![]() |
Re: SPANIA
6 Attachment(s)
Salut baieti.
Pe 23/10/2010, este un event in quinepolis, si am putea sa ne vedem acolo citi mai multi. Cum vi se pare idea? Astept sa raspundeti cit mai mult. AAAAAA ,va pun niste poze cu schimbul de imagine a calibrei. Salutari |
Adrian ma poti ajuta si pe mine cu o suspensie?ceva mai barato:Dpentru o Toyota Celica T20 1.8 16v an1995:DStima!
|
Quote:
|
mno baietii, pana pe 23 primesc si eu plasticul ala ce se numeste permis de conducere :P
azi mi-am luat practicul din prima, de luni pot conduce legal :D pana pe 23 numa bine primesc plasticul a casa :P |
Quote:
Ne vedem pe 23 in quinepolis???vine cineva??? Salu2 |
Quote:
|
Eu cred ca ajung, mi-ar place sa mai casc gura, sa mai cunosc lume,etc.
Hai sa vedem, cine mai vine pe 23 in parcare la Kinepolis? |
Salutare ... doar ce m-am intors si eu in Spania . Mi-am scos masina de la vopsit ( momentan plafonul si capota - negre ). Urmeaza sa o fac pe toata neagra sau jumatate neagra, jumatate portocalie, nu sunt hotarat inca !
Caut de ceva timp bara fata ( eventual si bara spate ) de Golf IV R32, ma poate ajuta cineva ? Nu vreau sa fie facuta din fibra ! Zilele astea cred ca am sa imi schimb farurile si stopurile, daca o sa am timp sa umblu dupa ele . Mai multe detalii despre evenimentul de pe 23 nu aveti ? As vrea sa dau si eu o fuga pe acolo ! PS : Simpatica, Calibra, mai putin partea din fata ( aduce ffff mult cu Civicul ) . Ceva de genul, pe o Dacie 1300 sa pui pe portbagaj " M Power " - cum facea lumea in RO :lol: ! Imi cer scuze daca s-a suparat cineva pt comentariul facut de mine, dar mi-am dat si eu cu pararea ... Numai bine ! |
Quote:
acum mai tre s-o combin pe maicamea sa-mi dea corsa cdti sa vin cu ea la madrid, pana se repara vectra-ul A incerc, fac tot posibilul sa vin pe 23 :P acum imi caut si de lucru, asa ca daca stiti ceva sa-mi spune-ti :P =)) tio, ai tepuse dinalea care le bagi in 4 colturi si automat iese lo k es el cd player original ? ca a luat-o razna, i-am bagat un cd audio si a turbat, nu mai merge sa scot cd-ul nici sa dau mai incet sau mai tare volumul, nici sa-l opresc doar cand introduc sau cand scot cheia din contact =)) si pe maicamea o deranjeaza genul meu de muzuca mai ales ca s-a blocat pe un volum destul de mare =)) oare ce asi putea face ? |
Scoate o siguranta sau ceva de genu:))sa`si dea restart player-ul;)
|
Quote:
sunt de acord cu tine. |
Quote:
|
salutare, imi da-ti si mie mai multe detalii despre ce se intampla mai exact sambata pe 23 la kinepolis ?
nu am ce sa scot ca e varza =)) nici luminile pe player nu functioneaza... cunosc pe cineva ce are un set de jante de audi pe 15 pot sa-l combin sa le vanda eftin :P le vrei ? va dau poze ? sunt 5x100 |
Salut colegi am si eu o intrebare .. daca am permisul de mai putin de 1 an pot sa ies din tara ?
|
Quote:
|
Quote:
|
In legatura cu kdda din Kinepolis ,cine vrea sa vina ,m-am gindit ca am putea sa ne vedem toti si asa ne mai si cunoastem in persoana. Daca vi se pare bine, la 12 la amiaza am putea sa ne intilnim linga masina mea, cred ca o sa o vedeti...
Pe miine pentru cine vine. Salutari |
eu cu siguranta voi fi prezent, si voi veni in tricoul 4tuning
|
Rumanos inmigrantes .. cand facem o barbacoa sau un karting pina nu vine frigu .. hai ca acuma or trecut vacantele si putem sa ne intilnim si daca nh suntem foarte multi da asa ne cunuastem .. hai nu va mai trageti pe cur..
|
Quote:
|
Quote:
|
Decat noi 3? haideti ca sunt sigur ca ne putem aduna mai multi, e imposibil sa fim doar noi 3 in jurul madridului.
|
la mn puteti ramane si peste noapte, masinile pot intra in curte si cele joase si cele inalte :P
pana la 12 14 masini intra lejer in curte :P inca se poate juca lap-tenis graterul e la dispozitie este hinta pt copii sunt trei firgidere un congelator mare... avem si un dia ft aproape de mn... si sunt si discoteci in sat :)) numa voi tre sa va strange-ti si sa veniti |
Unde stai fixius ? :)
|
Quote:
Fixius , unde stai tu este vre-un loc sa mergem la pescuit?hahaha. Ar fi o idee, si sunt sigur ca ar mai veni mai multi... Hai noroc |
Quote:
da la cativa km de mine inspre directia talavera, este un loc unde se prind mesti mari cu carne dulce, aici in zona mea sunt cativa romani deja prieteni de familie care aproape infiecare weekend merg la pescuit, si ne umplem congelatorele cu peste :)) |
Quote:
escalona ii spune, o iei din madrid spre portugal, salida de la km74 inspre avila prima data este macheda si urmatorul sat mare este escalona, cam 45 min fac de aici la xanadoo frumos ar fii sa veniti care puteti de vinri dupamasa, ca sambata sa mergem la pescuit, dupa care sa facem pestele la gratar, si diminica sa va odihniti, sa fiti fress pe luni :P aici atat ziua cat si noaptea, este o liniste de va enerveaza aer proaspat:P |
Ar fi frumos sa ne strangem mai multi, din partea mea ar fi ok chiar daca stau la 50km de madrid, adica 150km de escalona, conform google maps :D
|
maicamea va fi ocupata si va lipsi toata saptamana pe puente-le din 1 in 6 decembrie,
pute-ti veni linistiti si sa ramane-ti la mine, pana dupminca sau chear luni dimi :P sau daca va hotarati haite-ti mai repede ca nu ma deranjeaza cu absolut nimic !! in plus daca va e dor se produse de acasa, le putem face la mn, pt ca am si afumatoare in curte :)) sau daca vrei carne de porc, aici pe langa mine sunt cateva finci si pa laa 160 200 euro cumparati un porc pata negra de la 170kg in sus |
Pe mine m-ai convins Fixius, asa ca daca cautati o data, mergem. Deci citi suntem?
|
Quote:
pai pe tine te-am convins deja de cand ne-am intalnit la kedada, din kinepolis, si in special pe nevasta ta, cand i-am spus ca am hinti si jucarii pt copii :P:P atat de baietei cat si de fetitze :P plus cu pescuitul :P inca mai am in congelator vreo 3 4 pesti, si daga stiti careva vre-o reteta putem sa afumam pestele in afumatoare, cei de pe delta am inteles ca stiu exact cum se face peste afumat primul lucru cand am luat casa cu ai mei, m-am uitat la intrarile in curte, stiam ca urmeaza o masinia super joasa, si le-am si spus la ai mei, eu daca am poarta pe unde sa intru cu masina fara s-o agatz eu imi dau semnatura :)) adrian, fa-mi o lista cu adresele de mail de la batietii romani pe care-i cunosti tu, sii atata ii bat la cap pana vin :P |
eu am niste probleme cu ursu ... daca reusesc sa il fac vin
deci .. sein - [email protected] ocho-ocho_2006 Fixius adrian gavrila venim si poate iesim pe acolo sa facem niste poze la masini cu aparatu meu :) ca sigur este pe acolo ceva loc interesant .. dupaia bagam ceva gratar si o bere :) |
ohoo sunt cateva lucori ft misto pt facut poze la masinile modificate.
paote pe un viitor apropiat reusim sa strangem mai multe masini modificate si sa facem o mica expozitie in plaza satului :P |
Pina la urma pe ce data mergem??? Am vorbit si cu madalin (mazda xedos 6), si vine si el daca mergem si la pesti...hahaha, asa ca inca un tuner ...
Puneti o data, ca sa facem lucrurile bine... Hai noroc |
Eu zic sa o facem dupa sarbatori prin ianuarie.
|
Quote:
|
Quote:
pt pescuit tre sa vb si cu baietii din familie, sa vad ei ce zic si cum pot, dar ideal ar fii sa veniti de pe vineri si asa putem sa stam la gratar la o sesiune foto si intr-o duminica sa se mearga la pescuit, astia obijnuiesc sa mearga pe 2 zile :)) o zii se pregates la mn in curte, si doua merg la pescuit :P punetiva deacord cu o data in cifre si haide-ti sper ca stiti ca sunte-ti bineveniti :P |
Deci in final o lasam dupa sarbatori sau cum facem?
|
Quote:
|
ce inseamna dupa sarbatori
pe weekendul urmator casa ar ki kear libera numa eu asi fi acasa.. :P si ar fi super sa puteti veni si voi si aici in apropiere este o zona nude se prinde numa caras |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning