![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
4 Attachment(s)
asta am facut eu astazi mi a iesit binisor cred eu nu mia crapat pt inceput e ceva;)
|
si cu ce ai acoperit farul ??
|
farul la m acoperit cu scoci din acela de hartie care se foloseste la vopsitorie , la m pus in mai multe randuri<straturi>
|
incearca sa le vopsesti....si fa-le sa se duca spre semnale in coltul de sus...sa nu mai fie asa drepte ;)
|
le am vopsit astazi , dar leam lasat drepte,mie mi se par ca vin mai bine
|
1 Attachment(s)
:D........
|
acceptabile ...mai ai de lucru la ele nu gluma.De ce ai optat pentru "coltul" ala brusc rupt? de ce nu le'ai continuat putin in sus spre semnalizare.Spor la treaba in continuare
|
e ceva mai acceptabil dar una e farul de dacie alta e farul de cielo Ii poti da alta forma
|
e...ma rog...nu sunt terminate...nu am mai apucat sa le termin...dar oricum o sa fac altele...daca observati la partea de far disnpre grila este taiata "pleoapa" si eu vreau sa vina pe far pt ca se vede nasol...asta era un model care mi-a trecut prin minte...si am zis sa-l pun in practica :D
|
pisoiule ....misto....lasa`le pastea pune nisthe kit pe ele si baga`le la finisaj :) ... misto ;)
|
matza ai chef de treaba? trage`mi si mie pleoape ;)
|
@ fiat...au fost si vopsite...dar daca le-ai vedea ai fii de acord cu mine...crede-ma ;)
@ja_rule...facem....facem...dar weekend-ul asta am alte de facut si in scurt timp...de...frigul de afara...si sapt viitoare am probleme cu scoala pe care tre sa le rezolv...cat de cat...deci ramane sa vb incepand de pe 11...sper sa nu fie prea tarziu... :D |
PACAT......mare pacat ca nu este rompolimer si in iasi (inca)...nu stiu ce sa fac....fibra nu am reusit sa gasesc inca.....adik am gasit pe cineva care lucreaza aici,dar stici cum sunt "baetasii" astia.Cand am fost sa ma interesez la el de fibra, s-a lasat cu discutii aprinse despre religie :))...offf...crek am s-o las balta
Un mare SLAUT catre Quick_5hifter....asa m-am gandit si eu sa "bat" fibra pe un model de spuma poliuretanica(ceva poze la my photos - 2 piese mici pt difuzoarele din portiere)...dar dupa cum se vede....nu am fibra....si nici kit-uri din-alea de reparatii la 30 RON nu imi convine sa iau.....asta e..... Din lipsa de fonduri va trebui sa mai astept pana se faci si in Iasi rompolimer...sau pana strang mai multi bani sa ma duc unde este.... |
cine a fost sa cumpere rasina de la rompolimer...DUPA 1 decembrie...cred ca nimeni...haideti sa va spun o chestie "misto" nu ne mai da rasina decat daca avem nush ce aprobare de la nush cine cum ca firma la care lucrezi are un mijloc de transport...etc...in concluzie...adios fibra...nu am gasit pe nimeni la depozit sa intreb dk pot lua de acolo...fara factura...la 2 l cat imi trebuiau mie...ma rog..
|
Quote:
Iar respectiva masina sa indeplineasca niste conditii de transport substante chimice.Stai linistit,daca este asa acum ,orice minune tine 3 zile.;) |
matza facem frate dupa 11 .. nu`i problema ... cu frigu de afara ... dar de revelion vreau sa le am :)
|
ok...o sa-ti las eu un mesaj pe mess si te anunt cand...dar sa vad cum fac...mai am f putina rasina...sper sa ajunga...
|
am si eu o intrebare .... CUM SE FAC MATRITELE LA PLEOAPE ???? (ca sa nu mai iau de fiecare data farul sa il desfac...si ii dau cu schotch etc etc ) ?
|
ce ziceti : as putea sa fac matrita din polistiren....il sculptezi cum vrei si aplici panza peste si apoi te apuci de straturi?...merge sau rasina si celelalte substante vor ataca polistirenu si se va topi? ma gandesc k e mai usor sa sculptezi direct formele in polistiren...
|
eu zic , ca o sa atace polistirenul...dar poti da mai intai un strat de chit...nu gros...subtire...cat sa acopere...
|
ia vezi daca incerci cu chit spunemi si mie ca vreau si eu sa incerc ca poate si chitul inmoaie poliestirenul cred.
|
incerca pe o bucata separata...dar nu cred k inmoaie...si daca pui mai mult intaritor...chiar nu are cand sa-l topeasca...:D
|
Quote:
O solutie ar fi sa tapetezi matrita de polistiren cu ciment folosit la montajul faiantei,etc,mult mai ieftin decit chitul ,si care se prelucreaza usor cu o freza adecvata. |
am incercat si eu pe polistiren si a trebuit sa pun scoch pe el pt ca imediat dupa ce am pus rasina pe el a inceput sa il atace.
|
ms...sunt inca invatacel...:D...ma mai documentez si poate dak o sa am si fonduri o sa ma apuc de treaba...ms inca o data...
|
Pisoi - am ceva de discutat cu tine :) ... trebuie sa vorbim pe mess . diseara dupa ora 22.30 sper sa te gasesc :P
|
1 Attachment(s)
salut all!am facut primele praguri pentru masina mea!ce parere avetzi?
|
sper si eu sa fiu pe mess...:D
surulete...bv...a iesit bine...banuiesc , ca este copiat.. :D dar felicitari pt efort |
de care cobalt sa cumpar? 1% 6% sau 10%
si rasina "E N Y D Y N E D 20 21 61 TA:Rasina ECOLOGICA,ACCELERATA si TIXOTROPIZATA omologata RINA.Recomandata a se folosi pe perioada de iarna" e buna? sau mai bine cumpar EPOXY (am auzit ca e cea mai buna). sper sa pot cumpara de la rompolimer. |
matza mai bine`mi lasi un prv aici .... ca pe mess nu`mi arata offline`urile ;)
|
am sunat la rompolimer si nu vand la persoane fizice, asa ca singura varianta e policolor.
|
eu am mai dat o tura pe la rompolimer...dar..nik...nu vor deloc... nush ce o sa fac...nu mai am rasina deloc... ja_rule daca ai tu niste rasina...e ok... sau dk stii de unde sa faci rost...
|
Quote:
Si nu aveti un var,matusa care are firma si sa ia el?Nu e atit de complicat pina la urma.;) |
dar eu daca ma duc si iau pe firma la care lucrez imi da stiti careva .imi trebuie ceva ?
|
matza o sa ne interesam ce vedem ce putem face ;)
|
Stiu eu un loc unde se vinde rasina fara acte dar e mai scump 10 lei kg.
|
X-Ray-Eyes A explicat bine eu am facut o barca de 5 metri lungime si1,3 metri
latime si poate de aceea as adauga: In nici un caz in apropierea surselor de foc eu am izolat in felul urmator:peste barca pe care am copiat-o am dat un strat de vaslina peste care am dat 1-2 staturi de "fresch foliy"se gaseste la orice alimentara iar de intins bine am fecut din sirma de 5-6 mm un fel de trfalet si am facut la strung citeva role din coda de matura daca esti mai pretentios poti sa faci o sigura rola din metal. Se lucreaza afara in aer liber dar trbuie sa fie afara peste 15grade celsius. nu se fac cantitati mari maxim 1Kg caci se intereste foarte repede Daca sa intarit si e o cantitate mai mare puneti mai departe de locul unde lucrati si nu o lasati nesupravegeata SE POATE AUTO APRINDE! Si poate nu in ultimul rind puza intr straturi adica dupa ce sa intarit primul strat se da al doilea si asa mai departe.Daca ma sun intrebari puneti fara retinere. In incheiare LA MULTI ANI! |
Quote:
|
salut pe toata lumea
am o intrebare; azi am citit primele 10pag din astea 33 si dc scrie deja imi cer scuze. stie cineva in ar sau tm de unde pot cumpara componentele pt fibra? am cateva proiecte pe hartie dar buzunarul nu-mi permite sa imi faca altcineva la masinuta; adica mai bine strc material si invat |
Quote:
Aici : http://www.rompolimer.ro/ ai avea niste raspunsuri daca ai fi citit si restul de pagini. Deocamdata pare sa fie cea mai buna si ieftina marfa de pe piata romaneasca. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning