![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa!Bravo ...sa o stapanaesti sanatos:-)
|
Quote:
motorul mar interesa pt ca am nevoie de unul si nu stiu unde pot gasi unul bun.de unde lai luat??? |
Quote:
|
Quote:
|
TE INTERESEAZA 3 PISTOANE CU TOT CU BIELE DE 18 TURBO ?
|
Quote:
|
Quote:
si pretul total al lucrarii care a fost?estimativ sau makr pretu motorului si cutiei.......... da 1.ce fac cu el dupa ce dau jos de pe el alea si 2.nu stiu dak e in stare buna,poti sa ai surprize cu masinile!!! |
Quote:
|
150 RON
|
Quote:
|
SUNT DUPA UN MOTOR DIN 86 SI SUNT TIPLA FARA UZURA SAU FRECATE PE MARGINI DACA LA ASTA TE REFERI
|
0767040953 DACA VREI SA VB
|
E cool masina,;)imi place ce ai facut si mai ales modificarile aduse referitor la puterea masini,mi-i se parea ca sunt mici anvelope ,dar am dat un zoom si am vazut ca sunt bune si de 40 arata bine.O parere personala:?:: un pic daca o lasai de fata arata mult mai bine,cum e acuma da impresia ca e roata mica.Cred ca nu o lasi mai jos din cauza virajelor facute la extrem si ar putea freca .Bafta in continuare:D
|
Quote:
|
Maine RALIU...circuit viteza la IVECO ....dupa METRO ....participa si batranica blonda...
|
fai praf aratai cn e sefu' lor...
|
Asteptam filmulete si poze...:D
in rest, surprize placute am tot avut din partea ta . Succes!!! |
Felicitari pt masina si pt munca depusa pana acum.
M-ar interesa si pe mine niste suporti de motor ca ai tai...o sa-ti dau un PM... |
Masina momentan hiberneaza pe " dreapta " s-ar putea sa fie ca un urs in barlog iarna asta.....luand in vedere ca acu mesteresc pe un jeep si pe un r5 gtt , s-ar putea poate ca o si bag la vanzare, dar nu sunt hotarat.
|
Ar fii pacat sa o vinzi si sa ajunga pe mana unui care nu ar stii sa o pretuiasca
|
si cam la ce pret ???dak te hotarasti:D:rolleyes2
|
Quote:
|
stiu dar eram curios asa cam ce bani ca nu o vreau pentru mine ! ms oricum;)
|
Rupe destul de usor aderenta,dar mult mai usor o rupe kadett-ul UGA :)
Ai dreptate cu asta...ai grija cui o dai,sa nu calce pe urme SGM-ului !! Si ca tot veni vb...cu cat o dai ? (intreb de curiozitate) |
interesante scaunele, imi poti spune de la ce firma le`ai luat? au cumva un site? numai bine si bafta cu masina in continuare.
|
or fost aduse din strainatate( germania parca) sunt DTS EXLUSIVE rabatabile ( teoretic pt coupeuri) adaptate. Cauta pe net dupa DTS si sigur gasesti.
Masina o sa primeasca un set nou de supape..ca pe boost una din ele incepe sa nu inchida. (dar cand se mai incalzeste). |
o primit daciana un set nou de supape... garnitura victor reinz ,lichide( antigel, ulei ) furtune vacum noi etc..... si o re inviat :)
|
va fi prezenta pe 9 mai la brasov? vrei sa vi cu ea sau nu te pasioneaza?:-P
|
pai poate da....dar pt liniute am renaultul :) si e cam departe :) de si dacia ar face mai mult spectacol
|
Dute mah,esti printre putinii ce mai au dacii turbo old'school
|
old school...la tabla ;)
|
9 mai ...brasov este doar o adunare de pasionati de dacii sau si ceva competitie ?
|
Quote:
|
Imi place tare mult masina, insa (...normal...:D) am cateva mici sugestii.....
Priza de pe capota... este prea inalta si scurta.... Micsoreaza-i inaltimea si prelungeste-o putin mai mult umbla nitel la suspensie si fa-o putin mai rigida.... si stabila.... In rest, tot respectul... Lock clean, bine intretinuta si investitii facute cu cap... Sa te porti frumos cu ea.... :P |
Quote:
uita te mai in spate sau citeste tot topicul si te vei lamuri singur numai bine |
Ai priceput, Buga, la ce ma refeream.... N-am nevoie sa citesc tot topicul, dupa cum ti-am explicat :D
|
Quote:
numai bine si poate mai vedem si noi poze cu masina |
:) priza de aer nu am sa o modific, raceste numai bine asa si baga aer fortat spre motor, si cel mai important si spre turbina ca degaja ff multa caldura. Daca ar fi fost dupa gustul meu nu as fi pus priza de aer de loc pe ea dar nu intra destul aer, si se inrosea turbina (ea fiind la 2 degete de arpia interioara(si mi se decolora deja si vopseaua pe capota .Deci e mare e urata dar isi face ff bine treaba. Are o plasa de aluminiu interior in gaura din capota sa nu intre frunze si alte jeguri la motor. (inclusiv toate cablurile ce trec prin acea parte a motorului sunt imbracate ca sa nu mi le topeasca.
"daciana" o primit azi si un set de bujii NGK fise bosch siliconice, un filtru nou de aer si de gaze carter, un capac delcou BERU si o curea noua de alternator. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning