![]() |
Re: Masina mea
Quote:
|
Stick to the topic!:-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am gasit-o incruntata de dimineata, nu stiu cine a suparat-o... :???:
|
Foarte tare! arata bine ;) ce urmeaza?
|
2 Attachment(s)
Sa ma laud si eu cu masinuta mea
Opel Astra F Cabrio |
aici se lauda cei din tulcea :) tu esti din tulcea?
|
bai fratilor da din 2005 nu ami intrat nimeni fe forumul asta?
E de rau daca nu se mai vorbeste pe aci cum sasi mai faca altii prieteni frate cand voi nu mai actualizati forumul? despre masina mea ce sa zic dacie rosie 1999 carburati TL-55CDI fara reparatii inca la nik sper sa ma mai duca inca multi km nu prea umblue asa mult cu ea dar sa vedem astept sa mai actualizati si voi forumul asta |
Vezi ca Martie 2005 este data in care si-a facut user Eugen TL. Uita-te bine inainte sa faci afirmatii si te rog, pe viitor, evita dublu posturile.
|
Quote:
|
Quote:
veteranu de mine :lol: |
Quote:
O sa vin Sambata in Tulcea si poate o sa fiu vazut prin oras |
pune si la oras tulcea/bucuresti ! :) sa ne deosebim oarecum de ceilalti si sa ne stim
|
Quote:
|
scuze pentru afirmatiile facute vam spus sunt nou si nu miam dat seama ..am vazut acu data cnda se mesajul.oricum as vrea sa ne cunoastem poate in viitorul apropiat.eu mai am o sapt de stat aci in buc si vin la tl
apropo tulcean get be get |
Quote:
|
Sa nu o faci sorcova...pacat de ea.......limita dintre bun gust si prost gust e foarte ingusta.....
|
Re: Curse
5 Attachment(s)
cateva poze cu masinuta mea
|
Quote:
|
observatii ce sa-ti spunem: ai un fel de renault .. e tare.. au un fel de bot de jeep si o bara sus ! iti da iseama ca te incadrezi al kitch nu? dar poti intra la masini normale dandu-le jos : e alegerea ta
|
4 Attachment(s)
prezint si eu noua achizitie ,la mana a2a...momentan stock...
|
si ce urmeaza?
|
sa am eu bani si vedem noi , oricum vreau sa fac ceva simplu si de bun gust , stopuri clare ,semnalizari la fel ,niste jenti si o muzica mai decenta ,cam astea sunt planurile pentru viitorul apropiat
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer sa fiu ai putea face ceva suparat rau fara bari eleroane tampenii! joasa jante late mici si motor calumea pe ea ! dar daca nu te intereseaza motoru mai mult decat sa mearga ..strange bani si fa-i tabla :) o vopsea ! stopuri si ce vrei tu sunt mai putin importante acum dupa parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi mi-a venit si mie masina un Megane hatchback modelul cu face lift 1.5dci! am facut tot RAR-ul mai trebuie doar inmatriculata!
|
bv sa o stapanesti sanatos si cati mai multik cu ea fara incidente.drum intins.si banuiesc ca trebe udata sa nu rugineasca .(joke).poze sa vedem cum arata.
|
arata ca un megane nu are nimic special momentan
|
ma refeream doar la culoare.oricum e frumos un megane8->
|
Blanc Glacier
|
S-o stapanesti sanatos,fara incidente si la cati mai multi bani bagati in ea!Si ce nr va avea:D?Sau e secret:lol:
|
inca nu m-am gandit..adica am ceva in cap dar na... oricum nu o sa apara pe aici pt ca nu are dc .. nu e o masina TARE cum au altii ca dor e DCI :) ! o sa incerc sa o fac cat mai draguta pe gustul meu incet incet .. bani sa fie ..viata de student nu e ieftina :)
|
sa pin si eu troleibuzu' meu-MB-w124-E200,an 93,km 94000,100kw,negru metalizat,clima automata,abs,tapitserie piele,volan+schimbator piele,jante AMG-15.....Apoi a neFestii-MB 190E 2.0,an 93,clima,abs,jante al,argintie,km-parca 126000,93kw....sper sa trag niste poze curind...
|
Quote:
Eugen si de la tine asteptam poze sa ne facem o parere:D |
bine atunci voi pune niste poze cu masina dar asta cand ajung in tulcea pe miercuri undeva!
precizez ca masina e luata din franta la terminare de leasing (2 ani),toate reviziile la zi la renault,carte service si arata impecabil,55000km ...... mici ciupituri de la pietricele dar ies la polish sigur |
daca tot urezi la mai multzi bani bagatzi in ele,te anuntz ca daca isi cumpara totzi vechituri ca le mele,dau faliment magazinele de piese....garantat:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning