Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

aDytZa_1989 14-07-06 20:45

Re: CLUB DACIA

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
ce tiganie

B-34-Sgm de ce e tziganie fiecare om cu "pasarica" lui. Dc acestui individ i-a trecut prin cap sa faca asta nu trebui sa il judecam. Omul poate are o problema.... mai grava :lol: :lol:

Claudia 16-07-06 21:55

Oare inca nu e vandalizata masina? :lol:
Ma intreb cate amenzi si-a luat pana acum...:rolleyes2 (art. 181. al 10-11):D

WBL-87 17-07-06 11:16

SGM-ule ... zi`mi si mie ... poti sa ma ajuti cu 2 bari stabilizatoare .. daca asa se numesc ... cele intre amortizoare ... fata si spate ... pls .. si daca poti zi`mi si pretu .. ms ..bafta ...... aaaaa ... si cat ma costa sa imi faci amortizoarele ca sa las garda los ......

NightDevil 18-07-06 00:11

Quote:

Originally Posted by WBL-87
SGM-ule ... zi`mi si mie ... poti sa ma ajuti cu 2 bari stabilizatoare .. daca asa se numesc ... cele intre amortizoare ... fata si spate ... pls .. si daca poti zi`mi si pretu .. ms ..bafta ...... aaaaa ... si cat ma costa sa imi faci amortizoarele ca sa las garda los ......

cred ka e mai bine sa-ii dai un PM .....

GRIGO 23-07-06 23:30

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA
am vazut si eu dacia steaua :D. ma intreb cati dinamovisti sau rapidisti au zgariat-o sau i-au spart geamurile saracu

probabil ca nu o are de mult facuta asa ...dar la urmatoru meci steaua dinamo .....ar fi mai bine sa o tina vreo 3 zile in garaj ....... :))

CORRADI 26-07-06 14:10

Dacia aceea a fost si in deplasare in ultima etapa la Vaslui pot sa va zic ca totata masiana este cu Steaua .omul este din Hunedoara am inpressia si nu este din Bucuresti casa o ascunda de dusmani

Eu sincer nu mi-as face asa masina pt ca mi-ar spargeo astia in fieecare zi :P

ggd_87 27-07-06 13:18

1 Attachment(s)
ma plimbam zilele astea prin cartier si knd am ajuns in dreptu service-ului NESTI am gasit masina asta! sa vedeti si voi ce se intampla dc au dat la tarani masini noi! :lol:

ggd_87 27-07-06 13:19

1 Attachment(s)
asta e o colega d`a mea de lic! femeie la volan! :lol:

ggd_87 27-07-06 13:20

2 Attachment(s)
olcit in leasing!

Nea Vizanu' 27-07-06 20:28

1 Attachment(s)
si vecina mea, dani...

Claudia 27-07-06 20:35

:yikes: Saraca masinaaa :shock: Mi-e mila de ea :rolleyes2
dar in ce a intrat frate? zici k a agatat o bara de 1300(dupa urme) :suspiciou

UniculSGM 27-07-06 20:47

Aici se vorbea despre DACIA, nu despre Oltezturi si Maziluri lovite.

CJ-01-WOB 28-07-06 02:04

1 Attachment(s)
masinA unui prieten

ggd_87 28-07-06 11:44

Quote:

Originally Posted by Nea Vizanu'
si vecina mea, dani...

e aceasi masina,in poza pe kre am pus-o yo si asta a ta! e o fosta (ce bine suna,"fosta" :lol: ) colega de la mine din lic!

ggd_87 28-07-06 11:45

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
Aici se vorbea despre DACIA, nu despre Oltezturi si Maziluri lovite.

scuze pt olcit si matiz! data viitoare o s pun doar logane de politzie,lovite!

gabiWRC 28-07-06 17:42

sal...incercati sa nu mai bateti campii si vb strict despre ''dacia''...multumesc ;)

ggd_87 28-07-06 17:59

scuze k am pus poze cu olcit si matiz aici! :cry: oricum s suparat si proprietara matizului k cik am pus poza fara sa-i cer voie! poate facem niste formulare s cerem voie proprietarilor sa punem poze aici pe site! acum caut masina aia de politie sa vb cu politaiu care o conduce s vad dc se supara k am pus poza! :lol:

DacY 19-08-06 10:44

Dacia mea

5 Attachment(s)
Asa am inceput eu ...Va astept cu sugestii ..

NightDevil 19-08-06 11:50

Re: Dacia mea

foarte multe daci mpower ......aveti un Club ?

UniculSGM 19-08-06 11:54

Sugestii : jos cu sigla M///, jos cu splash-ul de pe aripa, cu dungile alea nichelate de pe spoiler, cu banda izolatoare de pe faruri.

dereck 21-08-06 15:06

Tunning Dacia Car's

Salut am si eu o dacie din 2000 si vreau sa o tunez etc cine ma poate ajuta sa lase un mesaj pe http://Tunningdacia.myforum.ro/
rog seriozitate!

MOUZE 21-08-06 17:00

Re: Tunning Dacia Car's

Quote:

Originally Posted by dereck (Post 526943)
Salut am si eu o dacie din 2000 si vreau sa o tunez etc cine ma poate ajuta sa lase un mesaj pe http://Tunningdacia.myforum.ro/
rog seriozitate!

daca nu ai observat...iti poti deschide topic cu masina ta...poze,detalii,ce ai vrea sa-i faci...etc...si poate te ajutam

ggd_87 22-08-06 11:13

1 Attachment(s)
Solenza lu Razvan! un prieten d`al meu!

ggd_87 22-08-06 11:57

2 Attachment(s)
Am gasit masina asta la mare! ce onoare pe kpu meu k am putut sa-mi fac poza langa ea! =)) =)) =)) ce nashpa arata in realitate

MOUZE 22-08-06 12:30

voi sunteti blestemati ma...

ggd_87 23-08-06 11:24

Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 527738)
voi sunteti blestemati ma...

care?cine?de ce?

MOUZE 23-08-06 21:48

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 529054)
care?cine?de ce?

tu,prietenul tau...cu accidentele

b70cav 24-08-06 18:06

salut. cine stie ceva despre instalatiile de gaz ZAVIOLI, MOTOR GAZ sau ATIKER? intentionez sa-mi instalez una de la OLGUN STAR GAZ (cei de la Ciurel). Ma puteti ajuta cu un sfat? ii stie cineva cum lucreaza? stie cineva cum sunt instalatiile astea? orice sfat / parere e binevenita.

MOUZE 24-08-06 20:03

Quote:

Originally Posted by b70cav (Post 530996)
salut. cine stie ceva despre instalatiile de gaz ZAVIOLI, MOTOR GAZ sau ATIKER? intentionez sa-mi instalez una de la OLGUN STAR GAZ (cei de la Ciurel). Ma puteti ajuta cu un sfat? ii stie cineva cum lucreaza? stie cineva cum sunt instalatiile astea? orice sfat / parere e binevenita.

man chiar de acolo am eu instalatie...atat timp cat este reglata bine iti merge bine...eu am vreo 10mii km cu instalatia lor(motor gas) si e ok...dar de preferat sa-ti pui instalatia la un dasta care aproape de tine...in caz de probleme ceva sa te duci repede peste ei...sa nu bati bucurestiu in 2 pe benzina :D
bafta! vezi ca e 850 roni(instalatia cu tot cu montaj)iar omologarea 90roni(in voluntari)

Ionutz maniacu 26-08-06 22:48

salut....sunt nou pe forum dar as vrea si eu niste sugestii si niste informatii despre costuri,modificarile pe care trebuie facute pentru a mari puterea motorului pana la aproximativ 100 CP ca vreau sa imi upgradez si eu Dacia.......este o Dacia 1310 TLX din 1989...care se ofera sa ma indrume si pe mine???????????????????

anndi 26-08-06 23:01

Quote:

Originally Posted by Ionutz maniacu (Post 533545)
salut....sunt nou pe forum dar as vrea si eu niste sugestii si niste informatii despre costuri,modificarile pe care trebuie facute pentru a mari puterea motorului pana la aproximativ 100 CP ca vreau sa imi upgradez si eu Dacia.......este o Dacia 1310 TLX din 1989...care se ofera sa ma indrume si pe mine???????????????????

Daca vrei sa o aduci la 100 de cai cea mai ieftina solutie eate motorul de eregy reno de 80 de cai. motorul costa in jur de 250 de euro si monajul mai 100. Daca vrei sa modifici motorul de dacia vezi ce a facut SGM. Bafta!

Ionutz maniacu 26-08-06 23:06

eu as vrea sa modific motorul de dacie....dar vreau fara turbo ca ma va usca la consum cu turbo.....oricum ms pt sugestie:???:

o_kh3 27-08-06 20:19

Quote:

Originally Posted by Ionutz maniacu (Post 533564)
eu as vrea sa modific motorul de dacie....dar vreau fara turbo ca ma va usca la consum cu turbo.....oricum ms pt sugestie:???:

esti tare frate.... deja te gandesti la turbo...si te gandesti la turbo pe dacie cand nici macar un filtru de aer sport nu i-ai pus si o evacuare sport(locul de la care pleaca tuningul) nu i-ai facut la dacia ta...

stau si ma gandesc ca decat sa dai banii pt moment pt un filtru si o evacuare mai bine cumperi un motor de renau si ai crescut cu mult puterea motorului de la 50cp la 80 :D cu aproape aceasi bani care ii dai pe o galerie cap coada si un filtru sport :D

hai bafta :D

GABBY_ 27-08-06 21:48

si atunci sa vina la tine sa ii dai omologarea ptr motorul ala de 80 cp,nu e bine asa ?intereseaza-te daca poti omologa tot ce vei pune pe masina asta daca nu vei dorii sa ramai fara talon si nici de itp sa nu treci.cei care au facut transplantul au facut-o ori ptr ca sunt prea bolnavi de tunat dacia ,ori chiar se bazeaza pe ceva.oricum ar fi eu ii respect si candva sigur voi fi si eu unul dintre ei

o_kh3 27-08-06 22:15

daca stai si iti pui intrebari de genu... aoleo daca ma prinde politia... aoleo ce ma fac pai te lasi dracu de meseria asta si strangi banii de o mashina pe gustul tau puternica si ce mai vrei....

plus ca la itp si la rar intodeauna exista cineva care stie pe cineva care la randul lui stie pe cineva si tot asa

cu talonul ce poti sa faci inafar de faptul ca ... domle nu am talonul la mine amendeaza-ma :D si mai bine te iei cu o amenda decat sa nu mai mergi cu mashina ....

Hyena 03-09-06 21:56

Salut am si yo o intrebare pt cine stie sau a incercat .... care arcuri sunt mai bune pe o dacia 1310 de nova sau alea de stok?

MOUZE 04-09-06 01:16

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 541769)
Salut am si yo o intrebare pt cine stie sau a incercat .... care arcuri sunt mai bune pe o dacia 1310 de nova sau alea de stok?

daca vrei sa o lasi klumea...arcuri nova spate(fara nici o modificare)iar daca vrei sa o lasi mai decent arcuri nova fatza(fara nici o modif.)
eu iti recomand arcuri nova spate :D (de preferat sa-ti iei noi)
ce am zis eu e valabil pt fatza! pe spate tai din ele pana o aduci la nivel cu fatza....ca sa stea masina echilibrata!
bafta!

Hyena 04-09-06 08:18

pai vreau sa pun si pe fata si pe spate :D sa o las toata ... am fost sa intreb cat sunt arcurile de nova si sunt mai ieftine cu 15 RON si credeam ca sunt mai proaste daia sunt mai ieftine . Ms mult pt. sfat !

diablo_46 08-09-06 22:43

Am si eu 2 intrebari? Cat prinde un logan 1.4 la blana? Cat prinde un logan 1.6 la blana?

MOUZE 09-09-06 13:22

Quote:

Originally Posted by diablo_46 (Post 548170)
Am si eu 2 intrebari? Cat prinde un logan 1.4 la blana? Cat prinde un logan 1.6 la blana?

mai putin ca o berlina...

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning