![]() |
Re: SmokeDesign
6 Attachment(s)
alte poze atunci..de luni... ca nu prea ne lasa vremea sa lucram..
all the best... Smoke out |
2 Attachment(s)
o alta zi... printre ultimele inainte de finisaje si vopsit
|
ce motor are eg-u?
|
eg6 1.6 160 hp
|
de ce a optat proprietarul pt acoperirea semnalelor pe fata?
strica toata forma dupa parerea mea.. |
sunt total alt model de fauri / semnalizarile nu potriveau oricum.. si asta este design-ul dorit
parerile vor fi intotdeuna impartite ,de asta exista forumuri :)) |
3 Attachment(s)
culoare de control (pt drumul pana la vopsitorie)..
|
nu arata rau ....abia astept so vad la final
|
e din cj proprietarul ?
frumos lucrat |
din medias proprietarul... finalul cam in 7-8 zile lucratoare.. sunt multe detalii care trebuiesc puse la punct pana la vopsitul final.Sper sa va placa
|
3 Attachment(s)
................ ziua cu oglinzi
|
not bad....
|
poti sa imi faci si mie un badboy look din tabla la un golf 4?cat ma costa si in cat timp il poti face?
|
7 Attachment(s)
primul filler... urmeaza finisaj final
|
Arata foarte bine , dar de ce nu sa ales si scoaterea manerelor la usi ?
|
din comoditate pt proprietar.. si pentru ca se face...ff frig iarna :))
|
Barile sunt si la asta intr-una cu caroseria???
|
Quote:
fata numai, bara cu aripile din o bucata dar sunt demontabile, spatele e normal... stiu ca ai obiectii la treburile de genu... :)) all the best, Smoke out |
banuiesc ca deeaia ca la ce drumuri avem intr-o luna o sa crape kitul la imbinari ....nu as face asa ceva la noi in romanica
|
Quote:
am mai facut si dintr-o bucata full... chiar mai multe masini...daca le legi bine si eviti kit la imbinari nu prea ai treaba.... dar ca la orice masina joasa eviti sa mergi ca dementu unde nu e loc si asfaltu e de cacat... adica cam peste tot..:)) ala e pretu... la estetica castiga mult cand dispar imbinarile, iar eventualele reparatii se fac oricum pe masina deci nu e asa mare strezz all the best, Smoke out |
8 Attachment(s)
poze la cabina
|
Ce bine arata felicitari pentru lucrare,
Vad ca l-ai umplut de stikere cu SD :lol: pe toate partile pe fata , pe spate , pe sub capota nu ai puss ;;)? |
foarte bine a iesit ...sper sa faca buza la jante alba :D
|
Quote:
buza vine alba dar din sigle si logo, asta facem maine.. si pt ''zmeu'' am mai scos din sigle :)), , ne vedem la expo all the best |
Nu te'ai gandit si la niste flanse la roti ? La asta ar cam merge ... respectiv esapamentu ala sa dea mai bine cu bara ...
|
10 Attachment(s)
cateva poze cu masinile care le-am prezentat la KOE 2010,Cluj
|
smoke , nu te supara dar eu zic, ca v-ati grabit cu civicul pt show ............se putea muuuulllt mai bine cu finisarile , nu vreau sa detaliez aici ca sa nu stric prezentarea masinii
|
Quote:
man... work in progress, abia a inceput proiectul ... toti ne-am grabit un pic :), dar acum sincer la masinile care au castigat best in show... te-ai uitat la finisaje?! ... eu macar nu am luat nimic... si nici nu am fost intrebat de nimeni din jurizare de masini.... raman la no comment deocamdata... si ne vedem cu masini tot mai tari :)) all the best, Smoke out |
dap ..am vazut si la alte masini..ai dreptate ....bine ca e work in progres, si eu am vrut sa bag proiectul la show , dar am zis ca nu are rost ca mai apoi sa iasa discutii si etc ....oricum bafta in continuare , apreciez munca ta
|
dupa poze nu mi se parea asa interesant civicu insa cand l-am vazut la expo am ramas impresionat de ce ai putut realiza...civicu a fost dupa mine printre primele de la expo...e normal ca la fiecare masina sa ramana cate ceva de lucrat de completat,exact ca la o pictura...am ramas placut impresionat si mi-a placut ce am vazut expus din parte ta cum o sa am niste bani stransi o sa vreau sa imi faci cate ceva si la a mea...
|
ooo ce promt :D oricum expo-ul a fost km slab si ce priveste masinile tale, super...mai ales honda ...dejaba ambala ala langa tine si o tras de fete sa pozeze pe masina k la urma nu au lasat masina ta sa plece fara sa pozeze pe ea :))) acuma deaia nu mai poti tu ca o pozat alea pe ea....dar ai prins idea...imi place :P ne auzim ;)
|
Si de golf nu ziceti nimic?
Parerea mea e ca arata mai bine decat honda, dar si honda de asemenea a iesit bine. |
Quote:
ca volum de lucru sunt cam la fel, tema de design ff diferita, poate de golf nu zice lumea nimic pentru ca e proeict mai vechi care a primit paint abia dupa 3 ani, si lauda honda ca e ff recenta..../ eu nu pot sa zic care e mai tare, ce pot sa zic la la clienti le place la fiecare mai mult masina lui,.,, si aia e ce conteaza la final :)) , oricum ambele sunt work in progres si se pregateste ceva mai extrem pe viitor all the best, Smoke out |
principala idee nu-i sa fac senzatie in expo, cu fete si sa ambalam motoru...
cine pricepe ceva sau vrea sa priceapa a avut ce, restu.. nici nu conteaza proiectele vor continua, din pasiune.. ;) |
1 Attachment(s)
aaaaaaaaaaa
|
sincer niste jante la mabele si e totul rezolvat nu mia trebuie nimic :d... acolo un 9-10 j su un airride si i oabla treaba
|
Quote:
|
Quote:
poate una dintre cele mai tari.... iar finisajele nu tin de mine.. ci de bugetul fiecaruia la vopsit. Fordul daca l-ai vazut dupa ultimul paint facut la MBC era perfect la finisaje. all the best ,Smoke out |
Smoke te rog zimi ce daca mai ai eleronul acela de solenza mi-ai dat tu PM astept raspunsul tau.
|
7 Attachment(s)
inca o tura de finisaje si ceva retusuri,
honda civic eg6, |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning