![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar oferte]
are din intamplare cineva o oglinda retrovizoare si nu are ce face cu ea?
|
toate oglinzile sunt retrovizoare... Prin niciuna nu vezi inainte ci doar inapoi...
Care iti trebuie ? Daca ai nevoie de extterioara stanga am eu daca nu ... n-am... |
Quote:
|
Imi doneaza si mie cineva o bara fatza sparta pt E36 ?
Am trosnit masina si pana imi cumpar una noua sa am si eu ceva acolo... Poate sa fie si intraga si dau bani pe ea. Dar nu multi bani ca o folosesc temporar pana imi iau alta in mintile ei... Prefer totusi una sparta ca e mai ieftina... Multumesc |
Quote:
|
Mda... M-am uitat dupa ea si n-ai noroc... Am tinut-o in masina langa trusa de scule. Am vazut ca s-a crapat intre timp. Nu mai e utilizabila... :(
|
Are cineva caseta de directie fara servo, contra cost daca e cazul???..doresc sa o montez pe E30.
Multumesc. |
Quote:
|
ma poate ajuta cineva si pe mine cu niste ceasuri defecte de E36? :oops:
multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de-o sticla de oglinda de stanga daca se loveste cineva, mi-am spart-o cu mana mea chiar acum :D
si mai am nevoie de-un parbriz, il platesc bineinteles sau ne intelegem cu piese cv k saracia e mare rau, au inceput nuntile!! :))) |
Quote:
Nu ne-am inteles... Eu aveam doar sticla... |
Quote:
e vreo 2 milioane si ceva cu tot cu montaj la vama din militari... Daca vrei iti las un nr de contact... |
Donez fete de usi (panouri - trebuie retapitate) pentru coupe.Valabil doar pentru Bucuresti pana duminica.......daca nu se vor arunca
|
copue...sedan?
|
coupe
|
Salut,
Arcuri fata are cineva? |
Quote:
|
Quote:
multam! |
Quote:
|
donez cateva borduri sedan fara airbag
0748628686 / trushk_Vl |
1 Attachment(s)
Cine are conducte de astea servo pe acasa si nu are ce face cu ele rog sa mi dea un pm... nu ma intereseaza daca se doneaza sau vand...le vreau !
|
vreau si eu 2 capace (cel mare de la motor si cel mic de la admisie). de 2.0, 2.3, 2.5, 2.8. eu am 2.5 cel de la motor se potriveste de la oricare nu stiu sigur cel de la admisie dar banuiesc k si acela. ofer 30 de lei dar sa fie in stare buna. multumesc mult! si baiatu cu centurile suna-ma sa ne int sa ti le dau sau ai facut rost de altele? k nu m-ai mai sunat...
|
Quote:
|
Quote:
Salut, Daca o mai ai o vreau eu; a mea este mancata de oxid. |
Quote:
|
salutare!are cineva 2 proiectoare?
|
proiectoare asa pe degeaba nu gasesti tu...are cineva doi rulmenti de presiune d la telescoape fata,ai mei agata in viraje de ma dispera
|
Ok ...eu doar am intrebat ,nu conta putea sa fie unu de un fel ,unu de un fel....tot odata vroiam sa vad daca functioneaza pe firele pe care le am trase,deoarece eu am cuparat masina fara proictoare,daca nu functioneaza nu mai ma chinui si o las fara...:-)
|
Daca doar vrei sa vezi daca functioneaza pe firele trase in primul rand te uiti sa vezi daca ai siguranta buna,aprinzi pozitiile,la unele doar cu pozitiile aprinse merg proiectoarele,si la firele care le ai tu trase pui un bec de 12 v ,au asa am incercat sa vad daca mi buna instalatia mea,cu bec dinala de se pune la ceasurile din bord,e foarte simplu
PS si daca nu iti merge instalatia,cu toate ca nu as crede ,e foarte sumplu sa tragi de la baterie un fir in habitaclu,pui un buton sa intrerupa curentul pe el,si mergi cu el mai departe la proiectoare,si celalalt fir de la proiectoare il legi la masa la caroserie,chiar e foarte usor sa iti pui proiectoare,si daca vrei sa fi si mai smecher mai pui si o siguanta de 10 cred ca pe fir,nu te descuraja .Bafta. |
Quote:
|
bafta
|
dau la sch volan in trei spite fara ciupituri etc....e fara airbag .....dau la sch pt proiectoare sau arcuri
|
Quote:
Am aruncat-o... N-a vrut-o nimeni. De fapt era de 4 pistoane... scuze... Bad post. se poate sterge. |
vreau si eu 2 capace (cel mare de la motor si cel mic de la admisie). de 2.0, 2.3, 2.5, 2.8. eu am 2.5 cel de la motor se potriveste de la oricare nu stiu sigur cel de la admisie dar banuiesc k si acela. ofer 30 de lei dar sa fie in stare buna. multumesc mult! si baiatu cu centurile suna-ma sa ne int sa ti le dau sau ai facut rost de altele? k nu m-ai mai sunat...
|
ce capac vrei ? cel de plastic pe care scrie BMW sau cel din zamac care vine sub cel de plastic ? ( capacul chiulasei )
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning