![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
eu aveam pretentii de la tine... =)) nu stiam ca te pretezi la o astfel de categorie de varsta!!!
|
a spus peste 13 ani asta nu inseamna neaparat ca se preteaza la alea de 13 ani ;)
|
ce legatura are virginitatea cu topicul?:rolleyes2 :???:
offtopic: mda asa e..nu mai sunt fete dupa 13 ani virgine, dar sunt destui barbati peste 20 ani virgini :lol: |
cred ca era o gluma, dar vad ca sariti parca va atins o coarda sensibila, invatati sa mai si glumiti
|
Quote:
geez ... ai oander uai ... |
Radem , glumim , f#@em , platim :))) hai fiti zglobii era doar o gluma..
|
Quote:
dar stii ca in gluma spune omul adevarul;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in ultimele cateva posturi practic nici nu stiti la ce s-a raspuns si despre ce era vorba :))) asa e? laf
|
M-am intalnit cu un client , tipul avea un Lamborghini ...
Nu numai ca erau exaltate toate pustoaicele , care nu mai circulau , ci doar se holbau , dar iesise si un pluton de femele din fast-food . Ce mai .... chicoteli , imbranceli ... -Lasa-ma draga .... hahaha , hihihihi ! |
Pe langa Lambo, faci impresie la pustoaice si altele cu un motor.
Sa le vezi pe toate: "Plimba-ma si pe mine !!!!" |
de ce nu recunoasteti voi fetele ca pentru prima impresie in 90% din cazuri conteaza masina care o conduci?
|
cate femei ar aprecia un mercedes 500 SEC de exemplu....o masina de 20 de ani,destul de valoroasa...
cred ca mai mult ar impresiona-o un pejo 307 cc dar pana la urma cui ii pasa cu adevarat ce masina le impresioneaza? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. eu nu fac cunostinta cu cineva uitandu`ma la masina !! 2. nu ma "ia" nimenid e pe str k sa ma uit la masina 3. conteaza omu dupa aia restu!!! 4. dk te uiti la cateva pagini mai in urma o sa vezi ce replica am dat |
am spus eu sasha z? am dat vreun nume? doar am generalizat...;)
|
Quote:
Daca le zice asta un baiat cred ca e frustrat, vezi doamne ce mare masina e 206/307cc si noi suntem invidiosi ca nu avem...parca ar fi ferrari. In schimb venind de la o fata ar putea sa isi bage mintile alea de poponari in cap si sa isi schimbe dracu masina... :)) Nu ma asteptam sa vad o fata care sa gandeasca cam ca mine ... Jos palaria! Si acum ontopic: Conteaza pentru toate ce masina conduce prietenul,iubitul sau aspirantul. In ce masura conteaza depinde de varsta si de felul fiecaruia de a fi. Fetelor nu mai incercati sa ne aburiti ca nu tine. Mai devreme sau mai tarziu va conta ce masina conduce. |
@indianu: ms ms pentru sustzinere... :-P
revenind..... nu prea conteaza mashina de fapt.... prietenul meu are un Kadett Sport din '79 care abia mai paraie.... dar akuma e 'under construction' :twisted: ..... deci.... parerea mea e ca decat un prost/tzaran/magar cu o mashina scumpa shi stralucitoare.... mai bine un tip de treaba cu o mashinutza mai prafuita..... Attitude is what matters .... :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
eu chiar nu inteleg de ce ar vrea un barbat un 206cc sau 307cc.....eu unu nu mi-as lua asa ceva
|
OFFTOPIC ... reveniti la topic !
|
...trebuie s-o sustin p Khallis!are dreptate!masina mai sus amintita a ajuns sa fie masina celor kre habar n-au despre masini...fie barbat ,fie femeie...
d obicei,cind stau la semafor si vad vreo 4-5 una linga alta,asa zic "n-ai idee despre masini?ia-ti un peugeot 307,gri-metal"...:x si da,conteaza ptr o femeie masina..dar eu zic k nu valoarea masinii decide cum hotaraste ea pana la urma |
Quote:
Mai grav e cand vezi o gagica intr-un mertzan d-ala vechi (bot de cal) sau intr-un jeep cat casa ... cum am vazut-o ieri pe una intr-un Q7 ... hghghg ! Adevarul e ca o invidiam putin , dar era ciudata in tancul ala ! |
am vazut si au acum vreo 2-3 ani 3 tipi destul de mari k fizic, care se inghesuiau intr un 206 cc, si se uitau in 4 parti sa vada daca daca se iveste cva la orizont...peeeeeeeenaaaaaaaaaaaal!!! sincer mie mi au trezit decat rasul...:lol:
|
sa-mi dea Dzeu si mie un 206 asa pt plimbari de plik MOCA :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine spune k nu conteaza minte...
si incercati sa treceti mai departe de clasicul raspuns: dekt taran in masina noua mai bine baiat fin in dacie... da' baiat fin in masina buna cum e? mai comenteaza cineva k nu draga, eu il vreau pe ala cu ascona din 75...? evident ca nu, doar... "nu pentru masina, ci pentru ca e el baiat bun"... asa-i? :):):) si nu vorbesc din carti, din situatrii ipotetice, am eu exemple cu baiatul bun in masina ochioasa si in harb de dacie traite live, sa nu mai aud comentarii ipocrite de genul "poate altele" ca toata lumea are un grad de superficialitate cand vine vorba de prima impresie pe care o lasa cineva vis-a-vis de masina pe care o conduce ( including me ) |
toate ca toate....dar altfel se uita fetele la tine daca ai o masina exotica sau un Slr...sau altceva ce bate la ochi :))
|
Dupa ce se satura de baietii cu SLR se intorc la cei cu dacii si sunt fini...
|
hehehe..asta o fo' buna....:D :D :D si maare dreptate ;)
|
Faza naspa e ca o stiu toti si depinde acum de baiatul cu dacia daca o accepta, dar intr-un final daca-i dovedeste ca-l iubeste sincer eu zic ca o sa o accept, nu?
|
..aici doar d faza cu doveditu' nu sunt d acord :-)
nush...degeaba se apuca cineva sa imi "dovedeasca"...sa imi zica..sa faca orice..daca nu simt... iubirea simti in ceafa,cind te uiti in okii cuiva...si daca intr-adevar te iubeste,tre sa fii bou sa mai astepti sa iti si dovedeasca... |
Quote:
.. last edit.. eu simteam.. ceva in ceafa.. sa fi fost iubirea :rolleyes2 dar nu m-am uitat in ochii ei |
Pai da ca ala cu dacia ce zice "o stiu toti, o arata toti cu degetu si eu o iau de buna"....
|
O pustoaica de 17 ani daca a simtit gustul unui SLR, BMW sau alte masini scumpe, exotice, luxoase, sport ... se va pisa pe unul cu o Dacie Berlina din 1900 toamna.
Va spune din start : ai tu fata de mine ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning