![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Da ba stiu cum e in spate la tine...zici ca-i gradinita grupa mica...eu zic sa te muti!! :D
PS : Ma bucur sa-ti place avataru... si mie! :D |
las-o in fata la diamaris sau la transilvania ;)
|
Quote:
Scuze de limbajul trivial :P dar pur si simplu dupa ce am citit randurile scrise de Dadi mi-am adus aminte de masina mea :) si nu m-am putut abtine sa nu zic nimica :). |
da dilau , dar unde ti-ai mai baga tu cucu daca n'ar fi ele , las ca's bune si ele de ceva chiar daca apartin altcuiva :D
|
Quote:
P.S. Bogdane putem face un topic cu injuraturi? te rog....te rog....:rolleyes2 |
Putem face unul cu "Cine m-a enervat azi", in schimb!
|
Quote:
|
Aseara, pe la intre 18 si 19 a fost un accident grav in Bejan: Punto versus Dacia 1310i, lovite frontal. Au plecat de acolo 3 sau 4 masini de salvare, printre care si SMURD. Masinile erau praf rau, nu mai aveau bot niciuna, iar in Dacie era mult sange pe bord. :(
|
eu am auzit ca A fost in lesnic da poate sa inselat ala
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Logan Break-sport,de la mine din curte(de unde lucrez),nu stiu ce s-a intamplat cu el,cred ca o rasturnare ceva :!:,atentie la drumuri pline de "eroi"
|
ba r27kul super are tuningu la loganu ala mcv cred ca asa arata si ala rasturnat cand am fost noi la resita ...:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum ziceam mai sus, in Dacie era MULT sange pe bord, nu era o priveliste prea placuta. Nu mi-a venit sa fac poze, e mai bine asa.
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Exact asta e.
|
doamne fereste :(
|
Arata jalnic dacia aia.:sad:
|
cum vii de la brad catre deva la intrarea in vile noi acolo la despartitura unu cu o dubita sa plantat in bordura si vreo 10 tigani stateau si se uitau la masina iar in deva in fata la banca transilvania de pe 22 decembrie o masina de politie zgariata de unu cu un astra parca ,a avut bafta baiatu
|
2 Attachment(s)
La intrare la Service Dacia Deva,Fordu'l venea din oras si intra la Service fara sa acorde priorietate la Solenza care venea dinspre Simeria,rezultatul :yikes:
Oricum nici un ranit,doar pagube materiale |
Poate au casco:P
|
fiarele se indreapta....
|
cam praf solenza aia....las ca erau in fata la service .le-o tras inauntru si le scoate bune :-P
|
A fusionat un Ford Fusion cu o Solnitza :lol:
|
am auzit ca a avut mitza cu z3 accident e adevarat"?
|
:???:speram sa nu!!
|
Foarte adevarat, din pacate. In timp ce venea azi-dimineata la un examen la facultate, o Fabia i-a taiat calea lui Mitza_27_TYC, iar el a intrat in plin in ea. :(
Din fericire e ok, e la spital la Deva, are o clavicula rupta. Z3-ul e praf, din cate mi-a spus un prieten au reusit sa rupa un stalp de pe marginea drumului - nu pot confirma sau infirma acest zvon. |
oai nasol .... doamne fereste :|!
|
Quote:
|
In fata la o scoala generala, imediat dupa semafoarele de la piata.
|
scoala 5 :|
|
Nasol :( insanatosire grabnica, am auzit ca o murit o femeie :sad:
|
Mitza e ok, are clavicula rupta, dar e ok. Soferul Fabiei i-a iesit in fata, a vazut ca vine mitza, apoi a demarat chiar in fata bmw-ului. Bmw-ul a ricosat in stalp si l-a rupt (?). Femeia din fabia a murit, Dumnezeu s-o odihneasca in pace. :(
Cip$ a castigat procesul cu soferul basculantei, a ramas cu permisul nesuspendat, acum asteaptam deznodamantul. Insanatosire grabinica amandorura! |
Quote:
Ca intotdeauna la radacina fiecarui accident sta o femeie,din pacate...cu fiecare accident care-l vad si la ce asist in trafic ajung la concluzia ca femeile au nevoie de teste psihologice la sange inainte sa aibe voie sa se puna la volan ! |
Quote:
|
se pare ca pana la urma e adevarat desi as fi vrut sa nu fie, bine ca e Mitza Ok asta e cel mai important ii urez insanatosire grabnica.
Imi pare rau pt femeia care si-a pierdut viata, Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Masina lui Mihai din cate am auzit e avariata foarte rau, pacat pt ca tinea foarte mult la aceasta masina si adevarul e ca era o masina foarte frumoasa, dar cum am mai spus bine ca este el OK |
cei de erau cu el in masina sunt si ei destul de grav raniti din cate am auzit si eu.. :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning