![]() |
Re: E30 - '88 325i
Try again ca nu s-au uploadat! :(
|
kiar...asteptam cu interes :D
|
10 Attachment(s)
Gata a mers
|
Nope!
Edit: De fapt da :) |
wow... asta da refacere completa...
o singura intrebare... aripile spate nu trebuiau sa fie de Evo?! :rolleyes2 |
Ba cam da!:))
|
pai si din poze nu sunt... sau s-a schimbat planul ?
|
7 Attachment(s)
Quote:
Da imi pare rau ca nu am poze cand a fost tot taiat de nu a mai ramas nimik din ea!! |
felicitari pt progres ... ;) o sa pun eu pozele si pe alte forumuri... e ok ?
|
asta da reconditionare,ar trebui sa te dea pe discovery :P ... bafta in continuare
|
Quote:
|
ne chinuim sa remediem situatia aia de cacao cu forumu si sper ca in o sapt max sa fie mai ok :oops:
o sa fac asta mai pe seara ;) |
uauuuuu ursulica :D ce ma bucur sa-l vad asa :X prima mea masina :D bravo Ionute asta da reconditionare :D abia astept sa o vad again :D si ma bucur k prima data cand o scoti pe strada tot cu RRM o scoti :))))) SA NU CUMVA SA RENUNTI LA NUMERE FARA SA MA ANUNTI K SA LE REZERV K TE CASTREZ :))))
ROG MODERATORII CAND CITESC SA MODIFICE TOPICUL IN BMW B.30.BEU |
Re: E30 - B.30.BEU
Eu sper sa nu o scot cu RRM,dar cand renunt la numere te anunt!
|
Quote:
;;) hai ca astept cu nerabdare :) |
hai mai pune poze cu piesele ce mai vin pe masina , nu mai fii chitra sa ne tii asa, si pune si poza aia cu masina din avion vopsita :D ca mor sa vad cum arata :D
|
Toata lumea asteapta cate ceva... Ne tzii in suspans?
|
4 Attachment(s)
Poze:
|
Quote:
presimt ca o sa iasa o masina superba..bafta in continuare |
Felicitari!!! Ceva "fin" ...
|
Quote:
dar imi place mult culoarea :* bv frate...mi-am luat semnale \:d/ |
mama ce tare, tu cred k ai vazut o parte din visele mele si acum faci masina :))) ARATA CRIMINAL !!!! si eu urmatoarea masina vreau sa o fac un albastru mai special apropiat acestuia :D e grava abia astept sa o vad live
|
Foarte tare Beu asta.......am auzit si eu de el ;) sper sa-ti iasa masina asa cum iti doresti BAfta!!!
|
FOARTE FRUMOASA MASINA .....CURAND O SA FIE SI MAI FRUMOASA........TURBATA......
|
...frumos..foarte frumos!!!..belea culoarea..sa-l vedem gata!
|
Imi pare foarte bine ca va place si sper sa turbeze pana da caldura!
|
Ce dimensiuni de cauciucuri credeti ca pot sa pun incat sa nu am nici o problema la masina ,avand in vedere ca rotile sunt:FATA 18''/8,5j/et30 si SPATE 18''/10j/et20.
Toate sunt 4x100. Astept macar pareri |
par fratioru depinde cum vrei sa fie , dak vrei trapez 215 pe alea 8,5 cu 35-40 talon maxim si o sa se vada k la mine ca si cand ai calca cu janta pe jos, oricum o sa trebuiasca indiferent de latime sa ai pe spate talon mai mic k pe fata k sa stea egal masina, da pe mess un semn
P.S. Sa nu uiti k vreau numerle inapoi :D sa le pun pe nissan |
ooo super culoarea :D Bafta in continuare!!! si mai pune ceva poze sa vedem in ce stare e acuma...
|
Ce dimensiuni de cauciucuri credeti ca pot sa pun incat sa nu am nici o problema la masina ,avand in vedere ca rotile sunt:FATA 18''/8,5j/et30 si SPATE 18''/10j/et20.
Toate sunt 4x100. Astept macar pareri |
Quote:
|
Quote:
Ce dimensiuni de cauciucuri credeti ca pot sa pun incat sa nu am nici o problema la masina ,avand in vedere ca rotile sunt:FATA 18''/8,5j/et30 si SPATE 18''/10j/et20. Toate sunt 4x100. Astept macar pareri |
Quote:
|
Quote:
Ce sa fac,acasa la Calarasi....! :)) tu? Pe fata e posibil sa mearga ce zici tu dar la roti de 18 cu 10j nu cred ca merg 235 si plus e talonul ff mare si cred ca ar atinge! Dar merci mult Boss |
Quote:
255.35...18 :D pe spate:) |
pe spate nu o sa mearga in nici un fel daca nu tragi de aripi...si la 10j iti trebuie undeva la 225/35 si o sa fie tras f mult.In oricare din cazuri o sa trebuiasca sa tragi de aripi....vb din propria exp nu din povesti.Bafta.
|
da' te blocasei pe intrebarea cu cauciucurile ... mai raspundea cineva cu totul altceva dar cu quote ... ma bulversasem aici :D
eu am pe 8J 215/35/R18 si nu stau prea trase... kiar deloc, deci merg astea pe fata, iar 10J gandeste-te ca sunt cu 2 inch mai late (adica 5.08 cm) ... iar daca aritmetica mea e buna, daca pe fata mergi cu 215 pe 8J si vrei ca pe spate sa iti stea la fel, atunci pe 10J iti vor trebui 265 (latime) ... oricum poti pune si mai inguste putin ca sa fie mai trase (recte 245 sau 255 ... pt 235 nu bag mana inf oc) ... cat despre partea cu inaltimea o calculezi pe site'uri de profil (exemplu, click) ca sa pastrezi diametrul original al rotii si sa nu "te fure" bordul ... restul detaliilor cum ar fi ET sau prinderi nu au legatura cu cauciucurile, singurul lucru care te intereseaza e latimea jantei. cat despre atins, baietii cu "ursi" te pot lamuri :D |
ce planuri ai cu ursu?ceva cu muschi sau cu toale de firma?
|
Quote:
Ca sa nu iti atinga pe spate iti trebuie 215 , 225 daca nu ma insel eu deja atinge in aripa si nenorocesti imediat cauciucurile . Ce grosime au flansele ? Salut si spor la munca in continuare :P :D . |
Mersi de link Achim!
Ce flanse??? Aripile sunt deja evazate destul de mult de cand am facut tinichigeria asa ca am luat 225/40 pe fata si 255/35 pe spate acum poate am noroc sa nu imi atinga avand in vedere ca am si suspensie reglabila! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning