul..Multumesc
|
Cu gaura de GPL ce faci ?
|
Quote:
Bafta ! |
4 Attachment(s)
Se lucreaza pe aici incet incet :D
|
3 Attachment(s)
Maine cel mai probabil sa dau si partea stanga la spritz-chit , am rezolvat si capota (am taiat din intaritura) ca sa se inchida cand pun filtrul de aer.
Bafta tuturor ! |
Chiar daca zilele astea au plouat,tu tot faci treaba!
Bravo!! |
arata bine sport la lucru
|
5 Attachment(s)
Am remediat problemele cu usile se vedea ft urat , am terminat de turnat la garaj si am reusit sa fac un test pentru albul dorit , alb mat :D astept pareri in legatura cu nuanta si in rest poze .
|
Gogule,mai fa si tu o pauza.Mai bea o bere,mai crapa o samanta:)))
Imi place ca esti 2in 1:lol: |
Parerea mea e sa o faci tot alb boreal sau ce nuanta de alb ai tu pe masina. Despre alb mat nu stiu ce sa zic ca nu am privit/atins niciodata, unii zic ca e cam pacatoasa, cam greu de intretinut si ca la de la zgarieturi se vede urat.
|
ce aveai la usi ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu am preferat sa le fac pierdute spre prag. O sa fie singura dacie fara rugina la pasaje. Iese frumos . Bafta in continuare.:D |
Quote:
Bafta numai bine si masina ta arata super imi place ft mult ! |
Masina este data la spritz-chit si am luat decizia de a o duce la vopsit la cuptor , si cred ca luni-marti ia drumul vopsitoriei. Imi pare ft rau ca nu o fac eu cap coada dar sunt realist si stiu ca nu o pot scoate exact cum imi doresc mai ales ca nici conditiile necesare nu le am. voi posta curand poze , bafta tuturor !
|
5 Attachment(s)
Am reusit sa revin cu niste poze , numai am indoituri pe masina :D si am dat forma la tabla din care fac tunelul pentru timonerie, iar maine o voi curata vopsi monta si apoi material insonorizant. Suspensia va ramane dupa ce vine masina de la vopsit . Asa ca astept pareri si sugestii cat mai este timp :D
|
eu zic sa montezi suspensia acum pentru ca dupa ce o vei vopsi sa numai existe probleme ,zgaraituri sau alte chesti ;)
|
vopsitul trebuie sa ramana ultima chestie pe care o vei face la masina...rau faci daca o vopsesti si apoi mai lucrezi la ea
|
Quote:
Multa bafta si mersi de sfat si stiu ca sunt sfaturi bune dar se face ce se poate incercand sa avem o calitate decenta in limita posibilitatilor. |
Tocmai am dus masina la vopsit deci speram ca totul va fii bine :D
|
3 Attachment(s)
Sper ca nu deranjeaza pe nimeni dar pun poze si cu lucrarea la garaj care avanseaza incet dar sigur :D
|
azi am drum pe la merei.
pe la drenea ! poate iti fac o vizita daca e. ne auzim.trec pe la tine daca e ! spor la lucru in continuare . |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Aproape l-ai terminat :D
|
Ai lipit tabla aia cu ceva pe unde se petrece ca e pacatoasa rau ondulata asta, ai panta cam mica si cred ca ai cel putin 7 8 metri lungime ,sa nu iti faca figuri la ploi dalea serioase .Iti spun asta ca a mai facut un prieten combinatia asta de acoperis si ploua ca drq.In rest jos palaria niste vata minerala ceva pe pereti si un rand de OSB si ai si la iarna unde mesterii cat si vara ca se face un cald de la tabla aiaa:lol:.
Masina ce se mai aude de ea? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
VA URMA ! :D
|