![]() |
Re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI
Quote:
|
foarte tare cum arata cu jantele. sa ai bafta. ai facut o treaba de nota 10 si cu motorul si cu exteriorul. :)
|
Cu motorul mai ales.. :D
Jantele le lasi negre? |
13 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
si ceva poze mai calitative sa zicem,daca tot am prins vreme buna zilele astea |
arata foarte bine masina! Sa ai grija de ea cum ai avut si pana acum ;)
succes |
mai Haiu-le...da ce poze smechere ai tu :D
oricum...avion masina si meserias soferul ca are curaj sa circule cu asa tranteala pe strazile patriei ;) |
pfuu ce joasa e...a mea mi se pare tractor dupa ce o vad a ta :???:
|
Din pacate , pe acest topic nu mai e nimic de comentat.
|
Quote:
L.E. Ar mai merge coborata putin de fata. |
1 Attachment(s)
foarte frumos, iar legat de "low" eu zic ca e foarte bine, al meu parca era putin mai sus (poza) :lol: in legatura cu jantele, da, mult mai bine cu cele de mb, rh-urile au devenit prea comune... bafta pe mai departe!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
deeeeeci....ca si noi achizitii golful a primit scaune si bancheta recaro,praguri de gti si bari de state...revin zilele astea si cu poze |
Quote:
|
Quote:
Aceasi chestie o am si eu cu aripa care e prea roluita si nu are bandou , parca nu este din peisaj dar sti ca ti-am zis mai de mult de asta. Bafta si sa vedem noile achizitii |
Frate succes cu masinutza. faci o treaba minunata cu ea.
|
Daca ai nevoie de vreun sfat legat de montarea barilor te pot ajuta cu cea mai mare placere, desi nu cred ca vei avea nevoie... iti vei da seama imediat ce ai de facut! ;)
|
Aloo aloo..Lasa exteriorul.Vreau sa vad sub capota ce se mai intampla.Fara turbo lag si ce mai era pe la tine vara trecuta.
Hai spor la treaba si sa psssss pssss si mai tare cand vii pe acasa. |
1 Attachment(s)
una de sambata...inainte sa vina iar zapada peste noi :D
. |
Si a venit nu gluma , frumoasa masina !
|
Da, in sfarsit, din pozele mai clare, am vazut si eu adevarata culoare a jantelor. Mi se parea negre dar asa sunt altceva. M-am :oops:.
|
nu...nu sunt negre...
chiar au o culoare interesanta 8) |
Ce se mai aude cu furia?
|
Esti un exemplu!!
Pacat ca nu ai pus mai multe poze din timpul transplantului... Eu doresc sa fac acelasi lucru pe golful meu 5 ca am 1.4... daca doresti sa-mi lasi si mie numarul tau pe PM ca sa te intreb ceva despre transplant . Merci si spor la lucru si la mai multe poze , chiar are nevoie de o sedinta foto. |
1 Attachment(s)
tha naaaaa! 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos :shock:
Intrebare: prelungirea de la bara fata o gasesti si noua? parca e cea de pe variant yachting. |
Frumos :D
|
cat de bine poate sa arate!
felicitari |
E "sub constructii" racheta :) Ne-a promis Haiu' ca o vopseste vara asta ... ca altfel nu mai are ce sa se intoarca acasa :))
|
eeee....mai e de munca putin dar nu am stat degeaba....intre timp am montat barile,praguri,prelungirea de yachting(nu am gasit noua si din cate stiu nu are cod),am schimbat aripile,am pus o finala ca deja nu ma mai suportau vecinii si politia :lol: plafonul si stalpii imbracati in catifea neagra,am pus centurile visinii,schimbat iluminatul interior,consola de state completa cu buton de deschidere haion si suport de pahar in spate,siiiiii...cam atat din cate imi mai aduc aminte
poze inca nu am facut dar in perioada urmatoare intra la vopsit si o sa fac dupa P.S. Caut haion de state daca stiti vreo unul da-ti de stire :-) |
Soft nu ii faci?
|
Salut, in primul rand felicitari pt masina, absolut geniala.
In al doilea rand am niste Brock b1 7,5j cu 9j daca te intereseaza sunt 5x100 fata et25 si spate et15. Bafta in continuare. |
Vazuta live, pozele nu ii fac nici pe departe dreptate masinii .... speechless.
Multa bafta in continuare |
Super tare jucăria.sa o stapinesti sănătos.
|
Ceva noutati ? :D
|
cam da....ii de nerecunoscut..
|
2 Attachment(s)
noutati sunt...am completat kitul de state,stopuri hella red,alte jante surpriza,la motor upgrade la k04,injectoare de S3 si o pregatesc de vopsit...am si niste poze recente cu masina parcata la "parcul rece"si cu fratii turbati:)))
|
aaaa...si daca inainte nu bagam o palma la praguri,acuma cred ca incap cu totul pe sub masina:)))))
|
Lasa ca ai aripi noi acuma :)))
|
sa imi iau zboru:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning