![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sambata sper sa fac o poza cum trebuie, dupa ce montez suspensia.
|
Quote:
|
arata bine cu ET-ul asta.
:) zici ca merge zilnic pe la McDonald's. |
...ce ET au jantele, nu mai stiu daca ai spus atunci, parca numai cu J-ul te-ai laudat...:-)
lipseste dulaul din peisaj :D... i-ai facut de petrecanie?...sau are alt domiciliu? |
Arată bine.Spor la treabă în continuare.
|
Quote:
|
Quote:
Era si dulaul, cat timp faceam poze el tragea de mine ca abea intrasem in curte. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si sa vi cu ea asa la meeting? :D:D:D:D |
Quote:
|
fa masina la culoare macar ca ai parte de ea 3-4 luni si ale vrei sa fi ca golful 3 cu bara neagra ? :cry:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Bara ajunge doar marti :sad: pana una alta am echilibrat toate rotile, maine sper sa pun suspensia si rotile pe ea.
Poza si un filmulet cum se pune 215/45/17 pe 10J https://youtu.be/xvsPvu0JjUk |
unde le-ai echilibrat? gata, stiu dupa poza, la uniflor in deva.
:) |
5 Attachment(s)
Astazi s-a montat suspensia si sunt dezamagit, se pare ca imi trebuiesc distantiere pe fata pentru ca atinge in telescopul de reglabila deci caut distantiere de 5mm sau 10mm si eventual prezoane pentru ele. M-am mai ales cu o lista de piese de comandat, racorduri frane, discuri fata dintre care unul e crapat ( veche problema ) si bucse de telescop spate.
|
Mamaaa ce frumos ii sta cu noiile incaltari ....dar pe spate nu iti freaca la drum ???, pare cam la limita , iar la hopuri ....
|
ce fain ca nu trebe sa umbli la aripi, ca mine...:sad:, nu sunt trase nu???
PS: are un prieten distantiere de 1cm, dar nu imi raspunde la telefon...cand dau de el iti trimit un mesaj daca le mai are si pretul si nr lui de tel. ....;) |
Quote:
Dar pe spate nu trebuia pus reglajul sus, ca daca il pui jos nu mai poti sa reglezi :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
astea sunt distantierele....
|
Ce volan ai pe masina? Pe ce categorie de E36 s-a pus?Am si eu unul la fel, acum l-am luat sa il montez.Am inteles ca sa pui pe M sedan e adevarat?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nu am pus in calcul cel mai frumos cadou care puteam sa i-l fac, un garaj care e dat deja la proiect. Sa mai zica cineva ca nu o iubesc si ca vreau sa o vand :silenced: |
1 Attachment(s)
Usor trecem peste toate...
|
hai pregateste 2.5-ul ca eu azi l-am scos am facut 4 km cu el :D
|
Quote:
:lol: si eu am sentimentul ca odata voi castiga la loto....dar ptr asta trebuie sa si pun bilete....:D...asa cred...
placutele alea sunt cumva spaniole? ca seamana cu ce mi-am pus si eu...dupa ambalajul ala... si imi cam scartaie pe fata cand folosesc frana PS: e aproape rezolvata treaba aia...am vb cu omul la tel si cred ca maine va fi gata (asa mi-a zis);) |
Sunt de la Federal Mogul, la fel si bucsele si pivotii. Din cate stiu firma mama e americana. Nu castig eu la loto, ma multumesc cu o tura cand o gat :D
|
4 Attachment(s)
Intre timp am facut rost de un set de distantiere de 6mm. Le-am pus pe masina si tot freaca, am vazut ca freaca si cu jantele de tabla ceea ce NU E NORMAL. Am pus niste poze sa va uitati sa-mi ziceti poate nu e montat bine telescopul cu arc :rolleyes2 Maine sun si la importator.
|
poate e dj. :) nu ai cum sa montezi gresit un amortizor ca se poate monta doar intr-un singur fel.
|
E foarte normal sa iti atinga la genul asta de suspensie... nu e nimic montat gresit, iti trebuiesc disctantieri de 1.5 sau 2 cm.. (atinge in piulita de reglaj & arcul de comfort)
|
Quote:
|
Iti faci distantiere pt toate daca jantele pe fata vor iesii mai mult decat cele de pe spate, pt ca se vede extrem de urat, de centrat nu cred ca ar fi problema, sunt atatea persoane care merg cu distantieri si nu se plang
Am vazut ca ai niste jante cu et 33 ~ tu trebuie sa iti fac distantiere de 13" mm sa ajungi pe la et 20 (asta in cazul in care janta e de 8) |
Am sunat la importator si au spus ca daca vreau pot sa imi trimita o suspensie fata sport nereglabila si diferenta de bani.
Daca pun distantiere de 13mm nu mai are pe ce sa stea roata decat in prezoane, apoi trebuie sa pun si pe spate, apoi sa trag de aripi.. nu e prea in interesul meu. |
deci nu merg reglabile deloc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning