![]() |
Re: Polo GTI vs...
Quote:
Apropo de datul din mers cunosc propietari de 4x4 care din cauza puterii destul e mari nu prea se dau de pe loc...cred ca sti si tu motivul asa ca..... |
GTA... de ce incepi o discutie si nu o termini?! Chiar vreau sa iti aud parerea. Ce ai auzit? Care a fost discutia? Cum i-am vorbit lui Catalin?! Si Yoda era acolo, pentru ca el a fost cel care m-a facut (sa zic asa) sa ma dau cu el, spunandu-mi ca s-a dat cu masina x si ca i-a dat vreo 2 masini... Corect?! La care eu, sperand ca nu o sa imi dea vreo 2 masini ci poate doar 1 am zis sa incerc. CUM AM VORBIT?! Spune clar si raspicat in limba pe care o stii cel mai bine! Imi formasem o parere cat de cat buna la prima interactiune dar... ce ii mai place romanului sa se uite in gradina vecinului...
|
Prin Bucuresti la acest sfarsit de saptamana? Promit ca nu imi pun 4 x 4 pana atunci :P
|
Quote:
Masina ta tata ZYX trage foarte bine pentru un Polo si probabil cel mai bine din romania. Vectra din 94 are 204cp din fabrica si 6,8 suta clar mai bine ca Polo si fara motive de functionare (cu probleme) a castigat. Problemele de functionare rezultate in timpul cursei sunt treburile propietarului nu scuze. La final se trage linie |
Quote:
salve. p.s.zyxule, daca tu crezi ca eu am vrut sa te dai cu katy, cu un anume scop...chiar te-nseli!nu a fost absolut nicio manevra sau altceva din partea mea! :shock: eu, cel putin, nu vreau sa existe vreun dubiu deaorece respect, sa spunem, prietenia dintre mine si tine!daca acest lucru este reciproc, cu atat mai bine! ;) |
@yada, nu insinuez nimic legat de ceea ce spui tu.. pur si simplu am spus cum au fost lucrurile, nimic mai mult... am crezut ca daca a stat cu masina x asa, trebuia sa stau ceva mai bine cu el, atat... si cred ca s-a vazut in felul meu de a aborda lucrurile de atunci
@katyy (fara "tata" de acum incolo, te rog - din motive personale) eu doar sunt curios de cum vezi tu lucrurile , precum si GTA (ca el a iesit cu chestia asta la inaintare de parca te-as fi injurat), cum ti se pare ca am vorbit, pentru ca nu tin minte sa fii jignit pe cineva sau sa fi ofensat pe careva prin modul meu exprimare?! acum, daca printr-o intonatie se intelege altceva, imi pare sincer rau... @mpa - sincer, poate ne intalnim mai devreme sau mai tarziu de uichend pentru ca in uichend voi fi plecat. @GTA, inca astept punctul tau de vedere sa vad si eu cum a vazut lucrurile cineva care a asistat la discutie... in rest... ura! |
Mai devreme atunci.
|
Quote:
Hai sa te citez..."Cu cine te-ai mai dat tu pana acum si ce masini ai batut ca sa ma dau cu tine???Ce masina e asta si ce poate??" Acum poate ti-a revenit memoria. Adica nu stiu daca macar acum iti dai seama ca modul tau de exprimare arata ca tu de fapt erai vre-un mare campion la liniute in ditamai dragster-ul si Cata era si el un nita papleaca venit cu pluta din greseala pe acolo si vroia sa-l bagi si pe el in seama. |
Lol! Hai ca e tare... ai inteles exact ce trebuie. Incredibil!!! Nu pot sa cred... Ce am zis eu si ce ai inteles tu... Poate ca am zis ceva de genul "cu cine te-ai mai dat ca sa stiu si eu cu cine ma dau" - intelegi ce vreau sa zic prin chestia asta?! Nu ti se pare normala o asemenea intrebare - avand in vedere ca nu stiam nimic de felul in care trage masina?! Poate am zis ceva de genul asta, dar ceva de genul a ceea ce ai zis tu - nu prea cred. Nu imi sta in fire... si cine ma cunoaste (si sunt multi cei care ma cunosc si stiu felul meu de a fi) poate confirma ca nu arunc asa cu vorbe...
|
O intrebare pt Katyyy... cumva vectra avea inainte "B xx ZUM" la numar!? :D
|
Quote:
Bani pe munca nu de la mama si tata.......................:arrow: |
Dupa un ce fac resoftarea te anunt :D 8.9s suta' stock ;)
|
cu astra cdti n-ai nici o sansa...i-am dat eu un sat si vreo 2 comune la una cu soft si eu nu prea stau langa polo...mai ales cu roti pe 18" cum vad ca ai...stai in loc :)
|
astra aia e pistol cu apa ...
|
Mai vorbim dupa remapare :D :D :D
|
Quote:
De curiozitate, pana acum, stock, cu ce masina te-ai dat si care a fost rezultatul? Ca sa inteleg si eu de ce vrei sa te dai cu mine, nu de alta... Mersi anticipat pentru raspuns! Ura! |
Zyx, nu intelege ca am zis ceva de genu ca sigur o sa castig... Nu m-am dat cu nimic pana acum cu masina asta... Daca o sa pierd o sa-mi recunosc infrangerea :D :D
|
zyx, explica-i tu cum stai cu un S3 nou..:)))
si daca zGb bate astra ca a ta cu atata distanta, pardon me... parerea mea: ia-o si tu usor cu ceva mai jos, nu sari chiar asa sus... |
Andr3i stiu ca e soare afara,dar dupa ce face remaparea nu cred ca ai sanse nici cu un GTI stock..
|
zGb scrie 200cp sau mi se pare? Normal ca o bate... Cat despre ce spune el, vorbeste de parca au facut pe linie dreapta... La situatia care a pus-o el intra mai multe chestii, sofer, cat de liber si cate okazii sa depaseasca a avut, etc. Repet, nu am zis ca il fac sau ceva...
Si daca mai imi zici ca a facut un S3 nou inseamna ca nu vorbim doar de modificarile spuse de Zyx ;) |
Quote:
|
Nu e nimic rau daca omul accepta..Numai ca nu cred ca e deloc plapitant pt el..E ca si cum ar pleca de la semafor intr-o zi obijnuita :) :)..
|
Ei K K T... atunci imi retrag provocarea si gata :D Ca sa nu fac disctuzii aiurea :D
|
zGb a zis ca i-a dat un sat si o comuna la modul funny..asa s-a exprima el...adica i-a dat 2 tiruri ..asa poate intelegi? :) 16 masini...chestii din astea...
nu a zis nimeni ca nu incearca zyx, dar eu ti-am zis ca poate ar fi cazul sa incerci ceva de greutatea ta, tot diersel, si sub 200 de cai. zyx e is usor, si trage altfel. si el are plecari bune! incearca daca rvei cu alte Golfui?leon TDI si vezi dupa aia. sau cu un Golf V GTI stock. stiu ca aveti prin zona un GTI potent..vezi cu el cum stai..si dupa aia intreabna pe xyz de golfuri GTI. |
cu remapare poate sa bata Golf GTI stock dar cu sofer prost in conditiile in care stie el sa-si alerge dieselul cum trebuie...un sofer cat de cat bun o sa-i dea fum grav...
|
Ok, am inteles sa traitzi :D :D Am sa o iau mai de jos :)
|
Am facut eu cand eram stock cu motorul ala cipuit agresiv si ma duceam in fata cam o masina pana la 180kmh. Avand in vedere ca acu m-as bate pe mine de acu un an cu vreo 10 masini si ca inca sunt putin in urma lui zyx as fi tentat sa zic ca nu poti avea o cursa cat de cat palpitanta decat cu un GTI stock. Din cursa cu Zyx nu vei intelege nimic, crede-ma !
|
daca mai e valabila provocarea incerc eu( aste dupa ce mai fac cativa km, deocamdata am decat 1200 km, oricum o sa te contactez eu daca accepti ) . masina mea este o skoda octavia 2 rs stock 200 cp
|
1 Attachment(s)
Golf V GTI DSG "BYG" vs Polo GTI "ZYX"
2 - 0 |
ce ai facut la masina bygule? te intreb ca eu m-am dat cu un editon 30 dsg si a fost 1-1 iar zyxu ma bate
|
Salutare !!! Eu as veni cu o propunere : Duminica 24.06.2007...se organizeaza pe aeroport la Suceava curse pe 400 metri. E vara , e frumos...asa ca incalziti putin masinile pana aici si...cel mai bun sa castige :twisted:
|
as vrea sa incerc si eu polo , dak se poate ???am un 206 !!
|
206 si daca e RC ramane in urma. doar daca ai alte modificari mari.
zyx,...o zi buna :) pe mine cand ma bagi in seama?:) |
Quote:
Bogdane, poza aia, din semnatura, nu e cu un motorul de s3..., nu? Gata, ai achizitionat jucaria? Daca da, felicitari! Vorbim! ;) |
poza e pusa la deruta. dar da, este cu un motor de S3, doar ca nu al meu. dar mi-au placut mie culorile :)))
da, am jucaria. merci. dupa ce o pun la punct, dar fara soft, sunt curios cum iti ard stopurile... rosii..sau in departare se vad mov :) doar asa... ca vreau si la mine sa masor cate ceva... before and after :) ca o sa ii pun si Vista in loc de 2000 professional cum are acum :)) cu 206 te poti da si la consum, sa schimbi numai la 3000... |
Salutare.
As vrea sa ma dau si eu cu tine daca accepti binenteles...nu am citit tot despre masina ta .... asa ca o sa iti zic cum sta a mea si o sa te las pe tine sa hotaresti daca are rost sa ne dam (sa nu o iei ca pe o ofensa sau ceva de genu --- pur si simplu vreau sa stiu daca am sanse sau... ceva de genu)... cum spuneam am un Seat Leon 1.8 T 4x4 cu cateva modificari care nu l-au dus mai sus de 240-250 hp.... Astept un raspuns. Salutari si numai bine. Calimero |
@Calimero2003: cu cea mai mare placere. Cred ca o sa fie ceva interesant. ;) Deci, cu prima ocazie cand "ne apropiem" unul de altul, vorbim ca sa ne intalnim! Ura!
|
calimero ce modificari i-ai adus motorului sa-l urci de la 180cp la 240-250cp? eu am batut vara trecuta un leon 1.8T 4x4 cu soft si nu stiu ce mai avea...sau tu esti? ca parca avea numere de dolj...e negru al tau?
|
Nu eram eu..era Virgil....avea VRG la numar...eu nu il am de mult si e argintiu al meu...daca l-ai batut vara trecuta e bine ca acuma cu siguranta nu il mai bati... :D
Eu momentan la masina nu am decat : -evacuare completa (fara catalizator) pe 63 -admisie S3 -kit admisie BMC -bobine S3 + bujii iridium IX -injectoare mai mari -debitmatru S3 -alt intercooler -resoftare pt 250 hp Nu garantez in nici un fel pt cei 240-250 hp dar am spus atata pt ca mai mult nu am sigur cum sa am pt ca, cai astea sunt pe foaie numa... Nu vreau sa fac pe cineva anume pur si simplu vreau sa vad ce pot sa fac cu omu...castig & pierd = distractia conteaza....nu prea sufar asa de mine... :)) :D astept cu nerabdare sa ne intalnim...poate o sa ajung eu prin bucuresti in max 1 luna. |
a ok...ma bucura felul tau de abordare a problemei...dar prietenul tau a trecut la modificari serioase? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning