![]() |
Re: Sa Radem Si Sa Glumim...!
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun pariu ca e masina unei fete.. :rolleyes2
|
Are cu ce face din ochi? Are! :lol:
|
Quote:
|
Am vazut-o azi in trafic! Chiar da bine,la viteza mare :lol: Undeva la 75 km/h pe Chisinaului !
|
Quote:
|
Ba da, am facut schimb de impresii si CNP-uri 8)
|
|
1 Attachment(s)
uitati un lonaganel
|
1 Attachment(s)
ce numar UNICAT am vazut azi :))
|
1 Attachment(s)
gasita pe un blog
|
Quote:
|
am ras de comparatia cu luna :lol:
in rest, le trimit stimabililor numai salutari de mama si sa-si ia lumanari cu banii nostri platiti pt 'drumurile' astea. |
Au Rusii niste gauri, mai mari ca noi :D
|
acum inteleg dc unii isi cumpara hummer :D :)))
|
Nu stiu cum sunt altii, dar eu ma pis de ras cand citesc stirile celor de la bzi http://www.bzi.ro/comment-un-sofer-i...245671#comment =))
|
Pe domnul cu Z3 AHA il am si eu in 4 filmari! :lol: Dar nu le-am urcat nicaieri! Si nu face spectacol de azi de ieri! Are vreo 4 ani la activ ... sau chiar 5!
|
|
1 Attachment(s)
o doresti?:lol::lol::lol:
|
de astea nu stiam :)) tareeee...
|
o stiu , e o corsa alba , era parcata in nicolina 1 sub pasarela
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
haine mai ieftine decat o eugenie :lol::lol::lol::rolleyes2
|
|
Doua blocuri de locuit amplasate vizavi,vecinii de la etajul 5 au iesit la o tigara la balcon,unul din ei ξl sună pe celălat şi-i zice:
- Vecine cξnd e ziua ta de nastere? - 12 februarie,de ce? - Vreau să-ţi cumpăr nişte jaluzele pentru geamuri...m-am săturat deja sa văd cum faci dragoste cu nevastă-ta. Celălalt ξntreabă: - Dar ziua ta cξnd e? - 12 ianuarie ,zice el...de ce? - Vreau să-ţi fac cadou o lunetă să vezi mai bine a cui e soţia...a mea sau a ta... |
http://renault.anunturi-auto.4tuning...-10616061.html
cititi si anuntul .... ce puteti face cu bani putini :)))))) |
=)) ce imaginatie bogata:))
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HrZI_8BBmmg
incendiu in mall ^^ |
Quote:
|
mi s-a parut interesant si nu stiam unde sa-l pun :rolleyes2
|
Foarte bun video, sa vada toti cat de "prosti" sunt unii :lol: cladirea era in fum si *izdele alea isi savurau cafeaua :lol:
|
Urmeaza o poveste bazata pe intamplari reale. Numele au fost inlocuite pentru a proteja identitatea lui Fomel
care este in mod evident
idiot.
So Fomel si Gigle lucrau amandoi intr-o firma mare de mare succes ( care a cam dat faliment) cu foarte multi angajati. Dupa multi ani de munca a venit randul fiecarui sa-si ia masina. Fomel al nostru castiga un 1.600 Ron in timp ce Gigel un sincer 4.000 de Ron deci doar de 2,5 ori mai mult. Ca asa e in tenis si unii fac mai multi bani ca altii. Gigel dupa ce s-a orientat bine si-a cumparat una bucata Logan NOU in rate dizelache cu tot ce-i trebuie. Consum mic/intretinere mica/ rata mica = Gigel venea lejer in fiecare zi la munca cu masina si se putea folosi de masina oricand dorea inima lui. Pentru ca isi permitea fara probleme. Fomel in schimb in inima lui de fomist, si-a calculat banii din buzunar + salariu s-a imprumutat de la parinit si de la bunici si de la vreo 2 prieteni si si-a luat de 7.000 de Euro una bucata Bamveu E46 320i ca e pasionat. ( daca era taxa de inmatriculare atunci masina ar fi avut si numere de Tanzania dar nu a fost cazul). So consum mare + intretinere scumpa + datorii la toti cunoscutii = Fomel ajungea tot cu metroul la munca pentru ca asa e in tenis . su prea isi permitea sa mearga cu masina. Ba mai mult, cand ploua afara, Fomel isi invelea masina cu patura. Plm. Diferenta intre cei doi este evidenta Gigel este un fraier cu Logan in timp ce Fomel poate zice oricand la orice masa ca el are si conduce (cand are bezina) un BaMVeu. Nu conteaza ca nu are bani sa-i schimbe un bec sau ca inca sta cu ma-sa acasa NU. Fomel e mandru! Atat de mandru incat intr-o zi la munca se discuta despre masini de spalat. Discutie super interesanta. Si in timp ce se discuta clar despre masini de spalat Fomel a zis ca nu prea stie sa umble la masina lui de spalat si ii spala ma-sa. Intrebat: - Dar ce masina ai? Fomel a raspuns foarte sincer BMW! True story. Via traficul.org |
|
Fetita: -Tata... un baiat de la scoala mi-a spus ceva ce nu inteleg.... ca am parbrizul frumos, un portbagaj smecher, niste sasiuri tari, amortizoare excelente.... Ce inseamna asta??
Tatal: -Spune-i ca de indrazneste sa-ti ridice capota ca sa verifice uleiul, ii rup teava de esapament! |
http://stirileprotv.ro/stiri/11-sept...est-logan.html nu stiu chiar daca este de ras , dar dubios este cu siguranta
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning