![]() |
Re: Masina mea...
cipig60, frate daca aveam o mentalitate mai "necoapta" probabil raspundeam la treaba cu papagal de mai devreme, dar atata timp cat omu` nu ma cunoaste, nu stie cine sunt, ce stiu , ce gandesc si asa, eu pot sa fiu super tare in tuning si el sa nu stie, sau pot sa fiu un "papagal" , el tot nu ar avea de unde sa stie.... Fratilor , inainte sa dati cu insulte, cunoasteti omu` despre care vreti sa vorbiti...Mai e cineva care m-a luat peste picior, si m-a sictirit si nu mai scriu pe forumu` respectiv, probabil asa o sa se intample si aici, ca pana la urma, daca vreau sa mi modific masina, mi-o modific intreband in alta parte, daca aici cand pui o intrebare esti direct catalogat "papagal"....
cipig60 multumesc pentru ajutor.... bafta la cat mai multe curse castigate...ce pot sa zic.... paulMIG daca va intalniti, dati un bazz ceva... ca vin si eu, chiar asa numa de fantezie |
Foarte frumos si corradoul tau cipig60! L-am vazut si eu in seara asta :doh: . Sa-l stapnesti sanatos si fara incidente :zombie: Am vazut ca e parcat acolo si din cate am citit ai ceva probleme la el... oricum se rezolva, Bafta mai departe :wink:
|
Lexani nici un semn de viata, ce mai invarti? mai mergi la saloane auto in tari straine:))? Daca iesim weekendu asta ai putea sa apari si tu...
|
Sa sti Paul ca a-s veni deoarece vad ca au mai aparut ceva masini misto la noi pe forum. A-s fi mers la Detroit daca a-s fi avut ceva cash...:mrhappy: (am fost acuma 3 ani si am vazut niste chestii chiar misto care la noi in EU nu prea vezi). Oricum eu acuma sunt in asteptare cu taxa asta nenorocita sa vad daca merita sa-mi aduc ceva de dincolo dar dupa cate vad se trag astia pe fese si raman si eu cu gura cascata ca nu dau o gramada de bani pentru o masina de 15 ani vechime. Oricum eu stiu ce inseamna masini vechi care trebuie sa bagi bani in continu in ele ca sa fie intr-o stare relativ buna (ex. ursuletzul care l-am avut). De aceea tot respectul ptr baietii cu corrado care vad ca sunt intr-o stare buna cel putin estetic!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca mergi constant cu 200km chiar e tare
|
Quote:
|
4500 ture face
|
Quote:
|
cate rpm face maxxim
|
Quote:
|
vin mah si io unde mergeti voi:D
|
BAIETI,o sa fie foarte interesanta cursa cu BMW-ul.A fost cipat.:oops::oops::oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha Ha cat a costat cip-ul?
|
Quote:
da, mi-am luat un cip, a fost vreo 100 de euro cu totu`... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120221547415 ce sa zic... acum mi se pare ca e nebuna rau masina...senzatii tari - cel putin pentru mine ...:D dar am o mica problema... am observat ca daca tin masina mult timp la ralanti - se supraincalzeste motoru` - sau cel putin asa zice computeru` de bord... am vorbit cu ala de unde am luat cipu` si zice ca e de vina masina :rolleyes2... cipi, tu ai zis ca re pricepi in cipuri, ai mai auzit de asa ceva? |
Normal ar fi sa se incalzeasca in ture mari cel putin asa am patit eu la o masina dupa ce am cipato.O sa il intreb pe Aldea[mecanicul meu] el se pricepe
|
Quote:
|
Quote:
Dar carnatul de unde am luat cipul a zis ca asa ceva nu e normal si ca e de vina masina mea - ca nu e de la cip. Si eu le-am zis, ba voi sunteti nebuni? Cum dreaq sa fie masina cand inainte nu mi-a facut niciodata asa?! Eu am mai luat odata un cip de la ei, pt un 530D, 218 PS si nu am avut nici o treaba...chiar am pus cipu` cand a fost caldura nebuna de vara trecuta... Nu are buton de on off cipu`... dar e fffff simplu de montat/demontat. |
Stiu ca nu are buton dar poti monta unul in masina.oricum ma i speriat putin cu figura asta.
|
2 Attachment(s)
Uite ce motor mic am si cum arata masina azi
|
Quote:
sunt la bucuresti acum, si ... am mers cu cipu` pus. nu s-a intamplat nimic... doar la ralanti se supra-incalzeste motorul...:???: |
am filmat putin cand am mers pe autostrada cu masina... :D
http://www.hi5.com/friend/video/disp...nerId=41819275 si aici... cum i-am dat 260 km/h la un 530D stock... cand "ma intreceam" cu un lamborghini.. http://hi5.com/friend/video/7652146-...2Fh--view-html |
Meatloaf ;))
LP640-u era cu numere de RO? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa ca sa stiti in ce stadiu sant
|
foarte foarte misto video cu 535
|
In curand o sa prezint si eu masina mea aici.Cea din NFS bineinteles
|
hai Cipi........ cand e gata? :D
|
ce i bartolomeus, te mananca??:))
|
:lol: ...............................
|
vreau sa stiu daca l mananca.... nu de alta da ultima` oara l-a mancat ... de a plecat fara mine... :((((( sper sa nu ma uite...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning