![]() |
nu chiar orice fata :wink: ....dar multe.. :lol:
|
adik 90 % vrei sa zici NU?
|
da cam asa...sau cam smecherit.si fetele se uita la masina etc intai se uita la ce ai si cine esti...nu toate dar multe...nu mai conteaza daca arati bine ..in ziua de azi..conteaza mai mult portofelu :lol: (parerea mea)
|
5 Attachment(s)
:arrow: Andrada .. Actuala prietena..
Cred ca va ajung :lol: |
mie numi ajung mai vreau :lol:
|
ahgahhah si eu subscriu
@catalin: next time cand se uita una la mine o sa-i flutur cardurile de la BRD :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
da de unde sunt fetele asta ??? din iasi ?? :shock: :shock: daca asa e ma mut acolo sa mor eu
|
Vad k toata lumea se muta la Iasi, ce faceti ma, emigrati toti?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
sunt curios prietena ta stie ca pui poze cu ea pe net???? :)
|
Da..stie ..ce e asa rau sa ma laud cu ea ?? :wink:
|
voi glumiti dar sa stiti ca cam asa arata realitatea... :D poate ca am sa trec si eu pe la vara prin iasi ca am niste prieteni pe acolo.....din aia mai rai.... 8)
|
Veniti in Iasi daca v-ati plictisit de spoilere, amortizoare... :lol: :lol: au aparut primele semne ale sapaturilor de primavara... iti creste inima cand auzi cum ti se onduleaza janta la 80 la ora :cry: . cat despre fete... ori luati copile pana in 18 ani... ori veniti cu portofelul agatzat la lantz :lol: :lol: :lol:
|
Prefer copile pana`n 18 ani :lol:
|
Aiiiii...am fo azi in Mall...Cartman mai avea oleak si avea orgasm :peace: la ce sunt....Cum zicea Sinner...a dat primavara si`n Iashi so spart tzevilee!!!
|
Atractiile Iasului :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=145542#145542 :mrhappy:
|
Ce pacat ca nu se tzine tuning show la Iasi si AfterParty la Singureluuu! :peace:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu fosta de mai devreme ..
|
in curand dau iama la femei asa ca Singurelu mai ia cat mai sunt ca dupa aia le iau eu pe toate :twisted:
|
Re:
Quote:
Cik Cik...Stai Colea La Coadalau....Tu Ejti Om Insurat Cu Casa Si Copilandri...Eu Sunt Tanar, Frumos,Dejtept.....Lasa Tineretu!! :twisted: Sa`si Faca De Cap!!Pan` Atunci Am Fo Declarat \"PIMP\" pe Forum!! :shock: \"Pimp My Ride Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy\"!!!!!!!! Quote:
Nu Este?Facem!!!! Dupa Care After Party Sau After Sex! Cik Acuja Ma Mut La Casa Noua...Adik CHIAR CASA CU CURTE SI CAINE....Shi Cik Mama Pleak Shi Cik \"SA CANTE MUZIIIICA\".....Atzi Intzeles Nu? |
eu unu nu prea am inteles asa de multe :lol: :lol: :lol: mai bine baga niste poze cu ce mai este \"nou\" prin iasi :D
|
Eram prea obosit ca sa scriu ceva clar...Deci.....Ma mut in casa noua acusica(adik la o casa cu fantana,curte,flori,copaci,..asa cum imi place)...si mama pleaca din tzara....Deci va fi un Party......
Si daca nu este Tuning Design in Iasi....facem UNU!!! Ce zici :d |
1 Attachment(s)
Poza cu femeia mea :!:
|
1 Attachment(s)
Alta. :P
|
1 Attachment(s)
Next :arrow:
|
pfuaii.. facem, cum sa nu? acas` la singurelu`.. sora are.. mai facem noi rost de cateva bucati.. si se rezolva ;)
|
Re:
Quote:
Ti`am zis si ti`o mai zic NU TI LUA DI SORMEA CA~TZI UMFLU ROTZILE!!!!!!!!!!! :twisted: Avis pt totzi!!!!:bat: |
ntz ntz.. eu n`am nik cu ea din moment ce nu mi`ai dat nr ei de tel :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
pff singurelu frate .. tuh esti peshte ?? sau un fel de din` ala .. Don Juan .. ? a ?? frate mai lasa si la altziii :)
|
Nu bre....sunt doar Bugur Cristinel-Mitiu(de origine germana)....un tip de nota 10.....plin de viatza...umor si.....dragoste!!!Pot zice...sunt 99 % perfect....nu arat cine stie ce...sunt un pic mai frumos ca dr@Qu :twisted: ...atat..am un amarat de Fiat.....si o viatza.....buna!!! Atat......!
|
Singurelule.... ia zi de party...k aveam d gand sa venim in urm saptamani :)
Dk ne inviti ,venim si noi 2-3 sa admiram atractiile Iasului :D :wink: :peace: |
Stai bre sa :drunk: ma mut in casa noua..si sa plece mama :peace:!!!!!!!!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu actuala si niste prietene care se tin de nebunii !
Pacat ca nu am putut sa le fac poze si in actiune ! (Eu+ele) am vrut sa spun ! :pelvic_th :blowme: :pelvic_th Sa nu spuneti la nimeni ! :oops: 8) |
3 Attachment(s)
Ultima achizitie...
PEACE :peace: |
:peace: :hug: shake it babyyyyyy :pelvic_th :pelvic_th
|
Re:
Quote:
|
Sunt facute cu web camu amice :wink:
PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning