Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

ERY 14-03-07 21:45

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Hai ma Florica...numai fii suparat...m-am stricat de ras.....
Si MPBZ....fara shto acu'.....o dai in s.f.uri de-astea cu vorbe mai oficiale dupa ce s-au spalat toate rufele in public...pentru ce? .....Crezi ca asa se recastiga credibilitatea ?.....si daca tot vrei sa o dam in acte iti aratam si noi niste liste facute pe data de 4 martie cu toti participantii care trebuiau sa vina din Cta.....si erau destui...si culmea e ca nu eram singuri...trebuia sa ne intalnim pe drum cu cei din club de la Bucuresti ....si mai culmea e ca nici ei nu erau singuri....veneau impreuna cu Florica si cei din NSL....crezi tu oare ca se strangeau ceva masini ?...eu zic soto ca da..........deci....masini erau grupa mare numai de la noi...si doar nu eram singurii participanti.

MPBZ 14-03-07 21:50

Fisa ta totusi am primit-o si nu te consideram fraier. Drepturile deriva din obligatii, in cazul de fata organizatorii fiind raspunzatori pentru orice fel de incident, inclusiv accident auto din cauze tehnice. Vom reveni cu dovada ILEGALELOR de pana acum, singurele in masura sa justifice atata lipsa de incredere din partea concurentilor. Si totusi prosti nu suntem. O derulare a evenimentelor asa cum o prescrii tu nu ne-ar fi ajutat cu absolut nimic pentru viitor, mai ales ca scopul este tocmai de a fi acceptat acest nou hobby mai usor si de catre autoritati, in acest scop fiind impuse anumite reguli. Chiar crezi ca anumite persoane ar fi garantat pentru noi daca eram atat de cu obrazul gros? Probabil nu te afecteaza decizia noastra asa cum nu ne afecteaza nici pe noi lipsa membrilor ACS NSL Ro.
Daca observi, posturile de pana acum au fost strict legate de un eveniment local si asa vor ramane si reprezinta vointa a mai multor oameni, care se minuneaza de ce pot declara niste adulti.
Tinand cont de faptul ca ASCS Legal Racing este o organizatie "fantoma" care exista in scop patrimonial si care se exprima total neelevat si civilizat printr-un singur om, alegem sa tratam cu nepasare atitudinea ei, urand totodata succes participantilor din cadrul cursei "cu ocazia zilei de 1 Mai"! Vom relua orice dialog cu aceasta asociatie al carei scop initial si legal este nepatrimonial atunci cand vor fi postate aici, intr-un mod neoficial, concluziile unei expertize contabile efectuata de catre un expert contabil autorizat pentru intreaga perioada de cand aceasta asociatie exista si pana in prezent, precum si procesele verbale ale tuturor intrunirilor comisiei de cenzori si rezultatele acestora, intruniri periodice conform cu legea.

SEBASTIAN 14-03-07 21:55

Da ce va ***e pe voi ggrija de un clubca nsl sau anonimus, ori Mr din bucuresti.

SEBASTIAN 14-03-07 22:02

Buzaul nu are minic in comun cu cei care chipurile organizeaza si nu fi magar sa pui asa problema.
Nu-ti este rusine ce sa avem noi cu tot Buzaul sau cu pasionati de acolo care lafel ca altii asteapta ceva frumos.
Vorbim de cei care se baga sa faca chesti care-i depasesc.

NSL_Doru 14-03-07 22:06

Baietii "de provincie" frustrati de imaginea celor din Bucuresti cred ca aveti probleme de natura stirilor de la ora 5 ... Mai baieti eu de ce nu ma simt frustrat sau jignit de pozitia mea din provincie ? Cred ca de fapt e doar frustrare din partea voastra ... m-am simtit foarte bine ori de cate ori am fost in Bucuresti si am fost bine primit la orice eveniment, ba mai mult uneori am pus si umaru la treaba, intrebatii pe Sebastian sau Florica daca este sau nu asa ... dar de fapt nu cred ca e cazul sa ma justific in fata voastra !
Deci nimeni in afara de voi nu e deranjat de aceasta pozitie ...decat voi ... si nimeni nu face nici o discriminare (ma refer la cei din Bucuresti la adresa voastra) dar nu ma mira de ce o faceti pentru ca cea mai buna solutie de a scapa basma curata e aceea de a poza ieftin in victime ! De fapt asta sunteti voi ... niste victime ... victime ale propriei voastre incercari, ale propriei personalitati multilateral dezvolate pe care o aveti :), ale frustrarilor si sentimentului de incertitudine si nesiguranta cu care ati mizat de la bun inceput cand ati anuntat aceasta tentativa de etapa. Nu zic ca nu ar fi fost bine sau ca nu sunt demne de laudat unele initiative ... dar nu pe spatele, timpul, bani si imaginea altor persoane ... Reflectativa credibilitatea in cazul in care mai doriti sa anuntati alte babauri de acelasi gen !

SEBASTIAN 14-03-07 22:10

Sa nu facem discriminari.
Ar fi o mare greseala.
Pasiunera ne unsete.

Asta cu aruncatul pe toti din zona e praf in ochi sa se ascunda de rele si sa-i bage in fata pe nevinovati eventual in razboi cu altii care nu au nimic cu ei.

E magarie sa artunci lumea la inantare ca u ai responsabilitate.

Foloseste lumea de acolo ca si carne de tun masa de manevra?

Lumea nu e proasta si intelege!

ERY 14-03-07 22:15

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798452)
Vom reveni cu dovada ILEGALELOR de pana acum, singurele in masura sa justifice atata lipsa de incredere din partea concurentilor.

Personal chiar sunt curios.

F_L_R 14-03-07 22:15

-NSL-ul are interdictie , LR-ul este fantoma , prietene risti foarte mult.
-Acum nu mai ti minte cand ma rugai prin Erica sa ti trimit masini.....ehei crezi ca ramane asa intre noi....Nu...... vezi ca nu uit si nici nu iert.

MPBZ 14-03-07 22:18

.. dar nu pe spatele, timpul, bani si imaginea altor persoane ... Reflectativa credibilitatea in cazul in care mai doriti sa anuntati alte babauri de acelasi gen !

Ai mare dreptate cu o singura modificare: spatele, timpul, banii si imaginea organizatorilor. Si ce se intampla cand ai aviz pentru locatie pentru 7 ore, aviz de la pompieri si echipaj de descarcerare pentru 7 ore, aprobare pentru coloana? Mai ai nevoie de un mic lucru, care nu a depins de noi ci de participanti. Si cum acestia s-au impartit in 40 cu fise si toata tara dar fara fise se intampla sa fii nevoit sa anulezi tot. Povestea a fost simpla si la obiect motiv pentru care am cerut inchiderea topicului la momentul respectiv. S-a vrut circ, noi va dam painea si va uram pierdere de timp placuta! Cine nu are somn sa astepte in seara asta sa vada cat de NESERIOSI am fost si daca faptele intr-adevar vorbesc, multi ar trebui dupa aceea sa-si tina gura.
Tocmai despre Erica vorbeam intr-un post anterior cand intrebam retoric daca lumea ne-ar fi ajutat daca ne stiau cu obrazul gros. Si am mai vb cu Pitu si cu un membru din Buzau si tot asa. Cu foarte multi. Carora le repetam un sg lucru. Pe care-l stiai si tu. Iar eu stiam unele lucruri despre tine si am acceptat sa port raspunderea

Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale.

SEBASTIAN 14-03-07 22:23

Auzi daca s-a ajuns sa se ceara ajutorul ericay ... ea e fata misto dar la curse e nimeni.

SEBASTIAN 14-03-07 22:25

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798521)
.. dar nu pe spatele, timpul, bani si imaginea altor persoane ... Reflectativa credibilitatea in cazul in care mai doriti sa anuntati alte babauri de acelasi gen !

Ai mare dreptate cu o singura modificare: spatele, timpul, banii si imaginea organizatorilor. Si ce se intampla cand ai aviz pentru locatie pentru 7 ore, aviz de la pompieri si echipaj de descarcerare pentru 7 ore, aprobare pentru coloana? Mai ai nevoie de un mic lucru, care nu a depins de noi ci de participanti. Si cum acestia s-au impartit in 40 cu fise si toata tara dar fara fise se intampla sa fii nevoit sa anulezi tot. Povestea a fost simpla si la obiect motiv pentru care am cerut inchiderea topicului la momentul respectiv. S-a vrut circ, noi va dam painea si va uram pierdere de timp placuta! Cine nu are somn sa astepte in seara asta sa vada cat de NESERIOSI am fost si daca faptele intr-adevar vorbesc, multi ar trebui dupa aceea sa-si tina gura.
Tocmai despre Erica vorbeam intr-un post anterior cand intrebam retoric daca lumea ne-ar fi ajutat daca ne stiau cu obrazul gros. Si am mai vb cu Pitu si cu un membru din Buzau si tot asa. Cu foarte multi. Carora le repetam un sg lucru. Pe care-l stiai si tu. Iar eu stiam unele lucruri despre tine si am acceptat sa port raspunderea

Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale.

Putulica vezi ce vorbesti ca nu poti sa faci nimic inscrie doua masini care nu mai se muta de pe pista ce le faci le inchide si pleaca.
Bai baiatule vezi ca esti depasit cu interzici tu asa la cineva ceva.
Eu m-am certat cu micutzu si Cu Florian si nu am intyerzis cluburile desi puteam sa o fac unde e bai gunoiule respectul de participanti la care le luai banii cu zambetul pe buze?

boropan 14-03-07 22:26

hahahahah.....eu zic sa pui interdictie la toata lumea sa nu lasi pe nimeni sa se dea...:)))))

siadimet 14-03-07 22:27

Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale.[/QUOTE]

mai taci dracu din gura!!!aia nu,aia nu,cine dracu se mai alearga pana la urma?doar astia din buzau si cativa din braila-galati?
stiu clar cum stau cu ei,vreau sa ma mai dau si cu altii.eu o sa ma duc in continuare la orice cursa din tara,indiferent de cine e organizata.si o sa ma cert cu lumea ca nu iti tii dracu gura.

ERY 14-03-07 22:31

Quote:

..

Misto asa....pai daca spune-ti ca nu ati reusit sa strangeti decat 40 de masini incluzand pe cele din Anonymous, NSL,Speedline si Legal Racing ...sunt foaaaarte curios cate o sa mai strangeti dc nu o sa mai vina nici un membru al acestor cluburi...

Prin restrictionarea asta nu ai facut altceva decat sa te izolezi de multa lume si practic ti-a sabotat singur orice alta tentativa de cursa ai incerca sa mai organizezi...dar probabil ca la chestia asta nu te-ai gandit nu ?....Cool asa....Keep up the good work.

SEBASTIAN 14-03-07 22:32

o ia la laba si laba nu e cuvant restrictionat aici

ERY 14-03-07 22:32

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 798542)
Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale...
mai taci dracu din gura!!!aia nu,aia nu,cine dracu se mai alearga pana la urma?doar astia din buzau si cativa din braila-galati?
stiu clar cum stau cu ei,vreau sa ma mai dau si cu altii.eu o sa ma duc in continuare la orice cursa din tara,indiferent de cine e organizata.si o sa ma cert cu lumea ca nu iti tii dracu gura.

Esti un om realist. Bravo tie....Asa da caracter.

ERY 14-03-07 22:34

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 798550)
o ia la laba si laba nu e cuvant restrictionat aici

Chiar...pot sa zic laba fara sa apara **** ...Marpha...asta nu o stiam...si e mai interesant chiar decat interdictia lui MBS.... Hai ca mi-au dat lacrimile de atata ras....:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

MPBZ 14-03-07 22:34

Sunt interzise doar insemnele. De ce? asta in cazul in care se intreba cineva. Pentru ca in unele cazuri caracterul liderilor lasa de dorit iar noi nu dorim sa negociem, sa tratam sau sa facem ceva la mica intelegere pentru ca asta este cutuma prin preajma. Pentru asa ceva sunt si alte evenimente cu alti organizatori. In alte cazuri, mare parte din membri s-au exprimat la adresa noastra fara a fi in masura sa o faca. Pentru noi nu este o placere sa avem astfel de participanti. Regula este una si foarte simpla: in casa mea faci ce spun eu. in italiana se spune: la roma te comporti ca romanii iar americanii spun "take it or leave it!" Cum "ce spun eu" este relativ insa, regretam picioarele in usi, taxele nereturnate si cursele anulate fara motiv, evenimente petrecute, dar nu la noi.

siadimet 14-03-07 22:38

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798558)
Sunt interzise doar insemnele. De ce? asta in cazul in care se intreba cineva. Pentru ca in unele cazuri caracterul liderilor lasa de dorit iar noi nu dorim sa negociem, sa tratam sau sa facem ceva la mica intelegere pentru ca asta este cutuma prin preajma. Pentru asa ceva sunt si alte evenimente cu alti organizatori. In alte cazuri, mare parte din membri s-au exprimat la adresa noastra fara a fi in masura sa o faca. Pentru noi nu este o placere sa avem astfel de participanti. Regula este una si foarte simpla: in casa mea faci ce spun eu. in italiana se spune: la roma te comporti ca romanii iar americanii spun "take it or leave it!" Cum "ce spun eu" este relativ insa, regretam picioarele in usi, taxele nereturnate si cursele anulate fara motiv, evenimente petrecute, dar nu la noi.

care NOI ma?
ai uitat ca in septembrie nu ai fi vrut sa ma lasi sa ma dau la curse pt ca nu am fost de acord sa iei taxa de participare?ti-am zis atunci ca acopar eu toate cheltuielile,dar sa nu luam taxa?pune dracu mana pe treaba si nu te mai certa cu lumea!

ERY 14-03-07 22:39

Si la noi se spune " las-o balta...." Nu o sa accepte nimeni din club sa isi dea stickerele jos ca asa vrei tu....crezi ca sta cineva sa se milogeasca de tine sa il primesti la vreun....."Mare Premiu"....?

NSL_Doru 14-03-07 22:40

40 de masini ? tu crezi ca doar atatea veneau ? dar era nevoie de "fise" ca sa fie studiate bine inainte ... si deh nu s-au strans ... 40 ati reusit dintr-o tara intreaga si mai puneti restrictii si la NSL, Anonymous si Speedline care de fapt sunt cele mai fraiere cluburi si cu masini care nu se dau nu ? :) Mai baieti ... daca dau cateva telefoane ... in jumatate de ora strang mai multe masini decat ati inscris voi in 3 saptamani de mediere a cursei :) :) :)
Eu zic ca mai sunt niste cluburi ... pentru lista neagra ... dar e surpriza ! Ne tii in suspans ?

F_L_R 14-03-07 22:45

-Pai primul lucru pe care am sa l fac daca vin la Buzau sti care e ...am sa te bat rau de fata cu toata lumea sa ti scot eu basinile din cap.
-Oamenii care sunt in cluburi nu urmeaza LIDERII ,i si urmeaza scopul....din cate vad eu tu vrei razboi cu Lagal Racing , No Speed Limit, Anonymous si Speedline se pare ca l ai obtinut.
-Si mai e ceva....nu uita ca decat sa si dea stikerele jos de pe masini mai bine te bat pe tine oamenii.
- Pentru noi MASINA SI CLUBUL sunt parte a vietii noastre si eu las totul pana la aceste 2 lucruri asa ca pe mine m ai castigat de dusman.

boropan 14-03-07 22:46

NoSpeedLimit Romania Club Insomnia Racing 4 Speed Squad
Midnight Racers Road Runners Ghost Racing Team
AfterDark Racing Extreme Racing FullSpeed Racing Club
Evolution Crew Crazy Drivers West Side Racers
Insane Racers Xtreme Club Emotion Racing Syndicate
X-Team Racing Club Cluj Street Racing JAPAN TEAM
Racing Team Bucuresti Anonymous Motorsport South racerS
SUN RACERS Speedline Motorsport Dark Angels Speed Daemons....Alte cluburi...astea sunt cluburile care au interdictie restu sunt asteptati toti la start......:)))))))numai pot de ras....lasate de organizare:))))))

MPBZ 14-03-07 22:47

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 798569)
care NOI ma? Institutia organizatoare, autoritatile si firma mea, intr-un cuvant responsabilii evenimentului

Daca ai ceva de reprosat sau de spus, o poti face live. Tu nu ti-ai refuzat gratuitatea la inscriere in cele doua curse, iar pentru sprijinul material ai fost mentionat pe afise si in mass-media ca sponsor, plus alte firme aduse de tine si care au fost denumite tot sponsori fara a contribui cu nimic. Ai avut chiar o oferta de a castiga bani prin diferite activitati. Am spus chiar ca te ajut daca vrei sa organizezi ceva. Stai linistit ca nu-ti ingradeste nimeni participarea la alte curse, chiar daca ai de dat taxe mult mai mari si de facut km intregi. Lumea dupa cum vad stie sa faca diferenta intre organizatori si buzoieni. Am restrictionat accesul unora pentru ca astfel de atitudini prejudiciaza pe alti concurenti.

ERY 14-03-07 22:52

No....acu' fara caterinca..tu chiar existi sau esti mai aerian?
Pai interzicele si la buzoieni participarea si gata ..ti-ai indeplinit visul...organizezi un mare premiu unde tu o sa fii organizator, sponsor, participant si castigator. Si toate astea fara sa iesi macar din dormitor.

MPBZ 14-03-07 22:58

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 798587)
NoSpeedLimit Romania Club Insomnia Racing 4 Speed Squad
Midnight Racers Road Runners Ghost Racing Team
AfterDark Racing Extreme Racing FullSpeed Racing Club
Evolution Crew Crazy Drivers West Side Racers
Insane Racers Xtreme Club Emotion Racing Syndicate
X-Team Racing Club Cluj Street Racing JAPAN TEAM
Racing Team Bucuresti Anonymous Motorsport South racerS
SUN RACERS Speedline Motorsport Dark Angels Speed Daemons....Alte cluburi...astea sunt cluburile care au interdictie restu sunt asteptati toti la start......:)))))))numai pot de ras....lasate de organizare:))))))

Parte din cluburile enumerate au dat dovada de evolutie pe scara umana. Ciudat insa ca despre LR nu am pomenit de restrictionari. Ei ne-au sters din prima faza anuntul de pe site-ul lor. Cu NSL am avut discutii cu cel putin 4 persoane diferite. Iar Speedline si Anonymous...sunt unii oameni acolo care nu merita asa un tratament.
Iar daca decat sa-si dea stikerul jos dar de fapt ei nu urmeaza un lider...nu prea se intelege mare lucru, cum mare lucru nu se intelege nici din scopul amenintarilor fizice. Imi pare rau Florica ca nu ai fost la fel de vehement la adresa regulilor cand s-a purtat discutia telefonica, ba, mai mult, ai lasat impresia ca intelegi situatia, fapt pentru care ai fost unul din "fraierii" care au trimis fisa. Ai ramas cumva fara talon? Fara numere? Fara...permis?
Atitudinea de cine nu e cu mine este impotriva mea nu cred ca va prieste. Invatati din istorie ca asa este. Noi nu organizam etape de campionat national intr-un sport mentionat pe site-ul FRAS dar cu spatiu gol. Noi nu organizam evenimente pentru participanti ci pentru buzoieni si participanti. Si vrem sa ramanem la stadiul acesta.

Injurii, frustrari, suprematii, linguseli, amenintari...te astept Florica sa ma bati...prieteneste pe umar, cand am sa fac o oferta greu de refuzat si cand ai sa-ti dai seama ca ai gresit amarnic in ceea ce ma priveste si poate am sa-ti satisfac si toate nelamuririle si curiozitatile care te macina acum.

ca un PS: nu eu am rugat-o pe Erica sa vorbeasca cu tine.

SEBASTIAN 14-03-07 23:05

astia sunt daia care o fac singuri, sew rezolva singuri ....

F_L_R 14-03-07 23:12

-M am lamurit de mult timp dar nu pot rezista doar sa privesc....tu ai grave probleme psihice si crede ma GRAVE

MPBZ 14-03-07 23:15

A doua cursa din cele trei organizate pana acum, in cadru ILEGAL in cele doua evenimente de la Buzau, din aprilie si septembrie 2006. Filmul nu a aparut niciodata pe 4tuning in incercare de a proteja identitatea celor 11 participanti si a spectatorilor. Cu aceasta ocazie salut inca o data grupul baietilor cu Dacii care au venit pentru ambele concursuri si carora le-am luat cate 2 milioane pentru fiecare loc de cazare, care nu au facut baie in piscina si care au achitat taxele integrale pentru fiecare concurs in parte. Mentionez ca din cele 2 milioane de lei vechi incasati in prima zi mi-am facut fatada la casa iar masa mani****ta de mine si care m-a ajutat la organizat, formata din 6 persoane, a murit de foame si de sete. A mai fost un sponsor care a suportat toata cheltuiala, inclusiv ambulanta pentru cele doua zile, DJ, transport, consumabile, banda semnalizatoare etc. In acte apar insa doar 9 milioane de lei vechi pentru ambele zile de concurs. Premiile au constat din niste amarate de plachete inramate cu paspartu in valoare de 2 bani si cate o sticla de vin cu medicamente in el, pretentios numit spumant. Gurile rele ziceau ca plachetele ar fi valorat 500.000 lei vechi si ca vinul chiar era spumant. Toata cursa a durat 10 minute dar lumea a avut impresia ca a tinut peste 4 ore. Recunosc, sunt un neserios iar institutia si autoritaile locale au luat spaga groasa ca sa pot eu sa cresc in ochii concitadinilor si sa-mi rotunjesc veniturile.
Doar pentru filmul acesta am revenit si pentru mentiunea deciziei de restrictie. Va multumim pentru atentie si va asteptam sa fiti si in continuare alaturi de noi!

https://www.youtube.com/watch?v=DtA7tH0cG1U
https://www.youtube.com/watch?v=pxPJCCETxgw
https://www.youtube.com/watch?v=-WNw2nyfhB4
https://www.youtube.com/watch?v=PCrJksCfluU
https://www.youtube.com/watch?v=D3_niIt74wY

SEBASTIAN 14-03-07 23:17

putin spus e mult mai mult de atat
oare cine i-a incurajat?

B39738 14-03-07 23:40

nu inteleg nimic

F_L_R 15-03-07 00:05

[/QUOTE] ...te astept Florica sa ma bati...prieteneste pe umar, cand am sa fac o oferta greu de refuzat si cand ai sa-ti dai seama ca ai gresit amarnic in ceea ce ma priveste si poate am sa-ti satisfac si toate nelamuririle si curiozitatile care te macina acum.[/QUOTE]
-Nu am nevoie de oferta ta pentru mine. Fa o oferta pt oameni care vin si concureaza.....apropo nu ma macina nimic referitor la tine ma macina referitor la baietii nostri din club si la prietenii din alte cluburi.

Lucian 15-03-07 00:22

Quote:

Stimabile MPBZ. In Romania discriminarea se pedepseste conform legilor in vigoare despre care vorbeai intr-un posta anterior. Te asigur ca voi intocmi formele legale pentru a fi pedepsit pt aceasta fapta incadrata in dreptul penal si voi sesiza autoritatile de aceasta speta . Multumesc !

MPBZ 15-03-07 00:23

prima parte
a doua parte
a treia parte
a patra parte
a cincea parte
a sasea parte
...plus alte fragmente imprastiate prin acest forum, la care au contribuit 11 oameni si masinile lor si alti cativa care au facut deplasarea doar pentru partea de final.
Multumim pentru spectacolul oferit!

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 798786)
Stimabile MPBZ. In Romania discriminarea se pedepseste conform legilor in vigoare despre care vorbeai intr-un posta anterior. Te asigur ca voi intocmi formele legale pentru a fi pedepsit pt aceasta fapta incadrata in dreptul penal si voi sesiza autoritatile de aceasta speta . Multumesc !Tu inca ai o tema pe care singur ti-ai ales-o pentru acasa. Rezolv-o ca te asteapta oamenii. Pa si pussy si cu placere!

Lucian 15-03-07 00:30

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798558)

Frustrari grave sau lipsa (exces) de substante stupefiante ar fi verdictul meu . Casa ta .. nu e Buzau. Casa noastra e Romania si fiind un stat de drept .... putem face ce vrem ... IN TERMENII LEGILOR IN VIGOARE pe care tu "promiti" ca le vei incalca flagrant . Astepti sa-ti declini identitatea si in ce masura comunici tu astfel de ineptii din punctul meu de vedere . La inceput ai incercat adoptarea unui vocabular elevat dar s-a vazut ca era o stare artificiala de fapt intrucat nu ai putut sustine un nivel ridicat calitativ al discutiei .

Lucian 15-03-07 00:33

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798788)
prima parte
a doua parte
a treia parte
a patra parte
a cincea parte
a sasea parte
...plus alte fragmente imprastiate prin acest forum, la care au contribuit 11 oameni si masinile lor si alti cativa care au facut deplasarea doar pentru partea de final.
Multumim pentru spectacolul oferit!

Nu esti coerent in exprimare si nu stapanesti functiile de utilizare ale acestui forum. Nu inteleg despre ce "tema" vorbesti si te asigur ca esti departe de a cunoaste preocuparile mele .Iti doresc o cura de dezintoxicare sau un tratament medical rapid daca semnele pe care le prezinti chiar semnaleaza necesitatea acestora .

B39738 15-03-07 00:37

ma intreb si eu ca ma duc la culcare,ca la Cassa Loco: CARE-I FAZA????

ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios...

Lucian 15-03-07 00:45

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 798807)
ma intreb si eu ca ma duc la culcare,ca la Cassa Loco: CARE-I FAZA????

ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios...

Dragos ... nu mai incerca sa-l intelegi. Sincer ... e extrem de tardiv dar ... abia acum marele oragnizator isi arata adevaratele valente . Din cate am reusit eu sa descifrez din mult prea incoerenta exoprimare el se razbuna pe "atacurile" reprezentatilor cluburilor la adresa lui prin interzicerea masinilor din respectivele cluburi la "evenimentele" un semneaza ca organizator. Iar filmele respective cred ca reprezinta in viziunea lui , ironic spus ilegale , secvente cu masinile care din punctul lui de vedere au facut ceva la Buzau . Ma bucur ca macar atat a apreciat si el . Pe de alta parte este un joc de teatru slab . In felul asta el spera probabil sa-i "razvrateasca" pe cei din cluburi care vor curse impotriva clubului din care fac parte. E simplu .. vrei curse dai jos stickerul si iti negi apartenenta la acesta . Numai ca in tara asta nu chiar toata lumea face ce vrea .

MPBZ 15-03-07 00:53

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 798803)
Nu esti coerent in exprimare si nu stapanesti functiile de utilizare ale acestui forum. Nu inteleg despre ce "tema" vorbesti si te asigur ca esti departe de a cunoaste preocuparile mele .Iti doresc o cura de dezintoxicare sau un tratament medical rapid daca semnele pe care le prezinti chiar semnaleaza necesitatea acestora .

Imbatranesti amice. Te asteapta bogdan sa-i demonstrezi ca nu am avut nicio aprobare. El fara sa-ti ceara asta iar restul cu sufletul la gura. Eu nu consider necesar sa postez vreo dovada pentru ca nu avem nicio datorie morala fata de nimeni mai putin fata de cei 40, pe care nu-i vom uita, asta daca vor alege sa mai incerce asfaltul de aici. Si breaking news pentru tine. Fii atent aici. Da prima data in judecata Politia. Aia-s chiar nesimtiti cand suspenda taloane pentru inscrisuri aplicate pe autovehicule, folii si alte chestii. Mama discriminarilor, ce sa mai. Si altele mai mici ar fi cele indreptate spre betivi, stanjeniti in procesul sofatului tot de politie, care nu le respecta dreptul de cetatean liber sa faca ce vrea. Mai e una cu interzisul in cluburi persoanelor minore sau reclacitrante. Oh vai! P-astea nu le stiai? Hai sa-ti mai zic una de top: discriminarea se aplica si poate fi demonstrata 100% in cazul institutiilor si are drept subiect etnia, sexul, varsta, religia, apartenneta politica. Imi bat gura de pomana cu tine ca sa nu cheltui bani aiurea si sa te mai ia la misto si avocatul ca vrei sa dai in judecata un eveniment cu reguli particulare si care se desfasoara pe drumuri care si-au pierdut caracterul public pentru perioada de desfasurare, singurele "legi" fiind cele impuse de organizator. Altfel, poate te trezesti cu poza acasa de la politie ca te-a luat cu radaru in timp ce concurai pe 402 metri. Nu mai raspunde. N-are rost. Faci rau altora.PS. treaba cu stikerul este naturala si logica dpdv tehnic. Recomanda-mi alt mod de a identifica clar un membru din respectivele cluburi. Deductia ta ma face insa sa cred ca apelezi la un prieten de obicei.

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 798807)
ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios... era vorba de trecutul nostru, incipient, intr-ale organizarii de evenimente pentru amatori, la modul ILEGAL dupa verdictul domnilor de aici. Plus ca acea parte din editia a II-a nu a fost niciodata prezentata in format video. Nu ca ar fi fost mare show. Dar ca idee...

golf4tunat 15-03-07 01:09

Bine ca ai lamurit treaba cu filmele ... m-am uitat la toate in ideea ca a iesit ceva rau :) . Pacat ca se ajunge la asemenea discutii ... promovarea curselor in romania a devenit o lupta pentru distrugerea lor se pare ...

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning