![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
mersi,
te-am vazut ieri pe calea bucuresti pe la 17.... frumoasa masina :-) |
Quote:
|
Stie cineva un sudor, tinichigiu bun ?
multumesc |
Quote:
|
da, da-mi nr lui. sper ca lucreaza bine chiar daca lucreaza "ieftin". e o operatiune mai migaloasa.
|
Poti sa de duci si in noua la La bell te duci in spate de tot la vopsitorie si discuti cu omu.daca vrei pot sa ti las si un nr de tel.Mie fi a facut treaba buna si ieftin
|
Quote:
|
kdyalex, me_maxis dati-mi un nr de telefon.
|
Moldo 0746426479 (ii spui baiatu cu 206 cu barile) Te poti duce pana acolo sa i spui despre ce e vorba.Pana nu vede nu poate sa ti zica un pret concret.
|
stiti careva un loc unde sableaza si se vopseste electrostatic??
|
Te intereseaza neaparat in Brasov?
|
Quote:
|
Cumpar 4 cauciucuri 195/55/15 sau 205/50/15.toate 4 pereche sau chiar si 2 cate 2.de iarna daca se poate.Tavi 0753402160.Multumesc anticipat
p.s:cei de la dezmembrari au preturi exagerat de mari pentru pingelele avute la vanzare iar de pe internet nu cumpar fara sa vad produsul in sine.o zi frumoasa |
Quote:
|
Quote:
|
Re Caut..
Salut! Stie cineva cum sta treaba cu motoarele de Bmw ?! Am si eu niste probleme cu distributia .Astept un raspun ! :D
|
stie cineva cum pot sau unde pot sa duc la extreme un 1,9 td abl binenteles low buget si fara sa imi sara internele in gura ...:oops:
deja am dat debit de motorina din pompa,umblat tija actuator,anulat egr,evacuare directa,filtru sport si montat intercooler...sint mai mult decit multumit,dar:twisted: |
Alta turbina, modificari in pompa + cap hidraulic mai mare si cam atata ce poti face la un td. Ceas de boost ai montat?
|
Quote:
cit despre pompa am auzit ca pot face un swap cu una de AAB sau de GTD...idei sint,vroiam un creier care sa isi bata capul:lol: ceas am avut dar l-am dat jos,cred ca nu e bun dasi l-am cumparat de nou VDO... imi arata 14 bar:shock: ceea ce nu cred! |
Nu e neaparat nevoie de 2 turbine. Una si buna e suficienta. In legatura cu ceas-ul sigur nu erau gradatiile in PSI (pounds per square inch)? Adica 14 psi inseamna aproximativ 0.9-1bar. Nu cred ca este nevoie sa schimbi pompa; cateva modificari in ceea actuala si un cap hidraulic mai mare sunt suficiente.
|
Ce depozite de anvelope SH stiti in Brasov ?
|
Stiti cumva unde gasesc si eu un service care se pricepe la evacuari(tobe esapament)?trebuie sa imi schimb downpipe-ul cu cel original ... posibil sa fie nevoie si de o mica modificare.
|
STELCO calea bucuresti la dl Costas sau la fabrica in lunca cilnicului preturi ok!:woowoo:
|
Preturile practicate la Cipriot sunt ceva mai mari decat in Lunca Calnicului.
|
+1 Paul
Recomand Lunca calnicului |
La Stelco pe Calea Bucuresti ,nu stia ce este ala downpipe...si au spus ca ei nu se baga la demontat ,ei monteaza doar produsele lor,mi se pare de kk.
|
Nu stiu ce tot lauda uni am fost si eu o data sa mi pun o toba sport si la fel mi a zis.
|
1 Attachment(s)
Pentru lucrari mai "custom" ii recomand si pe cei din Sacele. Pe principala sunt, mai jos de biserica pe stanga. Mi-a facut o evacuare cu iesire laterala prin prag si nu o comentat nimica. Cipriot-ul cred ca ma injura la ce am vrut eu sa fac.
|
Cipriotu ala e nebun. Pe zi ce trece pierde clienti.
Recomand si eu pe cei din Sacele. Pentru un simplu tips cipriotul mi-a cerut 280 lei. In Sacele l-am facut cu 100 si ceva de lei. |
Am nevoie de../ Caut..tinichigiu
caut si eu un tinichigiu bun si mai ieftin ( rugina pe usa jos si la prag in spate )
Stie cineva? mers |
Unde pot gasi sa fac tubulatura cu tot cu coturi pentru o admisie sport vw bora 1.6 16v
|
Cum se numesc cei din Sacele care se pricep la evacuari? se pricep sa sudeze niste colectori din fonta??
|
Fonta nu e cel mai bun material de sudat din pacate :rolleyes2 adica o sa sudezi,tine o vreme sudura si crapa langa :rolleyes2
|
Unde gasesc un magazin de baterii auto mai ieftine in Bv?
|
Recomand Rombat. Harmanului spre triaj dupa pod pe stanga dupa reprezentanta Opel.
CENTRUL ROMBAT BRAŞOV SC GENAMAG SRL Braşov, jud. Braşov Str. Hărmanului 49Y Tel./fax.: 0268-334.438 / 0268-334.748 E-mail : [email protected] www.genamag.ro |
Quote:
|
Poti sa mergi cu toba ta linistit. Iti iei ce model vrei si ei ti-o monteaza.
|
Stie cineva e deschis maine la fancourier?
|
Este. Au program scurt sambata. De ridicat poti sa ridici. Nu stiu daca la ei pleaca masini sambata ca sa trimiti, dar ma indoiesc.
|
Ma interesa sa trimit un colet.Am sa dau un telefon inainte.Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning