Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

Marius_FTU 09-05-12 12:43

Re: VW Golf MKII - Car Audio

Lasa ca e bine si asa ! Poate intr-un final.. toate energiile astea se vor transforma in ambitie cu spirit competitional.

Black[Angel] 09-05-12 13:09

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5016176)
nu imi place sa ma bag peste altii "mai priceputi ca mine" dar rabla mea de honda pe langa ca era un wall de strada care si canta fata de acel wall a lui blak, eu aveam doar 1 amp si doar 6 baterii, el avea 2 amp si putin mai multe baterii.
deci nu iti vad frustrarea

Daca imi aduc eu bine aminte in 2009 Ciprian aka blak a dat scorul de 157,8 db(neoficial in garaj unde erau mai multe persoane prezente care pot confirma) cu un singur amplificator iar in competitie am vazut cu totii scorul de 156.3 db in conditiile in care amplificatorele intrau in protectie cum se depaseau 10 unitati din player(din 30 unitati)
Iar daca stam putin sa ne gandim suntem in 2012(au trecut 3 ani) si scorurile sunt cam la fel... deci evolutia nu prea a existat in Romania.
Iar in locul tau eu nu as mai invoca scuze caci la fel ca si Marius_FTU nici eu nu am auzit masina ta cintand vreodata.

ReLLaXX 09-05-12 13:15

Quote:

Originally Posted by stefbor (Post 5016100)
taran cu bani... ehh se stie masina facuta de Dorin Stoenescu si continuata in acelasi garaj ca duba aia. are rost sa zic si ca a fost clientul lui Dragu Ciprian aka Blak ? nu! stie toata lumea. intradevar alta masina(BMW E39) alte difuzoare(GZ care acum am inteles ca sunt la ugod), dar vorbeam de tarani cu bani si cu masini facute de "ingineri de sunet (croitorese, tzatze, pictori, "lemnari" si altele)".

Si cum e cu scoru de pe honda de 156,5 oficial? Cladiu Seuleanu sti ceva de 157,8?? PE TICO ?? ACELEASI SCULE ?? a scazut scorul prin simpla schimbare a masinii sau a instalatorului ? AI FOST ACOLO!! 157,8...

Ampliful meu DD SS2 ce mai face? A zis ca ii e dor de mine. Il astept in weekend la CORA.

Stefan Borbely.

P.S. din pantelimon va zic: NU SE STERGE POSTUL.
P.P.S. La care Cora se face CNCA ??

Eu zic sa lasi tonul ceva mai moderat, ca-ti lipsesc o seama de detalii.Tico-ul a dat cu UN singur Z2 LV un 157.8 @ 72 Hz NEOFICIAL, iar cu doua amplificatoare a dat acel 156.3 OFICIAL. Eh, Honda a dat cu un singur Z2 LV un 156.9 @ 41 Hz NEOFICIAL si 156.5 @ 42 Hz, OFICIAL. Fara port pe o parte (asta penalizeaza sistemul cu cel putin 1.5-2 db), fara atatea bacterii, fara atatea cablaje, fara structura metalica si fara 72 Hz. Desi toate astea sunt amanunte care, asa cum am spus recent, nu conteaza in fata scorului. :)

Insa diferenta majora intre Honda si Tico a fost ca in Honda au intrat aparate cumparate si achitate, pe cand in Tico au intrat aparate imprumutate cu promisiune de achizitie, folosite, stricate, date inapoi, si suplimentate cu 2-3 amplifuri si subwoofere imprumutate, vandute si neplatite (adica furate), respectiv cele doua DD S2-uri (SKR si Seal) + bonusuri. Asta, de fapt, este marea diferenta, dincolo de cei 0.2 db pe care i-a avut Honda in plus, oficial.

Nu stiu din ce locatie geografica ceri tu sa nu ti se stearga posturile, dar ele or sa fie sterse (si nu numai) atunci cand e cazul.

PS: Iti rezolvi problema cu SS2-ul ala in privat, cum e de bun simt, nu aici. Ala este alt amplificator "imprumutat" de la mine, care fara sa fie platit a ajuns in alte maini. E si asta un detaliu irelevant, desigur.

ReLLaXX 09-05-12 13:21

Quote:

Originally Posted by Black[Angel] (Post 5016220)
Daca imi aduc eu bine aminte in 2009 Ciprian aka black a dat scorul de 157,8 db(neoficial in garaj unde erau mai multe persoane prezente care pot confirma) cu un singur amplificator iar in competitie am vazut cu totii scorul de 156.3 db in conditiile in care amplificatorele intrau in protectie cum se depaseau 10 unitati din player(din 30 unitati)
Iar daca stam putin sa ne gandim suntem in 2012(au trecut 3 ani) si scorurile sunt cam la fel... deci evolutia nu prea a existat in Romania.
Iar in locul tau eu nu as mai invoca scuze caci la fel ca si Marius_FTU nici eu nu am auzit masina ta cintand vreodata.

Cel mai bun scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 157.7 - Basic (Adrian), iar al doilea scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 156.5 - Roli (Honda). Restul e Can Can.

Ca tu si Marius_FTU nu ati auzit Honda, e una. Mult mai multi oameni au auzit-o cantand la mai toate etapele, mai putin la Finala, unde a mers chiar putin. Ghinionul voastru? :)

ReLLaXX 09-05-12 13:29

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 5016191)
Lasa ca e bine si asa ! Poate intr-un final.. toate energiile astea se vor transforma in ambitie cu spirit competitional.

Asta ar fi cel mai bun lucru. ;)

Black[Angel] 09-05-12 13:32

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5016232)
Cel mai bun scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 157.7 - Basic (Adrian), iar al doilea scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 156.5 - Roli (Honda). Restul e Can Can.

Ca tu si Marius_FTU nu ati auzit Honda, e una. Mult mai multi oameni oameni au auzit-o cantand la mai toate etapele, mai putin la Finala, unde a mers chiar putin. Ghinionul voastru? :)

In aceeasi idee blak ar trebui sa fie al 3-lea scor din Romania cu acel 156.3(doar ca acum 2 ani si ceva).Bineinteles ca mai conteaza si cind a-ti inceput contorizarea si pe cine vreti sa luati in calcul!
Intradevar probabil ca avem ghinion...o asteptam sa vedem cum va suna in noua configuratie.

ReLLaXX 09-05-12 13:36

Quote:

Originally Posted by Black[Angel] (Post 5016250)
In aceeasi idee blak ar trebui sa fie al 3-lea scor din Romania cu acel 156.3(doar ca acum 2 ani si ceva).Bineinteles ca mai conteaza si cind a-ti inceput contorizarea si pe cine vreti sa luati in calcul!
Intradevar probabil ca avem ghinion...o asteptam sa vedem cum va suna in noua configuratie.

Daca vrei tu, Black e al treilea. :)

Black[Angel] 09-05-12 13:40

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

Pai nu este ca asa vreau eu, dar acesta este ADEVARUL. Si nu vreau sa te simti jignit in vreun fel dar tu sustii ca esti corect si ca doar rezultatul conteaza deci trebuia sa-l fi pus si pe el in top caci indiferent de ce divergente a-ti avut voi (sau mai aveti) este meritul lui.

Marius_FTU 09-05-12 13:49

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5016232)

Ca tu si Marius_FTU nu ati auzit Honda, e una. Mult mai multi oameni au auzit-o cantand la mai toate etapele, mai putin la Finala, unde a mers chiar putin. Ghinionul voastru? :)

Nu tin sa-ti raspund in contradictoriu in mod dedicat, dar la Brasov n-a cantat... daca nici in finala n-a cantat .. nu stiu n-am fost dar te cred pe cuvant. Chiar mi-a parut rau ca n-am auzit-o pt ca se vedea un proiect maret pe geam..
Cat despre acest blak.. ca ar fi el sau altcineva.. trebuie mentionat acolo nu? Pana la urma in orice gen de competitie se mentioneaza top 3, nu top 2. Macar cel oficial, daca doar ala conteaza. Banuiesc ca nu s-a ridicat doar la nivel de can can, nu?

ludo_ludovic2003 09-05-12 14:30

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 5016285)
Nu tin sa-ti raspund in contradictoriu in mod dedicat, dar la Brasov n-a cantat... daca nici in finala n-a cantat .. ?

a cantat bmw-ul ugo si la brasov si la finala in bucuresti ;)

dar ai fost la brasov ?

roli 09-05-12 14:36

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5016316)

dar ai fost la brasov ?

intradevar a cantat putin la brasov dar cand a cantat, a cantat cel mai tare pana in momentul de fata.:twisted:

cred ca sunt destui care au ascultat/auzit masina

acuma am si eu o intrebare

Sa zic asa aia mai mari dc nu se leaga de masinile celorlalti sa bage de vina, dc o fac mereu aia sa zic mai mici?

Marius_FTU 09-05-12 14:56

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5016316)

dar ai fost la brasov ?

Era vb de honda, nu de bmw, iar eu cand ma refer la o masina care canta, ma refer sa cante cum canta bmw-ul, cate juma de ora, o ora sau mai mult.
Da, am fost la Brasov, (in calitate de spectator am venit numai sa vad pt ca imi face placere sa vad sa studiez alte masini) d-asta nici nu m-am pronuntat de alte etape, pentru ca evit sa vb din auzite oricata incredere as avea in anumite persoane.
roli.. sunt mic in segmentul asta, nu te contrazic, ma asteptam sa se mentioneze ceva de genul asta, dar cu chestia asta se fac 2 lucruri care nu le inteleg: 1. Ce legatura are ca sunt "mic"? si 2. De ce ai tinut sa arunci cu noroi catre alt competitor? Care intre noi fie vorba.. stie mai multe decat noi doi la un loc... si inca vreo cativa.
Nu e corect, nici normal sa faci asta... si pana la urma .. mergand pe ideea lui Relaxx, (care nici el nu stie sigur daca pana la urma conteaza doar scorul sau si alte detalii gen frecvente, scule) ai scor oficial mai bun decat blak, deci don't worry, be happy :)

ReLLaXX 09-05-12 15:02

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 5016346)
Nu e corect, nici normal sa faci asta... si pana la urma .. mergand pe ideea lui Relaxx, (care nici el nu stie sigur daca pana la urma conteaza doar scorul sau si alte detalii gen frecvente, scule)

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5016224)
Fara port pe o parte (asta penalizeaza sistemul cu cel putin 1.5-2 db), fara atatea bacterii, fara atatea cablaje, fara structura metalica si fara 72 Hz. Desi toate astea sunt amanunte care, asa cum am spus recent, nu conteaza in fata scorului. :)

Esti rau intentionat accidental sau intentionat?

ReLLaXX 09-05-12 15:06

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 5016346)
Era vb de honda, nu de bmw, iar eu cand ma refer la o masina care canta, ma refer sa cante cum canta bmw-ul, cate juma de ora, o ora sau mai mult.

Din cate stiu eu pana cum in tara s-a facut o singura masina capabila SA CANTE tare, de dimineata pana seara, non stop. Si nu e nici una din cele prinse in discutie. ;)

Marius_FTU 09-05-12 15:08

Pai scuze dar dupa logica mea zici ca nu conteaza detaliile dar cu toate astea le mentionezi... ai postat 2 paragrafe de detalii "neimportante" avand ca si concluzie ideea ca nu conteaza detaliile... eu asa inteleg dupa mintea mea..

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Eu zic sa lasi tonul ceva mai moderat, ca-ti lipsesc o seama de detalii.Tico-ul a dat cu UN singur Z2 LV un 157.8 @ 72 Hz NEOFICIAL, iar cu doua amplificatoare a dat acel 156.3 OFICIAL. Eh, Honda a dat cu un singur Z2 LV un 156.9 @ 41 Hz NEOFICIAL si 156.5 @ 42 Hz, OFICIAL. Fara port pe o parte (asta penalizeaza sistemul cu cel putin 1.5-2 db), fara atatea bacterii, fara atatea cablaje, fara structura metalica si fara 72 Hz. Desi toate astea sunt amanunte care, asa cum am spus recent, nu conteaza in fata scorului.

Insa diferenta majora intre Honda si Tico a fost ca in Honda au intrat aparate cumparate si achitate, pe cand in Tico au intrat aparate imprumutate cu promisiune de achizitie, folosite, stricate, date inapoi, si suplimentate cu 2-3 amplifuri si subwoofere imprumutate, vandute si neplatite (adica furate), respectiv cele doua DD S2-uri (SKR si Seal) + bonusuri. Asta, de fapt, este marea diferenta, dincolo de cei 0.2 db pe care i-a avut Honda in plus, oficial.

ReLLaXX 09-05-12 15:13

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 5016358)
Pai scuze dar dupa logica mea zici ca nu conteaza detaliile dar cu toate astea le mentionezi... ai postat 2 paragrafe de detalii "neimportante" avand ca si concluzie ideea ca nu conteaza detaliile... eu asa inteleg dupa mintea mea..

Hai ca acum o dai in diverse. :lol: Ma rog, tu n-ai pierdut nimic, asa ca ti-e tot una, cel putin la al doilea paragraf. Si da, alea sunt detalii care conteaza. Nu tehnice, dar conteaza, mai ales pentru cei implicati. Pentru cei de pe margine, probabil ca-i tot una. Poti sa cumperi multe in domeniul Car Audio. Inclusiv performante. Omenie, obraz si bun simt, nu. Si unii oameni n-au legatura cu acesti termeni. Nu stiu cat conteaza pentru tine, dar pentru mine conteaza. Putem sa o lasam asa, mi-e tot una.

Cat despre primul paragraf, sunt scoruri si conditii de masurare, ia la final am trecut ceva, inclusiv cu BOLD a doua oara. Nu stiu ce intelegi tu dupa mintea ta. :) E posibil sa nu poti sa intelegi, dar asta nu inseamna ca nu m-am exprimat eu suficient de clar. ;)

Marius-MSC 09-05-12 15:24

Bai baieti,lumea aceasta mica numita car-audio pe care sunt sigur ca toti de aici o apreciem,nu o sa se ridice niciodata la lumea aceea a tuningului,din simplu motiv ca noi in loc sa fim uniti,si sa lasam bisericutele astea la o parte,ne atacam cu orice ocazie.

E pur si simplu parerea mea,eu unul vin la orice competie,ma doare drept in cot(a se citi "fund") de cine e reprezentata,vin pur si simplu pentru voi,pentru masinile voastre si pentru a impartasi pasiunea asta mica de care "suferim" toti.Ganditi-va daca nu ar exista nici un pic din ce exista acu(ma refer la "dusmania" asta) unde s-ar putea ajunge,nu am mai vorbi de un singur scor oficial bun in Romania (Cel mai bun scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 157.7 - Basic (Adrian)(Adrian) ),am vorbi poate de N scoruri oficiale si in Romania si peste hotare.Exista atat de mult potential de a face treaba la oricare dintre voi,obtineti rezultate extraordinare,dar repet daca am fi uniti,ar sta cu totul altfel treaba.Repet:E SIMPLA MEA PARERE!Numai bine,sper sa va reveniti si sa lasi certurile astea care nu ajuta la absolut nimic.

IM 09-05-12 15:30

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5016355)
Din cate stiu eu pana cum in tara s-a facut o singura masina capabila SA CANTE tare, de dimineata pana seara, non stop. Si nu e nici una din cele prinse in discutie. ;)

Asa este... a fost un BMW E28, galben GZ, este pe youtube :-))

IM 09-05-12 15:38

Quote:

Originally Posted by Marius-MSC (Post 5016370)
Bai baieti,lumea aceasta mica numita car-audio pe care sunt sigur ca toti de aici o apreciem,nu o sa se ridice niciodata la lumea aceea a tuningului,din simplu motiv ca noi in loc sa fim uniti,si sa lasam bisericutele astea la o parte,ne atacam cu orice ocazie.

E pur si simplu parerea mea,eu unul vin la orice competie,ma doare drept in cot(a se citi "fund") de cine e reprezentata,vin pur si simplu pentru voi,pentru masinile voastre si pentru a impartasi pasiunea asta mica de care "suferim" toti.Ganditi-va daca nu ar exista nici un pic din ce exista acu(ma refer la "dusmania" asta) unde s-ar putea ajunge,nu am mai vorbi de un singur scor oficial bun in Romania (Cel mai bun scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 157.7 - Basic (Adrian)(Adrian) ),am vorbi poate de N scoruri oficiale si in Romania si peste hotare.Exista atat de mult potential de a face treaba la oricare dintre voi,obtineti rezultate extraordinare,dar repet daca am fi uniti,ar sta cu totul altfel treaba.Repet:E SIMPLA MEA PARERE!Numai bine,sper sa va reveniti si sa lasi certurile astea care nu ajuta la absolut nimic.

Bine spus!
Oficial in Romania 160dB este scorul de doborat si 162,8dB neoficial. Cum, cu ce masina, ce sistem, de unde si de ce.... nu mai conteaza - cel putin pentru mine! Detalii pentru cei care doresc informatii le ofer cu mare placere la urmatoarele evenimente.
Am reprezentat Romania si o voi reprezenta in continuare in Finalele Europene EMMA cu oricine doreste sa faca parte din echipa - pe noi a fost scris ROMANIA si atat!!!!!
Cea mai mare satisfactie am avut-o acolo, concurand impotriva elitei in car-audio din Europa!

ReLLaXX 09-05-12 15:39

Quote:

Originally Posted by IM (Post 5016375)
Asa este... a fost un BMW E28, galben GZ, este pe youtube :-))

S-ar putea ca mult mai multi oameni sa fi vazut/auzit masina asta. Ca despre ea era vorba. ;) Dar daca zici tu, uite, au fost doua. :)

https://www.youtube.com/watch?v=rao8KFaS0ow

https://www.youtube.com/watch?v=KArozJho5UQ

ugod 09-05-12 15:44

citez un coleg de forum
daca masina nu este echipata cu DD - restul sunt can can

IM 09-05-12 15:45

De ce au disparut doar anumite posturi printre care si al meu?
De ce unele posturi raman si altele nu?

ReLLaXX 09-05-12 15:50

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5016392)
citez un coleg de forum
daca masina nu este echipata cu DD - restul sunt can can

Pai poti sa-l citezi, ca masina aia era demo car Rockford Fosgate Romania, si avea 80% RF pe ea. :lol: Si-a inceput viata cu doua T2-uri de 15", care nu rezistau termic pe termen lung (prea multa putere). Solutia cu cele doua 9515 a fost una de moment si de compromis, dar a functionat.

Inca o data Cristi, Termlab-ul si tehnica nu tin cont de brand, chiar daca unii oameni o fac, cu sau fara voia lor. Eu discut rezultate, voi bagati povestea cu brandul in fata. O fi bine si asa. :)

Nu am luat in calcul masinile pe care le-au vazut doar proprietarii si cativa prieteni/vizitatori apropiati. Recunosc ca ma raportez doar la ce am vazut eu si marea majoritate a oamenilor. Din punctul asta de vedere tot ce spun are o mica marja de eroare. Dar nu mare. ;)

PS: Nu uita de MNC! ;)

PS2: Anul asta o sa fie anul masinilor care canta mult si tare. Aici sper sa o includ si pe a ta, care nu are DD. :lol:O sa avem despre ce sa povestim. ;)

ReLLaXX 09-05-12 15:53

Quote:

Originally Posted by IM (Post 5016395)

Fiindca e dictatura si comunism? Fiindca unele posturi erau pe langa discutie?
;)

Nu au disparut, au fost mutate. Am un topic unde pot sa deversez orice, nu mai e nevoie sa sterg.

Exact acolo o sa plece si topicurile astea, ca sa lasam curat aici. ;)

ugod 09-05-12 15:54

1 Attachment(s)
ooo yeeee

SQ Addict 09-05-12 16:05

Voi nu aveti niste masini la care trebuie sa lucrati? :rolleyes2 Zic si eu...

ugod 09-05-12 16:08

ce sa facem daca tehnica ne usureaza munca
masina e la 2 m de calculator ...

Bogdan OCC 09-05-12 16:48

Cred ca toti postam din garaj si ne exteriorizam frustrarile si nervii pe rasina/fibra/plywood/mdf/sculele clientilor azi :lol:.
Eu revin cu postatul diseara, pe odihna :evil:

ReLLaXX 09-05-12 18:04

Quote:

Originally Posted by SQ Addict (Post 5016427)
Voi nu aveti niste masini la care trebuie sa lucrati? :rolleyes2 Zic si eu...

Tocmai am "sonorizat" usile la un Golf 4, vorba lui Bogdan. :-)

Seal 09-05-12 18:51

Da o sa vedeti voi masina ce canta toata ziua :lol:

Seal 09-05-12 18:53

Si vorba aia nu are pic de DD sau GZ in ea :lol:
SI NICI NU PUTE :lol::lol::lol::lol:

Seal 09-05-12 19:21

The end is near .. ptr difuzoare nu? :lol:

SQ Addict 09-05-12 19:21

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5016584)
Tocmai am "sonorizat" usile la un Golf 4, vorba lui Bogdan. :-)

Incercam sa subliniez, subtil, ce e drept, ca "scandalurile" astea ar trebui sa se tina cu Termlabu'/ Spl Labu' pe masa, si nu pe forumuri. ;) Intelegi tu foarte bine ce am vrut sa zic.

alex_bmw1992 09-05-12 19:58

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5016387)
S-ar putea ca mult mai multi oameni sa fi vazut/auzit masina asta. Ca despre ea era vorba. ;) Dar daca zici tu, uite, au fost doua. :)

https://www.youtube.com/watch?v=rao8KFaS0ow

https://www.youtube.com/watch?v=KArozJho5UQ

ooo da am ascultato si eu in 2009 la Pitesti. SUna foarte bine si foarte jos jos jos. Ce s.a mai intamplat cu ea ? care mai e treaba ? ce scoruri a dat la ce frecvente, daca poti detalia :D

Bogdan OCC 09-05-12 20:25

Da we miss mamutu :P
Doar ca din pacate statea prost la...cantat muzica :P stiu ca mi-a testat guns pe ea si tweeterele eram...departe de adevar, dar saracele la cum stateau pe bord neprinse, si parca mai erau si 4...fizica lucreaza si undele se anuleaza/amplifica/reflecta etc.
Cate nopti am mai pierdut si pe la masina aia...

ReLLaXX 09-05-12 20:40

Quote:

Originally Posted by Bogdan OCC (Post 5016805)
Da we miss mamutu :P
Doar ca din pacate statea prost la...cantat muzica :P stiu ca mi-a testat guns pe ea si tweeterele eram...departe de adevar, dar saracele la cum stateau pe bord neprinse, si parca mai erau si 4...fizica lucreaza si undele se anuleaza/amplifica/reflecta etc.
Cate nopti am mai pierdut si pe la masina aia...

Da, ne-am luat o mica tzeapa cu setul ala de componente... Midbasii nu cantau sub 100 Hz, si erau taiati la 120 Hz. Pana la 80-100 Hz cantau subwooferele, din care venea de fapt si kickbassul ala misto din parbriz. :)

Cat despre tweetere, no comment. Mari si tari. Si cam atat. Au fost prinse provizoriu/temporar/definitiv. :P

Vorba lui Bogdan, e o masina cu nopti pierdute si amintiri frumose. Facea exact ce si-a dorit Mamutu: sa cante. Chopped&Screwed, de dimineata pana seara.

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 5016765)
ooo da am ascultato si eu in 2009 la Pitesti. SUna foarte bine si foarte jos jos jos. Ce s.a mai intamplat cu ea ? care mai e treaba ? ce scoruri a dat la ce frecvente, daca poti detalia :D

Facea 147 db+ intre 32 si 44 Hz (pe muzica sau pe sinus, indiferent), cu aproape 1200W pe difuzoare. Erau legate la 2 Ohm. Nu am incercat niciodata 0.5 Ohm, si nici macar nu am apucat sa modificam portul care era facut de fapt pentru RF-uri. Pur si simplu nu a contat scorul. :)

IM 10-05-12 09:56

Quote:

Originally Posted by IM (Post 5016395)

Revin cu intrebarea initiala.
Postul la care faceam referire a fost sters si nu mutat precum am primit raspuns.
De ce a fost sters?

stefbor 10-05-12 10:02

Cine a cumparat o masina gata facuta care da direct scor mare si se lauda ca ar fi a lui?

IM 10-05-12 10:59

Probabil nimeni...

Se fac insa aluzii la un Citroen AX pe care personal l-am achizitionat din Germania in 2006.
"Povestea AX-ului" m-am gandit de mai multe ori sa o transpun in imagini si probabil ca am sa o fac la un moment dat.
Sistemul a fost unul pentru competitii SPL - dB Drag Racing Super Street 1-2, sistem cunoscut in competitiile dB Drag Racing din afara tarii. Sistemul urma sa fie casat asa ca am economisit timp, foarte mult timp in construirea sa si l-am achizitionat drept platforma pentru viitoare upgrade-uri.
Sistemul la vremea respectiva avea 160dB pe linie - 12kw, 70Hz, mici diferente din cauza conditiilor atmosferice.
Am participat la cateva competitii dB Drag Racing in Romania in configuratia respectiva apoi am inceput upgradarea sistemului din punct de vedere incinta, alimentare curent, amplificatoare... obtinand in Drobeta Turnu Severin, in garaj, 162,8dB folosind doar 2 amplificatoare GZPA 1.10000SPL si acelasi sistem de alimentare ce l-a avut de la inceputuri...
Se putea si mai mult dar nu avea sens in categoria respectiva deoarece trapa ar fi trebuit sudata din cauza presiunii ce scapa pe acolo... lucru ce ar fi dus la o incadrare in alta clasa - Extreme 1-2... clasa pentru care automobilul ar fi urmat sa fie modificat si mai mult. Investitia mult prea mare pentru mine si fara sens in Romania deoarece inclusiv in 2012 acel prag oficial de 160dB nu a fost depasit. Pe langa acest automobil am achizitionat si o platforma pentru a o deplasa.
Exista imagini din acea perioada.
cateva imagini si aici:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Precum il motivam pe Blak la vremea aceea, la fel o spun si acum. In momentul in care se va depasi pragul de 162,8dB atins neoficial de mine in Romania, voi incepe probabil pregatirea unui nou sistem, de aceasta data realizat complet in Drobeta Turnu Severin... pentru a ridica si mai mult stacheta si automat participarea intr-o finala Europeana EMMA.
Toate lucrurile trebuiesc planificate cu mare atentie si realizate cat se poate de bine.
Nu sunt adeptul sistemelor realizate in graba prin asumarea multor compromisuri, pe principiul sa sune tare... nu conteaza cum a fost lucrat sistemul, nu conteaza cum arata. De la primul surubel si pana la stickere totul trebuie sa fie cat se poate de bine lucrat!

Marius_FTU 10-05-12 12:14

App de posturi sterse... undeva aseara in jur de 10:30 - 11 a aparut un post, scris de un anume user_banat aka blak in care spunea niste chestii referitoare la acuzatiile lui Rellaxx, dar a fost sters in extrem de scurt timp. Nu o sa postez ce a scris, pentru ca nu sunt avocatul nimanui, dar ma gandesc ca atunci cand aduci acuzatii atat de grave in public cum este furtul, lasi dreptul la replica nu? Altfel... de fapt cum ar fi fost si mai elegant.. va intalneati si va reglati conturile face 2 face si pana la urma cred ca asta ar fi solutia, nu inteleg de ce nu faceti asta sa se termine odata cu apropo-urile aparent subtile si alte dracovenii.
So... :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning