![]() |
Re: VolF Mk3 G E K
Quote:
Bafta si tie Quote:
|
Am si eu un vecin,care habar n-are ce inseamna iepurele de pe grila :)))).Ma uitam chiar intr-o zi,si nici nu credeam ca e considerat un accesoriu rar.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze de proasta calitate in conformitate cu telefonul din dotare...
Initial 2 saibe fata / 2 spate - proasta alegere , masina a devenit un fel de patinuar cu volan. Solutia finala o singura saiba fata ... alegerea perfecta subtil si in acelasi timp se observa camberul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
fanii astia... 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce-ti mai place pe Luica :D...vazut, placut ochiului si urechii.
P.S: Spune un amic...ai vazut frate, avea rollcage :lol: |
Quote:
Da efectul vizual e cam cel al unui rollcage , dar in primavara isi va face aparitia unul real. Unde la luica m-ai vazut ? |
big like :D numai cuvinte de lauda din partea mea! sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
Astazi am vrut sa iau 4 jante de tabla de pe golf-club dar fiind un loc de intalnire pentru prosti , mincinosi si persoane care nu stiu ce inseamna bunul simt , m-am dus ca prostu' dupa ele acolo constatand ca 2 cauciucurii erau taiate pe talon cam 3-4cm respectivul vanzator spunandu-mi ca ele nu erau asa .... deci de evitat acest forum si persoanele afiliate Numai bine bafta |
Off Topic: Nu caracteriza pentru toata lumea , in legatura cu Golf-Club , da sunt de acord cu tine in privinta anumitor persoane , dar nu toti...
On Topic: Masina e de foarte multe laude si felicitari si sa ai cat mai multa grija de ea ! |
Quote:
Multumesc pentru apreciere. Bafta |
Quote:
Hai ca exagerezi, nu ne baga pe toti in aceeasi oala! Daca e bomba om ce vina am eu ? |
Quote:
Hai sa nu facem posturi inutile. Bafta |
Pai nu fac posturi inutile, stiu ca nu e frumos pe topicul tau, dar nu ma asteptam sa postezi pe topicul masinii tale sa zici de GC, acel user nu reprezinta GC si daca omul nu are nici o legatura cu masinile e problema lui, are timp sa invete. Topic off.
Arata foarte bine masina ta, succes si multa bafta in ceea ce iti doresti pe viitor. |
este un topic dedicat masinii si nu oameniilor . foarte frumosa masina di respect pt ceea ce faci . bafta
|
Quote:
Fiind vineri am iesit pe la intalnirile astea de masini la cei cu bertone si dupa la biblioteca si am sfarsit la roua desi nu am mai fost de anul trecut pe acolo se pare ca tot acolo e viata frumoasa , am avut ocazia sa vad si un karmman ghia portocaliu , superba masina ..... |
Anul ce a venit sa-ti aduca sanatate si putere, ca sa-ti indeplinesti toate dorintele.
Ma bucur ca nu il mai vinzi. |
Quote:
Din pacate nu voi mai posta , proiectul va continua intr-o oarecare masura in functie de situatia financiara. Un an nou fericit va doresc alaturi de masinile voastre care sunt convins ca va ofera aceasi satisfactie care mi-o ofera si mie. Numai bine |
Am spus ca nu mai postez dar fie.
Masina a hibernat toata iarna pana acum cateva zile cand am adus-o la bloc , intre timp am achizitionat una alta , dupa posibilitati. Buze pentru jantele fata de 1". Punte spate discuri , care este in curs de reconditionare+(placute,discuri,rulmenti noi). Interior recaro , care au venit din fabrica modelele 16v si vr6. Voi renunta la scoicile care le aveam , care sunt si de vanzare pentru cine este interesat. Sper saptamana asta sa termin jantele de polisat. Voi reveni cu poze. |
Imi pare bine ca ai revenit cu topicul .
Astept cu nerabdare poze noi cu Golful . Poate anu asta am sa reusesc sa o vad si live prin Bucuresti :D . |
4 Attachment(s)
......
|
Quote:
|
Banditi mari noi astia cu golfurile care nu posteaza nimic :)) stai sa vezi ... Presimt ... Urmeaza ZAKu' , dupa eu ca mai am pana termin ... La fel , am niste "surprize mici" bafta , ne vedem curand !
|
Quote:
|
Quote:
|
Am citit aproape tot topic-ul si ai o masina superba! Esti pasionat si se vede! :) Pozele facute de RollHard arata foarte misto! Drumuri bune si felicitari!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte frumos interiorul si destul de rar in varianta asta , jantele fac toti bani
bafta in continuare cu ea |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut , foarte frumoasa masina !! Ai putea sa pui o poza mai de aproape cu valvele de 8.3 mm de la rotile din fata?...Merci!
|
Quote:
Acum am buze de 1' pe fata cu valve de 11.3mm. Pe buzele de 0.5 aveam valve de 8.3mm care sunt de vanzare , buzele cu tot cu valve , le poti vedea aici -> https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ml#post5395651 Daca te intereseaza valvele imi zici si ne intelegem le dau jos dupa buze. Bafta |
Ma intereeaza valvele, dar daca ai 4 bucati!
|
Frumoasa masina :-) Asteptam poze !!
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dupa cateva luni de stat in parcare , am scos-o la o plimbare si cu ocazia asta si un dus.
Sau adaugat interiorul Recaro OEM curatat si cu toate plasticurile in regula , fuzete discuri spate , buze 1" pentru rotile fata. Urmeaza un polish la jante ca trebuie ca sunt cam patate si voi mari camber-ul la 2/1 actual fiind la 1/0. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning