Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

recBeat 29-05-07 19:22

Re: Masina Mea ..!

ionut??? cand ne dam o data? Motor: 1.2 fara turbo

IONUT-GBP 30-05-07 11:13

si dak ma mai superi uite cum o sa arate bordu in viitor >:P >:)

Aaronnel^ 30-05-07 11:34

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 925252)
si dak ma mai superi uite cum o sa arate bordu in viitor >:P >:)

keep on` dreamin`:lol:

mertzanel 30-05-07 12:45

misto bordu ala...da dak te gandesti si putin la siguranta...eu l-as prefera p-ala de serie kre are si airbaguri incorporate ;)

IONUT-GBP 30-05-07 12:50

poi am si eu airbaguri

mertzanel 30-05-07 12:52

tu ai dar ala tunat nu cred ca mai are :P

IONUT-GBP 30-05-07 12:54

are in scaune si in bord :)) in volan nu cred

CaDDy 31-05-07 00:00

intr`un viitor foarte indepartat... :) si nu te mai baza tu atat de mult pe airbag`urile alea sin scaune si cortina.. k alea te ajuta cand e vrb de impact lateral .. dar daca intri cu fatza in ceva ... nu prea te`ash vedea bine .. i da cu kapu` de volanu` ala de inox.. sau ce *** e .. bling`bling.. :)

trafy-vr6 31-05-07 07:01

o sa umblii cu volanu`n frunte...sa zici ca esti gangsta..vb lu caddy..ai bling bling:))

mertzanel 31-05-07 10:01

eu unu dupa ce-am vazut zilele trecute....cand imi iau masina o sa am grija sa aiba airbaguri peste tot...sunt vitale...nu stii niciodata ce e dupa coltz :-s

cosmin_cosmin_1 31-05-07 10:06

nu uita si de blonda cu airbaguri de pe "locul mortului". alea sunt bune in caz ca n-ai accident.

CaDDy 31-05-07 13:35

:| .... 16 ani :)

TigerGTS 31-05-07 14:13

Ionut incearca sa te limitezi doar la subiectul thread-urilor si sa eviti pe cat posibil off-topic-ul. Vorba multa si degeaba va fi pedepsita. Cand ai mai multe de spus poti sa le comprimi intr-un singur post, ca nu iti da nimeni fursecuri daca umpli singur o pagina. Mai multa atentie pls.

Robbert 31-05-07 14:35

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 926771)
eu unu dupa ce-am vazut zilele trecute....cand imi iau masina o sa am grija sa aiba airbaguri peste tot...sunt vitale...nu stii niciodata ce e dupa coltz :-s

in primul rand trebuie sa porti centura de singuranta ca sa fie si airbugurile eficiente...daca nu o porti te poti pisa pe ele de airbaguri ca se intampla sa nici nu se deschida cateodata si nici nu cred ca sunt eficiente fara centura

mertzanel 31-05-07 20:41

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 927153)
in primul rand trebuie sa porti centura de singuranta ca sa fie si airbugurile eficiente...daca nu o porti te poti pisa pe ele de airbaguri ca se intampla sa nici nu se deschida cateodata si nici nu cred ca sunt eficiente fara centura

ai dreptate si cu centura...dar e incomoda:???: bine k oricum trebuie pusa knd pleci la drum mai lung :rolleyes2 :sad:

Provenzano 15-06-07 17:47

10 Attachment(s)
Am si eu un E 39 BMW si l-am facut un pik mai special , dupa kum vedeti sunt multe in orasul nostru:))))

trafy-vr6 15-06-07 18:04

in afara de bodykit mai ai ceva la motor? e cat de cat special..da daca ai modificari si la motor atunci chiar e:)..oricum..e tare bmw`u..si vb ta..sunt multe in oras da nici unu nu e ca al tau:P

Robbert 15-06-07 19:37

imi place masina :-) ...frumoasa si fata :D

Aaronnel^ 15-06-07 19:39

Frumoasa masina. Te asteptam cu ea la intalniri. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Ce motorizare ai pe ea?

Provenzano 16-06-07 00:59

9 Attachment(s)
M`ulte sunt BMW E 39.Al meu e mai special:))

Motor de 2000 I plus o turbina T 3 si filtre,etc, asa am adus-o la 300 cp

trafy-vr6 16-06-07 08:51

am vazut ieri ca ai incercat sa te faci cu un cayenne de la semafor dar ai avut un start cam prost:(

trafy-vr6 16-06-07 19:51

4 Attachment(s)
operatiunea " rugina " e terminata, capete de bara schimbate, planetare, bucshi, disc ambreiaj, caseta directie, rezervor...urmeaza sa ii schimb injectoru, radiatoru si filtrele.. masina se pregateste de vanzare:D a new angel is comin`...a new monster...a very very strange car...Corrado VR6 :D

CaDDy 17-06-07 02:28

dupa aproape o luna de munca.. e si touareg`u meu aproape gata ... am schimbat tripla spate / geam lateral fix / far / bratz / pivot / axul planetarei / aripa fata .... si a fost dusa la vopsit... astazi era deja vopsita.. mai tre pusa la loc bara spate si aripa.... data cu polish .. si gata extoriorul

... legat de partea mecanica ... am deja cumparata o punte fatza :) .... de la care o sa iau discurile / fuzetele / etrierele / telescoapele ....

in viitorul apropiat... cel mai probabil dupa BAC si admitere... cu un drum la simeria.. ma fac cu nishte geamuri electrice / bara fatza + spate noi ... pt modificat / praguri ... si la schimbu de ulei si de filtre... trec pe cele sport :) nu mai iau normale :) ... + evacuare si jentzi :)

CaDDy 17-06-07 02:32

7 Attachment(s)
.... atasez si nishte poze..... de pe parcursul reparatiilor :cry: :cry: :cry:

trafy-vr6 17-06-07 08:04

a iesit ca la carte///bv CaDDy....apropo..da mie janta aia:D ce ne`am nimerit amandoi sa postam masinile belite:D of offf mai mai

Aaronnel^ 17-06-07 10:06

RIO is back. Bafta CaDDy la Tuning & take care. Fara drifturi :D
Daca faci masina cum mi-ai aratat-o mie p-aia va iesi super. Evacuare de ce ii pui ca n-are niciun farmec pe diesel:|
Kitul acela, niste jante pe 16" si bandouri vopsite in culoarea caroseriei + folie iar sta super bine.

Bafta in continuare. 4Tuning Rm.Valcea te sustine ;)

trafy-vr6 17-06-07 12:16

asa ma? numai pe el il sustine..bagati`as pe gat un hamburger de la Harry

IONUT-GBP 17-06-07 12:24

te sustin si eu dak nu itzi iei Cielo :)))

Aaronnel^ 17-06-07 12:26

Trafy ......... Comunitatea 4Tuning Rm.Valcea ii sustine pe toti. Si lasa-o moarta cu hamburgeru de la Hary ca de cand zici ............ deja nu ma mai agit.

trafy-vr6 17-06-07 13:04

decat sa mananc acolo sanvis mai bine mananc un biscuite ca e mai sanatos:)

Aaronnel^ 17-06-07 13:07

Atunci la Curieru ;)

CaDDy 17-06-07 14:20

numaiii =)))) lasa reaq curieru` =))) ne`am ars odata ... :)) FARA CURIERU ...... P.S. nu vreau evacuare pt sound.. sau performantze impresionante ... AJUTA .. nu mult.. dar se simte :) mai ales daca o sa aiba si cip si filtre sport :)

Janta nu o dau... o pastrez amintire =))

Aaronnel^ 17-06-07 14:22

Presimt ca o sa iasa ceva frumos din RIO. Mult succes la BAC / Admitere si apoi ai timp sa stai de RIO si sa speram ca prinzi macar Augustul sa te plimbi cu el tantosh :D TUNATTTT

trafy-vr6 17-06-07 15:20

baa....ia zi ca vrei sa faci din passat dragster? unde ai mai vazut tu lume ca isi pune evacuare si filtre sport pe diesel? c`mon dude ! cat crezi ca o sa scoti din 90CP ? pardon HP sa fiu in ton cu mAaronel

trafy-vr6 17-06-07 15:26

maxim 15 cai mai scoti din alea...pune o turbina mai mare un bow pt sunet:D sau daca esti baiat cu buzunar mare ia`ti un motor vr6 ;)

Aaronnel^ 17-06-07 15:28

hehee ... VR6 :X:X:X:X:X aia da investitie ......Dar mai bine iei un Passat Sedan VR6 :)

Robbert 17-06-07 18:17

deh, acum toti visati la VR6 :lol:
eu as vrea un motor de M3, mi'ar fi suficient pe audi lui tata :D

IONUT-GBP 17-06-07 21:44

Passat VR6 :D :X:X

CaDDy 17-06-07 21:58

ma trafy... sa nu crezi k sunt aerian ... shtiu k nu scot sute de cai din motor de 90 CP ... DIESEL !!! dar si 15 cp ... din evacuare si filtre.. nu`s deajuns !? mai pun un cip .. si e mai mult decat suficient ;) + k e mashina de familie .. nu e sport ;) daca aveam corrado / tt / 350z .. sau alt model sport... atunci ziceam .. dar pt un diesel .. eu zic k e destul ;)

Robbert 18-06-07 02:12

eu zic ca la vechimea masinii si tinand cont ca e diesel, nu scoti tu 15 cp in plus doar din filtre si evacuare
asta e parerea mea...si oricat de mult o sa te straduiesti n'ai cum sa demonstrezi ca poti scoate 15 cp in plus numai daca o pui pe dyno ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning