![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
:lol: Asa cred si eu :lol: Trebuie neaparat sa umblu la muzica... Deci...pana la Craciun mai e... :lol:
|
Asa deci...nu ma minte gandul meu :)). Pai ce sa zic...asteptam cu placere noile surprize
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa dau drumu la manele in masina cand fac curat duminica dupa-masa. Sa se auda tare sa stie vecinii cine e bossu :lol::lol::lol:
Nu ma. Pe fata am boxele stock si pe spate niste panarame Pionner de se aud ca radio-ul lu` bunicu :lol: |
Quote:
|
asa e :lol: o panarama :lol:
|
Very nice,inca un pas inainte.Felicitari !
|
Mersi !
|
1 Attachment(s)
Am primit si o surpriza azi din partea colegilor de la Logan Club Craiova , Diploma pentru Unic si Cel mai extravagant interior (de logan) :lol:
|
Foarte frumoase scaunele8)
|
foarte frumos masina...:shock::shock:
|
2 Attachment(s)
Multumesc !
+ De toamna... + winter style :lol: |
Quote:
Imi plac farurile..si abia astept sa o trantesti iar:X |
Badboy scrie pe ea ... i'ar schimba mult aspectu
|
Da, asta e urmatorul pas inainte de toate, plange dupa bad boy...
|
Pff perfect .
Ai grija de ea la iarna |
inca nu sunt decis...fibra...sau tabla ... ? :rolleyes2
|
Fibra.Rezista mai mult si daca nu ai bani sa o vopsesti chiar atunci,nu iti rugineste.Eu o am din tabla si mi'a ruginit toata prelungirea cu toate ca am dat cu grund , finisat cu kit apoi colant peste toata capota.
O voi schimba cu alta capota la primavara EDIT : https://www.youtube.com/watch?v=_0YVxqDbzzg ca sa te lamuresti |
deasta imi era frica sa il fac cu tabla...unde e sudura iese rugina... :???:
|
Quote:
|
@equinox filmuletu de care zici tu e postat de mine 2 randuri inapoi
|
una e forta la un impact frontal si alta e forta bratelor care ciocnesc prelungirea intr un copac,filmul ala nu reprezinta cu adevarat un test de rezistenta al fibrei de sticla.
|
si unghiu ala la roti nu il faci si tu?
|
Quote:
eu inca incerc sa imi dau seama, de ce ai vrea ca masina ta sa arate ca si cum ar fi intrat la apa si i-ar fi ramas capota mare? |
Un raspuns prea inteligent nu iti pot da,dar tot ce iti pot spune e ca badboyu chiar imi place ...foarte mult.depinde si de modelu de masina.nu la oricare vine ok,nu toate sunt facute ca la carte...exemplu e chiar capota mea...e prea ondulat badboyu si zici ca e cielo.
Voi schimba capota cu una de gsi si apoi voi achizitiona o grila de la rieger cu pleoape care da grav pe F. In fine am lungit'o mult pe topicul colegului asa ca revin la masinuta lui.datorita locului mare din mijloc,un badboy(dau exemplu badboyul de pe KYS) este mai mult decat binevenit,ba chiar daca i'ai scos semnu de Golan,arata urat fara...PAREREA MEA |
Quote:
Pe topicul de la Ghetto Tuning exista pe undeva si niste poze cu un golf 4 care a fost implicat intr-un accident frontal unde capota s-a indoit efectiv iar badboy-ul nu avea nimic. Stefi, fibra si nimic mai mult :-) |
Quote:
Imi place bad boy-ul pe logan, dar urasc bad boy pe E39 :lol: |
Quote:
ai facut geometria dupa ce ai pus suspensia ? |
Da, am facut tot ce trebuie, cu ea lasata stau perfect drepte, cu ea ridicata se inclina putin. Sincer nu ma deranjaza
|
Quote:
|
Quote:
On. Cand montezi scaunele stefi? |
cand o sa se faca mai cald, sau cand prind loc intr-o hala/garaj in care sa fie putin mai cald ca afara :lol: , cel mai probabil la primavara :lol:
|
Quote:
|
Quote:
poate sa scoata scaunele din masina sa intre in casa cu ele , sa le faca schimbarea, si dupa doar sa le monteze :D |
exact, trebuie sa iau sinele d epe scaunele originale si sa le pun pe astea, nu dureaza chiar asa mult dar e cam nasol sa urci si sa cobori cu scaunele :lol:
|
Quote:
|
Salut tuturor.
RideTheRiddle sa il fii vazut pe Fane pe centru cum trecea cu golanul si se uitau fetele !!!!! Asa este Fane? Cu ochii la ele era sa dai peste mine ca de ,eram cu Fiatul si nici nu m-ai observat. Ai grija de masinuta Fane , mai ales ca vine iarna. Sa ne auzim cu bine . Voi sta cu ochii pe topic. |
1 Attachment(s)
Teaser
|
nu i`au inghetat cracii don'soarei pe canceru asta ? :lol::lol:
te ai uitat pana acum la scut asa de curiozitate? :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning