![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
park era mai bine numele real decat nick-ul, arata a diploma serioasa,asa cu nick-ul park e prea copilaroasa
|
:D eu as vrea numele .....
sau daca se poate amandoua :D daca nu se poate treceti numele nu userul .... |
numele e cel mai bine :)
|
arata foarte bine :shock:
si eu tot numele l-as prefera :idea: |
si doar atat se primeste? alte premii? :???:
|
Quote:
|
si numele si nick`u .... cum am zis si eu mai sus.
la 2D scrieti numa` 2D ... nu si non brush sau brush ... adica eu unu decat asa vreau :-P |
ma toti vrem cate ceva..mai bine...zic eu sa il lasam..pe Gratzian sa faca ce stie el mai bine....
|
pai, din parerile voastre, pana la urma, las doar numele, atat, ok?
de premii sa fac o lista si sa le impart, sunt si din astea, desi sincer nu mai aveam inima sa dau.... |
poi si...ce o sa dai :>:>:>....ma rog..dak era te puteam ajuta si eu la diplome..:P ID mess naitzu_112
|
Quote:
|
Quote:
si inca ceva ....nu gratian a fost juriu .....deci nu il mai atacati pe el pt locurile date .....(am observat cateva persoane care il ataca pe gratian pt rezultate) sa nu se creada ca pup in cur pe cineva ...spun doar adevarul .... |
ai dreptate grigo in anumite
privinte...dar daca 2 sau 3 il ajuta iar restul 100-200 darama tot .degeaba mai se mai ajuta.... |
cam asa e principiu romanesc..dak 2-3 sunt buni...ceilati darama si ii vor face si pe aia sa fie "buni"...stati sa fac si eu un model de diploma...
|
deci ce se mai intampla gratzian...?:rolleyes2...vreun semn ceva...
|
totusi ...nu aflam si noi ce premii primim ....?
|
vad ca iar bate alizeul pe aici:)
|
Aveti rabdare fratiori... :)
|
asteptam ...asteptam ...asteptam ...asteptam .....
|
Quote:
............... |
o sa aflati repejor... cuplez acum cateva chestii si la anunt pe toate...
|
Esti gata sefu' ? :)
|
nu sefu... la sf. saptamanii sper sa vuiasca toata lumea...
|
felicitari .............. , cum adica sa vuiasa lumea? sa faca panarama? , sau cei care te ajuta sa te ajute mai mult ? :)
|
de bine, normal...
ca de obicei... ca de cartitori nu ducem lipsa, indiferent ce facem... |
Quote:
|
Nu se mai aude nimic pe aici ?
|
Va rog sa nu-mi mai stergeti posturile fara sa-mi explicati motivu :evil: pm, mess ceva :evil:
Ziceam, de ce nu se cere un ajutor ptr finalizarea acestui concurs, sunt destule persoane din buc care sunt sigur ca ar vrea/ putea ajuta .... si asa nu ne-am mai lungiiiii asteptarile. |
noutati ceva ?
|
se pare ca nu....
|
sfarsitul saptamanii .......oare care saptamana ????
nu vreau sa fiu rautacios ...dar deja se exagereaza ...... |
DECI...
acum ce sa o mai dam de gard....ce inseamna asta frate a trecut aproape o luna si inca nu s`au anutat macar ce premii vor fi .... asta e BATAIE DE JOC sa fim seriosi .... pana la urma premiile alea exista sau nu ...?se mai dau sau nu ...? se spunea ca premiile sunt de peste 30 de milioane deci ele cica exista .. ce e asa de greu sa le repartizati? ...sau macar sa stim ce premii sunt... asta inseamna proasta organizare ..... |
ati citit de a scris omul ala mai sus?...cititi repede pana nu se sterge :lol: :lol: :lol:
|
we, dc nu mai sunteti recunoscatori ? ganditi-va ca ei din timpul lor fac asta, nu ii obliga nimeni, sg si-au luat rsp asta!!! etc etc bla bla , chiar ma credeati ? :) (ps: mai asteptati putin, 1-2-3 zile, saptamani, luni, ei hotarasc asa k asteptati, treceti mai departe :)) , cand gasiti cv in posta inseamna k ati primit cv ;) )
|
GRIGO "aproape" are dreptate...
de mentionat e ca majoritatea partenerilor au fost pana azi plecati la sinsheim, de cand am scris eu postul asa ca a fost greu de cuplat... cu putina gandire si intelegere, veti vedea ca asa este... oricum, la fel cum am mai subliniat... putina intelegere si multa haituiala din partea voastra, asa ca nici eu, sincer, nu ma simteam prea motivat in plus vroiam sa terminam de organizat urmatorul eveniment, ca sa anunt cadrul in care se vor acorda premiile. oricum, multumesc de "urari" acum, ca tot a venit lumea de peste granita, strangem si premiile fizic, si le anuntam... multumesc si de exemplul de organizare, vom tine cont de el la urmatorul concurs... |
lol .....
nici nu am avut timp sa ii dau raspuns lu axel .... dati-mi pm cu rspunsul la intrebare ? daca imi dati pm sa nu fie de genul - mai sunt si alte probleme inafara de asta care trebuie rezolvate ca pana acum nu ati cules decat laurii ... :pissed: a zis tng-u : "Ziceam, de ce nu se cere un ajutor ptr finalizarea acestui concurs, sunt destule persoane din buc care sunt sigur ca ar vrea/ putea ajuta .... si asa nu ne-am mai lungiiiii asteptarile. " |
macar daca ati asteptat atat sper sa merite premiile ...
|
GRATZIAN se mai intampla vreo ceva??:rolleyes2
|
Quote:
|
premiile de la primu concurs ink nu au ajuns la ctza ... urmeaza sa dadeam un telefon .. la bucureshti ... am vb cu zoliat si mi-a pus o pila .. la voi au ajuns ??!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning