Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

xxdadixx 25-12-08 10:20

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Eu m-am lasat pagubas. Nu ma mai chinui sa ingeleg femeile. Am ajuns la concluzia ca ele au alt sistem de operare care nu se bazeaza pe operatii logice. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni.

tune_AKj 26-12-08 10:29

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1941081)
Eu m-am lasat pagubas. Nu ma mai chinui sa ingeleg femeile. Am ajuns la concluzia ca ele au alt sistem de operare care nu se bazeaza pe operatii logice. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni.

sunt din alta <retea>:))))))....

xxdadixx 26-12-08 19:09

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 1942317)
sunt din alta <retea>:))))))....

De aia o iubesc ! ( n-am fost offtopic :P )

bodyspeed 27-12-08 10:40

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1941081)

Da ele au alt sistem de operare ..asta e clar.. :D ,de exemplu linux.. desi mananca resurse si iti trebuie pentru orice(muzica film ..etc) alt programel..,hmm cam asa sunt si femeile care le iubim.. , cum e programul linux..mananca resurse multe :D ,

Mustang 27-12-08 10:56

Body ... ele merg pe Windows, noi pe Linux. :)
Vezi ca Linuxul mananca mai putine resurse, nu mai multe. :)
In plus, multe platforme de Linux sunt free. Windowsul e mereu contracost. :)

Daca tot vrei sa faci paralele. :)
Scuze, nu m-am putut abtine sa nu fiu carcotas. :)

nea_gogu_de_la_gaze 05-01-09 16:48

De ce iubim femeile?pentru ca din ele am iesit si la ele ne intoarcem mereu:))era o melodie

11KPO 19-03-09 06:08

pentru ca ne ocupa timpul liber :D

Mustang 19-03-09 07:21

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 2162602)
pentru ca ne ocupa timpul liber :D

Foarte... profund.

danuuu 27-03-09 14:43

gandirea feminina

Gândirea feminină se bazează pe un singur lucru. Ura mai mult sau mai puţin conştientă faţă de bărbaţi. De unde şi de ce această ură? Păi de când se pişa prima femeie lângă primul bărbat, şi se uita în sus la el cât de degajat face opturi în ţărână pe când ea trebuia să stea chircită pe vine. Şi aici a intervenit pizma. Şi cu ciudă profundă în vocea interioară femeia se gândi: “Uite-l ce fericit e că se pişă din picioare! Se crede atât de şmecher. Da’ las, că îmi dedic io existenţa să o fac pe a lui mizerabilă! Să vedem cine e mai şmecher la urmă. Dar cum? Cum să îl fac io să chelească de nervi şi să bea până pune burtă şi să se care la vânătoare şi muncă numai ca să aiba un moment de linişte sufletească şi să moară cu 5 ani înaintea mea mulţumit că nu mai trebuie să se chinuie? AHA! Bărbatul este o fiinţă bazată pe logică şi deducţie. În acest caz, absolut tot ce fac, gândesc şi zic trebuie să fie atât de lipsit de logică şi continuitate încât el să moara puţin pe dinăuntru mereu când intră în contact cu mine!” Între timp, el se pişa în continuare, fericit, reglând bolta din muşchii fesieri. Dacă ar fi avut pic de instinct ar fi simţit damnarea inevitabilă şi ar fi gândit “ Cîcat!” . Dar noi, bărbaţii nu prea avem instinct.

Deci am stabilit că gândirea feminină nu are logică, sens şi structură. Nu poate fi analizată ca un tot unitar. Ca un sistem. E o încâlcitură din care putem doar vedea crâmpeie de truisme general valabile, absurde şi exploatabile. Aşa că nici acest text nu o să aibă o structură. Doar o să arunc idei aleator şi o să le explic.

Femeilor le e frică de ce simt că au nevoie. O să mă întrebaţi: “Omniradule, cum vine asta?”. Sincer. Habar n-am. E ca şi cum mi-ar fi frică mie de bere. Dar e adevărat. O femeie când o să simtă că ceva ar putea să îi provoace plăcere, o să fugă în direcţia opusă, sperând ca acel lucru să o urmărească şi să o convingă. Ok. E prăjitura bună, dar EA merită să o mănânc? Nu vreau ca prăjitura să se simtă cumva avantajată de glorioasa oportunitate de a fi digerată de mine.

Absolut orice propui unei femei, va răspunde cu “NU”. Iniţial. Ele au impresia că dă bine. Mie îmi vine să le dau un cap în gură. Lor li se pare că, chit că ideea e tentantă, dacă nu munceşti destul cu puterea de convingere, NU MERITĂ PRĂJITURA să fie mâncată. De aceea e o mare tâmpenie să negociezi cu ele. Ele nu au nevoie de o democraţie. Ci de o dictatură luminată. Gen, să le spui ce trebuie să facă şi de ce au nevoie, autoritar, frumos şi calm. Dacă ai coaiele destul de mari şi limba destul de ascuţită, vor face cum zici tu. Problema vine la partea cu “luminată”. Atâta timp cât deciziile tale unilaterale dau rezultate bune, nu o va deranja că o controlezi, dar dacă o dai în bară, ai pus-o de o revoluţie.

La orice decizie, femeile vor avea nevoie de “timp să se gândească”. Ceea ce e un lucru FOARTE rău. Nu trebuie lăsate. Normal, voi o să ziceţi “Radiantule, dar eu cand mă gândesc încep să analizez logic şi să lalalal…. “NU, NU E AŞA! E femeie! Nu va analiza nimic logic, ci doar va sări din decizie în decizie, fără noimă si sens, până o va durea capul şi va asocia acea durere de cap cu ăla care a pus-o pe gânduri şi va lua decizia cea mai naşpa pentru ăla. Aşa că repetaţi după mine: “ De ce să te gândeşti? Fă ce îţi spune instinctul!”. Dacă o laşi să se gândească ţi-o iei în freză. Gânditul e un lucru RĂU! Toate deciziile şi ideile proaste pe care o femeie poate să le aiba încep cu: “Ştii, mă gândeam şi…” Aici e punctul în care legi un prelungitor de grindă, faci un laţ în jurul gâtului, şi îi zici. “Desigur femeie, continuă”. Niciodată nu vine o idee bună din gândit. Dacă te aştepţi să zică “ Ştii, mă gândeam şi … te iubesc/ ai dreptate/ e prea devreme să ne mutăm împreună/ mama mea chiar e o curvă/ fostul prieten e chiar un cretin şi tu eşti de 10 ori mai bun decât el/ etc” atunci, amice, eşti idiot.

tox 30-03-09 02:19

pentru ca te completeaza, barbat fiind. ( nu toate, dar e un risc pe care trebuie sa ti-l asumi )

Chast 19-05-09 11:27

Sincer acum, sunt multe motive pentru care poti iubi o femeie. Dar daca eram baiat si vedeam femeile prin ochii prin care le vad acum, la dracu, gay scria pe mine. :)

Claudia 19-05-09 21:22

Quote:

Originally Posted by Chast (Post 2332576)
Sincer acum, sunt multe motive pentru care poti iubi o femeie. Dar daca eram baiat si vedeam femeile prin ochii prin care le vad acum, la dracu, gay scria pe mine. :)

Same here! :lol:

Spark 20-05-09 07:56

ma distreaza atitudinea asta, ca si fetele au o parere proasta despre fete :D

nicholas 21-12-09 23:34

De ce nu?

aleks 22-12-09 16:16

Dai şi tu nişte raspunsuri interesante pentru ceilalţi?
Nu de alta, dar ultimele tale intervenţii pe secţiune sunt aproape inutile.

22VIN 29-01-10 14:53

Fir-ar ale nabii ca uneori iubim prea multe deodata si asta e o belea mare:))Culmea e ca alergi dupa toate si te alegi cu... niciuna

Tzzantaru 29-01-10 15:58

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3028002)
Fir-ar ale nabii ca uneori iubim prea multe deodata si asta e o belea mare:))Culmea e ca alergi dupa toate si te alegi cu... niciuna

de aia tre sa alergi dupa una sa te alegi cu mai multe :)))

Sasha 03-02-10 10:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3028002)

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3028212)
de aia tre sa alergi dupa una sa te alegi cu mai multe :)))

In primul rand nu trebuie sa alergi. Decat sa ai putin bun simt, sa stii sa porti o conversatie si sa stii sa te faci interesant, dar cu grija sa nu depasesti limita.

22VIN 05-02-10 23:43

Vorba vine "alergi".
Eu ma refeream la situatiile in care iti plac 2-3 fete si nu stii cu care vrei sa incepi o relatie. Ca prostul, nehotarat, nu vrei sa renunti la niciuna, zici ca intr-un final iti vei da seama cu care vrei sa fii defapt. Dar in acel final, din cauza ca ai vrut mai mult decat trebuie si ai incercat fara succes sa te imparti la fiecare, le-ai pierdut pe toate.
Sau, si mai rau, cand ai o prietena si iti place si o alta tipa, si nu stii daca sa renunti la prietena pentru ea sau nu, in majoritatea cazurilor ramai singur, fara amandoua.

Trixi 06-02-10 11:13

Ar fi tare bine,daca barbatii ar pune postul asta in rama deasupra patului si in fiecare dimineata ar medita putin ,inainte sa scoata primul cuvint pe gura!
BRAVO!

Ja_Rule 08-02-10 12:38

Trixi, se simte o oarecare frica`n exprimarea ta? ... sau mi se pare? :)

Trixi 08-02-10 12:50

:lol:

o femeie, cu cat este mai matura, cu atat mai usor "te simte".
iti zic din propria experienta. prietenul meu este perfect constient de asta, daca ma intrebi pe mine cum sta treaba la noi.... asa ca pot sa iti spun ca o relatie cu o femeie 30+ sigur nu va functiona daca ea simte "frica".

oricum, v-as sfatui sa nu fiti delasatori, sa nu va lasati in voia soartei..ca "o iesi cumva" fara sa iti asumi responsabilitatile de a face propriile alegeri...nu de alta, da' m-ie sila deja de traficul de pe topicul "cum sa uiti..." ;)

Reality Check 09-02-10 16:19

De ce am iubit anumite femei? Pentru ca asa am ales. Am ales la un moment dat in viata sa ma apropii de una sau alta, sa vreau sa o cunosc, sa vreau sa-i fiu aproape, sa vreau sa ma fac vulnerabil in fata ei, sa nu-mi fie frica.

xgeox 23-02-10 13:13

Pentru ca sunt femei.

DTH 23-02-10 13:28

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 3115774)
Pentru ca sunt femei.

Incearca si tu sa-ti argumentezi raspunsul ;)

DiavoLLo 23-02-10 17:55

domnul vroia sa spuna ca iubim femeile din toate punctele de vedere..incepand de la prima ora....cand stau in baie 2 ore si noi tocim gumele pe la usi :) , cand ne contrazic desi nu au nici o treaba .....cand ne sunt aproape in cazuri aiurea.....cand isi lasa totul la o parte si ne pregateste o gustare...(nu e valabil si la barbati....daca ne apucam de mesterit ceva...pai nici mancare nu ne mai trebuie).....pt cele 15 min din pat :) etc.....si ajung la vorba colegului....."pt ca sunt femei"

Mustang 23-02-10 18:51

Voi iubiti femeile pentru ca va contraziceti cu ele desi n-au dreptate? Sau pentru ca stau cu orele in baie? Geeze... sunteti perversi rau, mai baieti. :lol:

browser 01-03-10 10:25

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3116729)
Voi iubiti femeile

Tu esti "dala"? de nu iubesti femeile ?

Sasha 01-03-10 11:57

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3116729)
Voi iubiti femeile pentru ca va contraziceti cu ele desi n-au dreptate? Sau pentru ca stau cu orele in baie? Geeze... sunteti perversi rau, mai baieti. :lol:

da..n-au dreptate, asta e,cum spuneti voi, tipic,clasic si specific... majoritatea fac/facem asa:)
cu statul in baie...hmmm vezi ca sunt DESTUI barbati care stau mai mult decat o femeie...asta inseamna ca GATA, nu mai trebuie sa-i iubim? "Deci... dragule, astazi ai stat in baie mai mult decat mine, gata ne despartim" - caterinca, lol
scuza-ma, dar mi se pare FFFFoarte deplasat :)
Sunt multe lucruri care poti sa le iubesti/adori la o femeie, cum sunt si ffffoarte multe tipuri de femei, ca tu nu ai cunoscut decat d-alea de le uita D-zeu prin bai, imi pare rau pt tine :lol:

Mustang 01-03-10 12:01

Quote:

Originally Posted by browser (Post 3134853)
Tu esti "dala"? de nu iubesti femeile ?

Le iubesc mah... pe unde pot. :lol:

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3135173)
da..n-au dreptate, asta e,cum spuneti voi, tipic,clasic si specific... majoritatea fac/facem asa:)
cu statul in baie...hmmm vezi ca sunt DESTUI barbati care stau mai mult decat o femeie...asta inseamna ca GATA, nu mai trebuie sa-i iubim? "Deci... dragule, astazi ai stat in baie mai mult decat mine, gata ne despartim" - caterinca, lol
scuza-ma, dar mi se pare FFFFoarte deplasat :)
Sunt multe lucruri care poti sa le iubesti/adori la o femeie, cum sunt si ffffoarte multe tipuri de femei, ca tu nu ai cunoscut decat d-alea de le uita D-zeu prin bai, imi pare rau pt tine :lol:

N-ai inteles... Ma refeream ca se puteau gasi alte 100 de lucruri pentru care iubesc oamenii astia o femeie, nu astea 2 motive... era o idee sa spuna ca le iubesc pentru felul cum ii privesc, cum ii fac sa se simta, cum se comporta in pat, cum gestioneaza doleantele lor... etc.

Sasha 01-03-10 12:02

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3135191)
Le iubesc mah... pe unde pot. :lol:

N-ai inteles... Ma refeream ca se puteau gasi alte 100 de lucruri pentru care iubesc oamenii astia o femeie, nu astea 2 motive... era o idee sa spuna ca le iubesc pentru felul cum ii privesc, cum ii fac sa se simta, cum se comporta in pat, cum gestioneaza doleantele lor... etc.

ma... pana la urma fiecare cu motivele lui/ei :lol: dar daca te mai aud ca te plangi... te bat :)))

Mustang 01-03-10 12:05

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3135193)
ma... pana la urma fiecare cu motivele lui/ei :lol: dar daca te mai aud ca te plangi... te bat :)))

Nu ma mai plang... :lol:
Nu mai am motive. :)

Sasha 01-03-10 12:08

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3135203)
Nu ma mai plang... :lol:
Nu mai am motive. :)

Doamne ajuta, am trait s-o aud si pe asta :lol:

bmwm5 01-03-10 12:39

Stai ca inca nu a facut bataturi

Mustang 01-03-10 14:14

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 3135318)
Stai ca inca nu a facut bataturi

Ai si tu dreptate. :lol:

rpopescu 04-12-10 14:55

Iubim femeile pentru ca au ceea ce noi nu avem.

DTH 04-12-10 15:57

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 3869366)
Iubim femeile pentru ca au ceea ce noi nu avem.

La fiecare topic deschis scrii 2-3 cuvinte ...încearcă să-ţi argumentezi postul că daia este făcut acest topic ...pentru a explica , a comunica între noi ....înţelegi ?

rpopescu 04-12-10 16:29

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3869506)
La fiecare topic deschis scrii 2-3 cuvinte ...încearcă să-ţi argumentezi postul că daia este făcut acest topic ...pentru a explica , a comunica între noi ....înţelegi ?

Da, dar concis clar sintetic mai pot sa adaug un cuvant

Iubim femeile pentru ca au tot ceea ce noi nu avem.

Scuze...

sTAILLL 07-12-10 01:55

De ce iubim femeile? pentru ca nu sunt barbati :d

rpopescu 09-12-10 09:25

Million, mai m-am gandit... Iubim femeile pentru ca si ele ne iubesc pe noi. Este ceva reciproc, sine qua non , iubirea impartasita... Aceasta se adauga la ceea ce am spus mai sus. Scuze:D

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning