Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/24 (https://forum.4tuning.ro/689-machetele-mele-scara-1-24.html)
-   -   Machetele mele - mac_rineanu (https://forum.4tuning.ro/689-machetele-mele-scara-1-24/257843-machetele-mele-mac_rineanu.html)

mac_rineanu 18-10-11 20:48

Re: Machetele mele - mac_rineanu

N-o s-o aman, mai ales ca va fi probabil de vanzare. Nu e 1:24.

ksm170 18-10-11 21:18

foarte foarte misto ambele machete!

2010 18-10-11 21:54

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4654403)
N-o s-o aman, mai ales ca va fi probabil de vanzare. Nu e 1:24.

se poate o poza cu ea???

mac_rineanu 18-10-11 21:58

1 Attachment(s)
Sigur, uite aici, restu in detaliu maine.

vasyxplod 18-10-11 21:59

ambele batrane sunt de mare efect, iar referitor la colectia ta pe ansamblu chiar ca ne-ai facut praf pe cei care colectionam 1/24 si nu-mi ramane decat sa-ti urez achizitii cat mai tari.

2010 18-10-11 22:12

sta bine la tine asta man!!!

johny BOY 19-10-11 08:07

Duesenberg-ul gri cu jante rosii si white wall m-a lasat fara grai.. este pur si simplu frumos...

off: Chiar as vrea sa vad si eu live o macheta premium...

mac_rineanu 19-10-11 20:07

14 Attachment(s)
Merci frumos.

Asa cum am promis ieri, iata 2 machete f tari din punctul meu de vedere

1. Ford "Deuce", e masina preferata de creatorii de HotRod.-1/24 First Gear.
A fost Kit, ce vedeti e rodul a trei zile de munca...ma rog, seara cate 2-3 ore.

2. Stanley Steamer 1/16 Franklin Mint. Se pare ca e masina cu care Jay Leno a reusit sa atinga 120 KM/h. O viteza destul de mare si pt zilele noastre. Viteza de 120 Km/h, a fost atinsa in conditii optime, adica sosea asfaltata, etc.
In 1912, cand a fost creat autovehicolul, sunt convins ca nu putea atinge viteza asta.
Interesant model, mai ales ca nu stiu foarte multe despre aceste vehicole, si am cateva nelamuriri...mai exact, unde faceau focul, era cu lemne sau carbuni, ce autonomie avea cu un "rezervor" de abur. Nu era periculoasa pt ca lucra sub presiune...etc. etc.
Revenind la model e destul de bine realizat, acoperis rabatabi din panza, directie activa, totusi cred ca e destul de mult timp de cand a iesit de pe linia de fabricatie.

2010 19-10-11 20:13

pese grele astea Marcele....
sa le tii in colectie!!!

FED express 19-10-11 20:25

Chiar nu mi-am imaginat ca poate arata asa de bine Deuce-ul ! :yikes:

model collector 19-10-11 20:27

Doamne apara si apzeste.....nu mai zic nimic de machete. Iti ies fain pozele in formula asta.

mac_rineanu 19-10-11 20:29

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4656466)
pese grele astea Marcele....
sa le tii in colectie!!!

E usor cam mare pt mine, dar ma mai gandesc. E destul de rar chiar si pe eBay.

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4656499)
Chiar nu mi-am imaginat ca poate arata asa de bine Deuce-ul ! :yikes:

Din pacate nu are directie activa si nu deschide usile, insa e net superior altor "Deuce" gasite.

mac_rineanu 19-10-11 20:30

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4656502)
Doamne apara si apzeste.....nu mai zic nimic de machete. Iti ies fain pozele in formula asta.

Merci.
Parca tu ma imbiai cu poze pe masura machetelor. Nu?
M-am conformat.

DrifterGT 19-10-11 20:32

Este vre-o diferență între cea 1:24 și cea 1:16 ? Din poze par cam la fel.

mac_rineanu 19-10-11 20:37

2 Attachment(s)
Eu zic ca o "mica" diferenta e. Nu se vede datorita zoomului cred.

DrifterGT 19-10-11 20:40

Se pare că m-ai înțeles greșit. Vorbeam de detalii nu mărime că știu și eu ce e 1:24 pe lângă 1:16.

mac_rineanu 19-10-11 21:12

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 4656554)
Se pare că m-ai înțeles greșit. Vorbeam de detalii nu mărime că știu și eu ce e 1:24 pe lângă 1:16.

Aaaa ok. Intradevar sunt cam la fel detaliile. Nimic nou sau uimitor. Si eu ma asteptam la ceva in plus la 1/16 avand in vedere scara cred ca se putea face cate o chestie doua sa faca diferenta de 1/43, 1/24, 1/18.
Doar greutatea e mai mare data fiind scara.

mac_rineanu 20-10-11 19:54

8 Attachment(s)
Azi am la prezentare Mercedes 300 SL Franklin Mint.
Din punctul meu de vedere, la o privire nu foarte atenta pare Bburago, insa, la o privire mai amanuntita, poti observa cu usurinta detaliile superbe; Telescoapele de sustinere a usilor, suoerbul material cu care e tapitat interiorul, faptul ca la motor poti observa nivelul in vasul de expansiune etc.
Am luat-o chiar daca eram dezamagit si acum nu-mi pare rau deloc. Mai ales ca face parte din seria de 3 buc. SL pe care mi-o doresc. Va ajnge in scurt timp si SLR-ul monopost cu volan pe mijloc din acelasi ciclu.

model collector 20-10-11 20:14

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4656514)
Merci.
Parca tu ma imbiai cu poze pe masura machetelor. Nu?
M-am conformat.

Da, eu. Cum am mai spus este o schimbare semnificativa.

Calin001 20-10-11 20:20

Totusi SL o macheta veche si se vede asta in atentia la detalii. Mi se pare ca e de prin 92-94. Oricum pe vremea aia erau peste altii.
Frumoasa macheta!

2010 20-10-11 20:22

privind de la Bacau spre Braila cu tot cu, curbe pare Burgalou...
foarte frumoasa si asta, hai cu babele!!!

promo 21-10-11 01:38

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4658682)
Din punctul meu de vedere, la o privire nu foarte atenta pare Bburago, insa, la o privire mai amanuntita, poti observa cu usurinta detaliile superbe; Telescoapele de sustinere a usilor, suoerbul material cu care e tapitat interiorul, faptul ca la motor poti observa nivelul in vasul de expansiune etc.
Am luat-o chiar daca eram dezamagit si acum nu-mi pare rau deloc. Mai ales ca face parte din seria de 3 buc. SL pe care mi-o doresc. Va ajnge in scurt timp si SLR-ul monopost cu volan pe mijloc din acelasi ciclu.

foarte fain asta... buna gluma cu Bburago, dar FM este cu totul altceva, se vede de la o posta.... pp ca nu ai auvt asa ceva 1/24 de la bburago...

Racer21 21-10-11 14:49

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4658682)

Super, o am si eu, sunt multumit de macheta, avand in vedere ca e veche. A ta e intr-o stare foarte buna, asta e diferenta, dar tot mai frumoasa-i a mea :lol: glumeam, tine-o tot asa, e o placere sa tot vezi FM-uri pe forum.

mac_rineanu 21-10-11 18:18

15 Attachment(s)
Continui cu doua musculoase de la Johnny Lightning

Pontiac Superbird, o legenda a curse de 400 m, din pacate cea de la Franklin/Dambury e minim 130 GBP asa ca e ok si asta, si, Ford Thunderbolt, de asemenea "plina de muschi". Se pare ca nu exista la 1/24 mai premium decat JL iar cea de la Jada e o porcarie, ca de altfel tot ce face Jada Toys-bine numit jucarii.

Enjoy them.

mac_rineanu 21-10-11 18:18

Am gresit e Plymouth Superbird...graba...

2010 21-10-11 19:23

adica ce am eu la 1/18 Jada e naspa??:lol:
tari de tot cele doua cu muschi!

mac_rineanu 21-10-11 19:30

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4660812)
adica ce am eu la 1/18 Jada e naspa??:lol:
tari de tot cele doua cu muschi!

Mii de scuze n-am vrut sa supar, insa la 1/24 sunt jucarii. Nu stiu cum sant la 1/18 insa ce am vazut la tine Costi, sigur nu-s jucarii.

Am luat de la Jada un Cadillac Coupe Deville...ii lipseste Barbie si Ken (e roz conform cantecului "Pink Cadillac")...mi-e rusine sa ma uit la ea. Va fi donatoare de manere ca am gasit pe eBay un FM 1/24 fara manere la usi.
Apoi o fac cadou copiilor saraci de peste strada.

mac_rineanu 21-10-11 19:48

1 Attachment(s)
Si un mic teaser pt maine...ghici ce va fi la prezentare! :dance:

steaua23 21-10-11 19:50

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4660869)
Si un mic teaser pt maine...ghici ce va fi la prezentare! :dance:

Superbe !!! Cat costa un el camiono la 1:24 ? Am senzatia ca astia au facut o treaba mai buna decat cei de la scara mai mare ...

mac_rineanu 21-10-11 19:58

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4660877)
Superbe !!! Cat costa un el camiono la 1:24 ? Am senzatia ca astia au facut o treaba mai buna decat cei de la scara mai mare ...

Pia s-o luam de la stanga in colo...
Cel Negru-Danbury Mint e in jur de 80$
Cel Rosu-Franklin Mint In jur de 70 $
Cel Galben-First Gear- in jur de 70$
Cel albastru- e kit facut de mine ne montat am dat pe el 130 RON si ma gandesc sa mai iau unu sa-l fac negru mat.
Iti dau un link cu locul de unde vreau sa-l iau, daca te intereseaza.

In ceea ce priveste cel 1/18, i-am facut si usita spate neagra da` nu stiu daca sa-l dau sau nu. Te anunt primu` daca ma hotarasc.

steaua23 21-10-11 20:13

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4660899)
Cel albastru- e kit facut de mine ne montat am dat pe el 130 RON si ma gandesc sa mai iau unu sa-l fac negru mat.

In ceea ce priveste cel 1/18, i-am facut si usita spate neagra da` nu stiu daca sa-l dau sau nu. Te anunt primu` daca ma hotarasc.

Merci, dar nu colectionez 1:24. Eram interesat de cat costa la scara asta pentru ca arata bine. La 1:18 exista cel welly care e pilaf, cel ertl care e tot pilaf, doar cel de la exact details arata binisor, dar costa mult. Asta imi pare apropiat de cel exact details, dar astept poze detaliate :)

2010 21-10-11 20:22

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4660828)
Mii de scuze n-am vrut sa supar, insa la 1/24 sunt jucarii. Nu stiu cum sant la 1/18 insa ce am vazut la tine Costi, sigur nu-s jucarii.

Am luat de la Jada un Cadillac Coupe Deville...ii lipseste Barbie si Ken (e roz conform cantecului "Pink Cadillac")...mi-e rusine sa ma uit la ea. Va fi donatoare de manere ca am gasit pe eBay un FM 1/24 fara manere la usi.

stai calm man...
care e noutatea ala galben?

mac_rineanu 22-10-11 08:23

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4660990)
stai calm man...
care e noutatea ala galben?

Dap, cel galben. ElCamino Napa Parts.
E excelent. Capota se deschide asa cum e la cea 1/1. Adica ridici un pic, tragi in fata, si ridici pana la capat. Cutiile din spate sunt din carton nu din plastic si pot fi inchise.
L-am asteptat cu nerabdare.

mac_rineanu 22-10-11 18:02

9 Attachment(s)
Jaguar XJ-S V12, un frumos si rar model. Se pare ca Polistil e singurul care l-a reprodus la 1/24.

Calin001 22-10-11 21:04

XJS mai este de la Hasegawa kitt plastic. E frumos si asta dar eu as merge pe varianta coupe

radu_bv 22-10-11 21:55

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4660899)

Acum il anunti pe Andrei primul daca dai El-Camino...eu astept pozele promise de tine pe mail de cel putin 3-4 saptamani...deci? seriozitate nu gluma...

2010 22-10-11 22:19

stiam eu ca nu am vazut pe ala galben...frumos de tot cu tot cu acaretele din spate!!!
la fel si Jag o piesa frumoasa!!!

mac_rineanu 23-10-11 08:29

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 4662651)
Acum il anunti pe Andrei primul daca dai El-Camino...eu astept pozele promise de tine pe mail de cel putin 3-4 saptamani...deci? seriozitate nu gluma...

N-am retinut exact cine mi-a cerut mai multe poze cu 1/18 El Camino. Scuze pt incurcatura.

johny BOY 24-10-11 09:23

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4660828)

si eu sunt un copil sarac :)

mac_rineanu 24-10-11 18:19

14 Attachment(s)
Pentru azi:

1. Ford GT Motor Max-usoare modificari facute de "baiatu`", L-am luat ca-mi place tare masina asta, insa nu se compara cu cea de la WIX. Alt producator al modelului la 1:24 n-am gasit. E ok si asta, chiar daca a trebuit sa-l desfac, sa-i tai multe bavuri, si sa-l lipesc in multe locuri si nu sa-l las doar prins in cleme, datorita lufturilor mari.
Acu e mai OK.

2. Golf I GTI-Fabbri Editori.
Nu e rea macheta, culoarea nu-mi place in rest arata tare bine. Cred ca ar fi fost frumoasa alba. Asa mi-o amintesc de pe strazi din copilarie.

All times are GMT +2. The time now is 07:50.

- Copyright 2025 4Tuning