![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
Domnu Giany un ID de mess poti sa-mi dai si mie ??? am o mare rugaminte la tine :D
|
mijto masinutza...lasa-mi si mie un ID de mess sa vb cv, pls bafta
|
Si galerie de admisie de unde ia viitorul "fericit" posesor? Ii pica una-n cap cand merge pe strada?
|
Quote:
Domnu Giany,de Dacioara ce se mai aude? |
Vaaaaaai, cat sunt de chior! Normal ca... "au si admisia pe ele" :))
Bafta la biznisuri >:D< |
Quote:
|
sall... am si io o intrebare :) qm ai faqt spoilerul de pe fatza? si qm e prins? ms bafta
|
nu mi zici boss?
|
arata bine de tot daciuta ta sa ai parte de ea dar unde ai intor jantele?
|
asa sunt ele
|
Pe cind citeam primele posturi ,ami venea sa rid ,mai pe la jumatate ma apucat nostalgia si..... spre sfirsit ce sa zic ,a fost ceva frumos pentr-u mine ,pacat ca vremurile sunt cum sunt si... e greu sa duci o lupta cu sistemul din RO ,altfel cu siguranta asi stii mult mai bine ce sa fac cu o dacie la momentul de fata ,foarte tare cred ,insa cum ziceam din cauza legilor ar fi pacat sa muncesc si investesc in ceva ce nu as putea sa ba bucure ,asa ca ramin la proiectele urmatoare.
Quote:
Te rog sa folosesti functia Edit ! |
inca odata tot respectul pt giany daca ne aducem aminte nu stiu la cn se mai auzea de dacia drifting pana la el :rolleyes2
|
salut...am vazut proiectele tale si am o intrabare...cum ai facut la dacia rosie TM 07 GLX sa faci parte de sus a stopurilor transparenta?...am si eu o babuta si vrau sa modif stopurile findca pana le schimb mai e,cu criza e cam greu:D
|
alea asa sunt ele facute .. nam mai vazut in ultima vreme .. dar daca cauti ai sanse sa mai gasesti :P
|
thread closed
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning