![]() |
Re: CLUB DACIA
Quote:
|
Oare inca nu e vandalizata masina? :lol:
Ma intreb cate amenzi si-a luat pana acum...:rolleyes2 (art. 181. al 10-11):D |
SGM-ule ... zi`mi si mie ... poti sa ma ajuti cu 2 bari stabilizatoare .. daca asa se numesc ... cele intre amortizoare ... fata si spate ... pls .. si daca poti zi`mi si pretu .. ms ..bafta ...... aaaaa ... si cat ma costa sa imi faci amortizoarele ca sa las garda los ......
|
Quote:
|
Quote:
|
Dacia aceea a fost si in deplasare in ultima etapa la Vaslui pot sa va zic ca totata masiana este cu Steaua .omul este din Hunedoara am inpressia si nu este din Bucuresti casa o ascunda de dusmani
Eu sincer nu mi-as face asa masina pt ca mi-ar spargeo astia in fieecare zi :P |
1 Attachment(s)
ma plimbam zilele astea prin cartier si knd am ajuns in dreptu service-ului NESTI am gasit masina asta! sa vedeti si voi ce se intampla dc au dat la tarani masini noi! :lol:
|
1 Attachment(s)
asta e o colega d`a mea de lic! femeie la volan! :lol:
|
2 Attachment(s)
olcit in leasing!
|
1 Attachment(s)
si vecina mea, dani...
|
:yikes: Saraca masinaaa :shock: Mi-e mila de ea :rolleyes2
dar in ce a intrat frate? zici k a agatat o bara de 1300(dupa urme) :suspiciou |
Aici se vorbea despre DACIA, nu despre Oltezturi si Maziluri lovite.
|
1 Attachment(s)
masinA unui prieten
|
Quote:
|
Quote:
|
sal...incercati sa nu mai bateti campii si vb strict despre ''dacia''...multumesc ;)
|
scuze k am pus poze cu olcit si matiz aici! :cry: oricum s suparat si proprietara matizului k cik am pus poza fara sa-i cer voie! poate facem niste formulare s cerem voie proprietarilor sa punem poze aici pe site! acum caut masina aia de politie sa vb cu politaiu care o conduce s vad dc se supara k am pus poza! :lol:
|
Dacia mea
5 Attachment(s)
Asa am inceput eu ...Va astept cu sugestii ..
|
Re: Dacia mea
foarte multe daci mpower ......aveti un Club ?
|
Sugestii : jos cu sigla M///, jos cu splash-ul de pe aripa, cu dungile alea nichelate de pe spoiler, cu banda izolatoare de pe faruri.
|
Tunning Dacia Car's
Salut am si eu o dacie din 2000 si vreau sa o tunez etc cine ma poate ajuta sa lase un mesaj pe http://Tunningdacia.myforum.ro/
rog seriozitate! |
Re: Tunning Dacia Car's
Quote:
|
1 Attachment(s)
Solenza lu Razvan! un prieten d`al meu!
|
2 Attachment(s)
Am gasit masina asta la mare! ce onoare pe kpu meu k am putut sa-mi fac poza langa ea! =)) =)) =)) ce nashpa arata in realitate
|
voi sunteti blestemati ma...
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. cine stie ceva despre instalatiile de gaz ZAVIOLI, MOTOR GAZ sau ATIKER? intentionez sa-mi instalez una de la OLGUN STAR GAZ (cei de la Ciurel). Ma puteti ajuta cu un sfat? ii stie cineva cum lucreaza? stie cineva cum sunt instalatiile astea? orice sfat / parere e binevenita.
|
Quote:
bafta! vezi ca e 850 roni(instalatia cu tot cu montaj)iar omologarea 90roni(in voluntari) |
salut....sunt nou pe forum dar as vrea si eu niste sugestii si niste informatii despre costuri,modificarile pe care trebuie facute pentru a mari puterea motorului pana la aproximativ 100 CP ca vreau sa imi upgradez si eu Dacia.......este o Dacia 1310 TLX din 1989...care se ofera sa ma indrume si pe mine???????????????????
|
Quote:
|
eu as vrea sa modific motorul de dacie....dar vreau fara turbo ca ma va usca la consum cu turbo.....oricum ms pt sugestie:???:
|
Quote:
stau si ma gandesc ca decat sa dai banii pt moment pt un filtru si o evacuare mai bine cumperi un motor de renau si ai crescut cu mult puterea motorului de la 50cp la 80 :D cu aproape aceasi bani care ii dai pe o galerie cap coada si un filtru sport :D hai bafta :D |
si atunci sa vina la tine sa ii dai omologarea ptr motorul ala de 80 cp,nu e bine asa ?intereseaza-te daca poti omologa tot ce vei pune pe masina asta daca nu vei dorii sa ramai fara talon si nici de itp sa nu treci.cei care au facut transplantul au facut-o ori ptr ca sunt prea bolnavi de tunat dacia ,ori chiar se bazeaza pe ceva.oricum ar fi eu ii respect si candva sigur voi fi si eu unul dintre ei
|
daca stai si iti pui intrebari de genu... aoleo daca ma prinde politia... aoleo ce ma fac pai te lasi dracu de meseria asta si strangi banii de o mashina pe gustul tau puternica si ce mai vrei....
plus ca la itp si la rar intodeauna exista cineva care stie pe cineva care la randul lui stie pe cineva si tot asa cu talonul ce poti sa faci inafar de faptul ca ... domle nu am talonul la mine amendeaza-ma :D si mai bine te iei cu o amenda decat sa nu mai mergi cu mashina .... |
Salut am si yo o intrebare pt cine stie sau a incercat .... care arcuri sunt mai bune pe o dacia 1310 de nova sau alea de stok?
|
Quote:
eu iti recomand arcuri nova spate :D (de preferat sa-ti iei noi) ce am zis eu e valabil pt fatza! pe spate tai din ele pana o aduci la nivel cu fatza....ca sa stea masina echilibrata! bafta! |
pai vreau sa pun si pe fata si pe spate :D sa o las toata ... am fost sa intreb cat sunt arcurile de nova si sunt mai ieftine cu 15 RON si credeam ca sunt mai proaste daia sunt mai ieftine . Ms mult pt. sfat !
|
Am si eu 2 intrebari? Cat prinde un logan 1.4 la blana? Cat prinde un logan 1.6 la blana?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning