Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

xxdadixx 07-03-12 20:34

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

Quote:

Originally Posted by quze (Post 4919547)
Le fac si pe alea in vreo fabrica pe la noi ?

Nu dar mi-am comandat eu una de plastic pana la urma, nu am gasit nimic oem fara crapaturi, gauri sau alte defecte... :x

xxdadixx 08-03-12 18:44

4 Attachment(s)
Sambata sper sa fac o poza cum trebuie, dupa ce montez suspensia.

adi_mao 08-03-12 19:00

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4921508)

sus cu rotile ca sunt frumoase si a venit si primavara :)

ondin 08-03-12 19:00

arata bine cu ET-ul asta.
:)
zici ca merge zilnic pe la McDonald's.

21UKS 08-03-12 20:00

...ce ET au jantele, nu mai stiu daca ai spus atunci, parca numai cu J-ul te-ai laudat...:-)

lipseste dulaul din peisaj :D... i-ai facut de petrecanie?...sau are alt domiciliu?

DariusAlexandru 08-03-12 20:03

Arată bine.Spor la treabă în continuare.

NoAngels 08-03-12 21:44

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4921665)
...ce ET au jantele, nu mai stiu daca ai spus atunci, parca numai cu J-ul te-ai laudat...:-)

lipseste dulaul din peisaj :D... i-ai facut de petrecanie?...sau are alt domiciliu?

L`a dat pe Patrocle la schimb cu bara m :lol:

xxdadixx 08-03-12 21:59

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4921665)

Au ET41 spate si ET33 fata :D
Era si dulaul, cat timp faceam poze el tragea de mine ca abea intrasem in curte.
Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4921543)
sus cu rotile ca sunt frumoase si a venit si primavara :)

Mersi, aici sunt inca -7 grade dimineata.
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4921546)
arata bine cu ET-ul asta.
zici ca merge zilnic pe la McDonald's.

Nu mai mergem la Mc Donald pana nu vad "copilul" pus pe picioare :D
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 4921670)
Arată bine.Spor la treabă în continuare.

Mersi.
Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 4921882)
L`a dat pe Patrocle la schimb cu bara m :lol:

Bara M ajunge maine:!: Ma tot gandesc sa o vopsesc acum sau sa o las pana la anul cand sper sa vopsesc toata masina?

RIcKO 08-03-12 22:01

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4921927)
Au ET41 spate si ET33 fata :D
Era si dulaul, cat timp faceam poze el tragea de mine ca abea intrasem in curte.

Mersi, aici sunt inca -7 grade dimineata.

Nu mai mergem la Mc Donald pana nu vad "copilul" pus pe picioare :D

Mersi.

Bara M ajunge maine:!: Ma tot gandesc sa o vopsesc acum sau sa o las pana la anul cand sper sa vopsesc toata masina?

Si sa vi cu ea asa la meeting? :D:D:D:D

xxdadixx 08-03-12 22:04

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4921932)
Si sa vi cu ea asa la meeting? :D:D:D:D

Pun un stiker cu :!:Work In Progress:!: pe ea 8)

BMnWA 09-03-12 00:26

fa masina la culoare macar ca ai parte de ea 3-4 luni si ale vrei sa fi ca golful 3 cu bara neagra ? :cry:

Kedy 09-03-12 08:27

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4921508)

Ce bine arata my friend abia astept sa vad cum vine cu suspensia

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4921927)

macar argintie poti sa o faci sa nu ai treaba cu baetii cu stroboscoape pe pavilion

xxdadixx 09-03-12 19:30

1 Attachment(s)
Bara ajunge doar marti :sad: pana una alta am echilibrat toate rotile, maine sper sa pun suspensia si rotile pe ea.
Poza si un filmulet cum se pune 215/45/17 pe 10J
https://youtu.be/xvsPvu0JjUk

ondin 09-03-12 19:38

unde le-ai echilibrat? gata, stiu dupa poza, la uniflor in deva.

xxdadixx 10-03-12 17:08

5 Attachment(s)
Astazi s-a montat suspensia si sunt dezamagit, se pare ca imi trebuiesc distantiere pe fata pentru ca atinge in telescopul de reglabila deci caut distantiere de 5mm sau 10mm si eventual prezoane pentru ele. M-am mai ales cu o lista de piese de comandat, racorduri frane, discuri fata dintre care unul e crapat ( veche problema ) si bucse de telescop spate.

RIcKO 10-03-12 17:17

Mamaaa ce frumos ii sta cu noiile incaltari ....dar pe spate nu iti freaca la drum ???, pare cam la limita , iar la hopuri ....

21UKS 10-03-12 17:22

ce fain ca nu trebe sa umbli la aripi, ca mine...:sad:, nu sunt trase nu???

PS: are un prieten distantiere de 1cm, dar nu imi raspunde la telefon...cand dau de el iti trimit un mesaj daca le mai are si pretul si nr lui de tel. ....;)

bodyspeed 10-03-12 17:32

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4924388)
Astazi s-a montat suspensia si sunt dezamagit, se pare ca imi trebuiesc distantiere pe fata pentru ca atinge in telescopul de reglabila deci caut distantiere de 5mm sau 10mm si eventual prezoane pentru ele. M-am mai ales cu o lista de piese de comandat, racorduri frane, discuri fata dintre care unul e crapat ( veche problema ) si bucse de telescop spate.

Arata bine cu "roatele" montate 8) , super, merita mai multe poze :-)
Dar pe spate nu trebuia pus reglajul sus, ca daca il pui jos nu mai poti sa reglezi :rolleyes2

crysty.bobok 10-03-12 18:28

Quote:

Aceeași problemă am avut-o și eu și am luat distanțiere de 5mm, ți-am lăsat un Pm de unde poți să comanzi unele noi, ieftine și rapid!

Kedy 10-03-12 18:30

Quote:

Senzatie arata my friend ;) ma apuc sa pun bani deoparte :-P

xxdadixx 10-03-12 21:29

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4924407)
Mamaaa ce frumos ii sta cu noiile incaltari ....dar pe spate nu iti freaca la drum ???, pare cam la limita , iar la hopuri ....

Mersi, inca nu am testat-o ca nu am asigurare :D, iar de reglat nu am reglat-o inca, e pusa sa fie.
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4924416)
ce fain ca nu trebe sa umbli la aripi, ca mine...:sad:, nu sunt trase nu???

PS: are un prieten distantiere de 1cm, dar nu imi raspunde la telefon...cand dau de el iti trimit un mesaj daca le mai are si pretul si nr lui de tel. ....;)

Nu sunt trase, sunt ET41. Probabil o sa le roluiesc putin asta dupa ce vad ce si cum freaca.
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4924437)
Arata bine cu "roatele" montate 8) , super, merita mai multe poze :-)
Dar pe spate nu trebuia pus reglajul sus, ca daca il pui jos nu mai poti sa reglezi :rolleyes2

Deci trebuiau puse invers arcurile pe spate?
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4924526)
Aceeași problemă am avut-o și eu și am luat distanțiere de 5mm, ți-am lăsat un Pm de unde poți să comanzi unele noi, ieftine și rapid!

Multumesc de link, deocamdata nu mai am nici bani de gaz :lol:
Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4924530)
Senzatie arata my friend ;) ma apuc sa pun bani deoparte :-P

Fix 6035 euro m-a ajuns pana acum, fiecare banut contorizat, azi cand i-am dat o cheie dupa aproape 4 luni am uitat de toate. Cum sa o vand? :paper:

bodyspeed 11-03-12 07:28

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4924895)
Mersi, inca nu am testat-o ca nu am asigurare :D, iar de reglat nu am reglat-o inca, e pusa sa fie.

Nu sunt trase, sunt ET41. Probabil o sa le roluiesc putin asta dupa ce vad ce si cum freaca.

Deci trebuiau puse invers arcurile pe spate?

Eu am pus reglajul sus, asa mi-a zis si mecanicul cu care am pus suspensia, si baiatul de la care am luat-o, ca sa poti regla , daca pui jos reglajul nu poti regla de loc cu cheia respectiva. Eu zic ca la urma sa pui distantiere si pe spate si pe fata, sa roluiesti un pic aripile ,

21UKS 13-03-12 12:45

8 Attachment(s)
astea sunt distantierele....

florineluspr 13-03-12 12:59

Ce volan ai pe masina? Pe ce categorie de E36 s-a pus?Am si eu unul la fel, acum l-am luat sa il montez.Am inteles ca sa pui pe M sedan e adevarat?

xxdadixx 13-03-12 18:49

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4929556)
astea sunt distantierele....

Le-as lua mai mult pentru prezoane :D, cine stie ce apare pana ajung eu acasa. Acum sunt falit, urgentele sunt discurile fata si placutele ( un disc e fisurat in 2 locuri ) mai am un pivot sarit :shock:, si o bucsa dusa. Amenda ~600 de lei cu discuri noi, 2 pivoti si 2 bucse fara montaj. Probabil o mai lungesc o luna pana sa-i iau distantierele...
Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4929578)
Ce volan ai pe masina? Pe ce categorie de E36 s-a pus?Am si eu unul la fel, acum l-am luat sa il montez.Am inteles ca sa pui pe M sedan e adevarat?

Eu il am de pe masina veche care a fost un E36 sedan, nu era M3 masina :D dar volanul cu chestiile alea de prins e de M, a avut cusaturile in culorile M, eu l-am retapitat cu pielea aia gaurita si am pastrat si culorile la cusaturi. Mie imi place modelul. Cred ca s-a pus si pe serie 8 si mai cred ca e primul volan de M cu airbag.

mihayruncanu 14-03-12 08:27

Quote:

Si cu jante de aliaj atinge in arcuri pe fata ?

ondin 14-03-12 09:49

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4924895)

Fix 6035 euro m-a ajuns pana acum, fiecare banut contorizat, azi cand i-am dat o cheie dupa aproape 4 luni am uitat de toate. Cum sa o vand? :paper:

boala grea ai tu.

xxdadixx 14-03-12 14:56

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4930930)
Si cu jante de aliaj atinge in arcuri pe fata ?

Am doar un set de jante de aliaj, cele noi care nu merg, celalalt set de jante e de tabla pentru iarna si cu jantele de tabla nu atinge.
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4931063)
boala grea ai tu.

Mie-mi spui... Cand ma gandesc ce ma asteapta, bucse, pivoti, discuri cu placute, montat, distantiere, prezoane mai lungi apoi poate trebuie inele de centrare la distantiere, Inca vreo 200 de euro toata distractia, apoi asigurare si intr-un final sa mai ramana si de benzina macar pana la E36 meeting. Ramane sa-i fac un bilant mai amanuntit la un an de cand e la mine.
Nu am pus in calcul cel mai frumos cadou care puteam sa i-l fac, un garaj care e dat deja la proiect. Sa mai zica cineva ca nu o iubesc si ca vreau sa o vand :silenced:

xxdadixx 20-03-12 22:44

1 Attachment(s)
Usor trecem peste toate...

BMnWA 21-03-12 00:05

hai pregateste 2.5-ul ca eu azi l-am scos am facut 4 km cu el :D

ondin 21-03-12 13:57

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4942290)
Usor trecem peste toate...

poate castigi la loto sau la vrei sa fi miliardar, un coleg de al meu a castigat zilele trecute 50.000 lei, deci se poate.

21UKS 21-03-12 15:08

:lol: si eu am sentimentul ca odata voi castiga la loto....dar ptr asta trebuie sa si pun bilete....:D...asa cred...
placutele alea sunt cumva spaniole? ca seamana cu ce mi-am pus si eu...dupa ambalajul ala... si imi cam scartaie pe fata cand folosesc frana

PS: e aproape rezolvata treaba aia...am vb cu omul la tel si cred ca maine va fi gata (asa mi-a zis);)

xxdadixx 21-03-12 18:00

Sunt de la Federal Mogul, la fel si bucsele si pivotii. Din cate stiu firma mama e americana. Nu castig eu la loto, ma multumesc cu o tura cand o gat :D

xxdadixx 30-03-12 18:49

4 Attachment(s)
Intre timp am facut rost de un set de distantiere de 6mm. Le-am pus pe masina si tot freaca, am vazut ca freaca si cu jantele de tabla ceea ce NU E NORMAL. Am pus niste poze sa va uitati sa-mi ziceti poate nu e montat bine telescopul cu arc :rolleyes2 Maine sun si la importator.

ondin 30-03-12 19:14

poate e dj. :) nu ai cum sa montezi gresit un amortizor ca se poate monta doar intr-un singur fel.

sprinter 31-03-12 01:40

E foarte normal sa iti atinga la genul asta de suspensie... nu e nimic montat gresit, iti trebuiesc disctantieri de 1.5 sau 2 cm.. (atinge in piulita de reglaj & arcul de comfort)

xxdadixx 31-03-12 01:42

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4958225)
E foarte normal sa iti atinga la genul asta de suspensie... nu e nimic montat gresit, iti trebuiesc disctantieri de 1.5 sau 2 cm.. (atinge in piulita de reglaj & arcul de comfort)

Si ce ma fac cu centratul si probabil se vede urat roata din fata mai iesita?

sprinter 31-03-12 02:20

Iti faci distantiere pt toate daca jantele pe fata vor iesii mai mult decat cele de pe spate, pt ca se vede extrem de urat, de centrat nu cred ca ar fi problema, sunt atatea persoane care merg cu distantieri si nu se plang
Am vazut ca ai niste jante cu et 33 ~ tu trebuie sa iti fac distantiere de 13" mm sa ajungi pe la et 20 (asta in cazul in care janta e de 8)

xxdadixx 31-03-12 19:39

Am sunat la importator si au spus ca daca vreau pot sa imi trimita o suspensie fata sport nereglabila si diferenta de bani.
Daca pun distantiere de 13mm nu mai are pe ce sa stea roata decat in prezoane, apoi trebuie sa pun si pe spate, apoi sa trag de aripi.. nu e prea in interesul meu.

ondin 31-03-12 19:48

deci nu merg reglabile deloc?

All times are GMT +2. The time now is 15:32.

- Copyright 2026 4Tuning