![]() |
Re: Kitsch Tuning
1 Attachment(s)
Hey .. nush ce sa zic .. mie unu nu-mi place cum arata Mercedes-ul .. daca mai lucrai la el poate iesea ceva .. nu pot sa zic .. daca tie-ti place .. bv tie .. nu am nimic de zis ..
Mai am ceva de pus CHECK THIS OUT !!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Iar in ceea ce priveste faptul ca mie imi place cum arata masina mea, chiar nu conteaza, faptul ca tie nu iti place conteaza si mai putin, doar pentru ca am hotarat sa-mi personalizez masina nu inseamna ca am pretentii de masina "tunata"... custom e deja mult spus. Dar luand-o pe partea cealalata, masina oricum arata mai bine decat inainte (poza alaturata) tocmai faptul ca am atatea persoane care apreciaza munca pe care am depus-o, ma facut sa reactionez cu surprindere sa gasesc pozele cu masina mea in "kitsch tuning" |
Din cate vad eu Mercedes-ul arata foarte bine, nu vad ce poate fi catalogat kitsch. Unii au impresia ca tot ce nu e pus de fabrica e automat de prost-gust, dar se inseala, si baga in aceiasi oala si ce-i bun si ce-i rau. E adevarat ca cele mai multe masini prezentate aici sunt kitsch, dar am vazut si cateva masini care nu-si aveau locul pe site-ul asta...
Asadeci si prin-urmare mai trebuie ca unii sa "se cultive" in ceea ce priveste tuning, kitsch, frumos, urat si sa nu mai decreteze de prost-gust tot ce este diferit . Repet: in cele mai multe cazuri (cam 90%) ce am vazut la 'kitsch tuning' se incadreaza in gama asta, dar sunt si cazuri (vezi Mercedesul de mai sus) care n-au de ce sa fie considerate kitsch. |
is perfect d acord cu colt...
hai facem un test ..eu maine imi pun un stiker pe masina..si sa vad daca apare pe forum pe sectiunea asta.. ps pt cei care posteaza am o intrebare : voi stiti ce inseamna "tuning"??? daca pt voi tuning = un abtipild si 3 cuvinte pe portbagaj inseamna k n`aveti treaba cu forumu asta sincer..fara suparare! bafta |
Quote:
|
Cum am spus si mai sus .. depinde de gusturi .. si faptul ca ai muncit si inainte arata praff masina .. TOT RESPECTUL ! .. avand in vedere faptul de ceea ce inseamna tuning , kitsch si frumos la o masina .. e greu de vorbit ca nu-s prea multe masini de la noi care au reusit sa fie "frumoase" sau "tuning" . Si apropo .. daca eu am un GOLF si-mi pun EMBLEMA DE LA BMW .. sau MERCEDES .. nu arata ca un *** .. clar ca apare aici .. sau un abtipild cu ceva de genul o alta companie de masini .. dar sa ai acolo ca-ti place tie firma respectiva .. Mai bine iti lasi masina stock si cu siguranta arata mai bine ..
Imi pare rau pt. un moment .. ca nu aveam camera la mine .. vazusem o Dacie 1310 .. si in loc de emlema de la Dacia in grila avea BOUL .. emblema de la STEAUA .. arata ca un *** .. deci in concluzie MAXIM DOBITOC .. cum am spus .. mai bine o lasi simpla .. ! bafta all .. sry de offtopic |
auzi,poti sa postezi o poza cu masina ta sa vedem si noi ce gusturi ai!!!sau poate cer prea mult?sa ne facem o parere de cel care judeca pe toata lumea
|
gata baieti.....nu luati foc degeaba....mercedes'ul arata destul de bine mai ales la motor....da sa fim realisti are si elemente de kitsch.....in primul rand jantele de skoda...ji in aldoilea rand folia ai "in flacari" in rest arata bine...
|
Quote:
asa e............ |
Quote:
atunci toti care pun replici ar trebui sa aiba poze la sectiunea asta |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
asa de ce sa nu punem si poze cu masini care au sticker cu baby on board? |
@ colt,
flacarile de pe masina arata foarte bine, cine le-a facut a este adevarat artist, si fii sigur ca multi admira lucrarea asta ! @enealiviu, daca toti ar gandi ca tine (sa lasi masina "simpla") atunci n-ar mai putea manca o pita cei care se ocupa de INDUSTRIA tuningului, masinile ar fi mai monotone,la fel de comune cum iti plac tie si altora la care le este imposibil sa faca diferenta intre kitsch si tuning, doua cuvinte care nu trebuie alaturate intotdeauna cand vezi ceva modificat la o masina. Cand o sa mai cresteti poate (POATE) o sa fiti in stare sa intelegeti si voi chestia asta. |
Quote:
|
sunt de acord cu voi ca ar fi aratat mai bine neagra, poate nu mai era acelasi efect datorita lipsei de contrast, dar masina a fost alba dintodeauna si ca sa o vosesc neagra insemna sa demontez totul de pe ea (motor, tapiserie... samd) ori acum 2 ani cand am vopsit-o asa cum este acum eram presat de timp pentru ca masina a fost radiata si riscam sa fiu nevoit sa platesc taxa de prima inmatriculare, daca are vre-o importanta pentru cineva, toate modificarile la masine le-am facut singur in curtea parintilor, iar grafica am facut-o tot eu cu aerograful (nu e nici o folie, e vopsea) cat despre jante... mama masii, nu stiu cati din cititorii acestui forum au habar macar de unde sa incepi ca sa poti pune jante care nu se potrivesc nici la gauri nici la ghidaj (persoanele care se stie ca stiu cum sunt excluse)
acum pentru ca topicul nu se cheama "discutii numai despre masina mea" haideti sa mai vorbim si de altele... preferabil fara referiri la regnul animal, religie sau anatomia organelor de reproducere, ca doar suntem civilizati (ce mama dracului :) ) |
Quote:
|
colt felicitari pentru munca depusa la masina :) ! mai vorbim pe un messenger :) ( cand intri da un buzz ) .
bafta in continuare |
Quote:
|
foarte frumos mercedesul;) deloc kitsch!! chair foarte mult bun gust;) felicitari!
il vad mereu pe calea romanului la cosmos |
Ar fi mai bine sa faca un topic separat, sa ne prezinte mertzu mai in detaliu
|
4 Attachment(s)
:oops:
|
uite k exista si asa ceva :lol::lol::D
|
la cati bani a dat pe abtipildele acelea , cred ca isi lua Xenon spre exemplu :lol:
|
"Dragutza"
|
2 Attachment(s)
si era sa uit... kitsch sticking ///VW
|
misto :rolleyes2 :shock:
|
dacia aia parca e semineu :)))))
|
1 Attachment(s)
:yikes::bat::bat::bat:Si s-au intors si conationalii nostri ,se ,,vede''peste tot prin tara
|
1 Attachment(s)
pe la cetate in tgn :)
|
Trebuia sa puna si "TURBO" pe undeva, arata mult mai bine:-)
|
2 Attachment(s)
azi am vazut un nene protejat in parcare la kaufland. Ceva pareri?
|
haha, asta cu fiatu' a intrat intr-un gard ornamental si nu l-a mai putut desprinde de pe masina.
|
Quote:
|
E nebun ăla cu Fiatul !
|
Cum dreaq poti sa-ti bati joc de o masina in halul asta ...nu pot sa inteleg!!!:shock:
|
Sau aia ;) :))
|
3 Attachment(s)
tzaranime...
|
Quote:
LooooL :))) allroad |