![]() |
Re: Masinile noastre
4 Attachment(s)
pun si eu poze cu masina mea :)
|
Quote:
pt un moment m-am speriat de masca aia si ma gandeam ca GTi e pus pe spate numai la deruta :lol: .. pana am vazut motorul. |
merci de urari :D e ciudata masca. nu prea am vazut modelul asta. daca era sa pun ceva la deruta puneam STi sau TDi 8) chiar am fost intrebat mai alaltaieri de cineva de ce nu mi-am luat o celica diesel :lol:. chiar, oare de ce? :?::rolleyes2:?:
|
Quote:
Edit: . si apropo de masca, din ce an e masina ? 94 ? ca mi se pare pe alea au pus, pe langa faptul ca masca asta e standard pe modelul all-track turbo |
e din '91
|
Frumoasa verisoara mea de la Toyota:) Si pe mine ma intreaba tot timpul lumea daca-i diesel :((
|
SCO = sports car owner
omu' = ciobanul tipic, crescut la oras, detinator de perimis cat B si masina lu tata a6 tdi rosu omu': dizal? SCO: nu, e pe benzina omu': nu e dizal? aaaa...pai atunci ce ai facut cu ea? ca-ti manca asta tatz banii. SCO: tractiune spate omu': da? aaaa aiurea nu faci nimic cu ea....vai'sh'amar :lol: |
praf...benzina? ce-i aia? :lol:
de tractiune spate...ce sa mai zic... ploua afara nici nu poti urca o panta :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Acelasi tip de om amintit mai sus mai are 2 remarci de facut intotdeauna:
1. Da consuma asta sigur 20-30 litri. 2. Da -i japoneza asta? Foaa si cand it-i pica ceva ce faci? raspund yo da degeaba ca nu ma crede niciodata :) 1. Cat o dacie prost reglata consuma 2. Nu pica ca-i japoneza si chiar daca pica ,piese gasesti si la alimentara la coltz la acelasi pret ca la orice masina europeana. |
Problema daca pica ceva la LOGAN , te chelesti de bani in service :)) :))
|
5 Attachment(s)
ca tot vine iarna... si cum unguru-si cumpara sanie vara si jante iarna... well...
|
:yes: ooooo, fain fain :peace:
|
parca-i audi :P
|
7 Attachment(s)
poze cu masinuta mea:
|
Superba masina , nu am ce sa zic ! imi place mult tare , pe bune!
|
Superba este putin spun....ce stopuri si semnalizari fata ce plasme ce tidiplayer si la sfarsit ce maciulie de schimbator...aaa...am uitat si paravanturile.
Un adevarat e46 Asa DA!!! |
ce ai cu plasmele?
|
5 Attachment(s)
Imi prezint si eu masinutza :D
|
Una din cele mai frumoasa generatii de A4 dupa mine :)
|
3 Attachment(s)
daca tot e iarna si stam prin casa...de plictiseala....nimic nou,dar inca ok.
|
Foarte faina :)
Nu e nimeni interesat de un road trip la Cluj la Dyno? :) |
Quote:
Stimate D'le Bullettt , din cate vad eu, titlul topicul este "masinile noastre" , un topic unde se prezinta masinile personale, si nu locul unde se exprima parerile rautacioase despre masinile altora. Am avut bunavointa sa imi prezint masina , iar tu ai te rog bunavointa de a respecta acest lucru, si de a lasa misto'ul de'o'parte , pt ca nu este cazul. Sincer, nu cred ca sunt primul om care pune plasme pe E46 (btw, arata mai bine decat in poza...), nu cred ca sunt primul care are montat mp3 player after market, si nu casetofonul stoc (bine ca ai tu navigatie 2din care sa se potriveasca perfect :evil:), nu cred ca sunt singurul care are nuca de la schimbator schimbata (mie mi se pare comoda si se potriveste bine cu argintiul de la interior), nu cred ca sunt singurul care are paravanturi montate, sunt foarte practice atunci cand ploua, deschizi geamul si nu vrei sa te ploua in ureche (dar poate tie iti place sa te ploua in ureche, poate asa te mai speli si tu prin urechi...) , si nu in ultimul rand nu cred ca sunt singurul care are infoliate stopurile, e cam aceeasi chestie ca si cu foliile de la geamuri, schimba putin aspectul cu o minima investitie (bine ca ai tu bani sa le schimbi cu totul , fara sa le mai infoliezi...)... Sper ca m-am facut inteles, intr o oarecare masura, daca nu, pot sa ti mai repet unele chestii , pana pricepi si tu intr un final... daca nu, asta e, unde nu e , nici Dzeu nu cere... :2gun: Iti doresc momente placute alaturi de E46 le tau stoc, minunatia aia admirata de toti. :pissed: |
bullettt...ai fost atacat vrem un reply :p...si acum o paranteza daca titlul topicului este "Masina mea" si lumea isi posteaza poze si detalii despre masina nu e si normal "Noi" cei de pe forum sa comentam daca ne place sau nu ceva legat de masina respectiva?? Altfel nu-i vad rost topicului.
|
Quote:
vezi ca au si la timi dyno. |
Nu stiu cand.. In Tm sunt praf domnii aia si dyno ala din pacate.. :)
|
pacat, era fain ca e aproape, pai dam o tura si pana la cluj...mai asteptam un pic si pe Costel si mergem...poate inainte de craciun..poate dupa revel.
|
Quote:
|
Quote:
|
mai da rai sunteti....
appropo imi prezinta si mie cineva masina??:lol: ca io nu am poze.. |
Bhe astea cu rs primiti un porsche 928 GT-S 488hp ?
|
merge si fara poze :)
black rider...ai tu 928? de unde 488 de cai? alea au 345bhp :) |
black rider...ai tu 928? de unde 488 de cai? alea au 345bhp :) da am un 928;) si dap are 345 am gresit e albastru inchis motor de 5l si il am de mult da nu l am mai scos la plimbare ca nu avem drumuri pt asa ceva!:(
|
Pai hai scoate-l sa vedem cum se misca ;) Si mai spune-ne si noua niste detalii despre an, motor, versiune :)
|
daca e GTS e beton ;) cand vin in tara vreau si eu o tura cu el, GTS are motor de 5.4L
|
Masina e un Porsche an 96 model 928-GT-S Motor 5000cm3 Max speed 300 am fost cu 280 consum cat vrea cel mai mic 12-15l 100km daca mergi normal daca ii dai talpa 19-25 cel mai mult am scos consum reaal pe bord 39,9:)
|
excelent, cand vin in tara o sa vreau sa il vad si daca se poate si o tura cu el :)
|
Si eu sunt curios black rider :)
Daca e 96, e ultimul lor an de productie, ar trebui sa fie un exemplar superb. Merge maxim parca vad 275 kmh in specificatii dar suntem obisnuiti cu mai mult ca kilometrajul ne fura :) Si motorul e 5.4 nu? Gt sau S4 au de 5.0l. |
Posibil ca e GT dar S line....deci nu GTS.
Au mai fost asemenea incurcaturi, de ex 924 turbo a fost vandut cu 3 nivele: 924 turbo S1 924 turbo S2 924 turbo-S care era defapt un S1 cu niste diferente estetice. in orice caz..sunt curios :D weekendul viitor o sa fiu acasa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning