Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

B-14-BYE 20-02-07 07:02

Re: Oltcit Trs

stiu ! normal ca am nev de roti :D

bogdanlascu 20-02-07 12:51

cataline scuza-ma ca-ti spun dar nu ai pic de grija de masina ,am vazut-o vineri la intilnire si .........lovita si chituita peste tot ,motorul la cum se aude poti sa-l arunci............

NightClubRacer 21-02-07 16:43

2 Attachment(s)
2 poze de vinerea asta! Din cate am inteles de la doar4u, masina va fi reparata unde este lovita. Si va mai primi cate ceva pentru 4tuningday. ;) Surprize! 8)

Magos 21-02-07 18:34

multa bafta in continuare... ;)

bogdanlascu 21-02-07 20:10

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 763245)
2 poze de vinerea asta! Din cate am inteles de la doar4u, masina va fi reparata unde este lovita. Si va mai primi cate ceva pentru 4tuningday. ;) Surprize! 8)

chiar crezi ca are ce cauta oltcitul lui la 4 tuning day ,sa fim seriosi ......

bodyspeed 21-02-07 21:09

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 763646)

eu sincer cred ca nu dar. cei de acolo sunt in masura sa accepte...
daca ar fi pe asa.. ar veni din craiova o gramada.. care poate unele au mai mult de aratat.. si totusi suntem prezenti acolo decat cu cele care s-au scris cateva pagini de istorie ...... din istoria tuning-ului si racing-ului
cu respect... bodyspeed
lascu ne vedem.. la tuning day.. ne auzim la tel ..
bafta tuturor

bogdanlascu 21-02-07 22:46

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 763776)
lascu ne vedem.. la tuning day.. ne auzim la tel ..
bafta tuturor

de vazut ne vedem

NightClubRacer 21-02-07 23:55

Quote:

daca il aranjeaza si il aduce la o stare cat mai buna, de ce nu... Sa speram ca are destul timp pana atunci, ca are mult de munca din cate se vede. ;)

dj16xxs 22-02-07 20:52

Quote:

multe din masinile care au fost anul trecut nu aveau ce sa caute acolo...ce va face sa credeti ca anul asta va fi diferit???

NightDevil 23-02-07 00:04

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 764229)
daca il aranjeaza si il aduce la o stare cat mai buna, de ce nu... Sa speram ca are destul timp pana atunci, ca are mult de munca din cate se vede. ;)

la sectiune o sa participe :D ?

MOUZE 23-02-07 00:07

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 766166)
la sectiune o sa participe :D ?

sectiunea...cele mai multe ZGARIETURI SI INDOITURI...aveam pretentii la calitatile lui de sofer...dar m-a dezamagit PROFUND :(

B-14-BYE 23-02-07 19:40

apropo nu a fost vina mea .. un tzaran de ilfov... la ferit pe unu si a intrat in mine.. si vina mea a fost doar cu bara.. ca am cam dat cu ea in borduri .. atat

PetricaCBD 23-02-07 21:23

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 767442)
apropo nu a fost vina mea .. un tzaran de ilfov... la ferit pe unu si a intrat in mine.. si vina mea a fost doar cu bara.. ca am cam dat cu ea in borduri .. atat

eu zic ca arata super pentru un oltcit care face zilnic zeci de KM prin Bucuresti.....si a scapat ieftin doar cu cateva zgarieturi si infundaturi...bafta in continuare si abia astept sa-l vad iar OK...ps:schimba volanu

NightClubRacer 24-02-07 00:34

tot n-ai schimbat volanu ala? :lol:

mad_mike 24-02-07 15:05

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 760341)
motorul la cum se aude poti sa-l arunci............

Chiar ar fi o idee sa te ocupi si de motor pentru ca bate in ultimul hal, ultima data cand te-am vazut pe la piata albina suna ca si cum si-ar da duhul, dupa aia cand o sa te lase in drum o sa zici MMS de rabla nenorocita ca imi iau alta masina si imi bag P**A in ea si de fapt userul este de vina.Nu este totul numai sa il alergi, mai trebuie sa il si ingrijesti:un ulei, un reglaj de avans, un reglaj de culbutori etc.......

bogdanlascu 24-02-07 20:37

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 767663)
eu zic ca arata super pentru un oltcit care face zilnic zeci de KM prin Bucuresti.....si a scapat ieftin doar cu cateva zgarieturi si infundaturi...bafta in continuare si abia astept sa-l vad iar OK...ps:schimba volanu

cate mii de km are de cand l-a vopsit?
10000 ?20000? sa fim seriosi domnu petrica ..........eu va inteleg sunteti copii si va jucati cu masinute dar mai trebuiesc si ingrijite ,eu unul cand ies cu oltcitu odata pe saptamina il rup in bucati dar nu dau cu el in borduri,in garduri in etc....bate un culbutor il reglez .....

PetricaCBD 26-02-07 22:45

avetzi dreptate domnule Lascu,dar eu prefer sa stau 2 saptamani sub masina zi si noapte,decat sa ma doara sufletu k bate ceva la ea....si mai simplu sa imi usurez treaba....un nu stiu intreb pe forum...k vorba aia nu s-a suparat nimeni ca i-am cerut un sfat....parerea mea este ca doarr4u sa se mai ocupe de masina aia k o sa cada de tot...si e pacat de ea...Numai bine!!!!;)

B-14-BYE 27-02-07 08:33

revin azi cu nistepoze.. :D

Danutz Bratosin 27-02-07 21:44

man dak nu te tii de cuvant alta data nu mai zice k pui poze

B-14-BYE 03-03-07 08:49

6 Attachment(s)
azi rezolv port cu mocheta.. si niste bas :D:D

B-14-BYE 03-03-07 20:32

10 Attachment(s)
nu mai simt urechile :D

B_12_JOY 03-03-07 21:21

belea frate . . . . . creca toata lumea intoarce capu dupa tine :)

B-14-BYE 03-03-07 21:22

asa cum ai intors tu cand ai auzit ca vine ceva parca ar fi o motocicleta :))

B_12_JOY 03-03-07 21:23

Da si aia a fost tare . . . . .:)) si de unde ca erai tu :D

NightClubRacer 03-03-07 22:03

ooo felicitari pentru sunet, dar in loc de capacele alea, ar da frumos niste jante! ;) Succes in continuare!

B_12_JOY 03-03-07 22:09

NightClubRacer > eu mam parlit prima data am zis ca sunt jante :D dar nu prea se vedeau bine in poze si d'aia:D

NightClubRacer 03-03-07 22:16

macar a schimbat volanu :lol: JOY se vad soriceii si janta de tabla in spate ;)

B-14-BYE 03-03-07 22:18

ce se uitau pasaricile pana acu.. sa le vezi acu cand trec si le tremura pasarika d la bass :D:D

cowboy 03-03-07 23:18

Hai sa fim seriosi...daca se intorc se intorc de curiozitate sau de deranj nicidecum de apreciere. Poate pe scara de varsta 10-12 ani sa ai ceva sanse de impresionari...

NightClubRacer 03-03-07 23:27

ce rautacios esti ma :lol:

cowboy 04-03-07 11:10

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 779691)
ce rautacios esti ma :lol:

Na ma refer mah la masina lui, ma refer mai degraba la figurantele de pe strazile noastre:D Oricat de mult ai investi intr-un Oltcit, pentru ele tot Oltcit ramane, adica = fix pielea....

Danutz Bratosin 04-03-07 17:39

ii schimba un pic look-ul arata mai misto nu ca un oltcit stock

Hyena 04-03-07 20:53

tot mai bagi ma nebunule bani in citroenu de olt ? :))

B-14-BYE 07-03-07 22:28

5 Attachment(s)
the New LOW RIDER ! nu e joasa.. doar ca nu incape pachetu d tzigari :D

Bryan 07-03-07 22:56

in craiova n-ar supravietuii 10km :(

misto capota :)

Ja_Rule 07-03-07 23:03

ce te face sa crezi ca bucurestiu` e mai bine pus la punct?

Bryan 07-03-07 23:36

pai din moment ce poate merge cu ea..

Ja_Rule 07-03-07 23:44

:) o sa`ti fac cateva poze pe bulevardele din bucuresti ;)

OltcitPower 08-03-07 00:12

sincer:

degeaba e coborata din spoilere, degeaba ai capota neagra sau cu paintjob pe ea, degeaba ai spoilere daca sunt prinse stramb sau cu sarma, degeaba ai geamuri negre daca periile si chederele geamurilor arata/sunt aiurea, degeaba e vopsita bengos la exterior iar sub capota zace vechea vopsea crem si cateva kg bune de chit, degeaba ai folii daca au bule de aer dedesupt....

mai bine faci mai putin, dar BINE, decat mult si prost/aiurea.
e destul de OK ce vrei tu sa faci, dar nu iti respecti masina, si faci totul 'doar sa fie'.
era mult mai OK daca in loc de paintjob o vopseai complet, sau o retusai la exterior (zgarieturi, lovituri, spoilere)
totul consta in detaliu...
e ok spoileru ala prins cu sarma?
sunt ok bulele de aer sub folii?
e ok ca ai spoilerele/pragurile ciobite?
e ok ca atunci cand deschizi capota, usile, hayonul...sa vezi crem?
arata bine chederele colorate in crem?

Sa nu crezi ca am ceva cu tine, dimpotriva. Ai ajuns pe calea cea buna...dar detaliile alea te omoara, si tot altceva faci decat ar trebui.

B-14-BYE 08-03-07 06:35

deci hai s-o luam cu inceputul... se pare ca aici nu am dat detaliile.
spoileru l-am bagat sub masina. saptamana viitoare il refac. revopsesc. si alt sistem de prindere. e prins provizoriu
foliile o s ale schimb cu unele 3m omologate. si puse calumea.
pragul la imbinarea cu aripa fatza trebuie refacut pt ca am luat o mare bordura.
tot restu masinii este bleu. la interior. doar capota a fost schimbata. si au uitat aia care au vopsit masina sa o faca neagra la interior. dar o voi face eu. deci masina trebuie aranjata.. ca detaliile astea mici o omoara.. dar cand oi avea timp si bani deocamdata am niste datorii.. dar sa stii ca detaliile astea sunt pe primu loc. adica le voi face pt ca stiam si eu de ele ! ms oricum

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning