![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Salutare! Are cineva din intamplare doua telescoape de portbagaj (E36) in stare buna? Ale mele s-au dus si abia ridic portbagajul, iar cand il inchid trebuie sa dau foarte usor cu el ca se tranteste.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut , are cineva din intamplare pe acas asa ceva, capacul acela pe motor mb40?? eu unu nu am avut noroc prin dezmembrari , preferabil din timisoara sau pe aproape, al meu este rupt si nu mai sta acolo
|
Quote:
|
are cineva o nuca de schimbator si nu are ce face cu ea? oem sa fie indiferent ca e piele sau cauciuc indiferent de stare!multumesc
|
o instalatie motor m50b25 vanos bosh are cnv????
|
as avea si eu nevoie de un tragar, o grila nfl chiar si fara nari, tampoane soc, acelea din capul lonjeroanelor, armatura bara, semnale sedan, niste faruri indiferent de stare. le si platesc daca e cazul
oricare dintre piesele mai sus enumerate sunt ff bine-venite! am nevoie de ele pt a aduce pe roti din tara in buc. o pisica usor tamponata in fata. multumesc p.s. pisele pot fi si cu titlu de imprumut :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.ingaraj.ro/set-placute-fr...10130/2191961/ http://www.ingaraj.ro/set-placute-fr...10130/1161762/ Vorba aia : ai masina , dar nu esti in stare sa o intretii ! e trist ! |
Quote:
|
salut! nu a gasit nimeni o carcasa filtru aer bmw e36 1.8is sa nu ii mai foloseasca? :(
|
un parbriz e36 sedan are cineva? vreau cu bani nu neaparat donatie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu o aripa spate stanga sau cu o grila pe culoarea Mauritius Blue contra cost? Multumesc.
|
ptr ce model de masina iti trb k difera de la coupe la sedan sau compact
|
Quote:
|
Quote:
|
are cine a un semnal dreapta alb de coupe ?? nu conteaza donatie sau pe bani!!!!
|
Are cineva oglinda stanga (doar sticla) e36 sedan, fiindca mie mi-a ''imprumutat-o'' cineva....si contracost
|
un set de stopuri stock de coupe spate are cineva? mi-ar trebui galben si unul de pe fata, dar trebuie sa vad de pe ce parte.
|
Quote:
|
are cineva o aeroterma de clima manuala?imi trebuie motorasul,al meu a ramas blocat
|
donez volan de e36 in 4spite cu tot cu airbag dar fara spira...maine am sa pun poze cu el
|
Am si eu nevoie de apratoare noroi dreapta fata, de bandoul din dreapta si cel mic de la bara fata normala. Ofer la schimb un motoras pt trapa perfect functional
|
are cineva , 5-6 cleme pt bandouri ?ofer alt ceva in schimb ;)
|
o clema ptr bandou costa 2 lei
|
bandoul fata stanga,bara m,il are careva? pret?
|
Are cineva doua telescoape bune de portbagaj? Ale mele s-au dus si deschid greu portbagajul, iar cand il inchid trebuie sa dau incet cu el ca se tranteste. Pot oferi la schimb doua semnalizari albe, una FL si una NFL, daca este interesat cineva.
|
salut! are cineva 2 semnale pentru e36 coupe albe? dau la schimb semnale galbene si o mica diferenta din partea mea. bafta
|
Quote:
|
salut,caut si eu 2 amortizoare spate e36.chiar si contra cost.
|
ma poate ajuta cineva cu un tweeter (usa) chiar si contra cost
|
salutare,are cineva din greseala o fulie de pompa servo lata pt cureaua cu 6 caneluri?
|
al.are cineva o grila de sedan montreal blue?dau la scimb una buna morun green.merci
poate sa fie si fara nari...am asa ceva .multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning