![]() |
Re: E36 - Inca un cabrio...
Nu ai emotii pentru bandourile alea?
Ti le-au furat vreodata? |
4 Attachment(s)
Quote:
....daca vrea cineva sa-ti faca rau iti face oricum asa ca....sper sa nu am dusmani, iar daca sunt si din astia, sper sa aiba caracter si sa imi spuna ce nemultumiri au fata de persoana mea si sa nu se razbune pe masina.......;).....iar daca nu au sange in canalizare, asta e .... eu tot ala sunt si imi au altele :lol::lol::lol: .....si ceva poze cu primii ghiocei....:oops: |
UKS in forma maxima
|
Quote:
|
man frumoasa masina nu am apucat nici o data sa iti zic... pacat cu incidentu ala dar vad ca a iesit bine bafta in continuare :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
asa asa:D desi din pacate s-a intros iarna din nou mult nu mai este oricum,sa vina vremea buna sa mai facem una alta...
spor la treaba si eventual daca mai ai nevoie de gume am 205 45 si 215 45 2-2bucati bune |
Quote:
ms. ms. ...gume ar fi nevoie si pe spate, dar vara asta cred ca o trec cu alea vechi, care nu sunt prea stralucite, dar mai merg. Daca o sa pot sa imi iau si pe spate ar fi super, dar intai vreau sa imi fac interiorul ...pe fata era nevoie de ceva reparatii la directie asa ca mi-am luat tot nou sa stiu o treaba...:lol:...spatele zice mecanicul ca e Ok, dar mie mi se pare ca se aude ceva (poate nu e ceva in regula in porbagaj) daca reusesc sa imi schimb si pe spate tot ar fi minunat, apoi gume cat se poate de bune...geometrie si o vreme buna nu mai am treaba cu mecanica...;) |
De obicei, daca auzi ceva prin portbagaj, te gandesti la flansele amortizoarelor....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.....sa vina vara.....:lol:....avem parbriz nou;)......aroape gata jantele....imi trebuie 2 suruburi ptr ele, daca are cineva as fi recunoscator (contra cost bineinteles).....
|
Quote:
Poate o sa le vad pe viu la "meeting" :) |
Quote:
|
Quote:
Arată foarte bine, o să arate și mai bine pe mașină. Baftă în continuare. |
Quote:
Offff, ce bine le-a vopsit auriu vopsitorul ....sunt vopsite de tine:lol::lol::lol:...sau ma rog de cand erau la tine......acum doar polish si nichelat suruburile (colegul buzzy 17 de pe forum);) |
o splendoare masinuta asta a ta !
|
2 Attachment(s)
gata directia, roatele sus......sosit capacelele BBS (dator la colegul RD-Woo de pe forum), dar nu le pun inca fiindca mi-a incoltit alta idee :D si sper sa se materializeze....
.....si 2 poze facute la interval de o saptamana in acelasi loc |
Quote:
Imi place mult faza asta cu pozele facute in acelasi loc :D |
Quote:
....am rezolvat atunci cu suruburile....ms de pont;) (mi-am luat 10 sa am...:lol: ) |
1 Attachment(s)
|
asa cabriolet sa tot vezi man... felicitari a iesit bini di tat :twisted:
|
3 Attachment(s)
...ms de aprecieri....;)
edi astept telefonul ala intro dupamasa dupa ce se opreste ploaia asta:lol: ne pregatim de un nou look...:oops:.....urmeaza si proiectoarele galbene ( am avut un set si l-am vandut)....acum caut:lol: |
spor la treaba Claudiu iasa BOMBA!
|
Quote:
|
dada , buna treaba ! astept sa vad cum arata pe masina si sa ma apuc si eu de ale mele >:)
|
da, sticle galbene "OEM" ca sa zic asa...:lol:....cred ca fara angel, cu toate ca inelele sunt specifice BMW si imi plac....as incerca unele galben OEM dar nu as da banii pe ele pana nu vad cum dau pe masina...:lol:....in sfarsit vad eu ce iese....
|
lasa cerculetele , punele asa ca o sa arate mult mai bine :) in rest bine sanatos ? nu am mai vorbit de mult :))
|
Quote:
|
Quote:
|
asa , si sa nu uiti si de proiectoare ;)) cum le gasesti tu pe toate :>
|
Vor veni si proiectoarele .. :lol: un pic de rabdare 8)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
....incet....incet....:lol:
|
Quote:
|
proiectoarele le-ai mai facut ? sunt curios cum dau pe masina :)
|
acum trebuie sa vina proiectoare galbene...inca un set de xenoane de 3000k si ptr faruri.....
|
Quote:
:D eu am 3000 k si pe faruri vad pe orice vreme. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning