Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Feedback @ vanzatori/cumparatori (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/253444-feedback-vanzatori-cumparatori.html)

syl_325 29-11-12 16:43

Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori

Recomand ZEKY , am cumparat un motor de la el, a dat si bonus :) , merge exact cum a zis.

BaiatBun 29-11-12 21:48

mai recomand Roby_m ,am facut un schimb de piese prin posta pe incredere.Recomand.

motzu 30-11-12 16:38

recomand Teo Vl si Geolex ;)

dutzurel 04-12-12 18:16

Recomand TEO_VL si JimGod, oameni de nota 20

trusca - nesimtit, dar nu pot spune tzepar !

BaiatBun 04-12-12 18:18

Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5273382)
Recomand TEO_VL si JimGod, oameni de nota 20

trusca - nesimtit, dar nu pot spune tzepar !

argumenteaza

dutzurel 04-12-12 18:19

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5273384)
argumenteaza

Am luat mai multe piese de la el si printre ele si un termostat de m43. Cand sa il montez am vazut ca are o clema rupta. Am vorbit cu el. Mi-a raspuns si mi-a spus ca imi trimite altul fara nici o problema.
Eu am tot vazut ca multi l-au recomandat i-am spus sa imi mai trimita cele 3 conducte servo pt m43, un furtun de la radiator care vine din bloc si un furtun de la regulatorul de relanti la debitmetru + capacul de la termostat(m43). Am vrut sa ii explic ce si cum exact dar nu prea a vrut el sa stea de vorba.
Cand a venit coletul marea mirare mi-a pus o conducta de m50, o conducta buna de m43 si inca vreo 2 conducte taiate, lasate presupun sa fac puzzle. Am zis ca poate o fi gresit iar, dar cand am vazut ca in loc de capac termostat m43 am primit un termostat de m50(sau m20 scrie pe el Calorstat France 80 grade), furtunul de la radiator lipit iar celalalt era crapat, am luat foc. Ne-am certat putin pe mess si i-am spus ca i le trimit inapoi, dar nu le-a vrut. In loc de bani ne-am inteles la 3 manere de usi si o trapa manuala cheala. Printr-o minute manerele care trebuiau sa ajunga la mine au ajuns la Deva. Trapa a ajuns la timp, intr-un final au ajuns si manerele.
Si surpriza inca odata in loc sa gasesc maner sofer, am gasit manere pt pasager. Trapa nici acuma nu stiu nimic de ea.
Nu vreau sa zic de el ca este un tepar, nu a fost si ii multumesc pentru asta, dar a fost nesimtit sau indragostit am platit 100 de transporturi si tot nu am ce-mi trebuie.
Inca odata am vrut doar sa subliniez ca este nesimtit si nu tepar, iar cine nu ma crede pot oricand sa dau conversatii sau poze cu ce a trimis.

sharkylete 04-12-12 18:57

Nu este nesimtit,este nesimtit din cale afara... Cel putin! Un arogant si un mincinos,tepar nu este... Ca de multe ori nu are pe ce sa dea teapa ca nu se tine de cuvant... Nu trbuie sa argumentez cu nimic,asta e parerea mea si nu o poate schimba nimeni!

dutzurel 04-12-12 19:28

Chiar eram ingrijorat ca is singurul pe aici :lol: Vad ca toata lumea zice de el ca ii baiat bun...

Guwy 04-12-12 20:54

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5273457)
Nu este nesimtit,este nesimtit din cale afara... Cel putin! Un arogant si un mincinos,tepar nu este... Ca de multe ori nu are pe ce sa dea teapa ca nu se tine de cuvant... Nu trbuie sa argumentez cu nimic,asta e parerea mea si nu o poate schimba nimeni!

Pai argumenteaza daca tot zici ca o persoana e asa ... trebuie sa ai si un argument cel putin asa este frumos si baieteste sau e arogant si mincinos ca nu ti-a iesit tie vreo combinatie cu el ?
Eu personal am cumparat bara spate M , praguri M , bandouri M , parbriz , proiectoare , schimbator , pdc , husa schimbator , cassetofon ( la care mi-a zis ca nu are codu , daca era asa cum ziceti voi nu-mi spunea acest lucru ca sa-si vanda produsul ) si intotdeauna am primit la timp si exact ce mi-a spus ... deci nota 10 pentru el .

sharkylete 05-12-12 00:11

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 5273666)
Pai argumenteaza daca tot zici ca o persoana e asa ... trebuie sa ai si un argument cel putin asa este frumos si baieteste sau e arogant si mincinos ca nu ti-a iesit tie vreo combinatie cu el ?
Eu personal am cumparat bara spate M , praguri M , bandouri M , parbriz , proiectoare , schimbator , pdc , husa schimbator , cassetofon ( la care mi-a zis ca nu are codu , daca era asa cum ziceti voi nu-mi spunea acest lucru ca sa-si vanda produsul ) si intotdeauna am primit la timp si exact ce mi-a spus ... deci nota 10 pentru el .

Tu esti unul dintre cei care a vorbit cu el cand a avut chef de demontat/trimis... Eu personal am vorbit cu el si nu s.a tinut de cuvant.Putin imi pasa daca a fost corect cu o mie de persoane daca cu mine a fost un porc.
Pai ori dezmembram ori nu mai dezmembram?!
Tin sa precizez ca nu sunt genu' de om care ma trag de chiloti pentru 10 Euro si cu cine am facut "afaceri" pe acest forum pot confirma lucrul asta.

Numai bine

GJ-77-WVW 05-12-12 14:41

RECOMAND TRUSCA VALCEA !!!

ARGUMENTEZ!!!

1-Piese bmw de buna calitate si foarte multe la numar
2-Bani intodeauna iam depus in cont dupa ce am primit piesele de la curier
3-Discount la piese
4-Maruntisuri bmw moca(am platit decat curierul)

Sa traiesti 1000 de ani!!!!

florineluspr 05-12-12 15:34

Quote:

Originally Posted by GJ-77-WVW (Post 5274483)
RECOMAND TRUSCA VALCEA !!!

ARGUMENTEZ!!!

1-Piese bmw de buna calitate si foarte multe la numar
2-Bani intodeauna iam depus in cont dupa ce am primit piesele de la curier
3-Discount la piese
4-Maruntisuri bmw moca(am platit decat curierul)

Sa traiesti 1000 de ani!!!!

+1 si de la mine, acelasi lucru!

sharkylete 05-12-12 16:45

Eu am spus ca fata de mine nu a avut cuvant.. e simplu, nu am spus ca are piese naspa sau ca nu onoreaza comenzile altor clienti sau ca este tepar sau te miri ce altceva...
Pur si simplu pe mine nu a vrut sa ma serveseaca... fanta>cola>sprite... si nota de plata nu a venit...
Oricum nu caut polemica sau cearta cu nimeni,am inteles ca nu ma vrea de client si il evit,sunt baieti pe forum care au la fiare de vanzare de nu a avem noi bani sa le cumparam... aici s-a oprit lumea acum, la Trusca...

Pe bune? :)))

P.S.: Nu sunt singurul nemultumit de el,doar ca ceilalti prefera sa nu ii dea atentie deloc,eu sunt mai prost de fel si dau atentie la toate nimicurile...

GJ-77-WVW 05-12-12 17:03

Nu cauta nimeni cearta ,eu mi-am spus punctul de vedere.

e_emu3 06-12-12 13:58

ReComand userul Bmw7000 om serios de calitate am luat 2 obc mari de E36 amandoua au fost impecabile îl recomand cu toată încrederea,piese de calitate si prețuri super ok

BMnWA 10-12-12 19:24

[QUOTE=dutzurel;5273386] Trapa a ajuns la timp, intr-un final au ajuns si manerele.
Si surpriza inca odata in loc sa gasesc maner sofer, am gasit manere pt pasager. Trapa nici acuma nu stiu nimic de ea.[QUOTE]

A ajuns sau nu a ajuns ? :))

Eu am avut nevoie de o capota,am dat click add to bag si mi-a ajuns acasa :)

dutzurel 10-12-12 19:47

M-am referit nu stiu daca merge sau nu... Dar tipic lui trusca plina de noroi ca multe alte piese.

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5280796)
Trapa a ajuns la timp, intr-un final au ajuns si manerele.
Si surpriza inca odata in loc sa gasesc maner sofer, am gasit manere pt pasager. [B]Trapa nici acuma nu stiu nimic de ea.[/B

A ajuns sau nu a ajuns ? :))

Eu am avut nevoie de o capota,am dat click add to bag si mi-a ajuns acasa :)

Daniel_Toa 10-12-12 20:08

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5275645)
ReComand userul Bmw7000 om serios de calitate am luat 2 obc mari de E36 amandoua au fost impecabile îl recomand cu toată încrederea,piese de calitate si prețuri super ok

Eu nu recomand acest user !

e_emu3 12-12-12 06:01

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 5280875)
Eu nu recomand acest user !

Aceeaşi problemă întâlnită mai sus,pe mine m-a servit si m-a ajutat cand am avut nevoie,insa ajung la concluzia că cei care vand piese sh niciodată nu poate multumi toată piaţa,si eu am patit treaba asta.parerile sunt împărţite

alecsutz03 12-12-12 14:32

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5282384)
Aceeaşi problemă întâlnită mai sus,pe mine m-a servit si m-a ajutat cand am avut nevoie,insa ajung la concluzia că cei care vand piese sh niciodată nu poate multumi toată piaţa,si eu am patit treaba asta.parerile sunt împărţite

emu...e o diferenta...sunt unii care dau tepe ca vor(adica stiu ce piesa au,chiar daca e defecta o vand...)dar sunt si unii care dezmembreaza o masina si nu stie calitatea fiecarei piese! Sunt feluri si feluri de oameni!

dutzurel 12-12-12 14:46

Quote:

Originally Posted by alecsutz03 (Post 5282818)
emu...e o diferenta...sunt unii care dau tepe ca vor(adica stiu ce piesa au,chiar daca e defecta o vand...)dar sunt si unii care dezmembreaza o masina si nu stie calitatea fiecarei piese! Sunt feluri si feluri de oameni!

Sau care iti spun ca trimit piesa care iti trebuie tie si iti trimit altceva .

alecsutz03 12-12-12 15:15

Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5282835)
Sau care iti spun ca trimit piesa care iti trebuie tie si iti trimit altceva .

eu recomand curierul care-ti ofera posibilitatea deschiderii pachetului inaintea platii...daca iti convine il ridici...daca nu il trimiti inapoi...si asa eviti si cumpararea pieselor cu defect(sparte...)!

alecsutz03 15-12-12 18:55

Recomand cu incredere 01_DOX.Este un om de nota 10+!

Cristi B. 17-12-12 20:34

Recomand Trusca, e mai mult decat OK!

hayden07 22-12-12 16:53

Recomand JimGod, calitate si pret excelent :)

vali vtk 22-12-12 17:16

Recomand cu incredere urmatorii:
bmw.7000 - suporti proiectoare e36, claxoane,pompe stropgel
ms99ass - porbagaj cu eleron e36
acsel - volanta si placa presiune masa simpla M50
zku76 - bucse brate fata e46
sebilica 73 - pistoane e46 320d
trafy-vr6 - cheie diamant e46
BME36 - lsd si ulei e36

guragatac 09-01-13 22:01

Quote:

Originally Posted by Iulian7hin (Post 5193194)
Recomand din suflet FlorineluSPR, om jos palaria. Toata stima si respectul i se cuvine. M-a ajutat mereu cu orice problema. Multumesc si inca odata RECOMAND FlorineluSPR !!!

+1 si de la mine!!!

Cipilica 11-01-13 16:52

Nu recomand "georgegeorge76", un tepar ordinar fara pic de bun simt :evil: si un IQ foarte redus, atat de redus incat nici sa minta nu stie :oops:
Va recomand calduros sa nu cumparati de la el decat personal, daca va fi cazul.

L.E. Dragi colegi, pentru a ne fi mai usor tuturor sa gasim referinte despre anumiti useri, va propun sa ii scrieti pe cei cu referinte bune cu verde si pe cei negativi cu rosu.Daca credeti ca este buna initiativa va invit ca de acum inainte sa procem asa.

BaiatBun 15-01-13 10:53

Recomand Alecsutz03,tocmai mi-a facut cadou o rola intinzatoare clima si un intinzator curea transmisie,om de milioane.
Mersi

Florian328 15-01-13 16:06

Recomand florineluspr baiat de nota 10+ care mi-a fct donat niste ceasuri de e36

guragatac 15-01-13 22:17

recomand bmw-sex om de nota 10+

vali vtk 15-01-13 22:22

Recomand cu incredere:
e_emu3 -motor M50,pilot automat +bonus surpriza

BMW-SEX 15-01-13 22:27

Quote:

Originally Posted by guragatac (Post 5320870)

mersi si u la fel oricand cu mare placere

florineluspr 16-01-13 09:26

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 5320239)
Recomand florineluspr baiat de nota 10+ care mi-a fct donat niste ceasuri de e36

N-ai pt ce boss!Si tu ai fost baiat cu mine si m-ai servit! +1 pt florian328

Quote:

Originally Posted by guragatac (Post 5320870)

+ si de la mine si pentru guragatac si pentru bmw-sex!

///sby 20-01-13 10:05

Recomand JimGod !!!

e_emu3 21-01-13 00:40

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 5320882)
Recomand cu incredere:
e_emu3 -motor M50,pilot automat +bonus surpriza

Si eu te recomand pe tine plătitor si om de cuvant

Cipilica 22-01-13 10:21

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 5314875)
Nu recomand "georgegeorge76", un tepar ordinar fara pic de bun simt :evil: si un IQ foarte redus, atat de redus incat nici sa minta nu stie :oops:
Va recomand calduros sa nu cumparati de la el decat personal, daca va fi cazul.

Mare atentie!!!!! Acest individ are mai multe user-e, deci aveti grija cu cine va incurcati!!!
Deci e vorba de una si aceeasi persoana "georgegeorge76" , "gbigbi" , "fune30".

Numele real nu stiu care este dar se pare ca are o sumedenie :lol:: george, sergiu iar mie la telefon mi-a spus ca il cheama ion. Astea pana azi, de maine mai vedem :lol:.

mihaimmm 23-01-13 08:05

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 5329119)
Mare atentie!!!!! Acest individ are mai multe user-e, deci aveti grija cu cine va incurcati!!!
Deci e vorba de una si aceeasi persoana "georgegeorge76" , "gbigbi" , "fune30".

Numele real nu stiu care este dar se pare ca are o sumedenie :lol:: george, sergiu iar mie la telefon mi-a spus ca il cheama ion. Astea pana azi, de maine mai vedem :lol:.

prea tarziu am citit aici...soarta
confirm, tzepar nesimtit, ordinar si jegos...
motivul aici ...https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5330404

BMnWA 23-01-13 09:07

Quote:

Originally Posted by mihaimmm (Post 5330412)
prea tarziu am citit aici...soarta
confirm, tzepar nesimtit, ordinar si jegos...
motivul aici ...https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5330404

fa plangere la politie,daca sunteti mai multi in conflict pe aceeasi tema cu individul o sa il cam incurcati cu o amenda cat toate tepele date.

B94BAX 23-01-13 09:11

Quote:

Originally Posted by ///sby (Post 5326199)
Recomand JimGod !!!

+1 de la mine!

All times are GMT +2. The time now is 18:22.

- Copyright 2026 4Tuning