![]() |
madskilz -toate pozele care sunt puse aici intra in concurs,daca TU nu vrei sa participi cu masina,specifica treaba asta intr-un post !!!
Mie unghiul masinii mi se pare OK..acum lucrez la ea. :) |
eu zic ca ar trebui schimbat modul de desemnare al castigatorului, pt cel care pune masina automat nu mai are rost sa faca masina pt ca nu se poate vota pe el si atunci dc sa concurezi daca nu poti sa fii primul...si eu zic ca fiecare concurent sa faca un podium fara sa includa si \"creatia\" lui si dupa aceea sa se fac un podium final..prin cumularea rezultatelor! tng tu decizi ca tu esti sefu acii!
|
n`are,rost..stam.sa.ne.kkm.pe.noi las`o asa ca mere asa...
ia,zi,boss,cam,cum,stam,cu,clasamentu,pana,acum? |
Re:
Quote:
Nush ce sa zic,ar veni sa faca fiecare un clasament cu toti participantii(excluzandu-se pe sine),apoi cine/cum alege!?...si toate astea cand? sambata seara?! sau duminica !? :? |
prea complicat! lasam asa...ca nu-i pe bani :P
Ti-am,pus,o,intrebare...cum,stam,pana,acum?care-ti,place.cel.mai.mult?........fa.un.clsmnt.provizo riu.ca.sa.stiu.daca.o.las.asa.sau.mai.modific...me rsi.....EvLSant0s |
1 Attachment(s)
Ce nerabdator esti mey Santos :D
My car :arrow: |
mai modifica santos ca tng ii mai bun ca si tine si si andrey2003
|
1 Attachment(s)
Iata s-a inkeiat vacanta. Din pacate nu am reusit sa postez opelu din timp... asa ca nu am intrat in concurs.. nu-i nimik.. o postez asa, after... sa vedeti si voi daca tot am pierdut vreo 4 ore cu okii in monitor.
Sper sa termin C2-u pana duminica... Ar mai fi ceva de lucru la Astra dar n-am mai avut rabdare. poate mai revin, asa ca puteti critica. Gata! Ma duc sa vad ce fac cu C2-u asta.... |
Am o propunere: Castigatorii sa puna masini nu numai din lateral si putin din fata... m-am plictisit... Mai puneti si din fatza sau spate. Multumesc!!!
|
ok.atunci sa specific:puneti si masina mea in concurs.k doar nu m-am \"chinuit\" degeaba.makar sa figureze pe lista.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Mda , eu stiu ca are tractiune fata.. nsuh cum da burn cu rotile din spate , trecem peste
am schimbat`o un pic :( LANCER , mai bine asa? |
I`am pus tractiune spate e bine ?
cum ? :) ai pocnit din degete si gata.. are tractiune spate.. ideea e sa fie cat mai reala... pm tu`i dai burn cu rotile din spate.. bv... mare om....mare caracter... | Sant0s... |
E mai mishto ultima poza a ta, Santos :wink:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
:D tare faza.totusi pe c2 chiar nu arata bine burnout-ul ala pe spate(stiu k am incercat si eu pe megane...).totusi-din cate stiu eu un burnout kat de kat reusit include fum.sau ceva....NO OFFENCE.sorry dak am suparat pe cineva.
|
Astept masina... Sper sa nu fie tot din lateral k m-am saturat... Mai opuneti si din spate sau din fata.... :oops: :oops: :oops:
|
Ar fi mishto sa se puna poza din fata/spate
|
1 Attachment(s)
multumesc !
iata ce masina am ales yo.. |
Asta era o masina cadou pt mine de la xxdadixx :D
Daca \"va tine\", preparati-o si pe aia din spate :P Mult succes! |
1 Attachment(s)
Ajtept criticile voastre...
|
Pt Andrey2003 :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=147092#147092
|
1 Attachment(s)
:arrow: si masinuta mea :P
Astept criticile voastre :P |
1 Attachment(s)
Varianta finala ma rog am mai adaugat o gagica ( sper sa nu se supere dadi ca i`am luat fata :P)
|
2 Attachment(s)
:roll:
astept criticile voastre NU cred ca este varianta finala ;) |
Santoase ti-a iesit masina \"belea\" :D .E chiar tare faza cu \"decapotabila\"
Bravos ! |
pick`up man :P nu decapotabila :) oricum mersic .. i-as mai face ceva modificari da ... pm .. :) merita ?
ma bagi locu` 1 ? :) :) lancer evo , piry ,xxdadixx , ffocus, sper ca nu aveti NET saptamana asta :) :) |
:lol: :lol: :lol: :lol: trimite-mi o bere prin poshta si mai vorbim :D
Lucrez si yo la ea acum...sa o fac frumoasa :P Daca mai ai chef mai poti lucra la ea, merita incercat. |
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
ca-mi sta inima in puii mei.. vreau sa vad daca ... e vreunu mai... pm sau mi`o dati pe la spate... le puneti sambata? ca sa nu mai am ce sa fac ? in cazul in care castig, se stie , petrecere.... ;) da? :lol: |
Daca facem bairam la tine de Tuning Show AfterParty itzi fac eu una :lol:
CRITICA-MI \"opera\" :) te rog frumos ,EvLSant0S |
te rog frumos :) ignora partea de tuning design de pe 4tuning saptamana asta :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
cu dedicatie pentru santos... :eyebrow:
|
:eyebrow: Parca prea umflata, pt aripile alea eu nu m-as oftica in locul lui Santos :twisted:
|
lol... ala-i bodykitu de pe astra opc :twisted:
|
Re:
Quote:
|
poi deeeh... NOShit :P sfat... incearca sa potriveshti culorile shi partea de interior din bara fatza sa o faci tot neagra :P
|
Re:
Quote:
|
so..... sa-mi fac probleme sau nu TNG`ule ?!
ffocus :( esti rau :( te-am rugat sa ignori sectiunea asta saptamana asta :) fa-te si tu ca treci peste tuning design cat te dai cu preshu pe forum :) plz :P gg btw ;) |
1 Attachment(s)
Hai ca am facut si eu un concept. Aceeasi chestie, nu ma puneti la socoteala :weee:
|
:hahano: :hahano: ma bucur :P asa v`om face :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning