![]() |
Re: PH 96 K R S
Quote:
cred ca a fost de vis...mai are si butelia de la GPL :)))))))) |
Quote:
|
Pt astfel de momente am ales ca atunci cand am astupat iala sa montez un cablu de frana de mana pt bicicleta,pe care l-am legat la solenoidul de deschidere al portbagajului si l-am scos in spatele banchetei,astfel reusind sa deschid portbagajul manual.Deci,spor la treaba si fati si tu.
|
Frmoasa masina, bravo!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
A inceput distractia :X
|
Spor la treaba....ai renuntat la balamalele alea de la portbagaj?
|
Quote:
|
Spor la treaba !
|
hai spor sa ai .. va arata bine,usile m`am gandit si eu sa le fac asa dar ma tem ca sa nu crape.. mai ales daca te freaca cineva salut.. imediat a crapat chitu si fibra pe ea,si sfatul lui "AHA" care a avut si usile clean si a trecut inapoi la stock e sa nu ne facem asa.. asa ca nu stiu.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Mult mai frumoasă nuanţa asta.
Parcă n-o prindea aşa bine British Racing Green-ul ăla. |
Quote:
|
Ai nimerit culoarea perfecta! :D
|
M-am uitat putin pe topicul tau,foarte misto ultimele modificari :D
|
Hai sa ma bag si eu in "zama"... beton culoarea ;) Imi place mult, cred ca o sa iasa foarte bine masina.
p.s: ma bucur ca ai ales sa dai jos prelungirile si alte briz-brizuri, sa o tii cat mai simpla... |
Quote:
cat mai simpla imi place si mie,dar a fost o perioada cu prelungirea si pragurile.in prima faza mi-a placut,dar dupa cateva zile bleah..:D:D o sa revin si cu alte poze :X |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
ai luat folie pt geamuri? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
putin plouata:sad:
|
foarte misto a iesit :) e vopsita in garaj, fara cuptor? daca da, a iesit f bine, dar ai grija sa nu o lasi in ploaie, sa o speli... vopseaua e inca cruda pt ceva timp, 2-3 saptamani minim.
|
Quote:
|
Las-o asa vreo luna,o speli usor,o matuiesti si tragi un polish si "ie" brici!
|
Quote:
|
Bravo Cristi !
Imi place ce vad 8) |
Chiar imi place nuanta.. o prinde mult mai bine :D bv si spor
|
A iesit super.Daca lasai pragurile alea si le faceai la culoare aratau bine.Am vazut zilele astea prin Costinesti Cielo SRY(de fapt cel al fratelui lui SRY are 3 cifre la nr fata de originalul SRY),masina arata bestial si are praguri de Opel la culoarea masinii,arata demential,cu jante pe 16,cand o sa vopsesc masina le fac si eu la culoare ca dau super bine....spor in continuare cu masina
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Bestiala culoarea. O sa fie super la final.
|
KRS'ul din nou pe strazi, dupa o zi plina de munca impreuna cu iubita mea in care s-a montat totul la loc + curatenie generala :D. S-a mai schimbat folia geamuri spate + luneta ( super dark black ) pentru ca se decolorase cea veche si s-a montat folie si pe geamurile din fata ( light black ).
|
poze poze ...
|
Quote:
|
A iesit bine culoarea, sa o vedem echipata! :D
|
Quote:
|
frumoasa bijuteria;) imediat sare in evidenta8)
|
Te-am vazut ieri seara pe dn,se vede foarte bine masinuta,ai mare grija de ea ;)
|
Quote:
Quote:
|
Niste proiectoare galbene ar merge la verdele asta. Ai in plan?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning