![]() |
Re: b 39 tdh
Quote:
** sa ma corecteze cineva daca am gresit. |
cocktail...nu e nimic,se intampla :)
si...cati cai are tdh-ul pana la urma ?? |
peste 200 presupun
|
nu mai presupuneti.
|
eu stiam ceva de 340
|
Quote:
|
:)) ii bine atunci mai are inca putin si poate sa se compare cu gtr 2009 de la nissan :))))))
|
e asa greu sa va uitati cati cati are un motor F7P ?
|
cum le stii tu pe toate ca un tanar
|
tip si eu putin dupa ajutor ! Intrati si la thread-ul meu sa ma ajutati cu ceva
|
Quote:
|
Quote:
|
aoleu !!
pai mai bine ne spune proprietarul,macar cu aproximatie,daca nu stie exact :D eu unul sunt curios rau... |
ba ne lasi ca am auzit de tine nu esti chiar asa cum vrei sa pari
|
de ce nu va abtineti...pt ce va certati ??
va zic eu...degeaba !! mai bine nu intrebam de hp... |
=))))))) =))))))))))))) sgm-u asta
|
Domn. Tdh tare Dacia,e nervoasa :D, pacat ca e de vanzare,speram ca posibilul cumparator sa aibe grija de ea la fel cum a'ti avut dvs. Bafta si numai bine.
|
nu vezi mah k nu vrea sa o cumpere nimeni...... cred k o sa ajunga in curand la REMAT.....
|
probabil daca ai da mai multe informatii despre masina ai avea potentiali cumparatori...
am intrebat si eu cati cai putere are,sper ca nu sunt prea curios... |
Pai eu presupun ca ar avea intre 130 si 150 cp.E pacat sa ajunga la remat :(,Tdh-ul este de pastrat.
|
Quote:
eu unu asa as face..... sau as pune mana pe telefon .......... k nu ma doare mana sa formez un nr d telefon |
triple ca alea tale jumatate albe jumatate rosii se gasesc in buc??daca da,unde si la ce pret??
|
Sunt unicate si se vand cu tot cu masina.
|
Quote:
pt suma de 350 euro primesti : una bucata caroserie dacia B39 TDH completa(stoc) fara motor, cutie, si ceasurile din bord.... |
rollcage-ul se da separat?
|
Quote:
deci ca sa imi dau seama cati cai are masina trebuie sa citesc 29 de pagini la rand...nu era mai simplu sa imi spui tu un numar format din maxim 3 cifre...? greu al naibii... |
poate sa fie chiar din 4 cifre
comozilor mai si cititi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si pana la urma daca joc eu NFS care e problema ??
si voi puteti sa va jucati orice...nu zice nimeni nimic. chestia e ca e mai simplu sa intrebi cati cai are masinuta,daca nu vrei sa citesti atata... dacie cu hp din 4 cifre nu cred ca va exista vreodata pe planeta pamant... poate ceva de genul 100.5 =)) |
Quote:
|
Felicitari pentru prestatia de la Braila..inca odata a fost o Dacie care a facut un BMW:-)
S-au tinut bine Daciile din DRT,ne-a facut placere sa va vedem:-) P.S. Sunt cel care te-a intrebat daca ii faci plinul:-) |
1 Attachment(s)
Si un filmulet de la mine,cand te intorceai dupa victoria cu BMW-ul;):-)
|
de care BMW ?? :>
am si eu o curiozitate,cam cat costa omologarea pt un motor ? de exemplu daca am o dacia de 1.4 si vreau sa ii pun de exemplu un...1.6 16v de 100 si ceva de cai. (stiu ca foarte mult conteaza diferenta de putere) |
si marmota impartea ciocolata la spectatori
|
bv morcov pt azi...s-a miscat bine tdh-u...felicitari
|
baaaaaaaaaaaa..... e de vanzare TDH-ul 350 euro.... 0724.125.025 0766.397.923 dar e de vanzare stoc. fara motor fara cutie, ramane doar sistemul de deschidere al usii, jante in 3 prezoane....etc mai multe detalii la telefon
|
3 Attachment(s)
asa a inceput istoria TDH-ului....... iar in curand o sa vina sfarsitul ei......
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning