Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

F.R.Sonic 12-06-08 00:10

Re: Hunedoara - Accidente

Da ba stiu cum e in spate la tine...zici ca-i gradinita grupa mica...eu zic sa te muti!! :D
PS : Ma bucur sa-ti place avataru... si mie! :D

SpYk3 12-06-08 00:12

las-o in fata la diamaris sau la transilvania ;)

BAD-GUY 12-06-08 00:16

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1585788)
Si eu am gasit o infundatura mica in usa, daca o las in fata la Rafaelo toti distribuitorii miserupisti trag acolo, ii doare in **** daca dau cu usile ca doar nu-s masinile lor. Ori distribuitori ori tzarancile care nu stiu sa deschida o usa civilizat. Ieri stateam la Rafaelo si una da sa intre in masina sii cand a deschis usa a oprit-o in focusul de langa. Daca o las in spate, weezy stie, toti babetii isi invata nepotii sa mearga cu bicicleta.

Cam asa ceva...in spate invata copiii sa mearga cu bicileta,joaca fotbal plus ca acolo nu prea o vede nimeni,in fata la Rafa dupa ce ca de abia gasesti loc de parcare,exact cea ce povestesti tu,majoritatea loviturilor le am in aripa fata dreapta (privita din fata masina),adica vacile si handicapatele si incompetentele si muistele(mai vretzi? :)) Hunedoarei care in viata lor n-or mers cu masinile sau in viata lor n-or avut mai mult decat au si pe ele...adica nu stiu sa pretzuiasca nimica...le doare in ***** de masinile prietenului iubitului sau a lu ala care ii da la muie si cu atat mai putin de a lu ala care o loveste.

Scuze de limbajul trivial :P dar pur si simplu dupa ce am citit randurile scrise de Dadi mi-am adus aminte de masina mea :) si nu m-am putut abtine sa nu zic nimica :).

CBY 12-06-08 00:35

da dilau , dar unde ti-ai mai baga tu cucu daca n'ar fi ele , las ca's bune si ele de ceva chiar daca apartin altcuiva :D

puiu 12-06-08 07:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1585788)
Si eu am gasit o infundatura mica in usa, daca o las in fata la Rafaelo toti distribuitorii miserupisti trag acolo, ii doare in **** daca dau cu usile ca doar nu-s masinile lor. Ori distribuitori ori tzarancile care nu stiu sa deschida o usa civilizat. Ieri stateam la Rafaelo si una da sa intre in masina sii cand a deschis usa a oprit-o in focusul de langa. Daca o las in spate, weezy stie, toti babetii isi invata nepotii sa mearga cu bicicleta.

asa am patit eu ieri...eram la farmacie si un domn statea in masina.....nevasta-sa in fata mea.....dupa ce pleaca.....ies si eu si ce crezi....numa ce mai harcaia cu usa ei pe a mea.....la care barbata-su:"lasa-l pe baiat sa treaca" si ea spune: "sa ma ocoleasca"......moment in care imi ies din fire si ii spun poate totusi imi mai lasa ceva lac pe usa:D

P.S. Bogdane putem face un topic cu injuraturi? te rog....te rog....:rolleyes2

Marius3k 12-06-08 08:06

Putem face unul cu "Cine m-a enervat azi", in schimb!

BAD-GUY 12-06-08 08:13

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1585907)
da dilau , dar unde ti-ai mai baga tu cucu daca n'ar fi ele , las ca's bune si ele de ceva chiar daca apartin altcuiva :D

E vorba ca-s aeriene si nesimtite si niciodata nu au avut nimica de valoare cumparat cu bani munciti greu sau de ele(de fite sa nu mai vorbim),si de multe ori si "prietenii" lor au masini de 1000 de euro aduse de pe dincolo asa ca nici pe aia nu-i intereseaza,uite eu pe prietena mea am invatat-o si toate fetele care s-au suit la mine in masina,le sta in instinct sa faca asa ceva,acuma vreo luna de zile ma duc cu o tipa la suc si cand se urca in masina deschide si ii face un vant la portiera de se oprste exact in aripa masini de langa a mea,bine ca era o dacie,cand am vazut am inebunit acuma ce draq sa-i zic ca no,nu ma stia tipa,i-am zis sa fie mai atenta si la urmatoarea oprire am atentionat-o,dupa 2-3 atentionari stia,se uita cand se urca cand se dadea jos :) etc.,bine ca de la faza aia am ramas fara putzina vopsea pe muchia de la portiera dar asta e...

Marius3k 12-06-08 09:43

Aseara, pe la intre 18 si 19 a fost un accident grav in Bejan: Punto versus Dacia 1310i, lovite frontal. Au plecat de acolo 3 sau 4 masini de salvare, printre care si SMURD. Masinile erau praf rau, nu mai aveau bot niciuna, iar in Dacie era mult sange pe bord. :(

shumyfi 12-06-08 15:49

eu am auzit ca A fost in lesnic da poate sa inselat ala

CBY 12-06-08 18:20

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1586225)
Aseara, pe la intre 18 si 19 a fost un accident grav in Bejan: Punto versus Dacia 1310i, lovite frontal. Au plecat de acolo 3 sau 4 masini de salvare, printre care si SMURD. Masinile erau praf rau, nu mai aveau bot niciuna, iar in Dacie era mult sange pe bord. :(

mda , trist , azi am vazut si eu automobilul care nu se mai poate numi dacie :( nashpa , fereasca'ne pe toti

r27kul 12-06-08 18:43

2 Attachment(s)
Logan Break-sport,de la mine din curte(de unde lucrez),nu stiu ce s-a intamplat cu el,cred ca o rasturnare ceva :!:,atentie la drumuri pline de "eroi"

adrian78bmw 12-06-08 19:04

ba r27kul super are tuningu la loganu ala mcv cred ca asa arata si ala rasturnat cand am fost noi la resita ...:shock:

Kedy 13-06-08 18:41

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1587353)
Logan Break-sport,de la mine din curte(de unde lucrez),nu stiu ce s-a intamplat cu el,cred ca o rasturnare ceva :!:,atentie la drumuri pline de "eroi"

Cred ca cunosc proprietarul:sad: sper sa nu fi patit nimic grav e vecin de-al meu si ii cam placea sa drojdeasca :???:

sNap7 13-06-08 18:48

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1586225)

Soferul Daciei era un profesor de informatica de la liceul pedagogic din Deva. Am inteles ca avea viteza foarte mare si asfaltul era ud.

Marius3k 13-06-08 23:29

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1589532)
Soferul Daciei era un profesor de informatica de la liceul pedagogic din Deva. Am inteles ca avea viteza foarte mare si asfaltul era ud.

Avand in vedere ca am trecut la cateva (zeci) de minute pe langa locul accidentului, pot afirma ca asfaltul nu era deloc ud! Eu sper sa ramana in viata "participantii". :(

sNap7 14-06-08 00:00

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1590021)
Avand in vedere ca am trecut la cateva (zeci) de minute pe langa locul accidentului, pot afirma ca asfaltul nu era deloc ud! Eu sper sa ramana in viata "participantii". :(

Hm...soferul e ok, doar urme pe corp dupa accident dar ocupantul locului din spate, sau din dreapta nu stiu exact unde a stat, a sarit prin parbriz din cate am inteles. Era o batrana luata la ocazie de sofer, care inca e la reanimare.. Nu stiu din surse sigure despre pasager deci nu va pot spune exact.

Marius3k 14-06-08 01:08

Cum ziceam mai sus, in Dacie era MULT sange pe bord, nu era o priveliste prea placuta. Nu mi-a venit sa fac poze, e mai bine asa.

sNap7 15-06-08 15:58

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1590202)
Cum ziceam mai sus, in Dacie era MULT sange pe bord, nu era o priveliste prea placuta. Nu mi-a venit sa fac poze, e mai bine asa.

Banuiesc ca despre Dacia asta era vorba. Era "parcata" pe pietris la intersectia cu Chiscadaga.

Marius3k 15-06-08 22:18

Exact asta e.

SpYk3 15-06-08 22:50

doamne fereste :(

stilostilo 16-06-08 13:44

Arata jalnic dacia aia.:sad:

shumyfi 16-06-08 16:03

cum vii de la brad catre deva la intrarea in vile noi acolo la despartitura unu cu o dubita sa plantat in bordura si vreo 10 tigani stateau si se uitau la masina iar in deva in fata la banca transilvania de pe 22 decembrie o masina de politie zgariata de unu cu un astra parca ,a avut bafta baiatu

r27kul 10-07-08 17:06

2 Attachment(s)
La intrare la Service Dacia Deva,Fordu'l venea din oras si intra la Service fara sa acorde priorietate la Solenza care venea dinspre Simeria,rezultatul :yikes:
Oricum nici un ranit,doar pagube materiale

stilostilo 10-07-08 18:02

Poate au casco:P

adrian78bmw 10-07-08 18:09

fiarele se indreapta....

SpYk3 10-07-08 18:15

cam praf solenza aia....las ca erau in fata la service .le-o tras inauntru si le scoate bune :-P

sNap7 11-07-08 12:07

A fusionat un Ford Fusion cu o Solnitza :lol:

hd_01_zlb 12-07-08 14:01

am auzit ca a avut mitza cu z3 accident e adevarat"?

F.R.Sonic 12-07-08 15:44

:???:speram sa nu!!

Marius3k 12-07-08 15:44

Foarte adevarat, din pacate. In timp ce venea azi-dimineata la un examen la facultate, o Fabia i-a taiat calea lui Mitza_27_TYC, iar el a intrat in plin in ea. :(
Din fericire e ok, e la spital la Deva, are o clavicula rupta.

Z3-ul e praf, din cate mi-a spus un prieten au reusit sa rupa un stalp de pe marginea drumului - nu pot confirma sau infirma acest zvon.

SpYk3 12-07-08 16:22

oai nasol .... doamne fereste :|!

BAD-GUY 12-07-08 16:39

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1641676)
Foarte adevarat, din pacate. In timp ce venea azi-dimineata la un examen la facultate, o Fabia i-a taiat calea lui Mitza_27_TYC, iar el a intrat in plin in ea. :(
Din fericire e ok, e la spital la Deva, are o clavicula rupta.

Z3-ul e praf, din cate mi-a spus un prieten au reusit sa rupa un stalp de pe marginea drumului - nu pot confirma sau infirma acest zvon.

Unde s-a intamplat?

Marius3k 12-07-08 17:41

In fata la o scoala generala, imediat dupa semafoarele de la piata.

SpYk3 12-07-08 18:16

scoala 5 :|

Kedy 12-07-08 19:11

Nasol :( insanatosire grabnica, am auzit ca o murit o femeie :sad:

Marius3k 12-07-08 19:15

Mitza e ok, are clavicula rupta, dar e ok. Soferul Fabiei i-a iesit in fata, a vazut ca vine mitza, apoi a demarat chiar in fata bmw-ului. Bmw-ul a ricosat in stalp si l-a rupt (?). Femeia din fabia a murit, Dumnezeu s-o odihneasca in pace. :(

Cip$ a castigat procesul cu soferul basculantei, a ramas cu permisul nesuspendat, acum asteaptam deznodamantul.

Insanatosire grabinica amandorura!

BAD-GUY 12-07-08 23:33

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1641895)
Mitza e ok, are clavicula rupta, dar e ok. Soferul Fabiei i-a iesit in fata, a vazut ca vine mitza, apoi a demarat chiar in fata bmw-ului. Bmw-ul a ricosat in stalp si l-a rupt (?). Femeia din fabia a murit, Dumnezeu s-o odihneasca in pace. :(

Cip$ a castigat procesul cu soferul basculantei, a ramas cu permisul nesuspendat, acum asteaptam deznodamantul.

Insanatosire grabinica amandorura!

Hmm imi pare rau sa aud asta,la prima vedere pare ca Mitza ar fi avut ceva viteza daca impactul a fost asa puternic si cu urmari asa grave...

Ca intotdeauna la radacina fiecarui accident sta o femeie,din pacate...cu fiecare accident care-l vad si la ce asist in trafic ajung la concluzia ca femeile au nevoie de teste psihologice la sange inainte sa aibe voie sa se puna la volan !

adrian78bmw 13-07-08 00:09

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1642250)
Hmm imi pare rau sa aud asta,la prima vedere pare ca Mitza ar fi avut ceva viteza daca impactul a fost asa puternic si cu urmari asa grave...

Ca intotdeauna la radacina fiecarui accident sta o femeie,din pacate...cu fiecare accident care-l vad si la ce asist in trafic ajung la concluzia ca femeile au nevoie de teste psihologice la sange inainte sa aibe voie sa se puna la volan !

mda cobori pe strada aia cu viteza ca e la vale si astia de pe strazile laturalnice se cam baga sau ies prea mult in strada...clar ca o avut si ala viteza doar are bmw.. insanatosire grabnica

hd_01_zlb 13-07-08 00:55

se pare ca pana la urma e adevarat desi as fi vrut sa nu fie, bine ca e Mitza Ok asta e cel mai important ii urez insanatosire grabnica.
Imi pare rau pt femeia care si-a pierdut viata, Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Masina lui Mihai din cate am auzit e avariata foarte rau, pacat pt ca tinea foarte mult la aceasta masina si adevarul e ca era o masina foarte frumoasa, dar cum am mai spus bine ca este el OK

F.R.Sonic 13-07-08 02:05

cei de erau cu el in masina sunt si ei destul de grav raniti din cate am auzit si eu.. :(

All times are GMT +2. The time now is 17:33.

- Copyright 2026 4Tuning