![]() |
Re: ACCIDENTE
Fără cadavre, te rog.
|
Azi-noapte a avut loc un accident mortal la intrare in orasul Dragasani jud. Valcea.
Am trecut abia azi-dimineata pe la locul accidentului in drum spre serviciu, din ce am aflat au fost implicate 2 masini: 1 bmw si 1 renault laguna, cei din renault 2 copii!!!! El avea 19 ea 18 si din pacate s-au lovit de un copac, au murit, masina era facuta armonica, infasurata de un copac, cel din bmw a scapt cu viata, acum este la spital. Renault-ul avea acul blocat la 140 km/h. Odihneasca-se in pace!!!! O Tragedie!!! Condoleante familiilor!!!! Nu am putut sa fac poze, deoarece am ramas inmarmurit de starea masinii!!! Nu am vazut niciodata un asemenea accident, pur si simplu era un morman de fiare!!! |
stie cineva ceva de accidentul petrecut pe DN1 de astazi? sa petrecut la 300m in fata noastra cand mergeam spre buc
|
Quote:
de aia nu am mai postat... erau supra "REALISTE" :D |
o masina SIGURA! https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1316
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Car:
Audi A8 Description: High speed crash resulted in the A8 splitting in half. Location: Romania |
nu ai mai multe poze?
|
nu cred ca is mai multe poze! sursa e wreckedexotics nu? (dupa descriere) oricum e urat!
|
Quote:
da, sunt de pe wreckedexotics.com |
1 Attachment(s)
Car:
Volkswagon Golf Description: Crashed into a horse at very high speed. Location: Romania |
Si Golf e exotica???
Nici A8 nu prea e dar.... Poate se referea la cal. |
nu stiu ce sa spun dar majoritatea accidentelor se datoreaza neatentiei si in general vitezei
|
Quote:
|
azi dimineata la ora 4:30-5 a avut loc un accident de motor la intersectia strazilor agricultori cu theodor sperantia motociclistul din cate spun martorii se pare ca ar fi fost baut mai era si cu prietena lui in spate ea nu a patit nimic,el a ajuns la spital. mersu pe o roata dauneaza
|
Ce urmeaza sa va arat a mai fost postat la pagina cu nr 18.
Accidentul misterios la secunda 57 De ce postez din nou?!...nu inteleg cum la secunda 56-57 apare de nicaieri inca un camion. Analizati si voi:?::?::?: |
o fii vreo artera din aia sa intrii sub pasaj.. altceva nu-mi dau seama sa fie..
|
exista 2 explicatii plauzibile.
1) camionul 1 (cel care il vedem) nu se asigura corespunzator cand vrea sa schimbe banda, trece de pe 2 pe 1, pe banda 1 aflandu-se un alt camion, camionul 2, pe care il loveste, il impinge in perete, unde se loveste de un parapet sau ceva ricoseaza zbang bung, si se vede ce iese. 2) careva s-o plictisit si o facut ceva editare video(camionu se loveste de parapet, ricoseaza, si acolo e un moment mort parca, in care el baga cumva si celalalt camion.. |
voi nu ati patit sa vina unul cu o duba sau camion in spatele vostru foarte aproape si va "impinga", dupa aceea sa va depaseasca? Ei....asa a fost si aici, si cand a vrut sa intre in depasire, a agatat camionul din fata., care, fiind si mai mic, nu se vedea in prima instanta pe video.
|
Explicatia mea: se vede o poarta sau iesire ... sau un tunel (cum vreti voi) pe perete... camionul nu a aparut pur si simplu, ci a iesit de acolo. De aceea este lovit pe partea stanga-fata. Se si vede cum este tras afara din acel tunel can este lovit.
|
am asistat si eu la un accident, dar care din fericire nu s-a soldat cu victime:
am plecat de la semafor pe sens unic cu 2 benzi, eu in banda din dreapta iar in fata mea un golf5 de bucuresti nervos tare rau...dupa 100m a venit o intersectie mica in dreapta cu trecere de pietoni, pe partea stanga un opel corsa se pregatea sa faca dreapta pe acea straduta chiar la trecerea de pietoni, golful a bagat viteza sa depaseasca pe partea drepta, avand viteza golful, undeva la 70 la ora, nu a mai putut evita opelul si l-a lovit in aripa dreapta fata facandu-si loc inainte....dar pe trecere era un pieton angajat care a fost lovit de golf, din fericire femeia nu a avut nimic, a fost strearsa, destul de bine ca au sarit plasele in aer cu cumparaturile iar ea a fost impinsa intr-o parte pe jos....caz fericit nu a avut nimik, m-am dus eu si am ridicat-o de jos, femeia era socata.... vreau sa spun ca e senzatie destul de ciudata, am vazut parca cu incetinitorul toata scena...foarte ciudat... |
in ultimele 2 saptamani am vazut 2 accidente de motor + masina evitate in ultima clipa
unul pe centura chiar la krting. cum te duci spre dn1 lumea era la coada si mai era o banda la care se lucreza (pe aici venind un passat cu viteza el nu era vinovat cu nimic mergea pe banda lui si din sens opus vine un smecher cu motor ca altfel nu am cum sa ii zic care nu se mai asigura daca mai vine cineva si de pe a 2 banda cea in lucru si se baga noroc ca nu a avut viteza si a pus frana ca altfel il facea praf passatul motociclistul a cazut. si a 2 intamplare la piata chal de gaul sau cum se scrie mm-ei opresc la semafor brusc ca sa pus rosu si unu cu motoru venea tare din spate pe piata cubica un inconstient knd ma vazut ca m.am oprit omu a vrut sa ma ocoleasca dar a derapat si a cazut bine ca nu mi.a lovit masina !! motociclistii sunt ceva de speriat si tot ei fac zarva ca nu sunt respectati in trafic dar cand nu ii vezi in oglinda si in urmatoarele 5 sec trec pe langa astha a cui vina mai e ?? |
a ta ca nu te uiti mai in oglinda. nu zice nimeni sa te uiti in oglinda cand mergi drept, dar daca faci stanga sau dreapta nu te costa nimic sa arunci o privire pret de o secunda.
Sau cand te bagi intr-o intersectie, te uiti in dreapta, in stanga, in fata, in dreapta in stanga pana treci, nu ca boul o data in stanga, o data in dreapta si cox... Si te rog, cand vrei, te iau cu minte la o tura, merg perfect legal sa vezi ce aventuri o sa avem, si de cat respect o sa avem parte. |
Traficul din Ro nu prea e obisnuit cu motoare si nici nu o sa fie prea curand. Adevarul e ca unii motociclisti sunt inconstienti, fac slalom la viteze mari printre masini si nu ai timp sa-i vezi. Nu ii critic ca si mie imi plac motoarele mult, dar e foarte periculos mai ales pentru ei.
|
Quote:
nu am nevoie sa ma inveti t ce sa fac intr.o intersectie ;) da cei cu motoarele sunt mari dobitoci. vrei sa zici ca tu nu faci nici un slalom la viteza prin orash ? mers pe o roata ?? toti motociclisti fac astha pt ca nu se pot abtine ei cred ca totu li se cu vine da nu e asa eu nu am vazut nici un motor sa mearga regulamentar si nu cred ca o sa vad vreodata |
toti fac asta? inclusiv cei cu cb500, choppere, enduro, etc? Chiar vreau sa vad un chopper cum se da pe o roata. Ti-a zis tie un motociclist ca totul i se cuvine sau ai tras tu concluzia asta?
Iti recomand sa citesti codul rutier in care o sa descoperi probabil neplacut surprins faptul ca pe o banda de mers pot merge mai multe vehicule. asta inseamna ca daca la semafor un motociclist trece printre masini o face perfect legal. daca are loc bine, daca nu sta si asteapta. Sunt sigur ca la vara nu o sa iti convina ca cei cu motoare sa iasa pe strada cu masina. Probabil ai face de 2 ori mai mult pana acasa. Cum ar fi sa zic ca si tu esti dobitoc pentru ca era sa ma loveasca pe mine altu aseara? Ti se pare normal? Mersul cu motocicleta nu ar mai fi asa periculos daca lumea s-ar asigura mai bine la schimbarea directiei de mers sau in intersectii. Sa fim seriosi putin, nu toti inconstientii merg cu peste 100 in oras deci timp sa ii vezi este, dar majoritatea merg pe principiu: am timp sa treaca si poate sa ma ocoleasca sau sa puna frana. |
nu m.am referit cand la semafor intra printre mi se pare si normal sa se duca pt ca nu au dc astepta si m.am referit la mersu pe roata la motoarele de viteza care in buc sunt o gramada da sa vina daca sthii pe unde sa o iei nu faci 3242 ore pana aksa ;) si m.am referit ca se baga prin masini la viteza mari ;) si numai dati vina pe lume !! de ex intr.o dimineata la 4 era un motociclist baut care sa ridicat pe o roata si a cazut cine e vinovat tot noi ??? ca nu l.am invatat sa mearga pe o roata??
|
Nu. el e vinovat. dar ce vina au alti motocilsti ca ala era baut si s-a ridicat pe o roata? Atata timp cat idiotu nu a facut si alte victime nu vad care e problema ta. Zi mersi ca nu era cu masina ca atunci era o problema mai mare.
Ok, iti repet. si pe mine era sa ma faca ieri praf (eram cu masina) unu cu un bmw, numere de bulgaria, care a trecut pe rosu. Acum trebuie sa spun ca toti cei care au bmw sunt idioti? Incearca sa nu mai generalizezi, ca pari foarte inversunat si ti-am aratat de ce. Stii si tu ca nu exista padure fara uscaciuni, iar cand vine vb de motociclisti sunt destui, dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel. |
eu nu am vazut nici un motociclist sa mearga cum trebuie ! ! !
|
Uite-te mai bine atunci...
|
ma uit degeaba;))
|
Sunt motociclisti care merg perfect si nu sufera aiurea prin oras, dar normal, ca si conservarii, exista si d-asta cu ochelari de soare d&g si tricou gigolo italiano care alearga prin oras sa impresioneze fetele.
|
nu stiu daca a mai fost pus.. cert este ca s-a intamplat in Qatar acum cateva luni..
http://mindcrap.com/media/406/Qatar_traffic_collision/ |
macar o ramas lambo-u intreg :P
|
|
La cati oameni erau nu se gaseau 2 extintoare atunci cand era focul inca mic?
daca va uitati toti si filmati normal ca mor oamenii..cine stie cum erau in viata si au murit arsi de vii... Asa oameni nu am mai vazut.. Cat despre soferul la passat nu am ce sa zic...ca el au tot fost si au murit..si vor mai fii.. |
nu stiu chiar cat de teribilist a fost cel din golf. adica stim ca asa exagereaza jurnalistii (mai ales cei de la protv). dupa cum scrie si in stire, sunt sigur ca cel din masina pe care o depasea a tras de volan spre el. eu unul am patit de multe ori asa ceva si pe autostrada si pe drum national. acum, poate si el s-a speriat cam mult, dar e si normal pana la urma la viteza aia. primul reflex cam e sa tragi de volan, apoi sa franezi.
|
daca ascultati zice cineva acolo ca nu au fost lasati sa intervina cand focul era mai mic.nici nu ma mira faptul ca se intampla atatea accidente.la ce drumuri avem si la ce masini avem, iar acum ca sunt si soferi cu "permise de Arges".
daca faci un drum de la cluj la bucuresti de exemplu vezi cel putin 3 tentative de accidente grave. |
Pai un extintor e 60ron,nu a scos nimeni ca se consuma si nu are de unde sa isi recupereze banii..viata a 2 oameni a stat ori in cei 60 ron ori in prostia lor..
Cum adica a zis cineva sa nu stinga? Adica cine si a permis sa vorbeaca in numele a 2 vieti? care poate ca daca focul era stins,scapau doar cu rani grave.. Si eu cred ca a fost o sicanare intre soferi si ala care defapt a avut si el jumate din vina,a continuat sa mearga,cand la 1 metru langa el a fost o mare bubuitura,si cand probabil s-a uitat in oglinda,a vazut un morman de fiare...e klar ca e si el vinovat,altfel numai fugea...oprea sa dea o mana de ajutor. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning