![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Pai am plecat de la 70 cu a 3-a dar numai pe la 75 am calcat-o la podea...si maxim a fost un 26,6 :) pe la 6000rpm.Sa nu vi se para mult...la iesirea din deva tot asa cu a 3-a la 6000rpm am avut un instantaneu de 38 :) masina fiind incarcata cu 4 persoane
|
Quote:
|
Pai aseara cand am filmat am plecat pe ger din spatele blocului am resetat computerul...am dat o tura de oras sa incalzesc motorul am facut apoi 3 ture de centura dus intors...unde am inceput incet incet sa o urc in ture pana sa incalzit bine de tot si apoi am filmat.Am facut 2 sprinturi pana la 165km/h si toata astea cu un consum mediu de 8,3%.Chestie cu consumul instantaneu e doar asa de distractie mai mult :)
|
sa nu-l turezi prea tare la rece ca se buleste..
|
pai nu era rece dupa 3 ture de centura dus-intors(gara - iesirea din oras) era acul demult ajuns la temperatura optima plus uleiul incalzit bine.Abia apoi am inceput sa il turez..pe rece nu trec de 3000rpm niciodata.
|
mah la cum se vede pe bord ...aveai 130km/h si aveai 6000ture...mai era putin si sarea motoru prin capota.... cred k aia e viteza maxima care merge, nu?
|
pai in cartea tehnica puterea maxima e data la 6000rpm deci probabil ca nu sare motorul prin capota :) merge pana in 6500 cand se taie alimentarea.
|
RACHETA FRATE ! poti sa o ti pe drum ? :)
|
ce rau esti Bogdane!:p
|
de curiozitate...,cat faceti de la intersectie de la sere din hunedoara pana in silvas?
|
Mai putin ca tine :-P :lol:
|
:lol: :tenisclap
|
Quote:
era o simpla intrebare,nu o provocare... apropo: nu subestima pe nimeni,s-ar putea sa ramai dezamagit de tine ;) |
Era la topicul PROVOCARI :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning