![]() |
Re: dacia mea. b.......
Tare curios sunt cum o sa arate partea din fatza ca din cate vad eu capota nu are nici o continuitate cu aripile...dar poate ma insel
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Nice!... :)
|
hai ca arata bine boss. bafta in continuare si ne int maine.
|
Hai frate ca mai ai putin si o termini ;) sper sa iasa cum ti-ai dorit
BAFTA sa te vad cat mai repede cu ia pe strade si cu filmuletele alea promise de tine:twisted: |
creca o sa mai avem un mini TAU
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze si am sa revin si maine cu altele. sper sa va placa.
|
dar stalpul din spate nul vopsesti negru
|
Eu zic sa lasi stalpul din spate alb ca o s dea bine cu folie pe geamuri!...
|
hai ca incet incet o termini si u ;) BAFTA in continuare si sa te vad cat mai repede cu ia pe strade:twisted: ...............aceeasi intrebare: partea de sus a aripilor dupa spate nu le faci negre??
|
Quote:
|
usor usor prinde forma de "DEM"! ;) pana la tau mai e putin...poate doar interiorul si sonorizarea!
|
sal sunt si io nou pe aici dar zic sa lasi stalpul alb sa nu faci cum au facut totzi acum gusturile nu se discuta si abi astept sa vedem cum iese maine echipata:PPP
|
am si eu o nelamurire... de ce ai lasat gaura de la incuietoare dupa cate mi se pare din portiera?
faci un sistem diferit de al lui TAU? spune`ne si noua secretu :lol: |
ce idee originala de facut masina
|
poate vrea sa fie umpik diferita de a lu TAU sau assa vroia sa arate TAU dupa ideele lui
|
ar fi aratat bine daca mergeai pe aceasi dunga si pe plafonul de sus, cum ai facut la stalp. :)
|
arata frumos dar ideea e sa nu ajunga ca TAU
|
Quote:
dar totusi... care e explicatia gaurii? :rolleyes2 |
explicatzia gaurii este simpla k sa puna butuc:))))inventzie proprie a lui boss barosanu o sa vedetzi voi c o sa iasa tino tot asa boss
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gaura acea este lasata cu scop. daca nu mi se deschide usa din telecomanda o deschid si din chieie. stalpul asa am vrut eu sa il fac sa nu fie identica ca a lui tau. si maine o sa revin cu cateva poze cu ea echipata.
|
daca tot vrei o deskidere de urgenta nu puteai sa gasesti si tu un alt mod de deskidere din interior si sa acoperi complet portiera? arata mai bine ;)
|
4 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze. sper sa va placa. voi ce siceti sa vopsesc decat bara de fata alba cum e a lui demu si de spate sa o las neagra?? astept parerile voastre si ideile voastre despre bari.
|
WoW!...:shock:
|
Eu zic sa faci barile albe.Oricum arata bine masina.Felicitari!
|
hai ca a iesit bestial fretee;) se vede ca sunteti frati BAL & DEM:twisted:
BAFTA in continuare fara incidente si.... pedela la blanaa:evil: |
E super frateee intr-un final o masina reusita de un vis
|
parerea mea...nu stiu de ce dar DEM-ul e oleak mai frumosik per total! arata beton jentile alea pe spate dar cu sprancenele alea ai stricat linia!
alte comentarii nush ce sa mai am dar cu siguranta sunt multe! per tota arata ok si e de apreciat munca si investitia! |
1 Attachment(s)
frumoasa masina :)
uite o idee la bara. :| |
na ca mai era inca un Tau pe langa asta :)
|
pt investitia facuta toata lauda, stiu k nu e usor si nici ieftin
pt ce ai facut din ea, mie unu nu mi place, copie, tb sa incerci si tu ceva original, si ajung la parerea altora, decat nebuneli de spoilere si nush mai ce, mai bine un aspect clasic, ingrijit si cu modificari la motor si suspensie in fine, daca tie iti place cum a iesit, e perfect bafta |
eu zic sa lasi barile negre...a iesit frumoasa masina;)
|
Incearca sa aranjezi bara aia din fatza ca bagi mana intre ea si faruri iar capota daca tie iti place cum a iesit ''continuitatea'' e Ok.Spatele arata bine dar partea din fatza URLA dupa o grila intre faruri.Bafta in continuare
|
Arata bine dar daca tot ai bagat-o la tinichigiu dc nu ai uniformizat si pragurile? in poza 3 se vad cum sunt ca batute cu ciocanul :| E adevarat? sau mi se pare mie?
|
Si sunt mai multe defecte:masina este cam "cocotata" si nu vad cu vei putea
sa o cobori deoarece evazarile pe spate nu sunt facute corect,vopsitorul a cam dat gres pe la portbagaj (se vad urmele vaporilor de vopsea alba ),oricum arata mai bine ca inainte. |
usor usor incepe sa-si doresca sa nu fi deschis tread-ul asta dupa cate "incurajari" sunt in ultimele posturi!
|
mie imi place;)..e un pas inainte.....iar cei care nu au facut nimic la masina lor personala..nu comentati aiurea daca nu stiti ce implica o asemenea lucrare......bafta in continuare...eu zic sa ii lasi barile negre :D
|
sal boss arata bn acum barile le faci cum crezi u ,io zic k a iesit bn cu mici retusuri o sa iasa ok nu te lua dupa toata lumea k numai u sti cata munk ai depus la ea si nu este terminata c e drept ,spor la treaba si sper sa ne vedem duminik aceasi ora acelasi loc respect:PPP
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning