Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Magos 20-05-07 02:11

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

eu aveam pretentii de la tine... =)) nu stiam ca te pretezi la o astfel de categorie de varsta!!!

dogy_10 20-05-07 14:22

a spus peste 13 ani asta nu inseamna neaparat ca se preteaza la alea de 13 ani ;)

pheerya 20-05-07 18:25

ce legatura are virginitatea cu topicul?:rolleyes2 :???:
offtopic: mda asa e..nu mai sunt fete dupa 13 ani virgine, dar sunt destui barbati peste 20 ani virgini :lol:

dogy_10 20-05-07 19:10

cred ca era o gluma, dar vad ca sariti parca va atins o coarda sensibila, invatati sa mai si glumiti

Mustang 20-05-07 22:42

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 910779)
offtopic: mda asa e..nu mai sunt fete dupa 13 ani virgine, dar sunt destui barbati peste 20 ani virgini :lol:

iar unele fete CHIAR par interesati de ei ...
geez ... ai oander uai ...

sponsoru 21-05-07 05:17

Radem , glumim , f#@em , platim :))) hai fiti zglobii era doar o gluma..

pheerya 21-05-07 12:34

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 910854)
cred ca era o gluma, dar vad ca sariti parca va atins o coarda sensibila, invatati sa mai si glumiti

uite cine nu stie de gluma....:lol:
dar stii ca in gluma spune omul adevarul;)

NSL_KiwY 21-05-07 13:47

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 911922)

Da stii ca exista exceptia care confirma regula :D

Sasha_z 21-05-07 16:31

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 910779)

a 2`a parte e kiar taaaaare =))))

dogy_10 24-05-07 14:11

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 911922)
uite cine nu stie de gluma....:lol:

dupa cum ai raspuns tu s-a vazut ca nu ai inteles gluma....daca ai fi inteles-o ai fi lasat-o asa dar imediat ai raspuns cu alta care pana la urma e buna

sponsoru 25-05-07 21:09

in ultimele cateva posturi practic nici nu stiti la ce s-a raspuns si despre ce era vorba :))) asa e? laf

thundax33 26-05-07 23:23

M-am intalnit cu un client , tipul avea un Lamborghini ...
Nu numai ca erau exaltate toate pustoaicele , care nu mai circulau , ci doar se holbau , dar iesise si un pluton de femele din fast-food .
Ce mai .... chicoteli , imbranceli ...
-Lasa-ma draga .... hahaha , hihihihi !

Mustang 26-05-07 23:53

Pe langa Lambo, faci impresie la pustoaice si altele cu un motor.
Sa le vezi pe toate: "Plimba-ma si pe mine !!!!"

giubau_v8 27-05-07 01:21

de ce nu recunoasteti voi fetele ca pentru prima impresie in 90% din cazuri conteaza masina care o conduci?

Iulixxx 27-05-07 01:39

cate femei ar aprecia un mercedes 500 SEC de exemplu....o masina de 20 de ani,destul de valoroasa...
cred ca mai mult ar impresiona-o un pejo 307 cc
dar pana la urma cui ii pasa cu adevarat ce masina le impresioneaza?

Mustang 27-05-07 10:29

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 920570)
de ce nu recunoasteti voi fetele ca pentru prima impresie in 90% din cazuri conteaza masina care o conduci?

ca nu vor !:lol: :lol: :lol:

Khalis 27-05-07 13:01

Quote:

Originally Posted by Iulixxx (Post 920582)
cred ca mai mult ar impresiona-o un pejo 307 cc

Peugeot 307 CC????? :lol: :lol: :lol: in opinia mea aia e mashina de fata/femeie..... orice barbat la volanului unui 307CC sau 207/206 CC arata absolut ridicol.... Dar... daca n-ar fi shi de-ashtia.. n-ash mai avea de cine sa rad in trafic.... :twisted: :twisted: :twisted:

Sasha_z 28-05-07 11:05

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 920570)

1. eu nu fac cunostinta cu cineva uitandu`ma la masina !!
2. nu ma "ia" nimenid e pe str k sa ma uit la masina
3. conteaza omu dupa aia restu!!!
4. dk te uiti la cateva pagini mai in urma o sa vezi ce replica am dat

giubau_v8 28-05-07 16:03

am spus eu sasha z? am dat vreun nume? doar am generalizat...;)

indianu 29-05-07 03:03

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 920824)
Peugeot 307 CC????? :lol: :lol: :lol: in opinia mea aia e mashina de fata/femeie..... orice barbat la volanului unui 307CC sau 207/206 CC arata absolut ridicol.... Dar... daca n-ar fi shi de-ashtia.. n-ash mai avea de cine sa rad in trafic.... :twisted: :twisted: :twisted:

Am mai vazut replici de la tine, despre turele de magheru si cine iese la agatat pe acolo...de regula gandim la fel dar aici chiar nu ma asteptam de la raspunsul asta de la o fata.

Daca le zice asta un baiat cred ca e frustrat, vezi doamne ce mare masina e 206/307cc si noi suntem invidiosi ca nu avem...parca ar fi ferrari.

In schimb venind de la o fata ar putea sa isi bage mintile alea de poponari in cap si sa isi schimbe dracu masina... :))

Nu ma asteptam sa vad o fata care sa gandeasca cam ca mine ... Jos palaria!

Si acum ontopic: Conteaza pentru toate ce masina conduce prietenul,iubitul sau aspirantul. In ce masura conteaza depinde de varsta si de felul fiecaruia de a fi.
Fetelor nu mai incercati sa ne aburiti ca nu tine. Mai devreme sau mai tarziu va conta ce masina conduce.

Khalis 29-05-07 19:01

@indianu: ms ms pentru sustzinere... :-P
revenind..... nu prea conteaza mashina de fapt.... prietenul meu are un Kadett Sport din '79 care abia mai paraie.... dar akuma e 'under construction' :twisted: ..... deci.... parerea mea e ca decat un prost/tzaran/magar cu o mashina scumpa shi stralucitoare.... mai bine un tip de treaba cu o mashinutza mai prafuita..... Attitude is what matters .... :twisted: :twisted: :twisted:

pHlow 29-05-07 19:58

Quote:

Originally Posted by indianu (Post 923154)
Am mai vazut replici de la tine, despre turele de magheru si cine iese la agatat pe acolo...de regula gandim la fel dar aici chiar nu ma asteptam de la raspunsul asta de la o fata.

Daca le zice asta un baiat cred ca e frustrat, vezi doamne ce mare masina e 206/307cc si noi suntem invidiosi ca nu avem...parca ar fi ferrari.

In schimb venind de la o fata ar putea sa isi bage mintile alea de poponari in cap si sa isi schimbe dracu masina... :))

Nu ma asteptam sa vad o fata care sa gandeasca cam ca mine ... Jos palaria!

Si acum ontopic: Conteaza pentru toate ce masina conduce prietenul,iubitul sau aspirantul. In ce masura conteaza depinde de varsta si de felul fiecaruia de a fi.
Fetelor nu mai incercati sa ne aburiti ca nu tine. Mai devreme sau mai tarziu va conta ce masina conduce.

sorry d OFFT..dar de unde ati scos-o p`asta cu 206/307 cc e de gagica? tin sa menztionez ca nu am .. si nu mi-as cumpara.. dar din alte motive..

dogy_10 01-06-07 13:28

eu chiar nu inteleg de ce ar vrea un barbat un 206cc sau 307cc.....eu unu nu mi-as lua asa ceva

Mustang 01-06-07 14:08

OFFTOPIC ... reveniti la topic !

Bea69 01-06-07 14:26

...trebuie s-o sustin p Khallis!are dreptate!masina mai sus amintita a ajuns sa fie masina celor kre habar n-au despre masini...fie barbat ,fie femeie...
d obicei,cind stau la semafor si vad vreo 4-5 una linga alta,asa zic "n-ai idee despre masini?ia-ti un peugeot 307,gri-metal"...:x
si da,conteaza ptr o femeie masina..dar eu zic k nu valoarea masinii decide cum hotaraste ea pana la urma

thundax33 02-06-07 04:03

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 920824)

Mai grav e cand vezi o gagica intr-un mertzan d-ala vechi (bot de cal) sau intr-un jeep cat casa ... cum am vazut-o ieri pe una intr-un Q7 ... hghghg !
Adevarul e ca o invidiam putin , dar era ciudata in tancul ala !

pheerya 02-06-07 12:34

am vazut si au acum vreo 2-3 ani 3 tipi destul de mari k fizic, care se inghesuiau intr un 206 cc, si se uitau in 4 parti sa vada daca daca se iveste cva la orizont...peeeeeeeenaaaaaaaaaaaal!!! sincer mie mi au trezit decat rasul...:lol:

Tboy 02-06-07 13:23

sa-mi dea Dzeu si mie un 206 asa pt plimbari de plik MOCA :) :) :)

pHlow 02-06-07 14:00

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 930080)
am vazut si au acum vreo 2-3 ani 3 tipi destul de mari k fizic, care se inghesuiau intr un 206 cc, si se uitau in 4 parti sa vada daca daca se iveste cva la orizont...peeeeeeeenaaaaaaaaaaaal!!! sincer mie mi au trezit decat rasul...:lol:

eu zic ca astea sunt doar figuri.... omu isi ia ce vrea..... gusturile nu se discuta.

Sasha_z 02-06-07 17:37

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 922115)
am spus eu sasha z? am dat vreun nume? doar am generalizat...;)

nu treb sa spui nume....eu fiind femeie am spus parerea mea ;)

bodyspeed 03-06-07 12:42

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 928974)
si da,conteaza ptr o femeie masina..dar eu zic k nu valoarea masinii decide cum hotaraste ea pana la urma

cu asta sunt perfect de acord ;)

aleks 03-06-07 14:45

cine spune k nu conteaza minte...
si incercati sa treceti mai departe de clasicul raspuns: dekt taran in masina noua mai bine baiat fin in dacie...
da' baiat fin in masina buna cum e? mai comenteaza cineva k nu draga, eu il vreau pe ala cu ascona din 75...? evident ca nu, doar... "nu pentru masina, ci pentru ca e el baiat bun"... asa-i? :):):)
si nu vorbesc din carti, din situatrii ipotetice, am eu exemple cu baiatul bun in masina ochioasa si in harb de dacie traite live, sa nu mai aud comentarii ipocrite de genul "poate altele" ca toata lumea are un grad de superficialitate cand vine vorba de prima impresie pe care o lasa cineva vis-a-vis de masina pe care o conduce ( including me )

Adytzu_JerrY 03-06-07 15:08

toate ca toate....dar altfel se uita fetele la tine daca ai o masina exotica sau un Slr...sau altceva ce bate la ochi :))

Boasa 03-06-07 16:21

Dupa ce se satura de baietii cu SLR se intorc la cei cu dacii si sunt fini...

Bea69 03-06-07 16:36

hehehe..asta o fo' buna....:D :D :D si maare dreptate ;)

Boasa 03-06-07 16:48

Faza naspa e ca o stiu toti si depinde acum de baiatul cu dacia daca o accepta, dar intr-un final daca-i dovedeste ca-l iubeste sincer eu zic ca o sa o accept, nu?

Bea69 03-06-07 16:55

..aici doar d faza cu doveditu' nu sunt d acord :-)
nush...degeaba se apuca cineva sa imi "dovedeasca"...sa imi zica..sa faca orice..daca nu simt...
iubirea simti in ceafa,cind te uiti in okii cuiva...si daca intr-adevar te iubeste,tre sa fii bou sa mai astepti sa iti si dovedeasca...

bodyspeed 03-06-07 16:56

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 931584)
Dupa ce se satura de baietii cu SLR se intorc la cei cu dacii si sunt fini...

sau e mai naspa..cand se satura ala cu slr de ea ...si se intoarce la ala cu dacia..
.. last edit.. eu simteam.. ceva in ceafa.. sa fi fost iubirea :rolleyes2 dar nu m-am uitat in ochii ei

Boasa 03-06-07 17:14

Pai da ca ala cu dacia ce zice "o stiu toti, o arata toti cu degetu si eu o iau de buna"....

Mustang 04-06-07 11:44

O pustoaica de 17 ani daca a simtit gustul unui SLR, BMW sau alte masini scumpe, exotice, luxoase, sport ... se va pisa pe unul cu o Dacie Berlina din 1900 toamna.

Va spune din start : ai tu fata de mine ?

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning